ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

0 Το μέλλον του κρασιού και οι γενετικά τροποποιημένες ποικιλίες. . .

Το μέλλον του κρασιού εξαρτάται από την ανάπτυξη νέων γενετικά τροποποιημένων ποικιλιών, λένε οι ειδικοί.
Το πόσο ευοίωνο θα είναι το μέλλον της οινοποιίας και του κρασιού, θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα αναπτυχθούν νέες ποικιλίες γενετικά τροποποιημένων σταφυλιών, σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες που μελετούν το γονιδίωμα του σταφυλιού και έχουν ήδη δημιουργήσει γενετικούς «χάρτες» για πάνω από 1.000 είδη αμπελιών.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Σιν Μάιλς της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Στάνφορντ (και πιο πριν του Κορνέλ), που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), σύμφωνα με το BBC, αναφέρουν ότι ο βασικός στόχος είναι να δημιουργηθούν ποικιλίες ανθεκτικές στις διάφορες ασθένειες.

0 Πάνω από 37.000 θάνατοι κάθε χρόνο από μελάνωμα

  Οι περιπτώσεις εμφάνισης καρκίνου του δέρματος παγκοσμίως ανεβαίνουν σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια. Παρόλο που μέθοδοι έγκαιρης διάγνωσης και … θεραπείας, και επομένως και οι πιθανότητες επιβίωσης, έχουν βελτιωθεί, όλο και περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν από κακοήθες μελάνωμα. Οι ακόλουθοι αριθμοί δίνουν μια γενική εντύπωση της επιδημιολογίας του καρκίνου του δέρματος στον κόσμο και στην Ευρώπη:

• Περίπου 130.000 μελανώματα εμφανίζονται παγκοσμίως και περίπου 37.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από μελάνωμα.

• Η ετήσια αύξηση του αριθμού των καινούργιων περιπτώσεων που διαγνώστηκαν στην Ευρώπη κυμαίνεται τώρα μεταξύ 0% και 8%.

0 DIY: Ένας τοίχος από σχοινί

Θέλεις να αλλάξεις την διαρύθμιση στο σπίτι και έχεις περιορισμένο budget; Να μια καλή ιδέα, φτηνή χωρίς να το δείχνει. Δημιουργείς κανούριο δωμάτιο χωρίς πολλά πολλά και δίνεις ένα στυλ ρε παιδί μου. Μπράβο Morgan Satterfield με το DIY σου.

0 Οι Πυραμίδες του κόσμου


Σας παραθέτω τα παρακάτω γεγονότα για να τα δείτε και να αποφασίσετε για τον εαυτό σας




Οι Πυραμίδες ενσαρκώνουν την πανανθρώπινη επιδίωξη της αθανασίας και μοιάζουν να την εκπληρώνουν περισσό­τερο οπό οποιαδήποτε άλλη κατασκευή στη Γη.Είναι βαθιά μυστηριώδεις και ταυτόχρονα εντελώς απλές ανήκουν πλέον στην κατηγορία των αρχέτυπων. Από το Λούβρο στο Παρίσι μέχρι το Κανάρι Ουάρφ στο Λονδίνο οι σύγχρονοι αρχιτέκτονες μιμούνται το σχήμα τους "οι πυραμίδες είναι έργο εξωγήινων πολιτισμών που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας 10.000 χρόνια πριν την γέννηση του Χριστούκάπου κοντά στον καταποντισμό της Ατλαντίδος  ???


Οι Πυραμίδες φανερώνουν μια θαυμαστή δεξιότητα στη χρήση της διαθέσιμης της εποχής εκείνης τεχνολογίαςΑν το ανθρώπινο είδος εξαφανιζόταν από τον πλανήτη αφήνοντας πίσω του μόνο τη Μεγάλη Πυραμίδα ως παρά­δειγμα του τι θα μπορούσε να κάνει, θα ήταν ο καλύτερος μάρτυρας του βαθμού στον οποίο ο άνθρωπος κατάφερε να χειραγωγήσει τον υλικό κόσμο και το συνάνθρωπο του.

0 Όλοι στην απεργία και στις συγκεντρώσεις σε όλη την χώρα στις 11 Μαΐου.!!!

