ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

0 Τουρισμός: Πρώτες θετικές αντιδράσεις για τις κρατήσεις!

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε η φετινή τουριστική σεζόν στα τέλη Μαρτίου και η «κατρακύλα» συνέχισε με τις δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, τις φήμες περί εξόδου της χώρας από το ευρώ και την αρνητική διαφήμιση στις χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο, που έφεραν τον Μάιο σε κατάσταση απόγνωσης τους τουριστικούς παράγοντες και στην Κρήτη. Μάλιστα, είναι γνωστό ότι οι εκλογές και η πολιτική αστάθεια προκάλεσαν σοβαρές αναταράξεις, κρατώντας ουσιαστικά σε πολύ χαμηλά επίπεδα τις τουριστικές κρατήσεις όσο διάστημα υπήρχε ανοιχτή αμφισβήτηση για το εάν η Ελλάδα καταφέρει να παραμείνει στην ευρωζώνη...

2 Δημογραφικό: "Χάθηκαν" 1 εκατ. Έλληνες σε μία δεκαετία!

Ένα εκατομμύριο Έλληνες χάθηκανε μέσα σε μία δεκαετία και πρόκειται για την χειρότερη δημογραφικά δεκαετία μετά την δεκαετία του Β'Π.Π. και του εμφυλίου πολέμου! Αλλά ακόμα και στα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δεν είχε υπάρξει τόσο μεγάλη αναλογικά πληθυσμιακή απώλεια καθώς ούτε οι περίπου 350.000 νεκροί από τον πόλεμο και την πείνα, ούτε οι 100.000 νεκροί του Εμφυλίου, ούτε η φυγή των χιλιάδων στις χώρες του ανατολικού μπλοκ επέφεραν πληθυσμιακή απώλεια ενός εκατομμυρίου Ελλήνων μέσα σε δέκα χρόνια.

Στο σύνολο της χώρας απεγράφησαν 10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι, εκ των οποίων 5.303.690 άρρενες (ποσοστό 49,2% του γενικού πληθυσμού) και 5.484.000 θήλυς (ποσοστό 50,8%) όπως αναφέρουν τα πρώτα προσωρινά στοιχεία της επίσημης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)...

0 ΙΟΝΙΟ Χταπόδι κόλλησε στα γεννητικά όργανα δελφινιού!

Ένα δελφίνι σε τρομερά… άβολη θέση είχε την ευκαιρία να απαθανατίσει ο ο Ζοάν Γκονσάλβο, υπεύθυνος του ερευνητικού προγράμματος Ionian Dolphin Project.

Το παράξενο περιστατικό διαδραματίστηκε στα ανοιχτά της Λευκάδας στα νερά του Αμβρακικού, όπου το δελφίνι εθεάθη να κολυμπάει με ένα χταπόδι κολλημένο πάνω του.

Οι ερευνητές εικάζουν ότι το δελφίνι εντόπισε το χταπόδι και προσπάθησε να το φάει αλλά το χταπόδι αντιστάθηκε και κατάφερε να αγκιστρωθεί σε ένα ασφαλές για αυτό σημείο του σώματος του δελφινιού για να γλιτώσει!

0 Στο χείλος του μεγαλύτερου καταρράκτη…

Όταν φτάνεις στην άκρη του μεγαλύτερου καταρράκτη του κόσμου, αντικρίζοντας τη συγκλονιστικότερη θέα στον κόσμο, δεν μπορείς παρά να σκεφτείς ότι «τα έχεις καταφέρει καλά και ένα βήμα παραπέρα μπορεί να σου στοιχίσει ακόμη και την ίδια σου τη ζωή».
perierga.gr - Στο χείλος του μεγαλύτερου καταρράκτη...
Αυτό είχαν στο μυαλό τους οι τρεις ατρόμητοι Αμερικανοί αθλητές του καγιάκ Steve Fisher, Dale Jardine και Sam Drevo φτάνοντας με τα καγιάκ τους στο χείλος του καταρράκτη Victoria, που ρέει ανάμεσα στα αφρικανικά έθνη της Ζάμπια και της Ζιμπάμπουε...

0 Η Ρωσία έστειλε το μήνυμα! Η Τουρκία το πήρε;

Από τις 8 Οκτωβρίου 1996, όταν ο υποσμηναγός Α.Γρίβας νούμερο "2" στην σχηματισμό των Mirage 2000EGM κατέρριψε με ένα βλήμα R-550 Magic II το F-16D από την 192 Filo, σκοτώνοντας τον back seater, έχει η τουρκική Αεροπορία να λάβει τέτοιο μάθημα όπως αυτό που έλαβε χθες από την συριακή αεράμυνα με την κατάρριψη του μαχητικού/αναγνωριστικού RF-4E (θεωρούμε δεδομένο ότι είναι αυτός ο τύπος και όχι F-4E/2020 Terminator, καθώς δύο RF-4E τα παρακολουθούσαν τα κυπριακά ραντάρ ενώ κατευθύνονταν προς την Συρία, 30' πριν την κατάρριψη)...

