ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

2 ΞΥΠΝΑ !!!!!!!

1 Αμερικάνικη βλακεία !!!

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΉ ΣΑΣ

Αν και αδυνατούμε να το πιστέψουμε ο παρακάτω διάλογος μεταξύ Αμερικανών και Ισπανών λέγεται ότι είναι πραγματικός, σύμφωνα με αυτούς που τον δημοσιοποίησαν, και καταγράφτηκε από το κανάλι 106 (Finisterra/ Galicia) των Θαλάσσιων Επικοινωνιών.


Ισπανοί: Εδώ Α-835, για να αποφύγετε την σύγκρουση παρακαλώ αλλάξτε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια. Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε 25 ναυτικά μίλια μακριά και κατευθύνεστε ακριβώς κατά πάνω μας....

Αμερικανοί : Αλλάξτε εσείς την πορεία σας 15 μοίρες νότια.

Ισπανοί : Αρνητικόν! Επαναλαμβάνω, αλλάξτε πορεία 15 μοίρες βόρεια.

Αμερικανοί : Σας ομιλεί ο πλοίαρχος σκάφους των ΗΠΑ, αλλάξτε πάραυτα την πορεία σας 15 μοίρες νότια.

Ισπανοί: Την υπόδειξή σας δεν την βρίσκουμε ούτε λογική ούτε εφικτή. Εάν δεν θέλετε να προσκρούσετε επάνω μας, αλλάξτε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια.

Αμερικανοί: (Με υψωμένη φωνή) Σας ομιλεί ο πλοίαρχος Richard James Howard του σκάφους USS Montana του δεύτερου σε ....μέγεθος αεροπλανοφόρου του στόλου των ΗΠΑ. Έχουμε μαζί μας δυο αντιτορπιλικά, καταδιωκτικό αεροσκάφος και τέσσερα υποβρύχια. Επιπλέον έχουμε την υποστήριξη καταδρομικών. Δεν κάνω ΥΠΟΔΕΙΞΗ αλλά σας ΔΙΑΤΑΣΣΩ! Αλλάξτε πορεία 15 μοίρες νότια, σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του στόλου μας. Πάραυτα τσακιστείτε και αλλάξτε πορεία!

Ισπανοί: Σας ομιλεί ο Juan Manuel Salas Alcantara, εδώ είμαστε δυο άτομα. Έχουμε μαζί μας ένα σκύλο, το βραδινό μας φαγητό, δυο μπουκάλια μπύρα και ένα καναρίνι. Το καναρίνι κοιμάται αυτήν την ώρα. Επιπλέον μας υποστηρίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Dial de La Coruna. Σας ομιλούμε από τον φάρο με αριθμό Α-853 των ισπανικών ακτών Finisterra Galicia και σας γνωστοποιούμε ότι δεν έχουμε πρόθεση να μετακινηθούμε. Δεν έχουμε ιδέα αν είμαστε ο μεγαλύτερος ή ο μικρότερος φάρος των Ισπανικών ακτών. Μπορείτε να προβείτε σε όλες τις γ....... απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του γ...... σκάφους σας που σας επαναλαμβάνω κατευθύνεσται ολοταχώς προς τις βραχώδεις ακτές μας. Αλλά και πάλι επιμένουμε και σας υποδεικνύουμε να αλλάξετε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια.

Αμερικανοί : OK . Κατανοητό, ευχαριστούμε.

1 Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΣΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ


 
Απο :http://anti-ntp.blogspot.com/


Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφραση μέρους άρθρου απο την ιστοσελίδαhttp://www.voltairenet.org
Ζητούμε συγγνώμη για τα όποια λάθη εντοπίσετε στη μετάφραση.


Εγκαινιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2008 αυτή η 
"παγωμένη Κιβωτός του Νώε" και τώρα βρίσκεται ξανά στην.....
επικαιρότητα με την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ Μπαν κι Μούν σε αυτήν, πριν την σημαντική Διεθνή Διάσκεψη για το Κλίμα στην Κοπεγχάγη το Δεκέμβριο του 2009.

