ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

0 Εξώφυλλα περιοδικών. Αποβλακώνοντας τις μάζες..


Το παρακάτω μικρό άρθρο είναι από το πολύ καλό Snippits and Snappits και λέει με λίγα λόγια - και φωτογραφίες - για την ‘κουλτούρα’ των γνωστών ιλουστρασιόν lifestyle περιοδικών. Παντού τα ίδια είναι. Άλλωστε από την ίδια πηγή προέρχονται. Παγκοσμιοποίηση - μαζική, βιομηχανική υποκουλτούρα - υποβιβασμός αξιών - απώλεια εθνικής, πολιτιστικής ταυτότητας - δημιουργία
μαζανθρώπων. O tempora, o mores! Ένα σχόλιο μόνο από τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ: Πόλεμος στη Νέα Τάξη και στα εγχώρια και διεθνή μεγαλολαμόγια δεν γίνεται με εθισμό στα τηλεσκουπίδια και στην πορνοκουλτούρα… Όχι γιατί μερικοί μας ζαλίζουν με άρθρα του στυλ «ξυπνάτε» και «δείτε το τάδε βίντεο για το πως ετοιμάζουν τη παγκόσμια κυβέρνηση» και μετά οι ίδιοι ρίχνουν στο πόπολο Τζούλιες για να βεβαιωθεί η μακάρια αποβλάκωσή του… 

0 Εσύ φταις

0 Δημοψήφισμα στην Ιρλανδία για το νέο δημοσιονομικό σύμφωνο!


Στις 31 Μαΐου θα διεξαχθεί στην Ιρλανδία το δημοψήφισμα για το νέο ευρωπαϊκό δημοσιονομικό σύμφωνο, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας.«Σε σύνοδο που έγινε σήμερα το πρωί, η κυβέρνηση όρισε την ημερομηνία του δημοψηφίσματος» για το σύμφωνο. «Αυτό θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ίμον Γκίλμορ στο κοινοβούλιο.

«Η κυβέρνηση θα διοργανώσει μια ευρεία εκστρατεία πληροφόρησης για να εξασφαλίσει ότι οι ψηφοφόροι θα ενημερωθούν για το περιεχόμενο της συνθήκης και να διευκολύνει μια πραγματική δημόσια συζήτηση για την απόφαση που πρέπει να πάρει η χώρα πάνω σε αυτό το θέμα», πρόσθεσε ο Γκίλμορ...


0 ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΣΟΚ: "Εξαφανίστηκαν" τα αρχεία των γερμανικών αποζημιώσεων!


Εξαφανίστηκε κάθε στοιχείο από το υπουργείο Οικονομικών και από την Τράπεζα της Ελλάδας που να τεκμηριώνει τις καταστροφές που προκάλεσε η γερμανική κατοχή στη χώρα, το αναγκαστικό δάνειο και η κλοπή αρχαιολογικών θησαυρών!

Αυτό ομολόγησε ο υπουργός Οικονομικών -και ευρισκόμενος σε αγαστή συνεργασία με τους Γερμανούς για τα Μνημόνια κλπ.- Φ.Σαχινίδης σήμερα στη Βουλή, όπου συζητήθηκε το θέμα στην ειδική κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Εξωτερικών, 'Αμυνας και Οικονομικών!  

«Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις. Δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία. 
Ρώτησα να με ενημερώσουν οι υπηρεσίες αν υπάρχουν κάποια στοιχεία για τις απαιτήσεις της Ελλάδας, αλλά δεν προέκυψε κάτι. Κάποτε υπήρχε ένα τμήμα και ένα αρχείο που

0 UFOs στην Ελλάδα των 18ο και αρχές 19ου αιώνα

Όπως είναι γνωστό το φαινόμενο των UFO εκδηλώνετε από τα πανάρχαια χρόνια, και μέσα από ιστορικές πηγές, βιβλία, εφημερίδες, αλλά και από την λαογραφία μπορούμε να ανιχνεύσουμε την παρουσία τους στην χώρα μας.


Όπως θα διαφανεί από τις παρακάτω αναφορές υπάρχουν περιγραφές που μοιάζουν καταπληκτικά με σημερινές εμφανίσεις UFO.

0 Δείτε πως είναι σήμερα ο παρουσιαστής του «Art Attack»!!!

Τα παιδιά που μεγάλωσαν στην δεκαετία του ’90 σίγουρα θα αναγνωρίζουν την φιγούρα του Neil Buchanan και την αγαπημένη εκπομπή «Art Attack» που παιζόταν στην ΕΡΤ-2 και στην οποία παρουσίαζε τις απίστευτες δημιουργίες του με μαρκαδόρους, χαρτί, κόλλα και άλλα υλικά που έχει κάθε παιδί.

