ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

0 υπέροχες φωτογραφίες που μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής...

Μερικές από τις φωτογραφίες που θα δείτε τραβήχθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν την αίσθηση ενός πίνακα ζωγραφικής, ενώ άλλες αποτελούν ενδεικτικά παραδείγματα των περιπτώσεων που η ζωή μιμείται την τέχνη. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

0 ΜΚ-ULTRA ...έλεγχος μυαλού δια χειρός CIA


Η δεκαετία του 1950 ήταν η εποχή του αμερικανικού ονείρου. Οι ταινίες θύμιζαν στις αμερικανικές οικογένειες ότι αποτελούν πρότυπο ευτυχίας σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και αισιοδοξίας. Σε αυτό το παραμυθένιο σκηνικό στις 13 Απριλίου το 1953  ξεκίνησαν στη CIA μυστικά προγράμματα Mind Control (Έλεγχος μυαλού) με πειράματα σε ανυποψίαστους πολίτες.
Χρησιμοποιήθηκαν σε πειράματα ουσίες για την προώθηση της παράλογης σκέψης, ουσίες που μεταβάλλουν τη δομή της προσωπικότητας του ατόμου με σκοπό να εξαρτάται από άλλο άτομο, μέθοδοι που προκαλούν σοκ και σύγχυση για εκτεταμένες χρονικές περιόδους, μέθοδοι και ουσίες που επιφέρουν φυσική αναπηρία, όπως η παράλυση των κάτω άκρων, οξεία αναιμία και πολλά άλλα ακόμη.

0 ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Tις τελευταίες μέρες πολλά έχουν γραφτεί όσον αφορά την εξέλιξη της πορείας του κομήτη Ελενιν.
H ιστορία παρουσιάζεται, πως τηλεσκόπια της California ανίχνευσαν ένα ραδιοσήμα που....
εκπέμπει από την περιοχή που βρίσκεται ο κομήτης Ελενιν. Αμέσως πολλοί έσπευσαν να πουν πως ο κομήτης είναι στην πραγματικότητα κάποιο εξωγήινο σκάφος ή κάτι που έχει κατασκευαστεί και έχει τοποθετηθεί επάνω στον κομήτη προκειμένου να εκπέμπει το σήμα. Φυσικά τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε και πολλοί μίλησαν για απάτη και διασπορά ψεύτικων ειδήσεων με σκοπό τον αποπροσανατολισμό.

0 Μιλτιάδης Πασχαλίδης - Το πέμπτο λιοντάρι

4 Έτος 2030 μ.Χ

Ένας ιερέας κατεβαίνει τα σκαλιά μιας υπόγειας κρύπτης. Δεν φοράει σταυρό και ράσα καθώς στην Ελλάδα έχει απαγορευτεί να δείχνεις φανερά το οποιοδήποτε θρησκευτικό σύμβολο.

Το σκεπτικό του νόμου ήταν ότι σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία που συνυπάρχουν πολλές θρησκευτικές ομάδες κανένας δεν πρέπει να δείχνει θρησκευτικά σύμβολα δημοσίως για να μην προσβάλει τον....
συνάνθρωπο του. Ο Ιερέας βγάζει με τρεμάμενο χέρι μια Αγία Γραφή. Είναι παλιά και κιτρινισμένη από την πάροδο του χρόνου. Πολλές σελίδες της είναι σε κακή κατάσταση και δύσκολα διαβάζονται. Έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία της Αγίας Γραφής και οι παραβάτες διώκονται αυστηρά και ο λόγος της απαγόρευσης της ήταν ότι κρίθηκε ως προπαγανδιστικό κείμενο που σκοπό είχε να διαφθείρει την Ελληνική κοινωνία και να την τάξει εναντίον της παγκόσμιας ειρήνης που πρέσβευε η νέα εποχή. Κυκλοφορούσαν βέβαια ακόμα κάποια «αντίτυπα» αλλά ήταν παραλλαγμένα και είχε αφαιρεθεί από μέσα ότι θεωρήθηκε προσβλητικό για την νέα εποχή και την νέα παν-θρησκεία.

