ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

2 ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ την ACTA ! Πείτε ΟΧΙ στην ACTA !


From HEIL GAP ( or mind the GAP ) 
Η υπογραφή της συμφωνίας ACTA από κάποιες ευρωπαϊκές χώρες (συν την δοτή κυβέρνηση των καθαρμάτων ), δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει και κάθε διαπραγμάτευση , διότι πρέπει πρώτα να επικυρωθεί και από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

0 Στοιχειωμένα σπίτια και περιστατικά που τρομάζουν


Στοιχειωμένα σπίτια και περιστατικά που τρομάζουν (5)
Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς γελάτε και μόνο στην ιδέα ότι υπάρχουν φαντάσματα. Κι όμως, είτε το πιστεύετε είτε όχι υπάρχουν κάποια «σπίτια» ανά τον κόσμο που έχουν τη φήμη ότι είναι στοιχειωμένα.
Ένα από αυτά είναι και ο Λευκός Οίκος καθώς ανεξήγητα φαινόμενα συμβαίνουν στο εσωτερικό του.

0 MOSANTO - Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Η Ε.Ε. μετά από χρόνια αυστηρής γραμμής απέναντι στα μεταλλαγμένα προιόντα, αποφάσισε να ανοίξει κάποια παραθυράκια. Ποιος ευθύνεται γι’ αυτό; Η Μονσάντο. Μια εταιρεία-κολοσσός, η οποία έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές μπλεγμένη σε σκάνδαλα, συμπεριφέρεται σαν αποικιοκράτης και επιβάλλει τα προιόντα της με τρομακτικούς τρόπους, μην διστάζοντας να οδηγήσει ανθρώπους στην φυλακή. Η Μονσάντο δεν ενδιαφέρεται απλώς για το κέρδος. Αυτό που θέλει να επιτύχει, είναι να κυριαρχήσει σε όλο τον κόσμο, ελέγχοντας τον πιο σημαντικό παράγοντα για την επιβίωση: Την τροφή.

0 "Το περίφημο τριγωνικό UFO του Βελγίου, ήταν..."


  Την λύση ενός από τα μεγαλύτερα μυστήρια εμφάνισης UFO, φέρεται να έδωσε τηλεοπτική εκπομπή του δικτύου RTL-TVI. Πρόκειται για το περίφημα ιπτάμενα αντικείμενα που πετούσαν σε τριγωνικό σχήμα στον ουρανό του Βελγίου, από το φθινόπωρο του 1989 μέχρι και τις αρχές του 1990!
  Δεκάδες μαρτυρίες που οδήγησαν μέχρι και σε κινητοποίηση της πολεμικής αεροπορίας, ρεπορτάζ σε διεθνή δίκτυα, ακόμη και επιτόπου αυτοψία της NASA, όλα ξεκίνησαν από την  παρακάτω φωτογραφία που αποτελούσε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ντοκουμέντα καταγραφής ufo. Το περιστατικό έμεινε στην ιστορία των ουφολογικών ερευνών με την ονομασία "το φαινόμενο UFO στο Βέλγιο".

0 Σπόροι που θάφτηκαν από σκίουρους φυτρώνουν 32.000 χρόνια μετά!

 Ένα πρωτοποριακό πείραμα έφερε ξανά στη ζωή το αρχαιότερο φυτό που έχει ποτέ αναγεννηθεί και ανοίγει τον δρόμο για την αναβίωση και άλλων αρχαίων φυτικών ειδών.

Εδώ και 32.000 χρόνια, ένας προϊστορικός σκίουρος της εποχής των παγετώνων είχε κρύψει βαθιά στο μόνιμα παγωμένο έδαφος της Σιβηρίας σπόρους φυτών για να τους φάει εν καιρώ. Τώρα Ρώσοι επιστήμονες, που ανακάλυψαν την υπόγεια κρυψώνα, κατάφεραν να αναστήσουν ένα ολόκληρο φυτό, που αναπτύχθηκε και έβγαλε άνθη. Τα προηγούμενα ρεκόρ αναβίωσης φυτού αφορούσαν ένα φοίνικα ηλικίας 2.000 ετών στο Ισραήλ και έναν λωτό ηλικίας 1.200 ετών.

