ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

0 Σοβαρός τραυματισμός διαδηλωτή απο τα ΜΑΤ!!!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΚΛΟΠ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ...
DECEMBER 2008 IS COMING AGAIN...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ :
Δεκάδες τραυματισμένοι – χτυπημένοι από τα ΜΑΤ διαδηλωτές διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ ή ήλθαν μόνοι τους στο νοσοκομείο μας. Οι περισσότεροι με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Ανάμεσά τους 30χρονος διαδηλωτής που διακομίστηκε σε βαριά, προθανάτιο κατάσταση, με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα....

0 Η πορεία σήμερα. Ερωτήσεις προς τους χαμηλόμισθους αστυνόμους και τα ΜΑΤ.

Άλλη μια μεγάλη πορεία σήμερα από τον εξοργισμένο λαό η οποία πέρασε κι έξω από τη βουλή και μάλιστα εν όψη του νέου μνημονίου. Οι φασαρίες δυστυχώς δεν έλειψαν καθώς οι γνωστοί άγνωστοι ακριβώς στο σημείο της κορύφωσης (τυχαίο) της πορείας άρχισαν να πετάνε πέτρες προς τα ΜΑΤ, η φωτογραφία δείχνει ξεκάθαρα πως ξεκίνησαν όλα. Έτσι τα ΜΑΤ βρήκαν την ευκαιρία να διαλύσουν με τον δικό τους τρόπο τον κόσμο,, δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο αλλά οι φασαρίες σχεδόν πάντα ξεκινάνε όταν ο κόσμος είναι έξω από τη βουλή γεγονός που μας βάζει σε σκέψεις. Δεν γνωρίζουμε αν οι κουκουλοφόροι είναι δουλειά του κράτους ή αν είναι πράγματι αντιεξουσιαστές άλλα το σίγουρο είναι πως καταστρέφουν τις πορείες. Οι αστυνομικές δυνάμεις και σήμερα χρησιμοποίησαν βία για να καταστείλουν την συγκέντρωση όπως σε κάθε μεγάλη πορεία....

0 Παιδική εργασία

 
Το παιδί πρέπει να πηγαίνει στο σχολείο, να μαθαίνει γράμματα, να παίζει και να προετοιμάζεται για τη ζωή του ενήλικου, στην οποία θα μπει μετά από λίγα χρόνια. Αυτό απαιτεί η σύγχρονη αντίληψη για την ανατροφή των παιδιών.
 
Η γνώση που έχει συσσωρεύσει η ανθρωπότητα πρέπει να περάσει στους νέους ανθρώπους και αυτό θα γίνει μέσα από το σχολείο. Άρα μέχρι περίπου τα δεκαοχτώ του χρόνια  ο νέος άνθρωπος θα αποχτά γνώσεις και δεξιότητες και θα ετοιμάζεται για να μπει στην κοινωνία των ενηλίκων πλήρως εξοπλισμένος.

0 Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός παραιτήθηκε από το μισθό του μέχρι να τελειώσει η κρίση!

Στην Ελλάδα δεν παίρνουν παραδείγματα;
Ο Ναότο Καν ανακοίνωσε πως παραιτείται του μισθού του ως πρωθυπουργού της Ιαπωνίας...
μέχρι να λήξει η κρίση στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα.

"Θα συνεχίσω να λαμβάνω την αμοιβή μου ως μέλους του κοινοβουλίου, όμως...
όχι αυτή που απορρέει από τον τίτλο του πρωθυπουργού, ούτε τα σχετικά πριμ", εξήγησε ο αρχηγός της κυβέρνησης σε συνέντευξη Τύπου.

0 Εγκρίθηκε το σχέδιο για πίστα «Φόρμουλα 1», στην Αχαΐα


Εγκρίθηκε από το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας επένδυση που αφορά τη δημιουργία πίστας αγώνων διεθνών προδιαγραφών, στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, στο πλαίσιο της επιτάχυνσης των διαδικασιών αξιολόγησης επενδυτικών σχεδίων του προηγούμενου νόμου για τις ιδιωτικές επενδύσεις (3299/2004), εγκρίθηκε από το τμήμα αξιολόγησης και ελέγχου επενδύσεων το επενδυτικό σχέδιο της εταιρίας «Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε.».

0 Δείτε πόσο διαφέρουν οι μέρες του χειμώνα και του καλοκαιριού στη Φινλανδία


Αν δεν έχετε πάει Σκανδιναβία τότε σίγουρα το παρακάτω video θα σας εντυπωσιάσει σίγουρα. Πρόκειται για ένα timelapse που γίνεται σε 2 διαφορετικές μέρες: μία το χειμώνα (αριστερά) και μία το καλοκαίρι (δεξιά). Το εκπληκτικό είναι ότι ενώ η χειμωνιάτικη ημέρα είναι εντελώς φυσιολογική, στη καλοκαιρινή το φως δεν λέει να φύγει.

Δείτε το video παρακάτω…


0 Η γάτα που προσεύχεται..

funny cat


Σε παρακαλώ, άνοιξε το ψυγείο!
Σε παρακαλώ, άνοιξε το ψυγείο!