0 Οι νόμοι του Μέρφυ για την οδική συμπεριφορά

    shapeimage_2-14
  • Παίρνει πάντα περισσότερο χρόνο για να φτάσεις κάπου, απο το να γυρίσεις πίσω.
  • Αν όλα τα οχήματα έρχονται κατα πάνω σου, είσαι σε λάθος λωρίδα.
  • Αν επιτρέψεις σε κάποιον να μπει μπροστά σου, τότε: α) Το μπροστινό αυτοκίνητο θα είναι το τελευταίο που θα περάσει τη διασταύρωση του τρένου, κι εσύ θα πρέπει να περιμένεις με τις ώρες να περάσει το τρένο, ή β) Αν πηγαίνετε και οι δύο στο ίδιο μέρος, το άλλο αυτοκίνητο θα πιάσει την τελευταία θέση παρκαρίσματος.
  • Αν αναγκαστείς να παρκάρεις έξι τετράγωνα πιο μακριά απο το σπίτι σου, στην επιστροφή θα βρείς δυο άδειες θέσεις ακριβώς μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας σου.

0 Που σπουδαζουν τα παιδια των "πολιτικων" μας.... Η υποκρισια στο μαγαλειο της...

Με ολα αυτά που γίνονται στην παιδεία μας,είπαμε να βρούμε που σπουδάζουν τα παιδιά των πολιτικών.Φυσικά στο εξωτερικό στα καλύτερα πανεπιστήμια, πρίν επιστρέψουν και πάρουν τις θέσεις των πατεράδων τους για να κυβερνήσουν το ''πόπολο''.
Την ώρα που ο μέσος Ελληνας αναρωτιέται αν
τα δημόσια ή τα «μη κρατικά» πανεπιστήμια είναι καλύτερα για το μέλλον του παιδιού του και οι πολιτικοί εμφανίζονται διχασμένοι, στην πράξη τα προβλήματα αυτά δείχνουν λυμένα. Κι αυτό διότι όσοι έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν τα παιδιά τους σε ονομαστά πανεπιστήμια του κόσμου «(...) μακριά από τον ορυμαγδό των καταλήψεων και την απραξία των απεργιών στα δημόσια ΑΕΙ», όπως έγραψε πρόσφατα και ο καθηγητής Κ. Μπέης, το κάνουν...


0 Εντυπωσιακές κατασκευές με containers

Εντυπωσιακές κατασκευές με containers (2)

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε για container; Ξεχάστε αυτά που γνωρίζατε μέχρι τώρα και δείτε μερικές εντυπωσιακές κατασκευές που χρησιμουποιούν τα γνωστά containers για διαφορετική χρήση από τη συνηθισμένη τους!

0 VIDEO: Αυτό πρέπει να το δει οπωσδήποτε όποιος οδηγεί!

Δείτε το... Είναι σημαντικό.
 
Είναι ίσως μία από τις πιο έντονες καμπάνιες που έχουμε δει ποτέ…
Προβάλλεται στην Τηλεόραση της Αυστραλίας.

Αξίζει τον κόπο…ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ σε όποιον οδηγεί!!!

0 Πεντάλφα: Το σύμβολο της τελειότητας



Ας παραδεχθούμε όλοι οτι η πεντάλφα δεν είναι τελικά αυτό που με τόση επιδεξιότητα μας πλάσαρε η εκκλησία. Ας ξεχάσουμε την πεντάλφα σαν σύμβολο του Σατανά. Δεν υπάρχει καμμία σχέση πεντάλφας-Σατανά, είναι όλα ένα παραμύθι.
Η πεντάλφα είναι ένα σύμβολο το οποίο δημιούργησε ο Πυθαγόρας. Κατα αυτόν στην πεντάλφα η κάθε κορυφή σχετίζεται με ένα στοιχείο που δίνει ζωή στον άνθρωπο : γη-ύλη, νερό-υγρά, αέρας-ανάσα, φωτιά-ενέργεια, ψυχή-νους.

