ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

0 Μύρτιλλο : Ανακαλύπτοντας τις ευεργετικές του ιδιότητες

Την ικανότητα να κατατροπώνει τα υπάρχοντα λιποκύτταρα του οργανισμού και να προλαμβάνει τη δημιουργία νέων, φαίνεται ότι έχει το...
ταπεινό μύρτιλλο (blueberries) σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη. Η κατανάλωσή του περιορίζει τα λιποκύτταρα έως και κατά 73%!
Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί του Texas University -το μικροσκοπικό αλλά κατά τα άλλα πανίσχυρο φρούτο- αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο στο αδυνάτισμα, καθώς περιορίζει τα λιποκύτταρα προσφέροντας παράλληλα προστασία από τη δημιουργία νέων.
Μέχρι τώρα το πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες μύρτιλλο ήταν γνωστό για ....

0 Οι Ισλανδοί απέδειξαν πως τις αποφάσεις τις παίρνουν οι λαοί. Εμείς, εξακολουθούμε να είμαστε πρόβατα;



Οι Ισλανδοί με 58% έδειξαν στο χθεσινό δημοψήφισμα έδειξαν τους Γεννετήσιους Αδένες τους στους Δανειστές!
Εμείς στην Ελλάδα, ακόμη περιμένουμε τον Σαμαρά να πει στον Μιχελάκη να βγάλει ανακοίνωση για τα φρουτάκια, τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ την Πέμπτη να είναι στην Αξιωματική αντιπολίτευση, αφού δεν υπάρχει ΝΔ και την Παρασκευή να ψηφίζουν με τα δύο χέρια την κυβέρνηση.

0 Τριετή φυλάκιση με αναστολή στον Τάσο Μαντέλη για τις υποθέσεις «πόθεν έσχες»

Σχόλιο απο Ανοιχτή Ματιά:  Δεν θα μπει φυλακη ομως και θα εχει στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για εναν ολόκληρο χρόνο....βρε τι του κάνανε του ανθρώπου....

Ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο στον πρώην υπουργό Τάσο Μαντέλη για την κατηγορία της μη υποβολής δήλωσης «πόθεν έσχες» τα έτη 2006 και 2007.
Ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός δεν παρέστη στο δικαστήριο, ενώ ανάλογη κατηγορία για προηγούμενα έτη έχει παραγραφεί λόγω παρέλευσης 5ετίας.

0 Εκπληκτικό σπίτι σε πρώην πύργο νερού (Photos)


Αυτό το εκπληκτικό σπίτι χτίστηκε σε πρώην πύργο νερού και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό!

1 8 χρόνια πέρασαν από την τραγωδία στα Τέμπη...

Το ημερολόγιο έδειχνε μια μέρα σαν κι αυτή, στις 13 Απριλίου του 2003, όταν η χώρα συγκλονίζεται στο άκουσμα της τραγικής είδησης.
21 νέα παιδιά χάνουν τη ζωή τους στο δρόμο, στο χειρότερο τροχαίο δυστύχημα που είχε γνωρίσει ποτέ ο τόπος.
Ήταν λίγο πριν τις 7:30 το απόγευμα της Κυριακής.
Τα παιδιά της πρώτης Λυκείου, από το Μακροχώρι Ημαθίας, επέστρεφαν στα σπίτια τους μετά την.... τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα.
Εκεί κοντά στα Τέμπη όμως, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια τους, παραμόνευε ο θάνατος…

0 Χούμους

Αν δεν έχετε δοκιμάσει χούμους, χάνετε...

2 Κοράλλια, τα κοσμήματα του βυθού

Στο θαυμαστό κόσμο της θάλασσας είναι ίσως το πιο όμορφο κομμάτι. Τα χρώματά τους είναι εκπληκτικά και οι σχηματισμοί τους ακόμη πιο εντυπωσιακοί. Είναι από τους πιο παλιούς οργανισμούς του πλανήτη και σχηματίζουν ολόκληρες αποικίες.
Perierga.gr - Πανέμορφα κοράλια!
Όσο όμορφα είναι όμως αλλο τόσο είναι και απειλούμενα τόσο από την παράνομη αλειία τους όσο, κυρίως, από την κλιματική αλλαγή. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν μας παρουσιάζουν σε όλο τους το μεγαλέιο τα κοσμήματα του βυθού.

0 Ένας περίπατος την ημέρα προστατεύει από… 24 νοσήματα!

