ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

0 130 εκατομμύρια χρωστουν ΠαΣοΚ και Ν.Δ στις τράπεζες

Πως αυτο μπορεί να ειναι δυνατόν....πόσο υποκριτές είναι τελικα αυτοί οι ''άνθρωποι'' εκει μεσα στην βουλή..
Ποιοί νομίζουν πως είναι..

0 Σκύλος γέννησε γάτα!


Μια σκυλίτσα, στην Κίνα, έχει γίνει η ατραξιόν του χωριού όταν αναφέρθηκε πως γέννησε ένα γατάκι!


Ο κύριος Hua Chengpeng, από το χωριό Huayang, είπε πως η σκυλίτσα του γέννησε τρία κουτάβια εκ των οποίων το ένα μοιάζει με γατάκι!

«Τα δυο πρώτα κουτάβια έμοιαζαν φυσιολογικά αλλά....
όταν «έβγαλε» το τρίτο πάθαμε σοκ αφού έμοιαζε με γατί,» είπε ο κύριος Hua Chengpeng.

Οι κάτοικοι σπεύδουν στο σπίτι της οικογένειας για δουν το θέαμα αφού το μικρό...
... κουτάβο-γατάκι έχει γίνει μεγάλη ατραξιόν.

Οι κτηνίατροι που το εξέτασαν είπαν πως είναι κουτάβι αλλά τόνισαν πως η αιτία της ομοιότητας με γάτα προέρχεται από γενετική ανωμαλία!

tacoalatipota.blogspot.com/

0 Προϊστορικά είδη ψαριών στα βαθιά της Αυστραλίας

Επιστήμονες του πανεπιστημίου Queensland της Αυστραλία έκαναν έρευνα στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο της Αυστραλίας για την κλιματική αλλαγή και τους κινδύνους που εγκυμονεί. Έκπληκτοι ομως σε βάθος 1500 μέτρων ανακάλυψαν προϊστορικές μορφές ζωής. Οπως ειπαν χαρακτηριστικά κάποια απο αυτά περίμεναν να τα βρουν...

... κάποια άλλα όμως δεν το περίμεναν με τίποτα.

0 Επιτέλους οι Ισπανοι βάζουν τέλος στις ταυρομαχίες

http://3.bp.blogspot.com/_FIvwDLFbDqk/TDnRaGrvGgI/AAAAAAAABJA/VtTjQOjdzks/s1600/madrid-bullfighting_2908.jpg

«Να μπει τέλος σε αυτή τη βαρβαρότητα»
Δύο γνωστές ομάδες ακτιβιστών υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, η PETΑ και η ΑnimaΝaturalis, συμμετέχουν στο μεγαλύτερο «χάπενινγκ» κατά των ταυρομαχιών παγκοσμίως.

Εφέτος ξάπλωσαν...., στην κεντρική πλατεία της Παμπλόνας, ημίγυμνοι, με βαμμένα κόκκινα τα σώματα, σαν σκοτωμένα ζώα, σχηματίζοντας με τα κορμιά τους ένα γιγαντιαίο αιματοβαμμένο νεκρό ταύρο- μια εικόνα που θα κάνει τον γύρο του κόσμου.

- Γιατί ζητάτε να απαγορευθούν οι ταυρομαχίες; ρωτήσαμε τον διευθυντή της ΑnimaΝaturalis Φρανθίσκο Βάσκεθ. «Για λόγους ηθικής, δικαιοσύνης, συμπόνιας, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη συνέχιση τέτοιων εορταστικών εκδηλώσεων, όπου με τόσο άκαρδο τρόπο βασανίζονται και φονεύονται αθώα ζώα. Πολύ περισσότερο δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι αυτό το πράγμα θεωρείται πολιτισμός, “κουλτούρα”. Καταδικάζουμε τις ταυρομαχίες ως απάνθρωπη πράξη, που εναντιώνεται στο θεμελιώδες δικαίωμα όλων των πλασμάτων, ανθρώπινων και μη, στη ζωή».

0 Εικόνα που προκαλεί θλίψη

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΟΥΠΑ

Η εικόνα αυτή προκαλεί θλίψη και ανατριχίλα. Ειναι απο νησί στην Ιαπωνία που θεωρείται η "πρωτεύουσα" του πτερύγιου καρχαρία. Εκατοντάδες νεκροί καρχαρίες, σφαγή κυριολεκτικά, μόνο και μόνο για ένα πράγμα. Για να γίνει σούπα το πτερύγιο τους

Δείτε το βίντεο πατώντας εδω 

0 GREEK RULES

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

0 Coca cola όλο υγεία


Τα πρώτα 10 λεπτά:
10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της
προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.
20 Λεπτά:
Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας
ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή).
40 λεπτά:
Η απορρόφηση ....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...