2 Σαράντα χρόνια μετά, η ΝΑΣΑ ανακάλυψε τα "ίχνη" των αστροναυτών στη Σελήνη!

Το πρόγραμμα "Απόλλων" της NASA, ξεκίνησε το 1967 και είχε ως βασικό στόχο την αποστολή ανθρώπων στο φεγγάρι μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '60.
  Πράγματι  στις αρχές της δεκαετίας του '70, δώδεκα συνολικά αστροναύτες περπάτησαν στην επιφάνεια της Σελήνης, όσοι δηλαδή πήραν μέρος στις αποστολές "Απόλλων" που τα κατάφεραν- με πιο πολυσυζητημένη εκείνη την ιστορική με τον αριθμό 11, το καλοκαίρι του 1969, η οποία αποτελεί από τότε ένα από τα αγαπημένα θέματα των "θεωριών συνωμοσίας" ανά τον κόσμο.
  Η διαφωνία "πάτησε δεν πάτησε ο άνθρωπος στο φεγγάρι" κράτησε για πολλά χρόνια, μέχρι που πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του ένα βίντεο ντοκουμέντο που φιλοδοξούσε να δώσει τέλος στην αμφισβήτηση (διάβασε περισσότερα εδώ).

0 ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ ΕΛΕΝΙΝ ΣΤΙΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Στο μέρος που φημολογείται πως βρίσκονται τα μεγαλύτερα καταφύγια και ο έλεγχος διαχείρησης κρίσεων σε περίπτωση συμβάντων.. Σε υψόμετρο πολλών χιλιάδων μέτρων μακρυά από θάλασσες και άλλους κινδύνους βρίσκεται το απόλυτο φυσικό καταφύγιο.
Εκεί που βρίσκεται το διάσημο αεροδρόμιο και έχει σχήμα σβάστικας και πολλά άλλα περίεργα..

0 Η ιστορία του περίπτερου


Τα περίπτερα, αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής καθημερινής μας ζωής, είναι τα μικρά μαγαζάκια που μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και πιο πρακτική.
Εμφανίστηκαν μετά το 1821, πρώτα στο Ναύπλιο και έπειτα στην Αθήνα, ως μικρά καπνοπωλεία. Μετά το 1860, τα καπνοπωλεία μεταφέρθηκαν σε μεγαλύτερα και πιο οργανωμένα μαγαζιά.

0 Ρεκόρ σημειώνουν οι τοποθετήσεις εμφυτευμάτων RFID στο Μεξικό για προστασία από τις απαγωγές

Ένα από τα περίεργα περιστατικά που συνόδευσαν την απαγωγή του Fernandez de Cevallos Μεξικανού χρηματιστή και πρώην υποψήφιου για το προεδρικό αξίωμα της χώρας γνωστό και ως «Boss Diego» ήταν και η ιστορία που κυκλοφόρησε πως οι απαγωγείς του ένα από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν τον έπιασαν ήταν να αφαιρέσουν από το σώμα του ένα τσιπάκι μέσω του οποίου γινόταν γνωστή η θέση του. Σύμφωνα με τα όσοα ανέφεραν τα ΜΜΕ η συμμορία που εισέβαλε στο σπίτι του Fernandez άνοιξε πρώτα το χέρι του χρησιμοποιώντας ψαλίδια και έβγαλε από εκεί ένα τσιπάκι το οποίο μέσω δορυφόρου έδινε τη θέση του φορέα του.

0 Ο πρωινός καφές δεν βοηθά πραγματικά στο ξύπνημα

Ο καφές φαίνεται ότι μπορεί να αφαιρεθεί από το πρωινό χωρίς καταστροφικές παρενέργειες
Ο καφές φαίνεται ότι μπορεί να αφαιρεθεί από το πρωινό χωρίς καταστροφικές παρενέργειες  

Πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε ένα φλιτζάνι καφέ για να «ξυπνήσουν» και να ξεκινήσουν με ενέργεια την μέρα τους. Βρετανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι αυτή η «πρωινή τόνωση» δεν βρίσκεται ίσως στην καφεΐνη αλλά στο μυαλό τους.

