ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

0 Bella Italia... πέρα από τα αυτονόητα

Η Ιταλία δεν είναι άδικα ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Κι όμως, ο λόγος δεν είναι μόνο η Ρώμη, η Φλωρεντία και η Βενετία. Ανακαλύψτε «κρυφές» γωνιές της, γεμάτες ανεξάντλητη ομορφιά.

Θαυμάστε τα υπέροχα τοπία της ακτής Αμάλφι, κάντε πεζοπορία στο μαγευτικό Cinque Terre, περιηγηθείτε στους αμπελώνες της Τοσκάνης και ταξιδέψτε στο παρελθόν μέσα από τα ερείπια της θαμμένης Πομπηίας.
Η γειτονική μας Ιταλία δεν είναι άδικα ένας από τους πιο αγαπημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς για τους περισσότερους. Και φυσικά ο λόγος δεν είναι μόνο η Ρώμη, η Φλωρεντία και η Βενετία. Υπάρχουν μικρά χωριά και εξοχές, μνημεία και μεσαιωνικές πόλεις, «γωνιές» που λιγότεροι γνωρίζουν, αλλά σίγουρα αξίζουν να τις επισκεφτούμε αν θέλουμε να νιώσουμε πως στην Ιταλία… η ζωή είναι πραγματικά ωραία!

0 Ιστορικές εφευρέσεις που αποδόθηκαν σε άλλους

Παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, «δάνεια» και... ο κλέψας του κλέψαντος! Η ιστορία των εφευρέσεων έχει αλλάξει δραστικά τη ζωή μας, κόβοντας κάθε δεσμό με τα παλιά.

Οι συναρπαστικές «μηχανές» πρόσφεραν τεράστια βοήθεια στον καθημερινό ανθρώπινο μόχθο, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τη σύγχρονη εποχή μας.

Κι ενώ οι περισσότεροι εφευρέτες «πάτησαν» πάνω σε δουλειές συναδέλφων και προκατόχων τους, βελτιώνοντας πολλές φορές ήδη ανεπτυγμένες και κατατεθειμένες πατέντες (χωρίς να έχει κάτι το μεμπτό αυτό), δεν είναι σπάνιο το γεγονός να αποδίδεται λανθασμένα μια συσκευή σε κάποιον άλλο.

Κι ενώ το όνομα του Τόμας Έντισον είναι εδώ σταθμός, με τον πολυεφευρέτη να εξελίσσει πολλές φορές μια σειρά από πατέντες άλλων, δεν είναι ο μόνος που μνημονεύεται για την τάση του αυτή.

Ας δούμε λοιπόν μια σειρά από τέτοιες αξιοσημείωτες υποθέσεις (ηθελημένης;) λανθασμένης απόδοσης εφευρέσεων...

0 Τι θα συμβεί αν βάλεις ένα frisbee πάνω σε συντριβάνι (Video)

frisbee πάνω σε συντριβάνι
Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

0 Το μισό της κεφάλι ήταν καλυμμένο με μια τεράστια ελιά


Το μισό της κεφάλι ήταν καλυμμένο με μια τεράστια ελιά (2)

Η 9χρονη Bhawana Thami από το χωριό Dolakha του Νεπάλ γνώρισε από πολύ μικρή το σκληρό «πρόσωπο» της ζωής, καθώς γεννήθηκε με μια σπάνια ασθένεια εξαιτίας της οποίας γνώρισε το ρατσισμό και την απομόνωση.


Η Bhawana γεννήθηκε με το μισό της πρόσωπο καλυμμένο από μια τεράστια ελιά και τρίχες, με αποτέλεσμα από νωρίς να της προσδώσουν το χαρακτηρισμό «τέρας» και μάγισσα.

Σαν να μην έφτανε το πρόβλημα υγείας της, το οποίο μπορούσε να εξελιχθεί σε κακοήθη καρκίνο αν δεν ελάμβανε την κατάλληλη ιατρική φροντίδα, οι συγχωριανοί της απομόνωσαν εξαιτίας αυτού ολόκληρη την οικογένειά της.

0 Πως φτιάχνονται οι αλυσίδες (Video)


Αλυσίδα

Η αλυσίδα αποτελεί ένα από τα πλέον πρακτικά δημιουργήματα του ανθρώπου και η χρησιμότητα της συναντάται σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Ακολουθεί ένα διαφωτιστικό βίντεο του Discovery σχετικά με τον τρόπο κατασκευής της.

0 Μια ελληνική «πόλη-φάντασμα» στην Ιταλία!

