ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

0 Οι Οικονομικοί Δολοφόνοι της Ελλάδος. Ποιοι είναι με ονόματα.

Οι Οικονομικοί Δολοφόνοι της Ελλάδος. Ποιοι είναι με ονόματα.
Πολλές φορές σίγουρα αναρωτηθήκαμε ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας! Ποιες είναι οι αγορές, τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα. Δυστυχώς όμως στο παιχνίδι των εγκληματιών μπήκαν αι ντόπιοι ανθέλληνες με αποτέλεσμα να κρύβουν συστηματικά την αλήθεια και τους δολοφόνους του έθνους.

Της Μαρίας Γιαχνάκη

Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα δέχθηκε μια ισχυρή επίθεση και το σχέδιο της επίθεσης είχε στόχο μια οικονομική κρίση που θα έφερνε τα πάνω κάτω στην χώρα με αποτέλεσμα την αποδυνάμωσή της και την πλήρη κατάκτησή της σε όλα τα επίπεδα από τους ξένους.

Βεβαίως από αυτήν την κρίση κάποιοι θα ήταν οι κερδισμένοι και δυστυχώς όχι μόνο ξένοι. Κάποιοι Δούρειοι Ίπποι που ήταν σε θέσεις κλειδιά διευκόλυναν την εφαρμογή του σχεδίου...

0 Άραγε η ποίηση είναι μόνο στο χαρτί ή και στους δρόμους;;;

Αιτία που γράφω αυτό το άρθρο είναι μια μέρα του πολύ άμεσου μέλλοντος. 15 Σεπτεμβρίου του 2012, σε μερικές εβδομάδες δηλαδή. Πρόκειται για μια ημέρα η οποία θα αποτελέσει την νέα προσπάθεια του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού να κάνει αισθητή την παρουσία του. Αυτή τη μέρα καλούμαστε να κατεβούμε ξανά στην πλατεία συντάγματος αλλά και σε όλες τις πλατείες της χώρας, για να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και δεν συμβιβαζόμαστε.

Η αλήθεια είναι ότι ξεκινώντας να γράψω γι' αυτή την μέρα ήμουν διχασμένος, σκεφτόμουνα ότι ίσως δεν αρμόζει σε ένα μπλογκ με θέμα την λογοτεχνία να διακατέχεται από σαφείς πολιτικές θέσεις. Ευτυχώς γρήγορα κατάλαβα πως το να θέλεις ένα καλύτερο μέλλον, μια πατρίδα ελεύθερη κι έναν λαό ξανά υπερήφανο δεν είναι πολιτική θέση, αλλά όνειρο. Κι όλοι όσοι ασχολούνται με την λογοτεχνία και συγκεκριμένα την ποίηση ξέρουν πολύ καλά τι σχέση έχει το όνειρο με ένα ποίημα...

0 Σολωμοί – Η ομορφιά του Ειρηνικού

Perierga.gr - ΣολωμόςΗ χερσόνησος Καμτσάτκα είναι μια τεράστια, μήκους 1250 χλμ λωρίδα γης στην ανατολική Ρωσία. Βρίσκεται ανάμεσα στον Ειρηνικό ωκεανό και τον Οχοτσκική θάλασσα.
Η Κατσάτκα περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη πικοιλία σαλμονιδών στον κόσμο, καθώς συναντάμε ταυτόχρονα όλα τα είδη. Οι βιολόγοι εκτιμούν ότι το 1/4 των σολομών του Ειρηνικού γεννιούνται στην Καμτσάτκα.


Η λίμνη Kuril είναι αναγνωρισμένη ως το μεγαλύτερο αναπαραγωγικό έδαφος σαλμονιδών σε όλόκληρη την Ευρασία. Σε απάντηση στις μειώσεις του πληθυσμού των σολομών παγκοσμίως λόγω λαθροθηρίας, περίπου 24.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα προστεταυόμενης περιοχής συνιστούν ένα μοναδικό υδροβιότοπο.

0 ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΕ ΜΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ


Μια μούμια απο την Σιβηρία με ένα περίπλοκο τατουάζ που διακοσμούσε το σώμα της έχει αποκαλυφθεί στη Ρωσία.

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι η μυστηριώδης γυναίκα, γνωστή ως Ukok πριγκίπισσα,ήταν πιθανότατα 25 ετών όταν πέθανε σχεδόν 2.500 χρόνια πριν. Ήταν πιθανότατα ένα μέλος της φυλής Pazyryk, νομάδες που ζούσαν στην Αλτάι της Σιβηρίας....


Η μούμια της ανακαλύφθηκε το 1993. Κρατήθηκε διατηρημένη σε μόνιμο στρώμα πάγου, και είναι ο λόγος που το τατουάζ της είναι ακόμα ορατό. Τα τελευταία 19 χρόνια, η μούμια έχει διατηρηθεί κυρίως σε επιστημονικό ινστιτούτο στο Νοβοσιμπίρσκ. Τώρα, θα μεταφερθεί σε ένα μαυσωλείο στο Δημοκρατικό Εθνικό Μουσείο, όπου οι τουρίστες μπορούν να δούν την μούμια και το τατουαζ της.