Τα «ντεκαφεϊνέ» πειράματα


Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Ανατολικού Λονδίνου πραγματοποίησαν έρευνα με 88 άτομα ηλικίας 18-47 ετών που έπιναν τουλάχιστον δύο φλιτζάνια καφέ την μέρα και αυτοπροσδιορίζονταν ως λάτρεις του ροφήματος.

0 Διαίσθηση: υπόθεση του νου ή της καρδιάς;

Το τηλέφωνο χτυπά και στη γραμμή είναι ένας παλιός φίλος, που είχατε να δείτε για χρόνια και που μόλις την προηγούμενη ημέρα τον σκεφτόσασταν έντονα. Ξαφνικά αποφασίζετε να γυρίσετε σπίτι από έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο από αυτόν που συνηθίζετε, για να ανακαλύψετε αργότερα ότι στο δρόμο που αποφύγατε έγινε ένα τρομερό ατύχημα, που αν βρισκόσασταν εκεί, θα μπορούσατε να είχατε σκοτωθεί. Τι σύμπτωση! Ή όχι; Είναι όλα αυτά τα περιστατικά συμπτώσεις, ή το αποτέλεσμα διαισθήσεων; Η διαίσθηση συχνά θεωρείται ως μια μυστήρια έκτη αίσθηση. Ωστόσο, μια επιστημονική μελέτη στο ινστιτούτο HeartMath βοηθά να λύσουμε κάποια από τα μυστήρια, που περικυκλώνουν τη διαίσθηση, αποκαλύπτοντας ότι η καρδιά παίζει σημαντικό ρόλο στην παραλαβή και επεξεργασία διαισθητικών πληροφοριών.

0 Η Lady Babushka


Στην ανάλυση των φιλμ και των φωτογραφιών που απαθανάτισαν την δολοφονία του Τζον Φ. Κένεντι το 1963, μέσα στο πλήθος που βρισκόταν κοντά στο αυτοκίνητο, ήταν μια μυστηριώδης γυναίκα. Φορούσε ένα καφέ παλτό και ένα μαντίλι στο κεφάλι της (για αυτό το λόγο ονομάστηκε Lady Babushka, από τις Ρωσίδες γιαγιάδες που φορούσαν μαντίλια στα μαλλιά τους. Μπάμπουσκα σημαίνει “γιαγιά”.)
Στα στιγμιότυπα των ταινιών, φαίνεται ότι αυτή η γυναίκα κρατούσε κάτι μπροστά στο πρόσωπο της. Μια κάμερα. Μετά τους πυροβολισμούς, όταν ο περισσότερος κόσμος διασκορπίστηκε, η Babushka παρέμεινε εκεί και κατέγραφε τα γεγονότα, ενώ λίγο αργότερα χάθηκε στους δρόμους του Elm Street.

0 ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΤΟΥ 1950 - ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

Η ζωή δεν είναι εύκολη για τους Υδραίους.  Η θάλασσα από την οποία ζούσαν δεν τους προσφέρει πια παρά τυχαία αλιεύματα σφουγγαριών μετά από μακρόχρονες απουσίες σε μακρινούς  σταθμούς της Αμερικής της Μέσης Ανατολής , της Μεσογείου.  Μπορούμε να παρακολουθήσουμε στην Ύδρα τις περίεργες επεξεργασίες που υποβάλλονται στα σφουγγάρια και που απασχολούν πολλούς εργαζομένους.  Πλένονται, ταξινομούνται ανά κατηγορία σύμφωνα με την ποιότητα, λευκαίνονται και πασπαλίζονται με μία πολύ λεπτή άμμο, γεγονός το οποίο απαιτούν οι Άγγλοι ως εγγύηση καινούργιου.

