ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

0 Η ψευδαίσθηση της ύλης


"Δεν υπάρχει καμία θεραπευτική αγωγή για μία τόσο άρρωστη κοινωνία..."
Τζίντου Κρισναμούρτι

Ζούμε σε έναν κόσμο υλικό με συνέπεια τον ατομικισμό, τον εγωισμό, τον καταναλωτισμό, τον εγωκεντρισμό και όλα εκείνα τα σημάδια κατάπτωσης της συνείδησης των ανθρώπινων κοινωνιών. Ο σύγχρονος υλισμός αφαιρεί από τους ανθρώπους την ανάγκη να νιώσουν υπεύθυνοι για οτιδήποτε και πολύ συχνά, το ίδιο κάνει και η θρησκεία.

Είμαστε τόσο υπνωτισμένοι από αυτά που μας περιβάλλουν. Διαμέσου των μέσων μαζικής ενημέρωσης, διαμέσου της τηλεοράσεως, διαμέσου των ανθρώπινων προτύπων που ζούνε και δημιουργούνε ιδανικά που όλοι προσπαθούμε να γίνουμε που όμως κανείς δεν μπορεί να γίνει...Ιδανικά σε σχέση με την εξωτερική εμφάνισή μας και τους ορισμούς της ομορφιάς, της ανδρείας, της απόκτησης, της ιδιοκτησίας, του πλούτου κ.ο.κ. τα οποία είναι όλα αυταπάτες με αποτέλεσμα οι περισσότεροι άνθρωποι να ζούμε και να παραδίνουμε τη ζωή μας στη μετριότητα...

0 Τέτοια βοήθεια όπως της τρόικας ΔΕΝ τη δέχομαι……

ΟΧΙ σε όλα λοιπόν κι αν δεν τους αρέσει το ΌΧΙ μας, τότε να συνοδεύσει κάποιος τους κυρίους στο αεροδρόμιο και μάλιστα το ταχύτερο δυνατό γιατί χαλάει κι ο καιρός και θα πουντιάσουν.Τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί είναι υπερβολικά σκληρά και ως εκ τούτου δεν έχουμε τίποτε άλλο να ακούσουμε και να συζητήσουμε.
Λέω Ναι στην Ευρώπη και στο πνεύμα αλλαγής και βελτίωσης των δημοσιονομικών μας και της ανταγωνιστικότητας αλλά……. λέω ΌΧΙ στους αφεντάδες και στους εκμεταλλευτές.



Ραγιάς δεν ξαναγίνομαι για κανέναν πολιτικό και για καμμία τρόικα...

0 Εκπληκτικά πορτραίτα ζώων μόνο με ένα στυλό Bic


Εκπληκτικά πορτραίτα ζώων μόνο με ένα στυλό Bic (3)
Η καλλιτέχνις και φωτογράφος Sarah Esteje δημιουργεί αυτά τα υπέροχα πορτραίτα ζώων, χρησιμοποιώντας μόνο ένα απλό στυλό Bic.

0 Μνήμη Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.


Σαν σήμερα, 4 Φεβρουαρίου του 1843, το ελεύθερο γένος των Ελλήνων, έκλαψε για τον θάνατο του θρυλικού στρατηλάτη, του Γέρου του Μοριά, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, το Σύνταγμα του οποίου αφιερώνεται στον γεννήτορα του νέου ελληνικού κράτους, στέκει με ευλάβεια στην ιερή μνήμη του πρωτεργάτη της ελευθερίας των Ελλήνων, μετά από την μακραίωνη τουρκική σκλαβιά.

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε που η Ελλάδα στενάζει κάτω από τη νέα κατοχή των τοκογλύφων, της Τρόϊκας και των κοινωνικών ερειπίων που σώρευσαν οι σύγχρονοι Νενέκοι, η ανάκληση της εθνικής μνήμης στους αγωνιστές του ’21, αποτελεί ζωοδότρα δύναμη για ένα νέο 1821.

1 Μη με ενοχλείτε ... κοιμάμαι!!!

0 Το «Πουρνάρι 3» βάζει και πάλι φωτιά στον Άραχθο

Το «Πουρνάρι 3» βάζει και πάλι φωτιά στον ΑραχθοΤο ιστορικό γεφύρι της Πλάκας θα κινδυνέψει από την κατασκευή ενός μεγάλου φράγματος
Η κατασκευή υδροηλεκτρικού φράγματος στον Άραχθο, παρακάμπτοντας απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, θα απειλήσει το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας.


