ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

0 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ! ! !

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ !Μετά την πρωτοβουλία των 300 Ελλήνων στο Σύνταγμα (παρά την όποια λάσπη δέχονται) αρχίσανε να ξεπηδάνε φλόγες αντίδρασεις Ελλήνων πατριωτών σε όλη την Ελλάδα!

ΠΑΤΡΑ - ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ 2011 - 19:00

Συγκέντρωση αλλά… Μαδρίτη θα πραγματοποιηθεί αύριο από τους «αγανακτισμένους» πολίτες στην Πάτρα με προσκλήσεις μέσω facebook. Μέχρι στιγμής πάνω από 1.800 έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκδήλωση.

Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα από τις....

0 Συζητήσεις


-Μα αν πουλήσουμε όλες τις κρατικές εταιρίες, τι θα παραμείνει κρατικό;
-Το Mega!

0 Μην παίρνεις όρκο

Η φωτογραφία είναι πριν από τις εκλογές. Τώρα η ΕΥΑΘ πωλείται. 

1 Επεσε αεροσκαφος chemtrail?

  ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
  ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΜΜΕ

Περίεργο περιστατικό με αεροσκάφος που έπεσε και φέρει το σήμα "Ω" συνδέουν ερευνητές των chemtrail με πτώση αεροσκάφους που χρησιμοποιούνταν για αεροψεκασμούς.
Όπως αναφέρουν στο χώρο της συντριβής απλώθηκε μια ασημίζουσα λίμνη που μπορεί να είναι αλουμίνιο...

0 Active Member - Στου αιώνα το φευγιό (Στίχοι)

Ένα κομμάτι γραμμένο το 1998 αλλά απόλυτα ταιριαστό και στην σημερινή κατάσταση....



Τώρα που φεύγεις αιώνα μοιάζεις πολύ με το φευγιό μου
θα σε κάνω δυο λόγια να σε χαρίσω στο γιό μου
θα το κάνω παραμύθι να μοιάζει
για να το πάρει καλά μπορεί και να τον νοιάζει.

Θα σου φερθώ ευγενικά όσο μπορώ φυσικά
ψάχνω τον τρόπο πώς να του το πω κανονικά
πως όταν φώναζε ο θεός δεν τον πήραμε χαμπάρι
εμείς είχαμε το νου μας πως θα πάμε στο φεγγάρι.
....

0 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ #GREEKREVOLUTION --ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ -- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--

KΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ 
ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΜΕ...
ΑΥΡΙΟ,ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ!!!

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ,
ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ...
ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ.


0 Freddie Mercury - Αφιέρωμα

Γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου του 1946 στην Zanzibar της Τανζανίας, στην ανατολική Αφρική. Το πραγματικό του όνομα ήταν Farookh Bulsara. Σαν παιδί ήταν πολύ δραστήριος. Ο πρώτος που ανακάλυψε το ταλέντο του μικρού Farookh στη μουσική, ήταν ο διευθυντής του σχολείου του ο οποίος συμβούλεψε τους γονείς του να τον μάθουν να παίζει πιάνο. Έτσι ο Farookh Bulsara. άρχισε τα μαθήματα πιάνου σε ηλικία 7 ετών. Παράλληλα, συμμετείχε στις θεατρικές παραστάσεις και τη σχολική χορωδία. στην εκκλησιαστική χορωδία, καθώς και σε διάφορα αθλήματα, μάλιστα διακρίθηκε στο ping-pong στο σχολείο του.
Ήταν ακόμη μαθητής στο σχολείου του St.Peter όταν έφτιαξε το πρώτο συγκρότημα τους Hectics (1958 - 1962). Οι συμμαθητές του άρχισαν από τότε να τον φωνάζουν Freddie, όνομα που υιοθέτησαν και οι γονείς του.

5 Λίνδος: το άλλο νησί μέσα στο νησί της Ρόδου


Γενική άποψη της Λίνδου
Το να πάει κανείς στη Ρόδο και να μην επισκεφτεί τη Λίνδο είναι σα να έφτασε μέχρι την πηγή και να μην ήπιε νερό. Η Λίνδος είναι από μόνη της προορισμός, με μια κουκλίστικη ομορφιά που φέρνει την κυκλαδίτικη αισθητική στα Δωδεκάνησα.

0 3 κοτοπουλάκια που τσακώνονται για ένα σκουλήκι


1 κοτουπούλακι βρήκε ένα σκουλήκι αλλά δεν ήθελε να το μοιραστεί με τα άλλα 2. Έτσι αυτά το κυνηγούσαν για να του πάρουν το σκουλήκι. Δείτε το αστείο video παρακάτω…

0 Εναλλακτική Λύση 3: Μύθοι και Αλήθεια



111bΌταν ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα μεταβάλλεται στον πυρήνα ενός επίμονου μύθου, μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα για τη λειτουργία της συλλογικής ψυχής. Καθώς επίσης και για το πόσο τραγικά εύπιστος και ανόητος είναι ο μέσος άνθρωπος…

Η φράση «Εποχή της Πληροφόρησης» είναι...
τόσο κλισέ και «ξύλινη» που εμένα προσωπικά ακόμα και το άκουσμά της μου προκαλεί ακατάσχετο χασμουρητό. Όπως και πολλές άλλες φράσεις και εκφράσεις βεβαίως που ακούμε και διαβάζουμε σε καθημερινή βάση.

0 ΤΑΡΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

Τραγανή, ζουμερή, απλά υπέροχη!!!

0 Οι 10 πιο διάσημες παραλίες του κόσμου


Το πιο κοινό παράπονο που ακούς από αυτούς που δεν πολύ-γουστάρουν να συνδυάζουν τις διακοπές τους με μια ξαπλώστρα στην παραλία είναι «βαριέμαι να είμαι συνεχώς ξαπλωμένος στον ήλιο».

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, τότε μάλλον πηγαίνεις στις λάθος παραλίες. Υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα να κάνεις από το να χτίζεις παλάτια στην άμμο, να πίνεις δροσερά κοκτέιλς και να διαβάζεις το τελευταίο best seller της αγοράς...

0 Απίστευτο! Άλλαξε ο Σεφερλής τη διαφήμιση με το "μαζί τα φάγαμε"

Δείτε τα βίντεο με την παλιά και την καινούρια εκδοχή
Τη διαφήμιση με τα πατατάκια jumbo chips, όπου ο Μάρκος Σεφερλής, παίζει πολλούς χαρακτήρες, προφανώς την είδατε. Δεν άρεσε η διαφήμιση σε κάποιους γιατί ένας από τους χαρακτήρες, θύμιζε τον Θ. Πάγκαλο, έλεγε "μαζί τα φάγαμε" και στο σενάριο ο άλλος χαρακτήρας του χτυπάει το χέρι και του λέει "φτάνει, εσύ έφαγες πολλά".
Τις προηγούμενες ημέρες ...

0 Απίστευτο! «Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες» φωνάζουν οι Ισπανοί !!!

«Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες»

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε ;;;

Γίναμε σύνθημα στα χείλη των Ισπανών διαδηλωτών

Με το σύνθημα «Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες», οι Ισπανοί συγκεντρωμένοι διαδηλωτές στη Μαδρίτη μας χλευάζουν για την απάθεια μας.

Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...