ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

0 Εκστρατεία ενάντια στα Google Glasses - «Δεν θα γίνουμε ανδροειδή»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η παρουσίαση των Google Glass, αφού εγείρουν ερωτήματα σχετικά με την διατήρηση της ιδιωτικότητας και της ανθρώπινης φύσης του ανθρώπου.

Μετά την απαγόρευση των Google Glass από μπαρ στο Σιάτλ, ο πόλεμος συνεχίζεται με μία νέα ιστοσελίδα με την ονομασία «StopTheCyborgs» στην οποία οι δημιουργοί της υποστηρίζουν ότι τα πρωτοποριακά γυαλιά της Google θα μετατρέψουν τους ανθρώπους σε ελεγχόμενα ανδροειδή, καταπατώντας την ελευθερία του λόγου και την ιδιωτικότητα.

Στην ιστοσελίδα δημοσιεύεται ενυπόγραφο κείμενο από τον Πιτ Χαγκ του blog Edge Penguin, στο οποίο παρουσιάζει την δημιουργία μίας νέας κοινωνίας, με "σχεδόν" ιδιωτικότητα: «Κανείς δεν θα εκφράζει τις απόψεις του δημόσια, πολύ απλά επειδή θα νιώθει ότι παρακολουθείται» εξηγεί.

Οι επικριτές των Google Glass παρουσιάζουν αναλυτικά τους φόβους και τους κινδύνους που θα προκύψουν από την αλόγιστη λήψη βίντεο και φωτογραφιών ανυποψίαστων ανθρώπων, ειδικά αν προστεθεί και δυνατότητα άμεσου upload στο Internet του εν λόγω υλικού.


Επίσης η ίδια ιστοσελίδα παρέχει δωρεάν διάφορα σήματα εναντίον των Google Glass, καθώς και αυτοκόλλητα, κάρτες αλλά και μπλουζάκια προς παραγγελία.


ΠΗΓΗ 

http://ypogeia-drasi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...