0 Η Ελπίδα του Ελληνικού Ορθού Λόγου


Στην εποχή της κρίσης, που δεν είναι μόνο οικονομική αλλα κυρίως πολιτική και ηθική η επιστροφή στις πηγές της ελληνικής παράδοσης, δηλαδή στην Ελληνική Φιλοσοφία, φαντάζει ως ο μόνος δρόμος επαναπροσδιορισμού των κοινωνιών μας αλλά και της προσωπικής μας υπόστασης...

0 ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ


http://coproskylo.blogspot.com/

0 O Kαραμανλής και το επιτελείο του προβληματισμένοι για την πορεία της χώρας.

2 Απίστευτη αναγνώριση προσώπων μέσα στο πλήθος....

Εδώ είναι ένα πλήθος πριν από την εξέγερση στο Βανκούβερ.

Τοποθετήστε τον δρομέα οπουδήποτε μέσα στο πλήθος και κάντε διπλό κλικ μερικές φορές και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τη φέτα του ποντικιού για μεγέθυνση.


Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από Port Moody και δημοσιεύεται στην Tri-City News 24, Ιουνίου.

0 Διαφημιστείτε στο Blog μας

Οποιοσδήοτε θέλει να προβάλει την επιχείρησή του μέσα από το blog μας μπορεί να το κάνει αρκεί να επικοινωνήσει μαζί μας ΕΔΩ και να μας πει τι ακριβώς θέλει. Καθημερινά το blog Μας έχει πάνω απο 3200 προβολές σελίδας και πάνω απο 1100 μοναδικούς επισκέπτες. Στατιστικά που συνεχώς αυξάνονται. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για την αιτερία σας.

Στείλτε μας μία εικόνα και έναν συνδεσμο ή το banner σας και περιμένουμε μυνήματά σας για να το συζητήσουμε.

Οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα χαμηλές και μπορείτε να το διαπιστώσετε επικοινωνώντας μαζί μας

mysterythings@yahoo.gr   ή ΕΔΩ

0 Η ελληνική λεβάντα και τα..... διεθνή αρώματα

Με ελληνική λεβάντα και ροδέλαιο θα παρασκευάζονται φίνας ευωδιάς αρώματα στο εξωτερικό, αφού ο μοναδικός στην Ελλάδα Αγροτικός Συνεταιρισμός Φαρμακευτικών και Αρωματικών Φυτών βρίσκεται “προ των πυλών” για την υπογραφή δύο μεγάλων συμβολαίων με ευρωπαϊκές εταιρίες παρασκευής αρωμάτων.

Οι επωνυμίες των εταιριών φυλάσσονται ως “επτασφράγιστο μυστικό“, αφού έχει υπογραφεί συμφωνία εμπιστευτικότητας, όπως αποκάλυψε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού, Θεόδωρος Κουκάκης.


Σήμερα, ο συνεταιρισμός διοχετεύει ροδέλαιο και λεβάντα σε αγορές της Βουλγαρίας και σε χώρες της Σκανδιναβίας, ενώ με την υπογραφή των συμφωνιών, που θεωρούνται δεδομένες, θα πάψει κάθε άλλη εξαγωγική δραστηριότητα του φορέα, καθώς η “αποκλειστικότητα” θα αποτελεί ένα από τα “δυνατά χαρτιά” των δύο μεγάλων ευρωπαϊκών εταιριών.

0 Έκρηξη ηφαιστείου με φόντο το Βόρειο Σέλας

Perierga.gr - Έκρηξη ηφαιστείου με φόντο το Βόρειο ΣέλαςΟ Βρετανός James Appleton έπρεπε να περάσει 7 χρόνια, στην Ισλανδία φωτογραφίζοντας το μοναδικό τοπίο της χώρας, για να τραβήξει μερικές από τις πιο σπάνιες εικόνες πουν έχουν ληφθεί ποτέ.


Η σειρά των φωτογραφιών του, απεικονίζουν την έκρηξη του ηφαιστείου Fimmvorouhals, με φόντο το Σέλας. Το κοκκινωπό χρώμα της λάβας συνδυάζεται με το πράσινο από το Σέλας, και η μαγεία της φύσης ξεδιπλώνεται.