Το Craco βρίσκεται στην περιφέρεια της Basilicata και στην επαρχία Matera της Ιταλίας και κατοικήθηκε τον 8ο αιώνα από Έλληνες αποίκους με την ονομασία Montedoro, οι οποίοι προτίμησαν την ενδοχώρα για αμυντικούς λόγους, εγκαταλείποντας την παραθαλάσσια πόλη Metaponto.
Perierga.gr - Craco, μια πόλη φάντασμα!
Τάφοι που βρέθηκαν στην περιοχή υποδηλώνουν την έντονη παρουσία του ελληνικού στοιχείου, ενώ το σημερινό της όνομα έλαβε η πόλη το 1060, όταν η ευρύτερη περιοχή ήταν στην κατοχή του Αρχιεπισκόπου Arnaldo, ο οποίος την ονόμαζε «Grachium», δηλαδή «μικρό ανώμαλο έδαφος».

0 Τα ελληνικά μνημεία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO!


perierga.gr - Τα ελληνικά μνημεία της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO!Από το 1983 η UNESCO χαιρετίζει το πολιτιστικό παρελθόν του πλανήτη, συγκαταλέγοντας στη λίστα της τα σπουδαιότερα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς ανά τον κόσμο. Κι αν νομίζετε ότι η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα της είστε γελασμένοι. Αρκετά είναι τα ελληνικά μνημεία που ανήκουν στην Πολιτιστική Κληρονομιά της UNESCO.
 Ξέρετε ποια είναι;



0 Αποκαλύφθηκε Ελληνική εκκλησία που χτίστηκε στην Αμερική 1.000 χρόνια προτού πάει ο Κολόμβος!

Μέσα στο δάσος του Cockaponset State Forest στο Νότιο Connectikut, κοντά στο χωριό Guiulford, βρίσκεται η αρχαιότερη Χριστιανική Εκκλησία της Νοτίου Αμερικής, αριστοτεχνικά σκαλισμένη από πέτρα. Οι επιγραφές που είναι στην εκκλησία, η οποία μάλιστα είναι... Ελληνική, γράφουν ότι χτίσθηκε το 480 μ.Χ. δηλαδή πάνω από 1500 χρόνια από σήμερα και 1.000 χρόνια πριν από τον Χριστόφορο Κολόμβο.

Ένας ειδικός ερευνητής, ο Frederick J. Pohl, μελετώντας τις επιγραφές, τοποθέτησε την άφιξη των Ελλήνων χριστιανών στην Βόρειο Αμερική γύρω στα 480 μ.χ. , σε μία εποχή μεγάλων ανακατατάξεων στο Βυζάντιο.

0 Τι κρύβει το υπερηφαίστειο του Yellowstone;

Τι κρύβει το υπερηφαίστειο του Yellowstone; (1)
Στο Εθνικό Πάρκο του Γελοουστόουν στις ΗΠΑ υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα ηφαίστεια στον πλανήτη, ένα υπερηφαιστείο όπως ονομάζεται. Στο μακρινό παρελθόν στο ηφαίστειο του Γελοουστόουν έχουν γίνει τρομερές εκρήξεις.


Μια νέα μελέτη δείχνει ότι το ηφαίστειο είναι ακόμη μεγαλύτερο από όσο πιστεύαμε μέχρι σήμερα, γεγονός που αυξάνει την επικινδυνότητά του αφού, αν και έχει δεκάδες χιλιάδες χρόνια να εκραγεί, εξακολουθεί να θεωρείται ενεργό.

0 “300: Rise of an Empire”

300-Rise-of-an-EmpireΚαι οι πρώτες εικόνες…

Με τον Snyder ως παραγωγό και συν-δημιουργό του σεναρίου είναι ένα project που περιμένουμε με αγωνία: “Here’s the first poster for #300movie: Rise of an Empire! Seize your Glory!” λέει στο tweet με τη φωτό.


Σκηνοθέτης ο κος Sullivan Stapleton με το “300: Rise of an Empire” που βγαίνει τον Αύγουστο, να έρχεται σε δύσκολες εποχές για την Ελλάδα…

0 Φωτορεαλιστική ζωγραφική δίνει τρεις διαστάσεις σε πλάσματα του βυθού [Video]

paint_1
Μπορεί αυτό που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα να μοιάζει με ένα ολοζώντανο χταπόδι που κολυμπά σε πιάτο, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα φωτορεαλιστικό έργο ζωγραφικής του καλλιτέχνη Keng Lye.

