ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

0 Βρέθηκε ο γαλαξιακός… Αδάμ


Βρέθηκε ο γαλαξιακός… Αδάμ
Δημιουργήθηκε πριν από 12.91 δισ. έτη λίγο μετά τη γέννηση του Σύμπαντος

Ιάπωνες αστρονόμοι ίσως εντόπισαν τον πρώτο γαλαξία που δημιουργήθηκε στο Σύμπαν

Ιάπωνες αστρονόμοι χρησιμοποιώντας πολύ ισχυρά επίγεια τηλεσκόπια εντόπισαν έναν γαλαξία ο οποίος, όπως υποστηρίζουν, είναι ο αρχαιότερος που έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα και ενδέχεται να είναι ο πρώτος που δημιουργήθηκε μετά τη γέννηση του Σύμπαντος. Ο γαλαξίας έχει ηλικία 12,91 δισ. έτη...

0 Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο λιγότερα γνωρίζουμε για το σύμπαν



Το σύμπαν είναι ένα θαυμάσια σύνθετο μέρος, γεμάτο από γαλαξίες και μεγαλύτερης κλίμακας δομές που έχουν αναπτυχθεί εδώ και 13,7 δισεκατομμύρια χρόνια. Αυτές όλες οι δομές ξεκίνησαν ως μικρές διαταραχές της ύλης που μεγάλωσαν με την πάροδο του χρόνου, σαν τους κυματισμούς μέσα σε μια λίμνη, καθώς το σύμπαν επεκτείνεται. Με την παρατήρηση των μεγάλων κοσμικών ρυτίδων τώρα, μπορούμε να μάθουμε για τις αρχικές συνθήκες του σύμπαντος. Αλλά τώρα είναι πραγματικά η καλύτερη στιγμή για να τις δούμε, ή θα έχουμε καλύτερη πληροφόρηση δισεκατομμύρια χρόνια στο μέλλον – ή στο παρελθόν;

Νέοι υπολογισμοί του θεωρητικού στο Harvard Avi Loeb δείχνουν ότι η ιδανική στιγμή για να μελετήσουμε το σύμπαν ήταν πάνω από 13 δισεκατομμύρια χρόνια πριν,  περίπου 500 εκατομμύρια χρόνια μετά το Big Bang. Όσο πιο μακριά στο μέλλον πάμε από εκείνη τη στιγμή, τόσο περισσότερες πληροφορίες θα χάσουμε για το πρώιμο σύμπαν...

0 Τα αποτελέσματα τα είδαμε, μάλλον μνημονιακή κυβέρνηση...

Το σχόλιο μας:
''Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε, να πάμε κατευθείαν για δουλειά...''

goodbye_greece_2011_06_01


Καληνύχτα Ελλάδα, καλημέρα νέα μέτρα.
Συγχαρητήρια στους παπούδες που για άλλη μια φορά μας τσαλαπατήσανε τα όνειρα, όχι πως δεν υπάρχουν και νέα κομματόσκυλα.
Τώρα ας φάμε τα μνημόνια 3, 4, 5 και όσο πάει στη μάπα. Ας δούμε την συνέχεια των ονείρων μας να εξανεμίζονται.Πολλά θέλουμε να πούμε, αλλά δεν πιάνουν τόπο, τόσο καιρό προσπαθούμε μέσα από τις σελίδες μας, μέσα από την πραγματικότητα, την καθημερινότητα μέσα από την αλήθεια να μας ακούσουν αλλά τα κομματόσκυλα μάζευαν τουλίπες.
Καληνύχτα Ελλάδα.
Καλή συνέχεια.

0 Παράξενη Τεχνική Υποστήριξη Καρδιάς!

perierga.gr - Παράξενη τεχνική υποστήριξη... καρδιάς!Λέγοντας «Τεχνική Υποστήριξη» δεν εννοούμε, βέβαια, τίποτα άλλο παρά ένα είδος «service» που γίνεται στην περίπτωση αυτή όχι σε κάποιο μηχάνημα ή ηλεκτρονικό υπολογιστή, όπως συνηθίζεται, αλλά στην καρδιά όσων το έχουν ανάγκη! Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τρέχουμε ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή, σβήνοντας «σκουπίδια» και αφαιρώντας παλιότερες εκδόσεις προγραμμάτων έτσι ώστε να μην επηρεάζεται η καλή λειτουργία του μηχανήματος, θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε την Καρδιά μας, εγκαθιστώντας το βασικότερο όλων των προγραμμάτων, αυτό της Αγάπης. Νομίζω αξίζει μια προσπάθεια…

0 ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ




Για Ελληνικούς υπότιτλους πατήστε το CC στο παράθυρο του βίντεο.