0 Όταν ο Γέροντας Παΐσιος ρωτήθηκε για τον "Αρμαγεδώνα"


Το παρακάτω κείμενο αποτελεί άλλη μια απόδειξη για το πόσο κοντά είμαστε...

Σήμερα, 25 χρόνια μετά, τα λόγια του Γέροντα έχουν ξεκινήσει να επαληθεύονται, αφού ο μεγαλύτερος ποταμός της Μέσης Ανατολής στερεύει και συρρικνώνεται μέρα με τη μέρα.
Γ.Θ
25 Χρόνια πριν...

 
Ρώτησα μια μέρα του έτους 1987 τον Γέροντα για το μελλοντικό παγκόσμιο πόλεμο, εκείνον που ονομάζεται "Αρμαγεδών" και που τον αναφέρουν οι Γραφές.
Με πατρικό ενδιαφέρον μου ανέφερε διάφορα σχετικά στοιχεία. Θέλησε, μάλιστα, να προχωρήσει περισσότερο, αποκαλύπτοντας ορισμένες ενδείξεις που θα μας πιστοποιήσουν ότι πράγματι βρισκόμαστε στην γενεά του Αρμαγεδώνος. Είπε, λοιπόν:

0 Η Ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία ζεσταίνει τις "μηχανές" της και ειναι έτοιμη να κατακτήσει τον Κόσμο

Μέσα στο 2014 αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή της νέας γενιάς αυτοκινήτων «PONY», με στόχο να κατακτήσει μερίδιο όχι μόνο της ελληνικής αγοράς, αλλά και χωρών της Αφρικής, της Ασίας και της Νότιας Αμερικής που ήδη έχουν επιδείξει ενδιαφέρον λόγω των ανθεκτικών χαρακτηριστικών του και βέβαια της χαμηλής τιμής του. Μερικές απο τις χώρες αυτές είναι η Αίγυπτος, η Κένυα, το Μαρόκο, η Αιθιοπία, η Αγκόλα, η Βραζιλία, και η Αργεντινή.
Αιτία και αφορμή η κρίση που οδηγεί στα αζήτητα τα πολυτελή αυτοκίνητα και κάνει τους Έλληνες να αναζητήσουν φθηνές και δοκιμασμένες λύσεις. Έτσι, σχεδόν 30 χρόνια μετά, το θρυλικό ελληνικής κατασκευής αυτοκίνητο ετοιμάζεται να ετοιμάζεται να βγει και πάλι στους δρόμους, επιβεβαιώνοντας τον «λαϊκό» του χαρακτήρα, όπως το είχε πετύχει από το 1974 έως το 1982, τότε που το «ελληνικό αυτοκίνητο» δεν ήταν ανέκδοτο...

0 Πώς η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί ευφυώς την Θεωρία Παιγνίων για να μας διασπά!

Στην Θεωρία Παιγνίων ένα πολύ γνωστό παιγνίδι είναι το "δίλημμα του φυλακισμένου" .
Οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν για να αποσπάσουν χρήματα απο έναν "τραπεζίτη" .
Βλέπε λεπτομέρειες στο εξαιρετικό βιβλίο "ΤΟ ΕΓΩΪΣΤΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ" του RICHARD DAWKINS , κεφάλαιο 12 .
Πάμπολλα φαινόμενα στην Βιολογία και στην Πολιτική εξηγούνται με αυτό το παιγνίδι .
Υπάρχουν πολλών ειδών στρατηγικές για να παίξεις το παιγνίδι .
Κάποιες αποκαλούνται "κακοπροαίρετες" (η πρώτη σου κίνηση είναι να προδώσεις τον άλλον παίκτη). Οι αντίθετες λέγονται "καλοπροαίρετες" .
Κάποιες λέγονται "πολύ εκδικητικές" ( να απαντάς με πολλές προδοσίες σε μία προδοσία του άλλου παίκτη ) . Οι αντίθετες λέγονται "συγχωρητικές" ...
Υπάρχουν και οι "ζηλόφθονες" και οι "μή ζηλόφθονες στρατηγικές" .
Στην ζηλόφθονη στρατηγική με ενδιαφέρει ο άλλος παίκτης να μήν κερδίσει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο εμένα .

0 Μετέτρεψαν το σπίτι τους σε ανθισμένη όαση!

perierga.gr - Μετέτρεψαν το σπίτι τους σε ανθισμένη όαση!Σχεδόν τριάντα χρόνια η Anne και ο Robin Strange φυτεύουν και καλλιεργούν όλων των ειδών τα ανθοφόρα φυτά στον κήπο, σε γλάστρες, στα μπαλκόνια, δημιουργώντας μια μικρή πολύχρωμη όαση στο σπίτι τους για τους ίδιους, αλλά και ένα εντυπωσιακό «αξιοθέατο» για τους περαστικούς.


Το ζευγάρι ξοδεύει εκατοντάδες ευρώ κάθε χρόνο για σπόρους, χώμα και λουλούδια, πέρα από τις πολλές ώρες προσωπικής εργασίας, προκειμένου να έχει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που βλέπετε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...