Την απόσυρση δύο άρθρων του νομοσχεδίου για την ποινική προστασία του περιβάλλοντος τα οποία ανοίγουν τον δρόμο για την κατασκευή μεγάλου φράγματος στον Άραχθο ποταμό ζητά η Ομοσπονδία Τζουμερκιωτών.

0 Αυτοκόλλητα χαρτάκια ποδοσφαιριστών της Καρουζέλ

Όλοι θυμηθήκαμε τα αυτοκόλλητα χαρτάκια της Panini που αγοράζαμε μετά μανίας μέχρι και μεγάλοι πια. Ωστόσο, εξίσου όμορφες ήταν οι εκδόσεις της Καρουζέλ με διαφόρων ειδών χαρτάκια. Εδώ έχουμε κομμάτια από το 1988 με πολλά γνώριμα πρόσωπα!

0 «Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με την πολιτική»

«Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με την πολιτική»Οι σεμνοί και τίμιοι άνθρωποι βλέπετε παρατούν την πολιτική

Ο Άρης Σταθάκης μιλώντας στο realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το πώς η πολιτεία αντιμετωπίζει τα θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «ενώ φτιάξαμε μια διακομματική επιτροπή οδικής ασφάλειας στη Βουλή κι έγιναν παρεμβάσεις και πολλή δουλειά δεν προχώρησε τίποτα» επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν στα συρτάρια των υπουργών νομοσχέδια που έχουμε φτιάξει και δεν έχουν προχωρήσει καθόλου.»

0 Διπλάσια τα κρούσματα κυβερνοεκφοβισμού στη χώρα μας

Σημαντική αύξηση του ποσοστού των ατόμων που ανέφεραν εμπειρίες κυβερνοεκφοβισμού (cyberbullying) στο διαδίκτυο, από 14,8% το 2008 σε 28,3% το 2010, κατέδειξε έρευνα για τον εθισμό στο διαδίκυο.
Aκόμη από τα αποτελέσματα της έρευνας προέκυψε ότι το 14,6% των μαθητών παραδέχθηκε πως είχε εκφοβίσει άλλους στο διαδίκτυο. Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος Hippocrates 2010 ήταν μια συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο και του Κέντρου πρόληψης του ΟΚΑΝΑ στην Κω, είχε δύο στάδια: τη διετία 2008-2010 μετρήθηκε διαχρονικά ο εθισμός στο διαδίκτυο και φαινόμενα

0 Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική…

Εν τω μεταξύ, στην Λατινική Αμερική... (8)
Παράξενες, αστείες και μερικές φορές εντελώς ανεξήγητες καταστάσεις. Απ’ ότι φαίνεται, στη Λατινική Αμερική δεν πρόκειται να νιώσεις πλήξη ποτέ…

0 Ε.ΛΑ.Δ.Α (Ενιαία Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση). Ένα νέο κίνημα με θέσεις, άποψη και Ελλάδα.

Ένα νέο πατριωτικό κίνημα από τους Μανώλη Γλέζο και Μίκη Θεοδωράκη είναι γεγονός, αυτό το αναφέρουμε κυρίως γι' αυτούς που ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στις εκλογές και γι' αυτό καταφεύγουν στους ίδιους και τους ίδιους.

Σκοπός του άρθρου αυτού είναι ξεκάθαρα να γνωστοποιήσουμε το εν λόγω κίνημα, όσο μπορούμε. 
Επειδή είμαστε σίγουροι ότι το κίνημα αυτό δεν θα ακουστεί, πέρα από κάποιες ολιγόλεπτες αναφορές, προσπαθούμε και θα προσπαθούμε να το προωθήσουμε, όποιος θέλει μπορεί να το διαδώσει κι εκείνος, είναι πολύ σημαντικό.