Όποιος θέλει να κάνει ένα πολύ μεγάλο δώρο στον εαυτό του, ας αρχίσει να περπατάει με γρήγορο βήμα για 30 λεπτά την ημέρα: με αυτό τον τρόπο μπορεί να ελαττώσει σημαντικά τις πιθανότητες που έχει να αναπτύξει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 24 νοσήματα!
Αυτό είναι το συμπέρασμα της συνδυασμένης ανάλυσης 40 μελετών για τις επιδράσεις της συστηματικής φυσικής δραστηριότητας στην υγεία, οι οποίες δημοσιεύθηκαν την τελευταία τετραετία.
Όπως έδειξε η ανάλυση, η συστηματική φυσική δραστηριότητα αποτελεί .....

0 Ευφυή δίκτυα στη ΔΕΗ

Τα smart grids βρίσκονται σε υψηλή προτεραιότητα στη ΔΕΗ, σύμφωνα με τον κ. Αρθούρο Ζερβό, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε στο πρόσφατο συνέδριο του Economist παρέχοντας στοιχεία για το που βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα σχετικά έργα.


Βάσει του project στη θέση των σημερινών ρολογιών θα τοποθετηθούν smart meters τα οποία αποστέλλουν τα στοιχεία της κατανάλωσης του κατόχου του σε....

0 Θα απαγορεύονται τα αναψυκτικά στη Βοστόνη.

Ο Δήμαρχος της Βοστόνης Τομ Μενίνο αποφάσισε να απαγορευτούν οι πωλήσεις αναψυκτικών στο δήμο της Βοστόνης. Αυτό θα περιλαμβάνει όλα τα δημόσια κτίρια (όπως το δημαρχείο) αλλά και τα αστυνομικά κέντρα, και σε εκδηλώσεις του δήμου, και θα επηρεάζονται και 100 μηχανήματα αυτόματης πώλησης.
Έτσι θα απαγορευτούν τα αναψυκτικά, το εμφιαλωμένο τσάι με ζάχαρη και τα αθλητικά ροφήματα και θα αντικατασταθούν με χυμούς, ημιάπαχο γάλα και εμφιαλωμένο νερό. Όλο και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι τα αναψυκτικά ειδικά στις Η.Π.Α. έχουν συμβάλει σημαντικά στην αύξηση της ....

0 Ο αγέρωχος αφρικανικός θαλασσαετός

Ο αφρικανικός θαλασσαετός είναι το εθνικό πουλί της Ζιμπάμπουε και της Ζάμπια και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είδη από το κατάλευκο κεφάλι του. Είναι γηγενής στην αφρικανική ήπειρο και ζει κοντά σε περιοχές με νερό, όπως λίμνες ή ποτάμια αν και μερικές φορές συναντάται και στις ακτές της θάλασσας όπυ εκβάλουν ποταμοί.
Perierga.gr - Πανέμορφος αετός

0 Η ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Ενα πέπλο μυστηρίου σκεπάζει μέχρι σήμερα τα βάθη της ιστορίας, προκαλώντας την φαντασία, την περιέργεια και το επιστημονικό ενδιαφέρον.

Αρχαίοι μύθοι, πανάρχαιες βραχογραφίες, περίεργες αναφορές των ιστορικών και των χρονογράφων εκείνων των εποχών, αλλά και οι σύγχρονες επιστημονικές αποδείξεις που έρχονται να προσδώσουν ένα άλλο νόημα, ή και να επιβεβαιώσουν μερικές φορές τις αρχαίες δοξασίες, δημιουργούν ένα πολύμορφο σύνολο που μεταφέρει αχνά από τα βάθη των αιώνων τον δυνατό παλμό ενός πανάρχαιου πολιτισμού, ο οποίος στην μεγαλύτερη του έκταση παραμένει ακόμα και σήμερα ανεξερεύνητος και άγνωστος.

Ίσως δεν θα ήταν ουτοπικό να προσπαθήσουμε να βρούμε πίσω από την αλληγορία των μύθων, την άκρη του νήματος που οδηγεί σε μία άγνω στη αλήθεια. Αλλωστε η ίδια αυτή "ουτοπία" οδήγησε τον Σλίμαν στην ανακάλυψη των Μυκηνών και....

0 Επικίνδυνος δρόμος, εντυπωσιακή θέα

Perierga.gr - Zion National Park

Το εθνικό πάρκο Zion βρίσκεται στις ΗΠΑ και περιλαμβάνει απόκρημνους βράχους ψαμμίτη δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό ορεινό τοπίο. Είναι ένα δημοφιλές τοπίο για πεζοπορία αλλά και για extreme sports, όπως το αλεξίπτωτο πλαγιάς και η αναρρίχηση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...