ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

0 Δέντρα του 775 μΧ δείχνουν ότι μια μυστηριώδης ριπή ακτινοβολίας έπληξε τη Γη πριν από 1.200 χρόνια

Μια ριπή εξαιρετικά ισχυρής ακτινοβολίας άφησε τα ίχνη της στον πλανήτη πριν από περίπου 1.200 χρόνια, αποκαλύπτει μελέτη που εξέτασε τις επιπτώσεις του κοσμικού βομβαρδισμού στα δέντρα. Το φαινόμενο, όμως, παραμένει δυσεξήγητο...

Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Ναγκόγια στην Ιαπωνία εξέτασαν δακτυλίους δέντρων οι οποίοι σχηματίστηκαν κατά την άνοιξη και το καλοκαίρι του 775 μΧ στο Βόρειο Ημισφαίριο. Διαπίστωσαν ότι στο ξύλο που σχηματίστηκε εκείνη τη χρονιά είχαν συσσωρευτεί ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα άνθρακα-14, ενός σπάνιου και ραδιενεργού ισοτόπου του άνθρακα.

Ο άνθρακας-14 σχηματίζεται όταν ακτινοβολία υψηλής ενέργειας χτυπά άτομα της ατμόσφαιρας και παράγει νετρόνια. Τα νετρόνια συγκρούονται με τη σειρά τους με άτομα αζώτου-14, τα οποία διασπώνται και σχηματίζουν άνθρακα-14.

0 Η NASA αποκαλύπτει τι είναι πραγματικά ο «πολικός στρόβιλος» που πλήττει τις ΗΠΑ [εικόνα]

Η NASA αποκαλύπτει τι είναι πραγματικά ο «πολικός στρόβιλος» που πλήττει τις ΗΠΑ [εικόνα]
Έντεκα θανάτους, καθώς και τη διακοπή των αεροπορικών συγκοινωνιών έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ μέχρι στιγμής οι ισχυρές χιονοπτώσεις και οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που φτάνουν σε πολικά επίπεδα από την αρχή του νέου έτους.

Στο Σέντραλ Πάρκ της Νέας Υόρκης έπεσαν 15 εκατοστά χιονιού, ενώ στην Τάιμ Σκουέαρ οι τουρίστες έπαιξαν χιονοπόλεμο στους -10 βαθμούς. Η θερμοκρασία έπεσε το βράδυ ακόμη και στους -18 βαθμούς, με το νέο δήμαρχο της πόλης Μπιλ ντι Μπλάσιο να συστήνει στους νεοϋορκέζους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Άπαντες στις ΗΠΑ - ΜΜΕ και απλοί πολίτες - δεν παύουν να επαναλαμβάνουν μία λέξη, στην οποία αποδίδουν την ευθύνη της παρούσας κατάστασης: πολικός στρόβιλος...

Τι είναι όμως ο πολικός στρόβιλος;

0 Πυραμίδες: Δείγμα πολιτισμού και ερωτηματικών !

Οι αρχαίοι πολιτισμοί θα γελάνε που ανακαλύψαμε την Αμερική το 1492

Οι Ινκας, Μαγιας Έλληνες, Αιγύπτιοι, Υπόλοιπη Ευρώπη, Μεσοποταμια, Κίνα Ινδονισία και σε πολλά ακόμα μέρη έχουν οι πολιτισμοί Πυραμίδες, και πολλές φορέςμε παρόποια αρχιτεκτονική.

Πώς είναι δυνατόν όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί να έχουν πυραμίδες; Με τί τεχνολογία τις έφτιξαν ωστε οι περισσότερες να στέκονται αγέροχες μέχρι σήμερα; Πώς είχαν τόσο καλές αστρονομικές γνώσεις με πέτρες και ξύλα;

Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο

0 Επαγγελματίας σκέιτερ χωρίς πόδια ξεπερνά τα φυσικά εμπόδια δίνoντας μάθημα ψυχικής δύναμης [βίντεο]

Σκέιτερ χωρίς πόδια ξεπερνά τα φυσικά εμπόδια δίνει μάθημα ψυχικής δύναμης [βίντ
Μπορεί να μην έχει πόδια, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να εξασκεί το αγαπημένο του σπορ, κάνοντας μάλιστα εντυπωσιακά κόλπα.

Ο λόγος για τον 23χρονο Βραζιλιάνο Ιταλο Ρομάνο ο οποίος σε ηλικία 13 ετών έχασε από διερχόμενο τρένο τα πόδια του, όχι όμως και το κουράγιο του.

Πλέον ζει στην Βαρκελώνη, είναι επαγγελματίας σκέιτερ και διαπρέπει σε διαγωνισμούς σκέιτ σε όλο τον κόσμο αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα ψυχικής δύναμης και αισιοδοξίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...