0 Jay Rockefeller: "ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΦΕΥΡΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΤΕ"

Σύμφωνα με τον εγγονό του John D. Rockefeller και ανηψιό του μεγαλοτραπεζίτη David Rockefeller και πρώην Συγκλητικού και νυν Προέδρου της επιτροπής εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, τον κ. Jay Rockefeller, το διαδίκτυο αντιπροσωπεύει μια σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ. Ο Rockefeller δεν είναι ο μόνος που το πιστεύει αυτό.....



Την πίστη του ότι το διαδίκτυο είναι ο "Νο 1 Εθνικός κίνδυνος" συμμερίζονται τόσο ο πρώην Διευθυντής των μυστικών υπηρεσιών Mike McConnell όσο και ο νυν Διευθυντής Ναύαρχος Dennis C. Blair.

Σε ομιλία του ως Πρόεδρος της επιτροπής εμπορίου, τεχνολογίας και μεταφορών της Δυτικής Βιρτζίνια το 2009 (από όπου και το βίντεο), δήλωσε ότι οι κίνδυνοι που απορρέουν από την έλλειψη ασφάλειας στο διαδίκτυο:

0 Μάγιερ Αμσκελ Ρόθτσιλντ - Οι απόγονοί του κυβερνούν τον πλανήτη

 «Δώσε μου τον έλεγχο των χρημάτων ενός έθνους και δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους», έλεγε τον 18ο αιώνα ο Μάγιερ Άμσκελ Ρόθτσιλντ, μέλος μιας από τις πιο ισχυρές οικονομικά οικογένειες του κόσμου, η οποία έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη γέννηση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Το όνομα τους στα γερμανικά σημαίνει «κόκκινη ασπίδα» και οι ιστορικοί εικάζουν ότι μπορεί να προέρχεται από μια κόκκινη ασπίδα που κρεμόταν στην πύλη του σπιτιού τους, στη Φρανκφούρτη.

Η πρώτη αξιοσημείωτη αναφορά του ονόματος Ρόθτσιλντ, που στο μέλλον θα αποτελέσει βασικό κύτταρο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, ήταν αυτή του Μάγιερ Άμσκελ, που γεννήθηκε το 1743...


0 Τα κόμπλεξ των κρατών εις βάρος των ζώων...

Σκοτώσανε όλα τα αδέσποτα στην Ουκρανία και στην Πολωνία.Και αυτό , μόνο και μόνο για..
να μην φανούν οι δύο χώρες φτωχές στα μάτια του κόσμου ,που έχουν πολλά αδέσποτα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ γεγονός που δείχνει πως ο άνθρωπος είναι ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ.

Δες το Γιούρο σου τώρα! 
 Αυτή την εικόνα την βρήκαμε στο Facebook και δείχνει με χυδαίο τρόπο την βαναυσότητα των ανθρώπων που τις περισσότερες φορές έχει αντίκτυπο στα ζώα. Η Ουκρανία και Πολωνία, διοργανώτριες χώρες του Euro 2012, αποφάσισαν να εξαφανίσουν τα αδέσποτα ζώα σκοτώνοντας τα και όχι περιθάλπτοντάς τα σε διαμορφωμένους χώρους. Κι όλα αυτά για να μη φανούν οι χώρες τους ''άσχημες'' στα μάτια των χιλιάδων φίλων των ομάδων που συμμετέχουν στην διοργάνωση όταν θα πίνουν τόνους μπίρες στις πλατείες των 2 χωρών...

0 Γαλλική σαλάτα με μανιτάρια

Εύκολη και γρήγορη

Υλικά για 2-4 άτομα

1 κούπα τσαγιού ελιές κομμένες
2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1/4 κούπα τσαγιού ξίδι
3 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί
3-4 λιαστές ντομάτες
1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
2 κούπες τσαγιού φρέσκα μανιτάρια
1 κούπα τσαγιού ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε και καθαρίζουμε τα μανιτάρια σε φέτες. Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μανιτάρια, μέχρι να μαλακώσουν.

