ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

0 Πώς να ξεχωρίζετε τα ΦΥΣΙΚΑ και τα ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ τρόφιμα, και η αλήθεια για τα Οργανικά / Βιολογικά!

http://www.tovima.gr/files/1/migratedData/D2004/D0509/2and18a.gifΕίναι πραγματικά δυσάρεστο και επίσης πολύ επικίνδυνο για την υγεία μας , αυτό που θα διαβάσετε στη συνέχεια, άλλα ευτυχώς μπορούμε τουλάχιστον να σας ενημερώσουμε για τον μοναδικό τρόπο που είναι ανά πάσα στιγμή στο χέρι σας για να καταλάβετε αν έχετε να κάνετε με μεταλλαγμένο η φυσικό τρόφιμο. Θα μιλήσουμε για τα κοινά συνηθισμένα οπωρολαχανικά που σχεδόν όλοι μας αγοράζουμε στις λαϊκές για το σπίτι μας.

Πριν από περίπου 20 χρόνια και πίσω, στην Ελλάδα τα οπωρολαχανικά όπως οι ντομάτες, τα αγγούρια, τα κρεμμύδια, είχαν προλάβει να αποτυπώσουν την πραγματική εντονότατη γεύση τους και την φυσική τους ζωντανή εμφάνιση στις μνήμες των ανθρώπων που έτυχε να ζήσουν εκείνες τις φυσικές εποχές... Δυστυχώς όμως, τα παιδιά μας στις μέρες μας είναι σχεδόν αδύνατον να αποκτήσουν αυτές τις έντονες φυσικές γεύσεις και τα θρεπτικά συστατικά, γιατί κυριολεκτικά... είναι σχεδόν αδύνατον να βρεθούν στις αγορές, ούτε στην λαϊκή, και επίσης... ούτε στα καταστήματα με Οργανικά οπωρολαχανικά! Πολύ καλά ακούσατε.

0 Μήπως τελικά τα 3 Διαστημόπλοια που πλησιάζουν στην Γη είναι Αλήθεια;

Σε προχθεσινό δημοσίευμα του ισοτόπου www.whatdoesitmean.com αναφέρεται ότι σύμφωνα με κύκλους του Κρεμλίνου, στο περιθώριο της συνάντησης μεταξύ του πρωθυπουργού Β. Πούτιν και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Ε. Μπίντεν, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε την συνδρομή της Ρωσίας στη δημιουργία ενός πλέγματος άμυνας του πλανήτη, μετα τον εντοπισμό από αμερικανικούς δορυφόρους μιας - επί λέξη - "μαζικής εισβολής αρμάδας, πλάτους μιλίων, εξωγήινων σκαφών", στο ηλιακό μας σύστημα, η άφιξη των οποίων αναμένεται περί τα τέλη του 2012..!!

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η αμερικάνικη Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA) έχει αποκωδικοποιήσει, σύμφωνα με το σύστημα "key to the extraterrestrial messages" όπου χρησιμοποιούνται συνδυασμοί 21 συμβόλων , τις επικοινωνίες των εισβολέων, και μάλιστα υποστηρίζει ότι τα είδη των εξωγήινων που είναι καθ οδόν , είναι δύο διαφορετικά!

0 Τοπία από... άλλο πλανήτη

Τοπία από... άλλο πλανήτηΕντυπωσιακές φωτογραφίες από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου

Βρίσκονται στη Γη αλλά μοιάζουν με μέρη από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Μπορεί να θυμίζουν εικόνες από το Avatar, ωστόσο αποτελούν μαγευτικά τοπία από τον πλανήτη μας.

Απολαύστε δέκα πανέμορφα τοπία που μας χαρίζει η μητέρα φύση...


0 Αυτό θα πει… γατίσια ζωή

Perierga.gr - Αυτό θα πει... γατίσια ζωήΟι ευτυχισμένες γάτες της Φουκουόκα!

Για τους ανθρώπους, η έννοια του παραδείσου έχει πολλές ερμηνείες και υπαγορεύεται από θρησκείες και λοιπά «πιστεύω». Για τις γάτες πάλι, ο παράδεισος είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο: λέγεται Φουκουόκα!
Το ιαπωνικό νησί είναι γεμάτο από γάτες που ζουν ευτυχισμένες κοντά στους ντόπιους ψαράδες. Το φαγητό τους είναι εξασφαλισμένο, όπως και η ευζωΐα τους, αφού οι κάτοικοι τις θεωρούν γούρικες. Οι γάτες είναι ουσιαστικά αδέσποτες, αλλά καθόλου άστεγες. Είναι ελεύθερες να πηγαίνουν όπου θέλουν και απολύτως ευπρόσδεκτες στα σπίτια των στις βάρκες των ψαράδων.

Ο φωτογράφος Φουμπιράι, πέρασε πέντε χρόνια στο νησί, φωτογραφίζοντας τις γάτες και δημιουργώντας ένα απολαυστικό άλμπουμ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...