0 Τι βρίσκεται μέσα στο «μαύρο κουτί» των αεροπλάνων;

Σε περίπτωση αεροπορικού δυστυχήματος, τον πρώτο λόγο στην αναζήτηση των αιτιών που οδήγησαν στο συμβάν, έχει το λεγόμενο «μαύρο κουτί». Τι είναι όμως η συσκευή αυτή;

Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για μία συσκευή αλλά για δύο. Το μεν «cockpit voice recorder» ή αλλιώς CVR είναι ένας καταγραφέας ήχου. Ηχογραφεί ανάμεσα σε άλλα τις συνομιλίες των κυβερνητών με τον πύργο ελέγχου αλλά και όσα ακούγονται στο πιλοτήριο. Τα σύγχρονα CVR διατηρούν αποθηκευμένες καταγραφές τουλάχιστον δύο ωρών.

0 Απίστευτο:Το μωρό που γεννήθηκε με… δόντια!


Απίστευτο:Το μωρό που γεννήθηκε με… δόντια!(PHOTO)
Ένα νεογέννητο μωρό εξέπληξε τους γονείς του και σόκαρε τους γιατρούς, όταν γεννήθηκε με δύο κανονικά δόντια πλήρως σχηματισμένα στο στόμα του!Ο Oliver James έχει τα δόντια από τη πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο πριν μερικές ημέρες, ενώ άλλα νεογέννητα βρέφη χρειάζονται από έξι μήνες έως ένα χρόνο για να αρχίσουν να αναπτύσσουν τα πρώτα τους δόντια.

0 Εκμετάλλευση ανηλίκων με γονική συναίνεση!

Junior Master Chef
Σσσσς… αρχίζει το σόου…

Πατέντα φερμένη από την Αυστραλία, μας προειδοποιεί, πριν ξεκινήσει, πως "το πρόγραμμα που ακολουθεί περιέχει τοποθέτηση προϊόντος". Δυστυχώς, δεν πρόκειται μόνο για την τοποθέτηση του βουτύρου - χορηγού, αλλά και για τα πιτσιρίκια που με τη συναίνεση, την υπογραφή και, ακόμη χειρότερα, τις ευλογίες των γονιών τους χρησιμοποιούνται ως αναλώσιμα σε μια βιομηχανία θεάματος που δεν έχει φραγμό, πολλώ δε μάλλον όταν αφορά παραγωγές μηδενικού κόστους.

0 Αγορές Online - Linguaphone

Ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις μια ξένη γλώσσα. 

Η ανάπτυξη της Linguaphone στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1934 μέσω της εταιρίας Μ. Λεβής Α.Ε., η οποία λειτουργεί ως μοναδικός Franchisee στη χώρα μας. Μετά από 77 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας σε πανελλαδικό επίπεδο, δημιουργεί, προάγει και προσαρμόζει το σύστημά της στις απαιτήσεις και στα μέσα της νέας εποχής.

0 Στροφή των νέων επιχειρηματιών στον αγροτικό τομέα

gewrgia

Στροφή των νέων επιχειρηματιών σε δραστηριότητες που σχετίζονται με τον αγροτικό τομέα ή την προσφορά υπηρεσιών προς άλλες επιχειρήσεις διαπιστώνει η έρευνα του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών που παρουσιάστηκε χθες σε ειδική συνέντευξη Τύπου δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας για την τάση της επιχειρηματικότητας στο μέλλον.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 2011 η αύξηση του ποσοστού της επιχειρηματικότητας αρχικών σταδίων έφθασε στο 8% από 5,3% το 2010 και 8,8% το 2009. Σύμφωνα μάλιστα με τον γενικό διευθυντή του ΙΟΒΕ Γιάννη Στουρνάρα, είναι θετική η στροφή προς τον αγροτικό τομέα, μέσω της οποίας η Ελλάδα αναζητά ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο.

0 Το εστιατόριο με τον καταρράκτη

Το εστιατόριο με τους καταρράκτεςΤο θέρετρο Villa Escudero βρίσκεται στην επαρχία Quezon στις Φιλιππίνες, Εκεί οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία: να δειπνήσουν σε ένα εστιατόριο που βρέχεται από έναν καταρράκτη. 

Στους πρόποδες του καταράκτη Labasin το πρωτότυπο εστιατόριο επιτρέπει  στους επισκέπτες του να γεύονται τις τοπικές νοστιμιές έχοντας συνεχώς τα πόδια τους στο νερό. Αν η ζέστη γίνει ανυπόφορη κανένα πρόβλημα. Μια δροσιστική βουτιά στο πεντακάθαρο νερό του καταρράκτη και το φαγητό συνεχίζεται..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...