0 Γείωση, η επαφή με την γη

Αν πάσχετε από φλεγμονές και χρόνιους πόνους. Βγείτε έξω και πατήστε ξυπόλητοι πάνω στη γη (χώμα, χόρτο) μόλις για μία ώρα. Αρχικά νιώστε την ενέργεια που αρχίζει να κυκλοφορεί από τη γη στο σώμα σας μέσα από τα πόδια. Μετά από μόλις μια ώρα θα αρχίσετε να αισθάνεστε σημαντική μείωση στους πόνους στο σώμα σας. Μπορεί να εκπλαγείτε!!!

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται η απάντηση σε πολλούς από τους χρόνιους πόνους της σημερινής εποχής, είναι το ξυπόλητο περπάτημα και η επαφή με τη γη. Η γείωση-earthing είναι μια πρόσφατη ανακάλυψη που αναδεικνύει την ανάγκη της επαφής με τη γη για εξασφάλιση καλής υγείας.

Τα καταγεγραμένα οφέλη της γείωσης είναι:
*Ανακούφιση από τον πόνο και την χρόνια φλεγμονή
*Απαλλαγή από το άγχος και την ένταση των μυών
*Βελτίωση του ύπνου και χαλάρωση
*Βελτίωση της κυκλοφορίας
*Βελτιωμένη αθλητική απόδοση
*Βελτιωμένη συναισθηματική και πνευματική ισορροπία
*Αποκατάσταση των φυσιολογικών βιολογικών ρυθμών

0 Επίθεση από φίδι-ζόμπι!


Το δηλητήριο του κροταλία μπορεί να καταστρέψει ιστούς και να προκαλέσει παράλυση και τελικά το θύμα οδηγείται στο θάνατο. Όταν ο Thomas Scott στην Σάντα Κρουζ αντιμετώπισε έναν τέτοιο θανάσιμο εισβολέα στο γκαράζ του σπιτιού του, όχι μόνο κατάφερε να το διώξει αλλά και να το σκοτώσει. Όμως σε αντίθεση με τα θηλαστικά, τα αντανακλαστικά των ερπετών παραμένουν θανατηφόρα και μετά το θάνατο τους. Για την ακρίβεια μπορούν να δαγκώσουν και να σκοτώσουν ακόμα και μετά από μια ώρα, αν κάποιος τα αποκεφαλίσει. Αφού λοιπόν ο Thomas το αποκεφάλισε, νομίζοντας πως το σκότωσε, το κεφάλι του φιδιού συνέχιζε να ελέγχει την περιοχή περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία να χτυπήσει!

0 Elephantine Colossus: Το πιο παράξενο ξενοδοχείο του Μπρούκλιν

Ένα διάγραμμα του 1885 του Elephantine Colossus, γνωστό ως "the Elephant Hotel" - φωτογραφία

Το ξενοδοχείο άνοιξε το 1885. Ήταν ένα παχύδερμο 12 ορόφων με 31 όργανα-θεματικά δωμάτια που κοιτούσε προς τον ωκεανό και διέθετε κατάστρωμα παρατηρητηρίου και καπνοπωλείο στο πόδι του.

"Το 'Δωμάτιο Στομάχι' ... είναι ένα τριγωνικό δωμάτιο διαστάσεων 19 επί 10 μέτρων. Από το στομάχι οι εξερευνητές περνούν από το διάφραγμα του ελέφαντα και από το συκώτι του στον αριστερό πνεύμονα του, όπου θα δημιουργηθεί ένα μουσείο το καλοκαίρι. Μετά περνάει κανείς στον 'Ώμο', μετά στο 'Cheek Room', όπου μπορεί κανείς να δει τον ωκεανό από το δεξί μάτι του ελέφαντα", έγραφε ο Τύπος της εποχής.

Στα τέλη του 1890, τα δωμάτια του χρησιμοποιούνταν σαν οίκος ανοχής.

Όπως με πολλά κτήρια του Coney Island, το ξενοδοχείο κάηκε, πέφτοντας θύμα μιας φωτιάς που ξέσπασε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1896, που κατέκαψε το κοντινό Shaw Channel Chute, ένα τρενάκι που κύκλωνε το ξενοδοχείο -συχνά το ανέφεραν σαν "Elephant Scenic Railway".

0 «Μικρομπαταρίες» παράγουν έως και χίλιες φορές περισσότερη ενέργεια

Ένα νέο τύπο μπαταρίας, που μπορεί να προκαλέσει «επανάσταση» στην ενεργειακή τροφοδοσία ηλεκτρονικών συσκευών αλλά και οχημάτων, κατασκεύασαν ερευνητές του πανεπιστημίου του Ιλινόι στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την ηλεκτρονική ιστοσελίδα του BBC.