0 Τα υπέρ (και τα κατά) του να ταξιδεύει κανείς μόνος

Καλά τα ταξίδια με παρέα ή με τον/την καλό/η σας, αλλά άλλη γοητεία έχει το να ταξιδεύετε μόνοι. Δείτε γιατί κάποιοι επιλέγουν να ταξιδεύουν μόνοι και τι τους προσφέρει αυτή η εμπειρία…

Για όσους δεν το έχουν ξανακάνει, ίσως φαντάζει κάπως… τρομακτικό. Για τους μυημένους όμως, τα solo ταξίδια είναι εμπειρίες ζωής. Τι είναι άραγε αυτό που κάνει κάποιον να θέλει να ταξιδέψει μόνος και να ζήσει την εμπειρία ενός ταξιδιού χωρίς τα πλεονεκτήματα της συντροφιάς;
Πολλοί νιώθουν την ανάγκη να απολαύσουν κάθε χαρά που τους προσφέρουν οι αισθήσεις μας, χωρίς να την μοιραστούν με κανέναν και χωρίς την «κουραστική» ασφάλεια ενός συνταξιδιώτη. Θέλουν να ξεφύγουν από τις… τέσσερις γωνίες του κόσμου τους, την τρομακτική άνεση της καθημερινής ρουτίνας και να ζήσουν έστω για λίγο τη ζωή τους όπως δεν την ζουν καθημερινά.
Μάθετε τα υπέρ και τα κατά του να ταξιδεύει κανείς μόνος…

0 Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο - Αγορές Online

Το blog Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο σας δίνει την δυνατότητα για αγορές μέσω του internet. Μαγαζιά και υπηρεσίες που δεν πιστεύατε οτι υπάρχουν. 
 
1. Λίστα για την Γυναίκα
2. Λίστα για τον Άντρα
3. Λίστα διάφορων προσφορών (τηλεποικινωνίες, ξένες γλώσσες, είδη σπιτιού, τεχνολογία, εστιατόρια, ταξιδια, spa κ.α)

4. Λίστα OnLime Games δωρεάν

Και να ξέρετε...Με κάθε σας επίσκεψη ή και συμφωνία σε αυτά τα μαγαζιά στηρίζετε και εμάς.

Καλές αγορές

0 Το σ’αγαπώ στα… μαθηματικά!

Το «σ’αγαπώ» στα… μαθηματικά! (pic)
Το «σ’ αγαπώ» δεν είναι μόνο προνόμιο των θεωρητικών επιστημών σε αυτό τον κόσμο δηλαδή δεν είναι μόνο οι λέξεις που μπορούν να αποδώσουν αυτό το δυνατό συναίσθημα!
Οι μαθηματικοί ανακάλυψαν έναν έξυπνο τρόπο για να λένε «σ άγαπώ» βάσει της δικής τους… θετικής νοοτροπίας.

0 Η αγάπη της μαμάς είναι η καλύτερη…

Το νεογέννητο «καμηλοπαρδαλάκι» που βλέπετε είναι μόλις 2 εβδομάδων και χαίρει άκρας υγείας στο Ζωολογικό Κήπο «Busch Gardens Tampa Bay» των ΗΠΑ, όπου γεννήθηκε πριν μερικές ημέρες, απολαμβάνοντας την αγάπη της μαμάς, που είναι η καλύτερη…
perierga.gr - Η αγάπη της μαμάς είναι η καλύτερη...

0 Πώς κατασκευάζεται ένας χειροποίητος χαρταετός; (Video)

Χειροποίητος χαρταετός  

Ένα ιδιαίτερα διαδεδομένο έθιμο και εξαιρετικά αγαπημένο μεταξύ των παιδιών, είναι αυτό του χαρταετού που πετάμε την Καθαρά Δευτέρα.

Και μπορεί σήμερα, οι περισσότεροι να αγοράζουν έτοιμους τους αετούς, πριν όμως από κάμποσα χρόνια η κατασκευή του γινόταν στο χέρι από παιδιά που έπαιρναν τα ξύλα, τα έκοβαν, κολλούσαν εφημερίδες με ψαρόκολλα και έβρισκαν μόνοι τους τα ζύγια για τα σκοινιά.
Η ιδιοκατασκευή του χαρταετού μπορεί να απαιτεί αρκετό χρόνο και επιδεξιότητα, έχει όμως μεγάλο ενδιαφέρον και αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόκληση για όποιον επιλέξει να το επιχειρήσει. Ακολουθούν σύντομες οδηγίες καθώς και ένα βίντεο που δείχνει πώς κατασκευάζεται ένας χαρταετός, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...