Το χρέος δεν είναι του λαού.Το χρέος το δημιούργησε το τραπεζικό και το χρηματιστηριακό κεφάλαιο αυτοί να το πληρώσουν. ο λαός δεν χρωστάει τίποτα, και δεν θα πληρώσει τιποτα.
Απαντάμε με πόλεμο διάρκειας στον πόλεμο που μας κήρυξαν.
Τα χρέη είναι εικονικά και μεθοδευμένα  στόχο έχουν την υποδούλωση όλων των λαών .
Ο εθνοπροδότης Παπανδρέου παίζει βρώμικο παιχνίδι και χρησιμοποίει την Ελλάδα ως τον πολιορκητικό κριό για την διάλυση της ευρωπαϊκής ένωσης...

0 Το "Υγρό Πύρ" (7ος αιώνας μ.Χ.)

Το υγρό πυρ (λεγόμενο επίσης πυρ θαλάσσιον, μηδικόν πυρ, πολεμικόν πυρ, πυρ λαμπρόν, πυρ ρωμαϊκόν ή πυρ σκευαστόν) και γνωστό στους Δυτικούς ως ελληνικό πυρ (Λατ. ignis graecus, αγγλ. Greek fire) ήταν ένα εμπρηστικό όπλο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, που εφευρέθηκε τον ύστερο 7ο αιώνα μ.Χ. απο τον Έλληνα εφευρέτη Καλλίνικο. Εκτοξευόμενο από καταπέλτες, αλλά κυρίως από πεπιεσμένους σίφωνες, το υγρό πυρ είχε την ιδιότητα να μην σβήνει στο νερό. 
 
Ως εκ τούτου, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόκρουση των αραβικών πολιορκιών της Κωνσταντινούπολης, και σε αρκετές ναυτικές συμπλοκές με τους Άραβες και τους Ρως. Περιβαλλόταν με άκρα μυστικότητα, με αποτέλεσμα να αγνοούμε σήμερα την ακριβή σύστασή του. Το βυζαντινό υγρό πυρ δεν πρέπει να συγχέεται με παρόμοιες εμπρηστικές ουσίες που χρησιμοποίησαν οι Άραβες και άλλα κράτη, και που στη διεθνή βιβλιογραφία συνήθως αναφέρονται συλλογικά ως «ελληνικό πυρ».

0 Σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...Μετά από όλα αυτά θα τους ξαναψηφίσετε; Μαζεμένα όλα τα σκάνδαλα των 2 τους.!!!

ΠΑΣΟΚ


1. Υπερχρέωση της χώρας και διόγκωση του δημόσιου χρέους στο 114%, όταν το 1981 το δημόσιο χρέος ήταν μόλις 29%, υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού και χωρίς κοινοτικά πλαίσια στήριξης. Το 1985 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό και το 2001 έφτασε σε χρέος ρεκόρ 114% του ΑΕΠ.

2.Δάνεια, υπανάπτυξη, πληθωρισμός, την περίοδο 81-89: κατά την είσοδο της χώρας...
στην ΕΟΚ , το 1981, ήταν η πρώτη χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη με ρυθμό ανάπτυξης 3,1%, έναντι 0,8% που ήταν ο μέσος όρος των υπολοίπων κρατών-μελών! Παρά την εισροή των μεγαλύτερων οικονομικών πακέτων από τη σύσταση του ελληνικού κράτους και παρά τη θετική διεθνή συγκυρία(κυρίως της μείωση της τιμής του πετρελαίου):

0 Μάνα, μητέρα, μαμά, μανούλα.....!!

Μάνα. Μια τόσο μικρή λέξη που κρύβει μέσα της τόση δύναμη! Δύναμη ψυχική, πνευματική και σωματική. Δύναμη και ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο για μια κοινωνία πιο ανθρώπινη.
Η μάνα, στα μάτια του παιδιού, είναι μια ακούραστη δύναμη, είναι ένας ποταμός που όλα τα καθαρίζει, τα εξαγνίζει, τα δροσίζει, τα βάζει στη θέση τους, τα τρέφει.
Είναι το σταθερότερο στήριγμα στη ζωή του. Είναι δυο μάτια που θα το θαυμάσουν, δυο χείλη που θα το παινέψουν, δυο αφτιά που θα το ακούσουν ακούραστα. Η μάνα είναι μια αέναη πηγή αγάπης και προσφοράς....

0 Βασικά, καλημέρα σας! (Photos)

Λαχταριστό Πρωινό (7)
Αν δεν έχετε φάει το πρωινό σας ακόμα, σίγουρα θα σας τρέξουν τα σάλια… Το Otherside.gr σας εύχεται μια όμορφη ημέρα με μερικά λαχταριστά πρωινά γεύματα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...