ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

0 Russia Today: "Το ΙΡΑΝ είναι ήδη πυρηνική δύναμη". ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ LIVE!!!


Το παρακάτω περιστατικό καταγράφηκε κατά την διάρκεια δελτίου ειδήσεων σε ζωντανή σύνδεση με την Τεχεράνη. Προσέξτε το αντικείμενο που διασχίζει τον ουρανό πίσω απ΄τον δημοσιογράφο.


0 Νησιά στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη;


Οι λοφίσκοι σε σχήμα δακρύων, έχουν εντοπιστεί στον πλανήτη Αρη, μέσα από τις φωτογραφίες που έστειλε το διαστημικό σκάφος Mars Odyssey, πριν από 10 χρόνια. Οι  γεωλόγοι του Πανεπιστημίου του Τέξας που τους μελέτησαν, κατέληξαν τώρα στο ενδεχόμενο να πρόκειται για νησιά, που δημιουργήθηκαν μέσα σε ωκεανούς που υπήρχαν στην επιφάνεια του Αρη, πριν από εκατομμύρια χρόνια!
  
















0 Σινέ Θησείον: Καλύτερο σινεμά του κόσμου

Πρώτο σε λίστα του CNN με τα καλύτερα σινεμά του κόσμου φιγουράρει το Σινέ Θησείο, ο θερινός κινηματογράφος στην οδό Αποστόλου Παύλου.

«Η Αθήνα φιλοξενεί πολλά θερινά θέατρα στη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά κανένα δεν προσφέρει τη μαγευτική θέα του Σινέ Θησείον» γράφει ο συντάκτης του άρθρου στην ιστοσελίδα CNNGo.


«Από τη θέση του στο Σινέ Θησείο μπορεί κανείς να δει όχι μόνο το πρόσφατο μπλοκμπάστερ, αλλά, επίσης, και την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα» σημειώνει η ιστοσελίδα, η οποία αναφέρει ότι ο κινηματογράφος είναι το παλαιότερο θερινό σινεμά στην Αθήνα, κατασκευάστηκε το 1935.

0 Έρευνα: Θες να προστατεύσεις το παιδί σου από την παχυσαρκία, μην του δίνεις κρέμες και άφησε το να φάει μόνο του.

Μιλήσαμε για το τι μπορεί να φάει ένα βρέφος τον πρώτο χρόνο, συμπτωματικά όμως χθες δημοσιεύτηκε μία έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Nottingham η οποία έδειξε ότι κατά την διάρκεια του απογαλακτισμού τα βρέφη που τους δόθηκαν στέρεες τροφές να φάνε με τα δάχτυλα τους (finger foods) είχαν περισσότερες πιθανότητες να τρώνε πιο υγιεινά και να έχουν κατάλληλο βάρος σε σχέση με βρέφη που τα ταΐζουν με κρέμες. 
 
Τα αποτελέσματα αυτά οδήγησαν τους ερευνητές στο συμπέρασμα ότι ο απογαλακτισμός που καθοδηγείται από το βρέφος μπορεί να προστατεύσει από την παχυσαρκία αργότερα.
 
 Η έρευνα περιλάμβανε 155 παιδιά ηλικίας μεταξύ 20 μηνών και 6,5 ετών, οι γονείς των οποίων συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο για τον τρόπο απογαλακτισμού των παιδιών τους και τις προτιμήσεις τροφίμων.
 

0 To πιο πολύγλωσσο άτομο στη Βρετανία είναι ένας 20χρονος Έλληνας!


Ο Alex Rawlings είναι μόλις 20 ετών, η μητέρα του είναι ελληνικής καταγωγής και ο νεαρός κέρδισε στον εθνικό διαγωνισμό του πιο πολύγλωσσου ατόμου στην Βρετανία

Ο νεαρός φοιτητής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που μιλά με περηφάνια για την καταγωγή του από
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ την πλευρά της μητέρας του, μιλάει συνολικά 11 γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά, ρωσικά, ολλανδικά, αφρικανικά, γαλλικά, εβραϊκά, ιταλικά και καταλανικά.

Στο βίντεο του ΒΒC, που μάλιστα είναι το πιο δημοφιλές στη σελίδα του βρετανικού ενημερωτικού δικτύου, ο Alex μιλά για το σπάνιο ταλέντο του και εξηγεί το πως έμαθε τόσες γλώσσες:

0 Εκπληκτικά Bonsai δενδρόπιστα από τον Takanori Aiba

Ο  Takanori Aiba  είναι ένας μοναδικός καλλιτέχνης που κάνει εκπληκτικά γλυπτά που μοιάζει με μικρογραφία του κόσμου μας. Τα αριστουργήματα του είναι ένα πολύ όμορφο μείγμα του ανθρώπου και της φύσης. Τα έργα του.......... καταπληκτικά!

0 Xian Ren Qiao-Η μεγαλύτερη φυσική γέφυρα του κόσμου

Ονομάζεται Xian Ren Qiao και είναι γνωστή και ως "γέφυρα της νεράιδας".  Είναι μια φυσική γέφυρα, η οποία βρίσκεται στην απομακρυσμένη επαρχία Guangxi στην Κίνα, πάνω από τον ποταμό Buliu. Είναι η μεγαλύτερη φυσική γέφυρα στον κόσμο. 

Το όνομά της στα κινέζικα σημαίνει "Η γέφυρα των αθάνατων" και θεωρείται ότι συνδέει τη γη με το ουρανό. 
Η γέφυρα είναι εντυπωσιακή σαν γεωλογικός σχηματισμός. Το ίδιο εκπληκτικός είναι και ο τρόπος που ανακαλύφτηκε από τους ανθρώπους της δύσης. 
 
Μέχρι το 2009 η γέφυρα ήταν άγνωστη έξω από την Κίνα.
 
 Πως έγινε γνωστή αυτή η γιγάντια φυσική αψίδα;;; Από το Google Earth!!! Απίστευτο;;; 

0 Η πυραμίδα της Λεβανίας!

Σιγά σιγά μας τα εμφανίζουν ...
Η φωτογραφία είναι επίσημη από το τηλεσκόπιο hubble.
Πυραμίδα και πολιτισμός πάνε μαζί... Τι μας κρύβουν;
Συνεχίζεται...

0 Προς όλα τα κόμματα της Βουλής ανεξαιρέτως: Δεν ξέρετε τι θα πει να ζεις με 500 ευρώ τον μήνα

Δείτε τις παροχές των Ελλήνων βουλευτών αλλά και πρώην βουλευτών και πρώην πρωθυπουργών. Ακόμα και το ΚΚΕ και ο Σύριζα που "πολεμούν για το δίκιο του εργάτη" κάνουν τουμπεκί όταν τα τσεπώνουν
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...