Ρίχνουμε το σκόρδο και την καυτερή πιπεριά. Ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί και το ξίδι. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στη σάλτσα τη ρίγανη, το αλατοπίπερο, τις ντομάτες και τις ελιές.

0 Διάσημες φωτογραφίες χωρίς περικοπή

Πολλές φορές, όταν ένας φωτογράφος τραβήξει μια φωτογραφία δεν τη δημοσιεύει ολόκληρη. Κόβει ότι δεν θεωρεί σημαντικό ή δεν προσθέτει κάτι στη φωτογραφία και κρατάει αυτό που νομίζει πως αξίζει περισσότερο. Δείτε μερικές διάσημες φωτογραφίες χωρίς περικοπή (crop).

0 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !

ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΣΥ και ΛΑΟΣ :
  •     2.500 Αυτοκτονίες,
  •     1.200.000 Άνεργοι,
  •     300.000 Λουκέτα,
  •     5.000.000 Έλληνες κάτω από το όριο της Φτώχειας,
  •     Μνημόνια, Δανειακές, PSI,
  •     Ληστεία Ασφαλιστικών Ταμείων, Νοσοκομείων, Πανεπιστημίων,
  •     Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, Παραίτηση Ασυλίας,
  •     Υποθήκευση Δημόσιας και Ιδιωτικής Περιουσίας,
  •     Πτώχευση με Αγγλικό Δίκαιο.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !

Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ !

Και θα φροντίσω να με θυμούνται και αυτοί....

0 Δωρεάν βουτιές στις καλύτερες παραλίες της Αττικής

Μια... βουτιά δροσιάς, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη, είναι ό,τι καλύτερο όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει και μάλιστα δεν αποτελεί προνόμιο για τους κατοίκους πολλών μεγαλουπόλεων, όπως η Αθήνα. Το click@Life βρήκε και σας παρουσιάζει 17 από τις καλύτερες παραλίες της Αττικής και μάλιστα χωρίς χρέωση.

Μετά από ένα βαρύ χειμώνα στην Αττική και από ασυνήθιστα πολλές βροχοπτώσεις, υποδεχόμαστε το καλοκαιράκι με ακόμη μεγαλύτερη λαχτάρα απ’ ό,τι συνήθως –καθ’ ότι είμαστε λαός που αγαπά τον ήλιο και τη θάλασσα και δεν τα πάει καλά με τη συννεφιά και τις βροχές.

Και μην ακούσουμε κανέναν να παραπονιέται για τον καύσωνα που ήρθε νωρίς και τις υψηλές θερμοκρασίες, γιατί άλλα λέγατε πριν από μερικές μέρες που έβρεχε. Ούτε να γκρινιάξετε για την πολυκοσμία στις παραλίες ή για τα τσουχτερά –σε αρκετές περιπτώσεις- εισιτήρια στις οργανωμένες παραλίες. Σκεφτείτε θετικά: λίγες μεγαλουπόλεις και δη πρωτεύουσες, συγκεντρώνουν τόσο μεγάλη ποικιλία ακτών σε κοντινή απόσταση από το κέντρο τους.

0 Ισλανδία-χώρα αντιθέσεων

Litlanesfoss-το ύψος του και οι στήλες βασάλτη είναι που κάνουν τον καταρράκτη αυτό εντυπωσιακό.

Ισλανδία, χώρα αντιθέσεων και εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς. Το μεγαλύτερο τμήμα της καταλαμβάνει η τούνδρα. Φιόρδ, παγετώνες, ιαματικές πηγές και θερμοπίδακες, ηφαίστεια, λίμνες και καταρράκτες συνθέτουν ένα ποικιλότροπο πάζλ έντονων χρωμάτων. Τα καλοκαίρια της ξηρά και δροσερά, οι χειμώνες ήπιοι με δυνατούς ανέμους. Με μικρά ψαροχώρια και ακτές γεμάτες θαλασσοπούλια η Ισλανδία αποτελεί τόπο-πρόκληση.

0 Η βρωμιά κάνει καλό στην υγεία των παιδιών

Τώρα πλέον τεκμηριώνεται και με έρευνες ότι τα παιδιά που ανακατεύονται περισσότερο με βρωμιές στην ύπαιθρο είναι πιο υγιή από τα συνομήλικά τους στα αστικά κέντρα.

