ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

0 Απίστευτα ρεαλιστικοί πίνακες ζωγραφικής του Jason de Graaf

Απίστευτα ρεαλιστικοί πίνακες ζωγραφικής του Jason de Graaf (9)
Δείτε μια εκπληκτική συλλογή υπερ-ρεαλιστικών πινάκων ζωγραφικής από τον Jason de Graaf, οι οποίοι δύσκολα ξεχωρίζουν από πραγματικές φωτογραφίες.

0 Ο Hawking με τη νέα θεωρία του δίνει αρνητική τιμή στην κοσμολογική σταθερά και στηρίζει τη θεωρία των χορδών


EscherΗ κοσμολογική σταθερά του Αϊνστάιν δεν μπορεί να έχει αρνητική τιμή και αυτό σε γενικές γραμμές είναι ως τώρα κοινώς αποδεκτό. Ο Στίβεν Χόκινγκ όμως και οι συνεργάτες του σπάζουν το ταμπού τολμώντας να της προσθέσουν αρνητικό πρόσημο. Το αποτέλεσμα προσδίδει μια υπερβολική διάσταση στη γεωμετρία του Σύμπαντος, κάνοντάς το να θυμίζει τα έργα του ολλανδού χαράκτη Escher..


Η γεωμετρία του Σύμπαντος που προτείνουν ο Στίβεν Χόκινγκ και οι συνεργάτες του μοιάζει με το «Οριο του κύκλου ΙV» του Μ. Κ. Εσερ...

0 Η τεράστια σημασία της πνευματικότητας - NLP Νευρογλωσσικος Προγραμματισμός

Η τεράστια σημασία της πνευματικότητας - NLP Νευρογλωσσικος Προγραμματισμός


Τι είναι η ανθρώπινη συνείδηση; Πως αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο και τον εαυτό μας; Γιατί συμπεριφερόμαστε με τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε; Αν και για τους ανθρώπους με πνευματικές ανησυχίες μερικά από τα παρακάτω είναι αυτονόητα, νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν πολυ ασχολούμαστε με την αντιμετώπιση τέτοιων ερωτημάτων. Δυστυχώς... Υπάρχουν πολλές σύγχρονες ψυχολογικές θεωρίες, που προσπαθούν να δώσουν απάντηση στα ερωτήματα αυτά. Μια από αυτές,ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP) περιγράφει την ανθρώπινη συνείδηση με απλό και κατανοητό τρόπο. Το NLP περιγράφει την ανθρώπινη συνείδηση (το "εγώ") σαν μια σειρά από ομόκεντρους κύκλους, οι οποίοι ξεκινούν με κέντρο την πνευματικότητα μας και φτάνουν μέχρι τη συμπεριφορά μας κατα την αλληλεπίδραση μας με το περιβάλλον:

2 Monsanto και Bayer, δολοφονούν τις μέλισσες!

bee-2Μελισσοκόμοι και πολίτες αντιστέκονται στους δολοφόνους Monsanto και Bayer ! Νεώτερες έρευνες επιβεβαίωσαν ότι τα παρασιτοκτόνα επηρεάζουν τις μέλισσες, οδηγώντας ολόκληρο το σμήνος σε κατάρρευση! Τεράστιοι πληθυσμοί μελισσών έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη από το 2006, χωρίς όμως οι επιστήμονες να έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα αίτια του φαινομένου της “Διαταραχής Κατάρρευσης Μελισσοσμηνών” (ΔΚΜ). Ωστόσο, καθώς δύο έρευνες είδαν το φως της δημοσιότητας στις αρχές Απρίλη, η ΔΚΜ πλέον συνδέεται ανοιχτά και τεκμηριωμένα, όχι με κάποιου είδους ασθένεια ή παράσιτο, αλλά με τη χρήση νεονικοτινοειδών εντομοκτόνων (το ένα εκ των οποίων είναι η ιμιδακλοπρίδη), η οποία υπήρξε εκτενέστατη κατά τη δεκαετία του ’90.

0 Σχολικό «μεταμορφώθηκε» σε κινητό θερμοκήπιο!

Η ανακάλυψη αστικών κήπων που ακμάζουν στα πιο απίθανα μέρη υποδηλώνει την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη που έχουν οι κάτοικοι στις πόλεις να έρθουν πιο κοντά στη φύση. Στο πλαίσιο αυτό, ένα σχολικό λεωφορείο στο Σολτ Λέικ των ΗΠΑ «μεταμορφώθηκε» σε κινητό θερμοκήπιο!
perierga.gr - Σχολικό "μεταμορφώθηκε" σε κινητό θερμοκήπιο!
To «Green Urban Lunch Box», όπως ονομάζεται το μήκους 10 μέτρων λεωφορείο, δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να μάθουν όλες τις νέες τεχνικές καλλιέργειας αλλά και τη μεγάλη σημασία που έχει η «πράσινη» ανάπτυξη στις πόλεις.