Η ομάδα επιστημόνων χρησιμοποίησε τρισδιάστατα ηλεκτρόδια για να κατασκευάσει «μικρομπαταρίες», οι οποίες παρότι είναι μικρότερες σε μέγεθος από τις κοινές μπαταρίες που κυκλοφορούν στο εμπόριο, είναι πολλές φορές ισχυρότερες ενεργειακά.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ερευνητών του πανεπιστημίου του Ιλινόις, οι «μικρομπαταρίες» έχουν τη δυνατότητα να φορτίζουν έως και χίλιες φορές γρηγορότερα από τις κοινές μπαταρίες. Ωστόσο, προειδοποιούν ότι ακόμη το όλο εγχείρημα βρίσκεται σε καθαρά πειραματικό στάδιο καθώς εγκυμονούν κίνδυνοι για την ασφάλεια των καταναλωτών. Παραδοσιακά, οι μπαταρίες λειτουργούν με δύο ηλεκτρόδια, το ανοδικό και το καθοδικό, στα οποία πραγματοποιούνται χημικές αντιδράσεις.

0 Δεν ήταν στημένη η τρομοκρατική επίθεση στην Βοστόνη? Δες να ανατριχιάσει η καρδια σου!!!!

Το παρατήρησε κανείς αυτό? Ένα Tweet στο διαδίκτυο ενημέρωσε ότι θα γίνει ελεγχόμενη έκρηξη απέναντι από την βιβλιοθήκη της Βοστόνης!
Έδωσε μάλιστα και χρονο "σε ένα λεπτό" Άλλα αν κοιτάξεις μέσα από google map θα δεις ότι η βιβλιοθήκη ήταν ακριβώς εκεί που έγινε και η έκρηξη από τους τρομοκράτες και μάλιστα μιλάμε για την ίδια ώρα!!
Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί την ίδια μέρα που έγινε η "τρομοκρατική" επίθεση υπήρχε και άσκηση (ως συνήθως) για βόμβες από τα παλικαράκια (bombing squad).
 Δες το βίντεο που δείχνει ακριβώς τι εννοούμε


0 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΣΕΡΡΕΣ: Η ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΑΧΙΝΟΥ


Στα μέσα του 15ου αιώνα η "λίμνη των Σερρών" (δηλαδή η λίμνη Αχινού) ήταν κατά το πλείστον φέουδο της Μάρως, της χριστιανής Ελληνοσερβίδας μητριάς του Μωάμεθ του Πορθητή, της Δέσποινας Χατούν, όπως την αποκαλούσε ο ίδιος ο Μωάμεθ, που τιμητικά την είχε εγκαταστήσει στην Έζιοβα, τη σημερινή Δάφνη, όπου και ο ομώνυμος "Πύργος".

Προφανώς, κατά τα χρόνια εκείνα η λίμνη καταλάμβανε έκταση μεγαλύτερη και από αυτήν που εμφανίζεται στον διπλανό Αυστριακό χάρτη του 19ου αιώνα, οπότε κάλυπτε ολόκληρη την νοτιοανατολική πεδιάδα Σερρών (περίπου 250.000 στρ), από την Αμφίπολη έως την Κάτω Καμήλα, όπου οι εκβολές του ποταμού Στρυμόνα.

0 Η φέτα κατέκτησε και τους Γάλλους


Η φέτα κατέκτησε και τους Γάλλους
Η αξία εισαγωγών φέτας στη Γαλλία παρουσιάζει αύξηση το 2012 (25.820.870 ευρώ) σε σχέση με το 2010 (22.040.131 ευρώ), εκ της οποίας το μερίδιο της ελληνικής φέτας το 2012 αντιστοιχεί στο 38% επί των συνολικών γαλλικών εισαγωγών φέτας, ενώ το 2010 στο 34% περίπου (αύξηση 4%).

Αυτά αναφέρονται σε έρευνα αγοράς του τομέα τυροκομικών προϊόντων στη Γαλλία, του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας Παρισίων.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, σε συνέχεια των κυριότερων εξαγωγών λευκών τυριών -τύπου «φέτας», η Δανία βρίσκεται στην δεύτερη θέση με σταδιακή αύξηση σε 9.168.696 ευρώ το 2012 σε σχέση με τα 7.255.737 ευρώ το 2010. Η Ιταλία θεωρείται ο τρίτος σημαντικότερος εξαγωγέας λευκών τυριών -τύπου «φέτας» προς τη Γαλλία με την αξία των εξαγωγών της το 2011 να κυμαίνεται σε 5.035.948 ευρώ ενώ το 2012 διαπιστώνεται μικρή πτώση στα 4.398.724 ευρώ. Η Ελλάδα εξάγει επίσης προς τη Γαλλία κεφαλοτύρι, κεφαλογραβιέρα και κασέρι.

