ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

0 ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

i-diadromi.blogspot.com

0 Κοριτσάκι χάνει το δέρμα του 14 φορές την ημέρα!

Μια σπάνια γενετική ανωμαλία κάνει ένα 5χρονο κοριτσάκι να δυσκολεύεται να κυκλοφορήσει, ακόμη και για να πάει μέχρι το σκολείο, καθώς το δέρμα της είναι τόσο ευαίσθητο που κοκκινίζει και ξεφλουδίζει μέχρι και 14 φορές την ημέρα.


Ο λόγος για την 5χρονη Annabelle Whitehouse από το Sutton Coldfield, η οποία πάσχει από ιχθύαση, μια κληρονομική νόσο με κύριο χαρακτηριστικό το...
 ...ξηρό και λεπιδώδες δέρμα. Η συγκεκριμένη γενετική ανωμαλία, έχει ως αποτέλεσμα να ερεθίζεται το δέρμα της, να γίνεται κόκκινο και να ξεφλουδίζει.

Οι γονείς της προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτήν τη σπάνια ασθένεια που έχει από τότε που γενήθηκε, άλλοτε με επιδέσμους και άλλοτε με κρέμες. Το πιο δύσκολο όμως, για τους γονείς της μικρής Annabelle είναι, πέρα από τη θεραπεία που πρέπει να προσφέρουν, η προσπάθεια να προστατεύουν το παιδί και από τα σχόλια που ακούει για την επιδερμίδα της.

“Κάποιος οδηγός ταξί που είχε δει την μικρή μας είχε ρωτήσει αν την είχαμε βάλει στο φούρνο μικροκυμάτων”, αναφέρει με πικρία η μητέρα της, η οποία προσθέτει πως δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουν κατηγορήσει ότι έχουν αφήσει το παιδί εκτεθειμένο στον ήλιο και έχει πάθει εγκαύματα.


“Αυτές είναι οι πιο δύσκολες στιγμές. Όταν πρέπει να αντιμετωπίσω τα διάφορα σχόλια και όταν έχω την Αnnabelle να μου λέει ότι θέλει το δέρμα της να γίνει σαν το δικό μου και να μην χρειάζεται να βάζει κάθε μέρα κρέμα”, προσθέτει η μητέρα της.


tacoalatipota.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...