0 Παγοθήκες με παράξενα σχήματα!


Ποιος είπε ότι υπάρχουν μόνο τετράγωνα παγάκια; Δείτε μια συλλογή με παγοθήκες για εντυπωσιακά σχήματα.



0 Χρυσελεφάντινο άγαλμα της Αθηνάς Παρθένου (περ. 440-438 π.Χ.)


Το λατρευτικό άγαλμα που στήθηκε εντός του Παρθενώνος, έργο του περίφημου γλύπτη Φειδίου, είχε ύψος γύρω στα 12 μ. Ο σκελετός του ήταν ένας τεράστιος ξύλινος ιστός μπηγμένος στο έδαφος. Τα γυμνά μέρη του σώματος της θεάς ήταν καμωμένα από ελεφαντόδοντο, το δέ ένδυμά της από χρυσό. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγάλματος, ο Φειδίας κατηγορήθηκε ότι είχε υπεξαιρέσει μέρος του χρυσού που του είχε δοθεί για την κατασκευή του (437 π.Χ.). Στα 295 π.Χ. ο τύραννος Λάχαρης, διορισμένος από τον βασιλέα της Μακεδονίας Κάσσανδρο ως τοποτηρητής της Αθήνας, αφαίρεσε τα χρυσά τμήματα του αγάλματος προκειμένου να «εκπορήση χρημάτων» (δηλ. για την κοπή νομίσματος)· τα τμήματα αυτά αποκαταστάθηκαν σύντομα (πολύ πιθανόν το 290 π.Χ.), αφού χύθηκαν μέσα στα ίδια καλούπια με τα πρωτότυπα. 

Τον 5ο αι. μ.Χ. η χρυσελεφάντινη Αθηνά μεταφέρθηκε από τους χριστιανούς στην Κωνσταντινούπολη. Έκτοτε χάνονται τα ίχνη της. Φαίνεται ότι βάθρο του αγάλματος δέχτηκε κάποια στιγμή ριζικές επισκευές, κατά πάσα πιθανότητα μετά από μεγάλη πυρκαγιά. 

Δεν αποκλείεται και το ίδιο το άγαλμα να υπέστη σοβαρές ζημιές ή ακόμη και να καταστράφηκε ολοσχερώς, παραμένει όμως άγνωστο αν – σε περίπτωση που όντως καταστράφηκε το φειδιακό πρωτότυπο – κατασκευάστηκε άλλο προς αντικατάστασή του. ...

0 CIA : σβήσιμο μνήμης & εγγραφή νέας!


Είναι κοινό μυστικό ότι η CIA ανέκαθεν ενδιαφερόταν για τα πειράματα ελέγχου της σκέψης. Στόχος της δεν ήταν άλλος από το νοητικό έλεγχο των μαζών, την πλύση εγκεφάλου και την κατασκευή δολοφόνων μίας χρήσης. Ανάμεσα στα θύματά της υπήρξαν και ανυποψίαστοι πολίτες...

Ο "εκλεκτός" dr Ewen Cameron και η δημιουργία ενός νέου "ΕΓΩ"

  Το 1957, η CIA αποφασίζει να χρηματοδοτήσει το έργο του πολλά υποσχόμενου γιατρού, του ψυχίατρου Dr Donald Ewen Cameron.

0 Κολυμπήστε σαν καρχαρίας ή ο… Aquaman (!) με τα περίεργα αυτά κατασκευάσματα…

Αν υπάρχει… ορισμός για το «gadget» σίγουρα αυτό το περίεργο δημιούργημα τον διεκδικεί…

Αν λοιπόν ονειρευόσασταν να κολυμπάτε σαν τον Aquaman, η Donya της Ιαπωνίας έχει αυτό που χρειάζεστε! Είναι φτηνό και… διαφορετικό. Είναι τα πτερύγια για τα χέρια DN-GM-110 Series! Διαθέσιμα σε μεγέθη M ή L, τα DN-GM-110 θα κοστίσουν 399 Yen στην Ιαπωνία…

0 Αρχιτεκτονικά θαύματα στο πιάτο σας

0 Συνηθισμένες τουαλέτες;

the_strangest_toilets_48
Συνηθισμένες τουαλέτες; Σίγουρα όχι αυτές που θα σας δείξουμε εδώ…

2 Οι σατιρικοί πίνακες του Pawel Kuczynski

image

Ένας πίνακας, πολύ τροφή για σκέψη για τον καθένα από εμάς. Έργα τέχνης του Πολωνού καλλιτέχνη Pawel Kuczynski.
Ο Pawel γεννήθηκε το 1976 στο Szczecin. Αποφοίτησε από την Ακαδημία Καλών Τεχνών του Πόζναν με εξειδίκευση στον τομέα των γραφικών. Είναι διάσημος για την σατιρική του εικονογράφηση.
Μην περάσετε αυτές τι φωτογραφίες γρήγορα με το μάτι σας. Σταθείτε σε κάθε μια από αυτές και προσπαθείστε να καταλάβετε το νόημα της. Θα εκπλαγείτε..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...