Η επιτυχία της εκπομπής ήταν τέτοια που στο εξωτερικό παιζόταν από το 1990 έως το 2007, με νέα επεισόδια.

Πλέον ο Άγγλος παρουσιαστής έχει αλλάξει αρκετά και ακολουθεί μια διαφορετική καριέρα, που δύσκολα θα φανταζόμασταν γι’ αυτόν!

Σήμερα, σε ηλικία 50 ετών, ο Neil Buchanan παίζει ηλεκτρική κιθάρα και κάνει φωνητικά στο rock συγκρότημα «Marseille», μακριά από τον ρόλο που τον είχαμε συνηθίσει!

0 Σαπούνι σπιτικό (σε 5')

0392_425

Αναλογία υλικών :
  • 1,5 L ελαιόλαδο
  • 0.5 L χλιαρό νερό
  • 250 γρ. καυστική σόδα (υδροξείδιο του νατρίου)
    ή καυστική ποτάσα (υδροξείδιο του καλίου)
Εκτέλεση :
  • Σε ανοξείδωτο ή πλαστικό δοχείο βάζουμε πρώτα το νερό και διαλύουμε την καυστική σόδα ή ποτάσα ανακατεύοντας με μια κουτάλα.
  • Ρίχνουμε το λάδι λίγο-λίγο ανακατεύοντας προς τα δεξιά. Αμέσως θα δούμε τη χημική αντίδραση των υλικών σχηματίζοντας ένα κρεμώδες πολτό.

0 ΚΑΝΝΑΒΗ: Παρεξηγημένο αλλά θαυματουργό φυτό!

ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣΌταν πρωτοσυνάντησα Hemp Protein σε κατάστημα με είδη υγιεινής διατροφής και υπερτροφές στην Αμερική δεν είχα ιδέα τι είναι. Μετά από άμεσο γκουγλάρισμα, ανακάλυψα οτι hemp είναι ένα φυτό απο την οικογένεια της κάνναβης! Τρόφιμο από το φυτό της κάνναβης; περίεργο ακούγεται. Κι όμως πρόκειται για μία υπερτροφή!

Οι σπόροι Hemp αποτελούν μία εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, για vegan αλλά και για την περίοδο της νηστείας. Τα επιστημονικά δεδομένα την κατατάσσουν σαν μία από τις κορυφαίες πηγές φυτικής πρωτεΐνης και η απόδοση της καλλιέργειας την κάνει μία από τις πιο οικονομικές και οικολογικές πηγές πρωτεΐνης.

11 Απίθανες και μοναδικές ιδέες διακόσμησης για το σπίτι!

Δείτε πρωτότυπες ιδέες που θα κάνουν το σπίτι σας σίγουρα να ξεχωρίσει!

0 Πώς ο «νόμος του Μέρφι» εφαρμόζεται στη ζωή μας;

perierga.gr - Πώς ο "νόμος του Μέρφι" βρίσκει εφαρμογή στη ζωή μας;Λένε πως αυτός που έχει πλήρη επίγνωση του τι μπορεί να πάει στραβά έχει κατανοήσει εις βάθος τον κόσμο, το νόημα της ζωής και όλα τα συναφή. Η αλήθεια είναι πως οι καρποί της ερευνητικής προσπάθειας του Έντουαρντ Μέρφι, αλλά και των μεταγενέστερών του, μας βοήθησαν αρκετά στο να κατανοήσουμε την γκαντεμιά που εισβάλλει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην καθημερινότητά μας, χωρίς, όμως, να μπορούμε να κάνουμε και τίποτα το ιδιαίτερο για να αποφύγουμε το… πεπρωμένο! Γιατί «αν κάτι είναι να πάει στραβά, θα πάει», και μάλιστα με μαθηματική ακρίβεια είτε βρίσκεσαι στο δρόμο είτε είσαι στο σπίτι σου!

Στο δρόμο:
- Θα σου πάρει πάντα περισσότερο χρόνο για να φτάσεις κάπου, από το να γυρίσεις πίσω.

- Αν επιτρέψεις σε κάποιον να μπει μπροστά σου τότε, αν πηγαίνετε και οι δύο στο ίδιο μέρος, το άλλο αυτοκίνητο θα πιάσει την τελευταία θέση στο πάρκινγκ.