0 Σοκαριστικές αλήθειες από το δεύτερο μήνυμα των Anonymous!

Το δεύτερο μήνυμα των Anonymous που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αποκαλύπτει σοκαριστικές αλήθειες για το πως θησαυρίζουν οι "ΣΩΤΗΡΕΣ" μας εις βάρος της χώρας.

Δείτε το:

0 Βιμάνας: Τα αεροσκάφη των αρχαίων Ινδών


Είχαν βρει οι αρχαίοι λαοί τον τρόπο να κατασκευάζουν αεροσκάφη και να πετούν με αυτά; Μήπως τα άρματα πάνω στα οποία εμφανίζονταν οι Θεοί της αρχαιότητας, εξέφραζαν κάτι περισσότερο από τη φαντασία των προγόνων μας; Η απάντηση ίσως κρύβεται στην αρχαία Ινδία και τα κείμενα που άφησαν πίσω τους οι επιστήμονες της εποχής του αυτοκράτορα Ασόκα…

Ο Μέγας Ασόκα, υπήρξε ο σημαντικότερος Ινδός Αυτοκράτορας στην ιστορία της Ινδίας και της νότιας Ασίας. Πρόκειται για τον τελευταίο Αυτοκράτορα της Δυναστείας Μαούρυα της Ινδίας που κυβέρνησε τη χώρα του για 50 χρόνια μετά το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και πιο συγκεκριμένα από το 273 π.Χ. μέχρι το 232 π.Χ. Υπήρξε ένθερμος οπαδός του Βουδισμού και ένας από τους μεγαλύτερους προστάτες και ιεραποστόλους του δια του οποίου και αναδείχθηκε αυτό το δόγμα...

0 Τα αυτοκίνητα θα «μιλούν» μεταξύ τους

2 Ιδού οι αυτουργοί...!!!

Η νέα γενιά της ελληνικής κρίσης, η γενιά που θα καταχωριστεί στην ιστορία ως η πρώτη γενιά που έζησε χειρότερα όχι μόνο από την προηγούμενη, αλλά και από.. αρκετές ακόμα που προηγήθηκαν.

Μια «φουρνιά», όπως αναφέρει το περιοδικό «Επίκαιρα», νέων παιδιών, αγοριών και κοριτσιών, που είναι εγκλωβισμένη σ’ ένα στοιχειωμένο παρόν και σ’ ένα ακόμα πιο αβέβαιο μέλλον, που αναρωτιέται ποιες ευθύνες πληρώνει και παλεύει μεταξύ κατάθλιψης και οργής να βρει τον προσανατολισμό της.

Ιδού οι αυτουργοί

0 Λάβα (Φωτογραφικό αφιέρωμα)

Λάβα (6)
Ένα εκπληκτικό φωτογραφικό αφιέρωμα από ηφαίστεια που εκρήγνυνται απελευθερώνοντας καυτή λάβα.

0 Χρήσιμα sites για καλοκαιρινό Camping!



Δύο λέξεις «ακολουθούν» την έννοια του camping… η ελευθερία και η ξεγνοιασιά! Μια σκηνή μπροστά στην παραλία, μερικές μπύρες στην άμμο και απέραντες ώρες ηλιοθεραπείας συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για τέτοιου είδους διακοπές.

Ως μια οικονομική απόλαυση του καλοκαιριού, μας παρασέρνει με τη γοητεία του και οδηγεί τις αισθήσεις μας σε άλλη διάσταση. Ελεύθερο ή οργανωμένο, σε σκηνές ή bungalows… το camping θεωρείται η κύρια τάση του φετινού καλοκαιριού. Ποια είναι όμως η ιδανική τοποθεσία για τέτοιου είδους διακοπές στην Ελλάδα και ποιες οι αναγκαίες πληροφορίες; Τα παρακάτω sites μας ταξιδεύουν στη μαγεία του camping…

Φύγαμε !!!!!!



0 Άνθιμος: «Ψηφίστε με την επιθυμία να μείνουμε στην ΕΕ και μετά πάτε για μπάνιο!»

Άνθιμος: «Ψηφίστε με την επιθυμία να μείνουμε στην ΕΕ και μετά πάτε για μπάνιο!»Τώρα που ο Άνθιμος λέει τέτοια πράματα στον κόσμο δεν τον κράζει κανείς, ας μη ξεχνάμε ότι πριν λίγο καιρό είπε κάτι παλαβά ότι είναι υπέρ του μνημονίου.