Παρά τις δυσκολίες της ζωής τους, οι Υδραίοι είναι γελαστοί, δραστήριοι, νηφάλιοι ήσυχοι και εξαιρετικά εξυπηρετικοί.  Έτσι οργανώνω και προετοιμάζω τις εκδρομές μου στο νησί.  Αρχικά στο Μαντράκι, σύντομος περίπατος μισής ώρας σε έναν όμορφο δρόμο με σκαλιστό γείσο από τα μέσα του μέχρι τον βράχο και ο οποίος καταλήγει σε ένα φυσικό λιμάνι που περικλείει τα ερείπια δύο παλαιών κάστρων.  

0 Φωτογραφίες: Ελέφαντες στην Ταϊλάνδη



0 Έρχεται το πυρηνικό αυτοκίνητο;

To όχημα μπορεί να διανύσει 500.000 χιλιόμετρα
με 8 γραμμάρια θόριο.
Μια ερευνητική ομάδα επανέφερε πάλι στο φως των εναλλακτικών πηγών ενέργειας, την πυρηνική τεχνολογία πάνω σε ένα αυτοκίνητο χωρίς καμία επικινδυνότητα.
Η αλήθεια είναι ότι στο μέλλον όλοι περιμέναμε να δούμε ιπτάμενα αυτοκίνητα και αυτοκίνητα που οδηγούνε μόνα τους.

Όμως αντί αυτού, επανήλθε πάλι το θέμα περι πυρηνικού υλικού για τη διαδικασία κίνησης ενός οχήματος. Μια ερευνητική εταιρεία λοιπόν, αποφάσισε να αφαιρέσει τον γνωστό θάλαμο καύσης και να τον αντικαταστήσει με ακτίνα laser και μια μικρή ποσότητα θορίου.

0 ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


0 Έγκλειστοι χιμπατζήδες είδαν το φως της μέρας μετά από 30 χρόνια!

Οι 38 συμπαθέστατοι χιμπατζήδες που αφέθηκαν ελεύθεροι πέρασαν 14 χρόνια ζωής ως πειραματόζωα σε αυστριακό ερευνητικό κέντρο, για τον ιό του AIDS και την ηπατίτιδα. Όταν η εταιρία πουλήθηκε, οι χιμπατζήδες ναι μεν γλίτωσαν την ταλαιπωρία και την ίδια τους τη ζωή, αλλά μεταφέρθηκαν -πάλι έγκλειστοι- σε μια φάρμα.Perierga.gr - Έγκλειστοι χιμπατζήδες είδαν το φως της μέρας μετά από 30 χρόνια!
Αιτία για τον περαιτέρω εγκλεισμό τους εκεί ήταν οι εκτιμήσεις των επιστημόνων ότι η προσαρμογή των ζώων στον έξω κόσμο θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη μετά την «εμπειρία» τους στο εργαστήριο.
Τελικά, μετά από τις προσπάθειες των ειδικών που κράτησαν περισσότερο από μια δεκαετία, οι χιμπατζήδες αφέθηκαν ελεύθεροι, και οι εικόνες από το βίντεο πραγματικά προκαλούν ρίγη συγκίνησης.

0 Οι νόμοι του Μέρφυ για την ηλιθιότητα

shapeimage_2-16
    Μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο… Ο κόσμος μπορεί να μην καταλάβει τη διαφορά.

    Μπορείς να προφυλαχθείς από τους ηλίθιους, όχι όμως από τους πανηλίθιους.

    Είναι αδύνατο να προφυλάξεις κάτι απο τη βλακεία, γιατί οι βλάκες είναι ικανότατοι.

    Ενας ηλιθιος σε ψηλο ποστο μοιαζει με καποιον στην κορυφη ενος ψηλου βουνου. Ολα του φαινονται μικρα και σε ολους φαινεται μικρος

    Μη διαφωνείς ποτέ με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του, και θα σε κερδίσει με την εμπειρία του.
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...