0 Φτιάξτε τον δικό σας λαχανόκηπο!

Ποιος είπε ότι τα παιδιά της πόλης δεν ξέρουν από αγροτικές ασχολίες; Δεν είναι καθόλου δύσκολο να δημιουργήσετε τον σπιτικό σας λαχανόκηπο, ακόμα κι αν ζείτε σε διαμέρισμα, αρκεί να σας περισσεύουν δέκα λεπτά, δύο φορές την εβδομάδα, για να ασχοληθείτε.

Η γεωπόνος κ. Ειρηνέλλα Κανδυλίδη μας εξηγεί πώς να φτιάξουμε το δικό μας μποστανάκι, είτε στον κήπο είτε στο μπαλκόνι μας, εύκολα και γρήγορα, ακόμα κι αν δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα από κηπουρική:

Τι καλλιεργούμε αυτή την εποχή;

Η εποχή είναι ιδανική για:

0 Όταν ακούς μια μέλισσα να ζουζουνίζει, να θυμάσαι...


...το 1/3 των καλλιεργειών που καταλήγουν στο πιάτο μας εξαρτάται από την επικονίαση των μελισσών και άλλων εντόμων, που μεταφέρουν τη γύρη και γονιμοποιούν τα φυτά. 

Περισσότερο από το 90% όλων των...
άγριων φυτών υπάρχουν χάρη στις μέλισσες και τα υπόλοιπα έντομα-επικονιαστές. 

0 Περίεργοι νόμοι που ισχύουν ακόμα

Κι όμως οι παρακάτω νόμοι ισχύουν ακόμα......αν και είναι αμφίβολο κατά πόσο εφαρμόζονται:


1. Στη Γαλλία απαγορεύεται να ονομάσεις ένα γουρούνι Ναπολέων.

2. Στην πολιτεία του Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, είναι παράνομο να μεθύσεις ένα ψάρι.

3. Στο Ισραήλ, είναι παράνομο να σκαλίζεις τη μύτη σου την Κυριακή.

4. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, μία έγκυος γυναίκα μπορεί νόμιμα να «κάνει την ανάγκη της» οπουδήποτε, ακόμα και στο κράνος ενός αστυνομικού, αν το ζητήσει η ίδια.

5. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένας άντρας μπορεί να ουρήσει δημοσίως, με την προυπόθεση ότι «σημαδεύει» τον πισω τροχό του δικού του οχήματος και παράλληλα έχει το δεξί του χέρι πάνω στο όχημά του.

0 Πρέβεζα: Ο θηλυκός «Χάτσικο» που συγκίνησε την τοπική κοινωνία – Μια απίστευτη ιστορία

Πρέβεζα: Ο θηλυκός «Χάτσικο» που συγκίνησε την τοπική κοινωνία – Μια απίστευτη ιστορίαΜια απίστευτη ιστορία που θυμίζει εκείνη του Χάτσικο, που είχε συγκινήσει όλον τον κόσμο με το να περιμένει, έως τον θάνατό του, το αφεντικό του, είναι αυτή που εκτυλίχθηκε και συνεχίζει να εκτυλίσσεται στο χωριό του Αγ. Θωμά στην Πρέβεζα.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες όταν χάθηκε ένας αγαπητός άνθρωπος της τοπικής κοινωνίας από τον Αγ. Θωμά Πρέβεζας, ο Λάκης, όπως τον γνώριζαν πολλοί.
Για τον Λάκη, το ψάρεμα την περασμένη Τρίτη, ήταν το τελευταίο του αφού βρέθηκε νεκρός δίπλα στην βάρκα του στο λιμάνι του χωριού.

Ο άτυχος άντρας όμως είχε και μια άλλη αγάπη εκτός από το ψάρεμα. Τα ζώα. Έτσι συχνά τάιζε αδέσποτα σκυλιά που περιφέρονταν γύρω του στο λιμάνι όταν γύριζε από το ψάρεμα.
Μαζί με αυτά και ένα μικρό θηλυκό σκυλάκι, που πρόσφατα μάλιστα είχε γεννήσει.
Μάθαμε μετά τον θάνατο του Λάκη, του δόθηκε το όνομα «Αβγόλα» και έτσι θα το αποκαλούμε και εμείς στην συνέχεια περιγράφοντας την απίστευτη ιστορία του, μετά τον θάνατο του ανθρώπου που το φρόντιζε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...