ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

0 Όχι αντικουνουπικά στα νεογέννητα



Τα περισσότερα εντομοαπωθητικά προϊόνταν περιέχουν την ουσία DEET (N, N-διαιθυλο-m-τολουαμίδη, επίσης γνωστό ως N, N-διαιθυλο-3-μεθυλμπενζαμίδη, με διεθνή γραφή ως: N,N-diethyl-m-toluamide, also known as N,N-diethyl-3-methylbenzamide).
Η ουσία αυτή δεν συνιστάται για χρήση σε παιδιά κάτω των 2 μηνών κα παρά το γεγονός ότι τα προϊόντα που την περιέχουν είναι τα απολύτως αποτελεσματικά, καλό θα ήταν να την αποφεύγεται τελείως στα νεογέννητα.
Μετά τους δύο μήνες, μπορείτε να τα χρησιμοποιείται αλλά με φειδώ και πάντα στα εκτεθειμένα μέρη του σώματος, ενώ πρέπει να προσέχετε να μην έρχεται σε επαφή με τα χέρια των μικρών σας.
Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυτικά προϊόντα , όπως αυτά με τη σιτρονέλα, πικαριδίνη, λεμόνι ευκαλυπτο κ.α
Ρωτήστε τον φαρμοκοποιό σας ή τον παιδίατρο και προστατέψτε το μικρό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...