ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

1 Φωτογραφίες που μοιάζουν με… πίνακες ζωγραφικής!


perierga.gr - Κι όμως είναι φωτογραφίες από πραγματικά τοπία!
Έχουμε δει κατά καιρούς πίνακες ζωγραφικής που μοιάζουν με απόλυτα ρεαλιστικές εικόνες, είτε αφορούν σε πρόσωπα είτε σε τοπία. Οι εικόνες που θα δείτε όμως στη συνέχεια είναι πραγματικά τοπία του κόσμου που ο φωτογράφος απαθανάτισε στο φακό και όχι δημιουργίες κάποιου έμπειρου ζωγράφου. Σαν αποτυπώσεις επάνω σε καμβά με λάδια, ακρυλικά ή ακουαρέλες οι φωτογράφοι αντεπιτίθενται αποτελώντας τρόπον τινά υπερασπιστές της φύσης, που μπορεί να εμφανίσει σε διάφορα σημεία του κόσμου τις πιο όμορφες… ζωγραφιές.

0 Οι πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου


Οι πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου (10)

Η αλήθεια είναι πως ένα μόνο βλέμμα αρκεί για να αποθαρρυνθεί κάποιος. Τα συγκεκριμένα αξιοθέατα απαιτούν καλή φυσική κατάσταση και υπομονή. Αξίζει τον κόπο όμως. Γιατί πρόκειται για τις πιο «τρελές» σκάλες του κόσμου.

1 Μπροστά σ' αυτούς τους τυφώνες ο άνθρωπος μοιάζει απροστάτευτο μυρμήγκι


Υπάρχουν στιγμές που πραγματικά αισθάνεσαι πολύ μικρότερος κι από την πιο ανεπαίσθητη κουκκίδα στο χάρτη. Ακόμα κι αν δεν είσαι πρωταγωνιστής σε μια ιστορία κι αν δεν την έχεις βιώσει ίσως και να τρομάξεις στην εξιστόρισή της.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...