ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

0 Παΐσιος: "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε"...

1.''...θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν.''
2. ''...ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες.''
3. ''...θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί.''

0 Φεστιβάλ γλυπτών από καρπούζι!!

festival watermelon (10)Φεστιβάλ γλυπτών από καρπούζι; Ναι υπάρχει, και είναι και εντυπωσιακότατο αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες. Διοργανώνεται κάθε χρόνο, από το 2006 όταν και πρωτοξεκίνησε, στην πόλη Melounovy στην Τσεχία.Τις ημέρες του φεστιβάλ οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες σκαλίσματος και δημιουργίας γλυπτών από καρπούζι από όλο τον κόσμο, ταξιδεύουν στην Τσεχία για να δείξουν το ταλέντο τους στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους..

0 Ανακαλύφθηκε Μινωική τοιχογραφία στην Χαναάν

Και πολλά άλλα ευρήματα αιγαιακού πολιτισμού τής β΄ χιλιετίας π.Χ.

Τα υπολείμματα μιάς μινωικού τύπου τοιχογραφίας με χαρακτηριστικό μπλε φόντο -πρώτη τού είδους της, που βρέθηκε ποτέ στο Ισραήλ- ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια πρόσφατων ανασκαφών στο Tελ Kάμπρι. Η τοιχογραφία αυτή σχετίζεται με άλλες αιγαιακού τύπου τοιχογραφίες, οι οποίες είχαν ανακαλυφθεί σε παλαιότερες ανασκαφές στο χαναανίτικο παλάτι στο Kάμπρι. «Ήταν, χωρίς αμφιβολία, μία συνειδητή απόφαση αυτών, που κυβερνούσαν την πόλη, οι οποίοι επιθυμούσαν να σχετίζονται με τον μεσογειακό πολιτισμό κι όχι να υιοθετούν τη συριακή ή τη μεσοποτάμια τεχνοτροπία στην Τέχνη, όπως έκαναν άλλες πόλεις τής Χαναάν.

0 Ο Μεγάλος Αδελφός στο σπίτι χάριν της πράσινης ενέργειας...


Πιλοτικό πρόγραμμα ‘οικολογικού ελέγχου σπιτιών’ στη Βοστώνη, με θερμικές κάμερες.Ένα πιλοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει αεροφωτογραφίες και φωτογραφίες του δρόμου σε επίπεδο διάχυσης της θερμότητας στη Βοστώνη αποτελεί μέρος ενός συστήματος για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των πολιτών στα προγράμματα βελτίωσης του ενεργειακού σπιτιού, καθώς και να οδηγήσει τους καταναλωτές σε πράσινες επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με το CBS, το σχέδιο είχε διακοπεί μετά από τη δημόσια κατακραυγή για την παραβίαση του ιδιωτικού βίου, ότι δηλαδή «οι θερμικές κάμερες θα μπορούσαν να αποκαλύψουν πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει μέσα στα σπίτια". 

0 Celebrities και μασόνοι - Διαβάστε (Video)

Τι παιχνίδια κρύβει η Showbiz; Γιατί ένας άνθρωπος που έχει πραγματικά ταλέντο δεν κάνει καριέρα στο Hollywood την ώρα που κάνουν άλλοι με πολύ λιγότερο ή και καθόλου ταλέντο; Μήπως είναι..."προγραμματισμένοι"; Τι σχέση έχουν οι μασώνοι με τις celebrities; Ένα βίντεο που για 10 και πλέον λεπτά θα σας καθηλώσει και θα σας προβληματίσει...

Όλα τα παρόμοια βίντεο που ανεβάζουμε, σκοπό έχουν να σας προβληματίσουν και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να σας ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ!


Αναπτύξτε την κρίση σας και ζυγίστε συγκρίνοντας τα πράγματα μεταξύ τους. Έτσι κι αλλιώς το ρητό είναι ένα:

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ! (Πιστεύεις δεν πιστεύεις, ερεύνησε το).  

3 Η σύζυγος Πάγκαλου απαιτεί αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ!!!

Αγωγή κατά μιας κατοίκου της Κερατέας κατέθεσε η σύζυγος του Αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, κ. Χριστίνα Χριστοφάκη,   για όσα είπε η κάτοικος σε πρόσφατη εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, ζητώντας μάλιστα από την ενάγουσα το ποσό των 300.000 ευρώ και την κράτησή της για 12 μήνες!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...