0 Τα εμβολιασμένα παιδιά παρουσιάζουν έως και 500% περισσότερες ασθένειες από τα μη εμβολιασμένα

Οι υποψίες έχουν επιβεβαιωθεί για όσους ήταν δύσπιστοι σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών. Μία πρόσφατη μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει άλλες ανεξάρτητες ερευνητικές μελέτες που συνέκριναν μη εμβολιασμένα παιδιά με εμβολιασμένα. Όλα δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα έχουν 2 έως και 5 φορές περισσότερες ασθένειες στην παιδική ηλικία και αλλεργίες από αυτά που δεν έχουν εμβολιαστεί.
Αρχικά , η πρόσφατη μελέτη συνεχίστηκε με παιδιά που δεν εμβολιάστηκαν πηγαίνοντας κόντρα σε μία Γερμανική εθνική έρευνα που διεξήχθη από το KIGGS στην οποία συμπεριλαμβάνονταν 17000 παιδιά μέχρι την ηλικία των 19.

Ωστόσο, η αμερικανική σύνδεση με την έρευνα του Bachmair μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα vaccineinjury.info που έχει προσθέσει έναν σύνδεσμο για τους γονείς εμβολιασμένων παιδιών για συμμετοχή σε αυτή. Μέχρι στιγμής η εν εξελίξει έρευνα έχει επίσης πάνω από 11000 συμμετοχές κυρίως από τις ΗΠΑ.

0 Πως να φτιάξετε κούπες από κορμό δέντρου!


Φτιάξ' το απλά μόνος σου....

0 Εγκαταλελειμμένο από το 1974: φωτογραφίες από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λευκωσίας

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λευκωσίας ήταν κάποτε το κύριο αεροδρόμιο για το όμορφο νησί της Αφροδίτης, αλλά εδώ και σχεδόν 40 χρόνια παραμένει εγκαταλελειμμένο. Η περιοχή των εμπορικών πτήσεων, που παλιότερα χρησιμοποιούνταν ως έδρα της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ, έχει παραμείνει κενή μετά την εισβολή του Αττίλα το 1974.
Όπως φαίνεται και στις απόκοσμες φωτογραφίες, ο χώρος αναμονής, το εστιατόριο και τα σημεία ελέγχου εισιτηρίων έχουν μείνει ακριβώς όπως ήταν, μόνο που πλέον είναι συντρίμμια.

0 Τα πιο… Fabulous ζώα στο ζωικό βασίλειο

Τα πιο... Fabulous ζώα στο ζωικό βασίλειο (1)
14 ζώα που γεννήθηκαν για ποζάρισμα στον φακό και για πασαρέλα… Αυτό θα πει Fabulous!

0 Μήπως εδώ και χρόνια κάποιοι στο Hollywood μας προετοιμάζουν για κάτι ?

Εδώ και 2-3 χρόνια σε διάφορες συζητήσεις που έχω με γνωστούς και φίλους τους έχω εκφράσει μία απορία που έχω και σήμερα αποφάσισα να την πω και δημόσια.

«Πως είναι δυνατόν το Hollywood και κυρίως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ να ξέρουν πολύ καιρό πριν τι θα συμβεί στον κόσμο ?»
Θα μου πείτε …όπα ρε μεγάλε από πού βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ?
Γι’ αυτό λοιπόν θα σας το εξηγήσω…
1) Το πασίγνωστο έργο του εν λόγω σκηνοθέτη "Jurassic park" βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1993. Αν θυμάμαι καλά 1 με 2 χρόνια μετά έγινε η πρώτη κλωνοποίηση με το πρόβατο τη Ντόλι.

0 Και όμως, η κρίση ξεκίνησε για να διασωθεί η Γερμανία


Του Joe Weisenthal,

Ο Richard Koo, γνωστός οικονομολόγος και στέλεχος της εταιρείας Nomura, έγραψε ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με το λεγόμενο " πρόβλημα ανταγωνιστικότητας" των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου, το οποίο πιστεύω αξίζει την προσοχή όλων μας.