Έρευνα του πανεπιστημίου Northwestern University in Chicago που δημοσιεύεται στο περιοδικό Clinical Pediatrics στην έκδοση Ιουλίου καταδεικνύει ότι τα παιδιά στα πυκνοκατοικημένα κέντρα είναι πολύ πιο ευαίσθητα σε διατροφικές αλλεργίες. Άλλη έρευνα κατέδειξε ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν σε χοίρους ή αγελάδες προπονούν και κάνουν ανθεκτικότερο το αμυντικό τους σύστημα με αποτέλεσμα να είναι λιγότερο ευάλωτα σε άγνωστους ιούς.


Η έρευνα των παιδιάτρων από το Σικάγο, έγινε σε δείγμα 40 χιλιάδων παιδιών και εφήβων ηλικίας κάτω των 18 ετών . Οι επιστήμονες υπολόγισαν ότι στις πόλεις περίπου το 9,8% των παιδιών είναι αλλεργικά σε ορισμένα τρόφιμα. Σε αγροτικές περιοχές υπάρχουν το ποσοστό αυτό είναι μόνο 6,2%. Οι διαφορές ήταν ιδιαίτερα εμφανής στην αλλεργία στα φιστίκια που την είχαν 2,8% των παιδιών της πόλης αλλά μόνο 1,3% στις αγροτικές περιοχές και στα θαλασσινά που τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν 2,4% και 0,8%. Αντιθέτως δεν παρατηρήθηκαν σημαντικές διαφορές μεταξύ αστικών και αγροτικών περιοχών, στο γάλα και τη σόγια.

0 Η εκπληκτική ιστορία της ομάδας που δεν είχε γήπεδο!

perierga.gr - Γήπεδο ποδοσφαίρου πάνω στο νερό!To μικρό ψαροχώρι της Ταϊλάνδης Koh Panyee είναι ένα από τα ωραιότερα «πλωτά» χωριά στον κόσμο, η δομή του οποίου στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε ξύλινους πασσάλους. Πουθενά γη, πουθενά έδαφος! Μόνο νερό…


Έτσι τα παιδιά του χωριού δεν είχαν πουθενά έναν δικό τους χώρο για να παίζουν ποδόσφαιρο όπως κάνουν τα παιδιά της ηλικίας τους σε άλλα μέρη του κόσμου. Γιατί αυτό που οι περισσότεροι γνωρίζουμε ως «αλάνα», εκεί ήταν μια άγνωστη λέξη.

0 Ασυνήθιστες έρημοι στον πλανήτη Γη

Η Λευκή έρημος, Αίγυπτος 
Αφιλόξενες άνυδρες εκτάσεις, ατελείωτα χιλιόμετρα κίτρινης άμμου και πέτρας, αμμόλοφοι, ξηρασία, αφόρητη ζέστη την ημέρα και κρύο τη νύχτα, αυτές είναι κάποιες  εικόνες που μας έρχονται στο μυαλό όταν αναφερόμαστε σε κάποια έρημο. 
Ο πλανήτης μας όμως χαρακτηρίζεται από την ποικιλία και την διαφορετικότητα στο καθετί. Έτσι υπάρχουν έρημοι που είναι διαφορετικές από αυτές τις συνηθισμένες εικόνες. 
Δείτε κάποιες από αυτές.

0 Τυρί κασέρι...μπασκί...από τα χέρια σας..

 Ένα καταπληκτικό κασέρι,φτιαγμένο στο σπίτι σας,από τα χέρια σας, είναι αυτό που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα...Γευστικό και με ιδιαίτερο άρωμα αρέσει σε όποιον το δοκιμάσει...
Και-το κυριότερο-εύκολο να γίνει από όλους...Χρόνια έφτιαχνα αυτό το κασέρι όταν είχα τις κατσίκες και ήταν ο κυριότερος λόγος που λυπήθηκα όταν τις έδωσα(το γάλα δεν το πολυπίνουμε).... Μπορείτε να το βάλετε μέσα σε σάντουιτς ή να το τρίψετε πάνω σε μακαρόνια ή να συνοδεύσετε φαγητά όπως και με το κασέρι του εμπορίου(αν και είναι σίγουρο πως δεν θα θέλετε να το "χαλαλίσετε"...)Η συνταγή από τον ξάδελφό μου,τον Αλέκο,ο οποίος εξακολουθεί απτόητος να εκτρέφει ζώα,με τον πιο υποδειγματικό μάλιστα τρόπο...Αυτός μου έδωσε γάλα για να φτιάξω τούτο το τυράκι...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...