Βλέπουμε ότι το σύστημα μέσω των ειδήσεων και των γνωστών αγνώστων σατυρικών εκπομπών λειτουργεί άψογα. Όταν ο Άνθιμος έλεγε τις πατριωτικές θέσεις του για το σκοπιανό τον χλεύασαν οι πάντες ακόμα και τα σαλιγκάρια, ενώ τώρα που ουσιαστικά καλεί το ποίμνιο του (ετυμολογία της λέξεις σύμφωνα με το βικιπαίδεια ''το κοπάδι, το σύνολο των ζώων ενός βοσκού'') να ψηφίσουν μνημονιακά κόμματα δεν ασχολείται κανείς...

0 Νέος καθρέυτης αυτοκινήτου πρσφέρει τριπλάσια ορατότητα!


new rear view mirror offers 3 time visibilityΌπως μας μαθαίνουν στις σχολές οδηγών, οι πλαϊνοί και ο κεντρικός καθρέυτης, βοηθούν να βλέπουμε τι “παίζει” πίσω από το αυτοκίνητο μας, εκτός από μία πολυ μικρή γωνία, την λεγόμενη νεκρή γωνία.


Μέχρι τώρα, η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι ο οδηγός να γυρνάει το κεφάλι του δεξία ή αριστερά, πρίν πραγματοποιήσει έναν ελιγμό. Και λέω μέχρι τώρα, διότι στο πανεπιστήμιο του Drexel, ένα καθηγητής ανακάλυψε έναν τρόπο να κατασκευάζει τον καθρέυτη έτσι, να προσφέρει 3 φορές καλύτερη θέαση προς τα πίσω!

0 Μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε μοτοσυκλέτα για να επιβιώσει


Μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε μοτοσυκλέτα για να επιβιώσει (1)

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του Γάλλου «MacGyver» που στην προσπάθεια του να επιβιώσει έφτιαξε ένα μικρό μηχανολογικό θαύμα στη μέση της ερήμου.

0 Στέβια: Η «ζάχαρη του μέλλοντος» γλυκαίνει ήδη το παρόν μας



Βρίσκεται στα φαρμακεία αλλά και στα ράφια των σούπερ μάρκετ, προσιτή πλέον και στους Έλληνες καταναλωτές. Η στέβια, η πιο πολυσυζητημένη φυσική γλυκαντική ουσία των τελευταίων χρόνων, παίρνει τη θέση της στο ελληνικό τραπέζι.
Με μηδέν θερμίδες και εκατοντάδες φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη φημίζεται για τις αντιυπερτασικές, αντιβακτηριακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητές της (όπως έδειξαν έρευνες του Πανεπιστημίου της Παραγουάης). Οι υπέρμαχοί της ισχυρίζονται ότι ρυθμίζει το ζάχαρο – κατά συνέπεια μπορεί να υποκαταστήσει κάλλιστα τη ζάχαρη στους διαβητικούς – τονώνει την καρδιά, καταπολεμά την παχυσαρκία, επουλώνει τις πληγές, προστατεύει από τον μύκητα Candida και ωφελεί το δέρμα. Μάλιστα έχει προταθεί, μετά από μελέτες, ως πιθανή θεραπεία της οστεοπόρωσης.

0 Όχι αντικουνουπικά στα νεογέννητα



Τα περισσότερα εντομοαπωθητικά προϊόνταν περιέχουν την ουσία DEET (N, N-διαιθυλο-m-τολουαμίδη, επίσης γνωστό ως N, N-διαιθυλο-3-μεθυλμπενζαμίδη, με διεθνή γραφή ως: N,N-diethyl-m-toluamide, also known as N,N-diethyl-3-methylbenzamide).
Η ουσία αυτή δεν συνιστάται για χρήση σε παιδιά κάτω των 2 μηνών κα παρά το γεγονός ότι τα προϊόντα που την περιέχουν είναι τα απολύτως αποτελεσματικά, καλό θα ήταν να την αποφεύγεται τελείως στα νεογέννητα.
Μετά τους δύο μήνες, μπορείτε να τα χρησιμοποιείται αλλά με φειδώ και πάντα στα εκτεθειμένα μέρη του σώματος, ενώ πρέπει να προσέχετε να μην έρχεται σε επαφή με τα χέρια των μικρών σας.
Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυτικά προϊόντα , όπως αυτά με τη σιτρονέλα, πικαριδίνη, λεμόνι ευκαλυπτο κ.α
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...