ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

0 Ένα ταξίδι στον απίστευτο κόσμο των συμπτώσεων. Μερικές εκπληκτικές ιστορικές συμπτώσεις!!!

1.Τρεις ξένοι σε ένα τρένο, με συμπληρωματικά ονόματα.
Το 1920 τρεις Άγγλοι ταξίδευαν ξεχωριστά απο το Περού. Τη στιγμή που γνωρίστηκαν ήταν τα μόνα άτομα στο βαγόνι. Η γνωριμία τους τους επιφύλασε μια μεγάλη έκπληξη. Το επίθετο του ενός άντρα ήταν Bingham, του άλλου άντρα Powell και του τρίτου άντρα Bingham - Powell. Τα 3 άτομα δεν είχαν καμιά συγγένεια μεταξύ τους.

2. Δύο αδέλφια σκοτώθηκαν απο τον ίδιο ταξιτζή με ένα χρόνο διαφορά.
Το 1975 όταν οδηγούσε το μοτοποδήλατό του στη Βερμούδα, ένας άντρας χτυπήθηκε και πέθανε απο ένα ταξί. Ένα χρόνο αργότερα ο αδελφός αυτού του άντρα πέθανε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Μάλιστα ο άντρας οδηγούσε το ίδιο μοτοποδήλατο με τον αδελφό του και χτυπήθηκε απο το ίδιο ταξί με τον ίδιο οδηγό και στο ταξί βρισκόταν ο ίδιος πελάτης που υπήρχε και στον θάνατο του πρώτου αδελφού!

1 Βασιλικός πολτός: το ελιξίριο της νεότητας

Αν θέλετε να παραμείνετε υγιείς, να νικήσετε τη γήρανση και να αποκτήσετε τέλειο δέρμα επιλέξτε τον βασιλικό πολτό.

Αποτελεί την πλουσιότερη τροφή της φύσης και η μεγάλη θρεπτική του αξία οφείλεται στη μοναδική σύνθεσή του.
Παράγεται από τις μέλισσες εργάτριες και προορίζεται για το πρώτο στάδιο ανάπτυξης όλων των μελισσών, γι’ αυτό ονομάζεται «το γάλα των μελισσών»....

0 Μυστήριο ο θάνατος 2 εργαζομένων στο εργοστάσιο της Φουκοσίμα!!!

Σοκ και ερωτηματικά προκαλεί η είδηση για τον θάνατο δύο εργαζομένων στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκοσίμα. Αν και η διαχειρίστρια εταιρεία υποστηρίζει πως έχασαν την ζωή τους από το τσουνάμι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που το αμφισβητούν. Στο μεταξύ, άγνωστη παραμένει η τύχη 16.441 ανθρώπων μετά την τραγωδία της...

0 Οι πιο εντυπωσιακοί σταθμοί μετρό στον κόσμο

Από τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, μέχρι τη Μόσχα και τη Βόρειο Κορέα, το Υπουργείο επέλεξε κάποιους από τους πιο εντυπωσιακούς σταθμούς μετρό και σας τους παρουσιάζει.

0 Ενας ουρανοξύστης που «αναπνέει»!


Ονομάζεται Kinetower και αποτελεί έναν ουρανοξύστη με δυνατότητα... «εισπνοής» και «εκπνοής» του ηλιακού φωτός.

0 Μυστηριώδες μοναστήρι στον Ατλαντικό

Το Skellig Michael (από το Sceilig Mhichíl που στην ιρλανδική γλώσσα, που σημαίνει βράχος του Μιχαήλ), επίσης γνωστό ως Μεγάλος Βράχος (Great Skellig), είναι ένα απότομο βραχώδες νησί, στον Ατλαντικό Ωκεανό περίπου 14 χλμ από τις ακτές της Ιρλανδίας.
Perierga.gr - Skellig Michael

0 Επικίνδυνος δρόμος, εντυπωσιακή θέα

Το εθνικό πάρκο Zion βρίσκεται στις ΗΠΑ και περιλαμβάνει απόκρημνους βράχους ψαμμίτη δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό ορεινό τοπίο. Είναι ένα δημοφιλές τοπίο για πεζοπορία αλλά και για extreme sports, όπως το αλεξίπτωτο πλαγιάς και η αναρρίχηση.
Μερικά από τα μονοπάτια πραγματικά κόβουν την ανάσα, ωστόσο δεν είναι λίγοι όσοι αψηφούν τον όποιο κίνδυνο για να απολάυσουν τη μαγευτική αυτή διαδρομή στο άγριο και ερημικό τοπίο του φαραγγιού.
Perierga.gr - Zion National Park

0 Ο σκύλος με το 1 εκ. θαυμαστές!

Έχει τόσους θαυμαστές ώστε να τον ζηλεύουν ακόμη και αστέρες της τέχνης και του θεάματος! Και, όμως, είναι ένας γλυκύτατος σκύλος ονόματι Μπου (Boo) ο οποίος -παρά το όνομα που διαθέτει- είναι κάθε άλλο παρά… τρομακτικός!
Το αξιαγάπητο κατοικίδιο έχει ήδη σχεδόν 1 εκ. θαυμαστές (για την ακρίβεια 988.722) στη σελίδα του στο facebook, με τους φαν του να περιμένουν με ανυπομονησία νέες φωτογραφίες από τον μικρόσωμο σκυλάκο για να κάνουν «like» και να αφήσουν το σχόλιο τους!
Ο λόγος που ο Μπου είναι τόσο διάσημος και αγαπητός είναι προφανής όπως διαπιστώνετε ιδίοις όμμασι από τις φωτογραφίες. Δεν είναι μόνο που είναι γλύκας, διαθέτει και μεγάλη ποικιλία από χαριτωμένες πόζες…!

Perierga.gr - Ο σκύλος με το 1 εκ. θαυμαστές!

0 Απίστευτες Εικόνες Μωρό 20 Kg Γεννήθηκε Στην Τεχεράνη!

0 Εκπέμπουν SOS για την υγεία μας( ΞΕΝΟΒΙΟΤΙΚΑ)


Εκπέμπουν SOS για την υγεία μας


Ο όρος «ξενοβιοτικό» (ξένος + βίος) προσδιορίζει κάθε λογής ουσία που είναι «ξένη προς την ανθρώπινη ζωή» και δεν υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό, αλλά μπορεί, όταν εκτεθούμε σε αυτήν ή εισέλθει στο σώμα μας, να έχει τοξική επίδραση και να επηρεάσει αρνητικά τις λειτουργίες του, προκαλώντας διαταραχές και προβλήματα υγείας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...