0 Madagascar 3: Europe’s Most Wanted (2012)

Madagascar 3- Europe's Most Wanted-poster

Ο Άλεξ, ο Μάρτυ, η Γκλόρια και ο Μέλμαν εξακολουθούν να αγωνίζονται για να φτάσουν στην Νέα Υόρκη. Το ταξίδι τους ξεκινάει από την Ευρώπης, όπου βρίσκουν την τέλεια κάλυψη: ένα περιοδεύον τσίρκο, με στυλ Μαδαγασκάρη.
Ακολουθούν κάποιες σκηνές από την ταινία καθώς και το τρέιλερ.

0 Με 7,7 εκατ. ευρώ ενισχύονται τα πολιτικά κόμματα για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς!!!


Αν είναι δυνατόν!!! Την στιγμή που μας καταργούν την Ανώτατη παιδεία και την ΥΓΕΙΑ δίνουν στον εαυτό τους επιχορηγήσεις για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς!!!
Σύμφωνα με την καθημερινή, με 7.720.000 ευρώ ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών τα πολιτικά κόμματα, στο πλαίσιο της τακτικής χρηματοδότησής τους και της οικονομικής ενίσχυσής τους, για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς, σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση και του υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη.

Το ανωτέρω ποσό αντιστοιχεί, σύμφωνα με την απόφαση, στο ένα τέταρτο αυτών που καλύπτει το α' τρίμηνο του 2012.

Το ποσό κατανέμεται ως εξής:

0 Ένα ξενοδοχείο στα σύνορα Γαλλίας-Ελβετίας

Το ξενοδοχείο Arbez είναι ένα μικρό ξενοδοχείο δύο αστέρων που βρίσκεται στη μικρή συνοριακή πόλη La Cure, 5 χλμ βόρεια της Γενεύης. Ένα μικρό, όμορφο, ζεστό μέρος που χτίστηκε τον 19ο αιώνα σε αλπικό στιλ.

Το ξενοδοχείο φαίνεται φυσιολογικό εκτός από μία μικρή λεπτομέρεια. Η τραπεζαρία, η κουζίνα, το κατάστημα δώρων, οι διάδρομοι και πολλά δωμάτια του είναι πάνω στα σύνορα μεταξύ Γαλλίας και Ελβετίας.

0 Γαλλία | Ενέργεια από την παλίρροια


Υποβρύχιες τουρμπίνες σχεδιάζουν οι Γάλλοι για να τροφοδοτήσουν με ηλεκτρικό ρεύμα τις ακτές της Βρετάνης. Τα θαλάσσια ρεύματα, κυρίως τα παλιρροιακά θα προσφέρουν ότι και ο ήλιος: ενέργεια χωρίς την εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα. Το μεγαλεπήβολο σχέδιο θα εφαρμοστεί στην Δυτική Γαλλία. Στα ανοικτά της Βρετάνης θα εγκατασταθούν ειδικές τουρμπίνες, μεγάλου μεγέθους, που θα σχηματίζουν υποθαλάσσια πάρκα.

Κάτω από τον βυθό, θα αξιοποιούν τη δύναμη των θαλάσσιων ρευμάτων και θα συνδέονται με το ηλεκτρικό δίκτυο. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται κάτι ανάλογο στην Ευρώπη.
Το ίδιο έγινε πριν μερικά χρόνια στην Πορτογαλία χωρίς, όμως, τη συνέχεια που θα περίμεναν οι ερευνητές. Αυτή τη φορά, πάντως, η συνεργασία του γαλλικού ομίλου DCNS με την OpenHydro υπόσχεται πιο ώριμη τεχνολογία.

0 Επιτέλους αποκέντρωση – Ένα εκατομμύριο Έλληνες εγκαταλείπουν Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Επιτέλους αποκέντρωση – Ένα εκατομμύριο Έλληνες εγκαταλείπουν Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Νέοι, υψηλού μορφωτικού επιπέδου, που αναζητούν ένα ποιοτικότερο μοντέλο ζωής- έστω κι αν χρειαστεί να συμβιβαστούν με μικρότερες οικονομικές απολαβές- σκέφτονται την επιστροφή στην ύπαιθρο και την ενασχόλησή τους με τον αγροτικό τομέα.
Σύμφωνα με έρευνα της Καπα Research σε Αττική καιΘεσσαλονίκη και υπολογίζεται ότι περί το 1 με 1,5 εκατ. άτομα, σχεδιάζουν την επιστροφή στην ύπαιθρο.
Σύμφωνα με την έρευνα, η οποία παρουσιάστηκε σήμερα από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη, το 68,2% των ερωτηθέντων έχει σκεφτεί να φύγει, ενώ το 19,3% έχει κάνει ήδη συγκεκριμένες κινήσεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...