Ο Κοο δεν δέχεται ότι το πρόβλημα της ανταγωνιστικότητας είναι εγγενές πρόβλημα του Νότου της Ευρώπης, αλλά ισχυρίζεται ότι, μετά τη φούσκα του 2000 στην αγορά των ηλεκτρονικών ειδών (μια φούσκα της οποίας η Γερμανία ήταν ενεργό μέρος), η ΕΚΤ εσκεμμένα υιοθέτησε υπερβολικά χαλαρή νομισματική πολιτική με σκοπό την τόνωση της οικονομίας, έτσι ώστε να μη χρειαστεί η Γερμανία να αναζωογονήσει την οικονομία της μέσω της δημοσιονομικής πολιτικής:

"Η προσέγγιση αυτή δεν ωφέλησε και πολύ την εγχώρια αγορά της Γερμανίας (η οποία έπασχε από μια ύφεση του ισολογισμού), αλλά προκάλεσε τεράστιες φούσκες στην περιφέρεια της Ευρώπης, προκαλώντας μια έκρηξη εισαγωγών από τη Γερμανία, πράγμα που βύθισε την περιφέρεια στο χρέος, ενώ συγχρόνως ενίσχυσε τον τομέα των εξαγωγών της Γερμανίας , κυριολεκτικά διασώζοντάς τον από την επικίνδυνη για τη Γερμανία φούσκα του 2000".

0 13χρονο Ελληνόπουλο νίκησε τη λευχαιμία και έζησε το όνειρο του



Μία συγκινητική ιστορία έκρυβε η αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Ρωσία στο Euro 2012. Ο πιτσιρικάς που έδωσε τη μπάλα στο Σουηδό διαιτητή είναι Έλληνας, βρέθηκε στην Βαρσοβία μέσω του Κάνε Μια Ευχή και ήταν αυτός που με το άγγιγμα του, έφερε γούρι στην Εθνική ομάδα.
Ο Στράτος Χριστοδούλου είναι η "μασκότ" της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Ο μικρός από την Ιτέα πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια υγείας, βγήκε νικητής και ήταν ο πρώτος που άγγιξε τη μπάλα πριν τον αγώνα της Ελλάδας με την Ρωσία.


Ο πιτσιρικάς μίλησε στην εφημερίδα Τα Νέα και περιέγραψε τα συναισθήματα του: "Ντρεπόμουν. Είχα τρακ. Πρώτη φορά βγήκα μπροστά σε τόσο κόσμο."
Ο Σταύρος δεν γνώρισε ότι θα ήταν αυτός που θα έδινε τη μπάλα. Το έμαθε λίγη ώρα πριν τη σέντρα όταν κλήθηκε στην πρόβα.

Ο νεαρός άκουσε τους παίκτες της Εθνικής λίγο πριν μπουν στο γήπεδο. "Άντε να τελειώνουμε να πάμε για κανά κοψίδι", φώναζε ο "χρυσός" σκόρερ, Γιώργος Καραγκούνης. "Πάμε γερά παιδιά" έλεγαν οι υπόλοιποι διεθνείς.

0 Ρωμαϊκά κοσμήματα βρέθηκαν σε αρχαίο ιαπωνικό τάφο

Μια συναρπαστική ανακάλυψη έκανε ομάδα αρχαιολόγων στην Ιαπωνία. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ερευνητικού Ινστιτούτου Αντικειμένων Πολιτιστικής Αξίας της χώρας, οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ρωμαϊκά κοσμήματα από γυαλί σε αρχαίο Ιαπωνικό τάφο.

Πρόκειται για γυάλινες χάντρες πολλαπλών επιστρώσεων που κατασκευάζονταν με μια ειδική τεχνική στη ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Κατά τη γνώμη των επιστημόνων το εύρημα αυτό αποτελεί ένδειξη της επιρροής της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας στην Ασία.

Τα κοσμήματα, που βρέθηκαν σε αρχαίο νεκροταφείο στην πόλη Ναγκαόκαμ χρονολογούνται μεταξύ του 1ου και του 4ου αιώνα μΧ. Μένει να διευκρινιστεί με ποιο τρόπο τα ρωμαϊκά κοσμήματα έφθασαν στην Ιαπωνία.

0 Faucaria Τigrina: Ένα εξωγήινο φυτό

Το εν λόγω παχύφυτο, που ευδοκιμεί στη Νότια Αφρική και ανήκει στην οικογένεια των κάκτων, διαθέτει χοντρά, πράσινα και τριγωνικά φύλλα, ανάμεσα στα οποία υπάρχουν μακριές ίνες που μοιάζουν με μυτερά δόντια, δημιουργώντας την εικόνα στο θεατή ότι έχει μπροστά του ένα ζευγάρι «δολοφονικά» σαγόνια.

Σε αντιστάθμισμα αυτής της τρομακτικής εικόνας των φύλλων, στη βάση του φυτού αναπτύσσονται εντυπωσιακά κίτρινα άνθη, τα οποία εμφανίζονται κυρίως την άνοιξη, δίνοντας στο φυτό μια πιο «φιλική» εικόνα. Είναι ιδανικό για εσωτερικούς χώρους και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις στην καλλιέργειά του. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...