Σε αυτό το άρθρο που γράφτηκε τον Δεκέμβριο του 2007 του Φ.ΓΟΥΪΛΙΑΜ σχολιάζει πως όταν ο
 Γκέϊτς και οι Ροκφέλερ και οι Αγροτοβιομήχανοι συνεργάζονται πάνω σε ένα πρόγραμμα, είναι φρόνιμο να του δίνεται η απαραίτητη προσοχή.

Εαν οι πράξεις του παρελθόντος είναι ενδεικτικές για το τι θα συμβεί στο μέλλον, αυτοί που έχουν αναλάβει οι ίδιοι να τοποθετήσουν και να αποθηκεύσουν τους σπόρους σε αυτή την ασφαλή κατάσταση, δεν είναι καλοπροαίρετοι υπηρέτες της ανθρωπότητας και της διατήρησης της ζωής.
Σκεφτείτε μόνο τα συμφέροντα του ιδρύματος Ροκφέλερ απο το 1920 στο να οδηγήσει την επιστήμη στην υπηρεσία της ευγονικής.Τι συμβαίνει άραγε;
Σημείωση συντάκτη:Οπως ο Χένρυ Κίσινγκερ δήλωσε τη δεκαετία του 1970

"ΑΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ - ΑΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗ ΤΡΟΦΗ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ"






Το μέρος στο οποίο βρίσκεται η "Κιβωτός"

Ενα πράγμα για το οποίο ο ιδρυτής της Microsoft Μπίλ Γκέϊτς δεν μπορεί να κατηγορηθεί είναι η τεμπελιά.Ηδη στα 14 του χρόνια έκανε προγραμματισμό,ίδρυσε τη Μαϊκροσοφτ στα 20 του,ενω ήταν ακόμη φοιτητής στο Χάρβαρντ.Μέχρι το 1995 είχε περιληφθεί στον κατάλογο του Forbes ως ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου (Σ.Σ: Ο Μπίλ Γκέίτς είναι εβραϊκής καταγωγής και αντίθετα απο ότι γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος είναι γιός εβραίων τραπεζιτών).

Οταν λοιπόν ο Γκέϊτς αποφασίζει μέσω του ιδρύματός του να επενδύσει μερικές δεκάδες εκατομμυρίων δολαρίων τα οποία έβγαλε με κόπο σε ένα πρόγραμμα όπως η Κιβωτός των σπόρων,αυτό αξίζει προσοχής (
Σ.Επιστήμης: Ο Μπίλ Γκέϊτς έχει κατασκευάσει και προσωπικό καταφύγιο, εκατοντάδες μέτρα κάτω απο την κατοικία του και έχει γυριστεί ντοκυμαντέρ απο το «Discovery» στο οποίο παρουσίαζε λεπτομέρειες απο το εσωτερικό του καταφυγίου).

Κανένα άλλο πρόγραμμα δεν είναι πιο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή, απο το περίεργο αυτό πρόγραμμα που πραγματοποιείται σε μια απο τις πιο απομωνομένες περιοχές του πλανήτη στο Σβάλμπαρντ.

Ο Μπίλ Γκέϊτς επενδύει εκατομμύρια δολάρια σε μια τράπεζα σπόρων που βρίσκεται στη θάλασσα Μπάρεντς κοντά στον Αρκτικό Ωκεανό περίπου 1100 χιλιόμετρα μακριά απο το Βόρειο Πόλο.

Σε αυτό το ξεχασμένο απο το Θεό μέρος, 
ο Μπίλ Γκέϊτς έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια καθώς επίσης και το Ιδρυμα Ροκφέλερ, η γνωστή εταιρεία παραγωγής σπόρων Μονσάντο,το Ιδρυμα Syngenta και η Κυβέρνηση της Νορβηγίας, ανάμεσα σε άλλους, σε αυτό που έχει ονομαστεί "υπόγειος χώρος φύλαξης της ημέρας της κρίσεως".

Η τράπεζα των σπόρων έχει κτιστεί μέσα σε ένα βουνό στο νησί Σπίτσμπεργκερ,κοντά στο μικρό χωριό του Λοντζ. Η τράπεζα αυτή θα έχει διπλές πόρτες που θα το προστατεύουν απο εκρήξεις με αισθητήρες κίνησης, με τοίχους ενός μέτρου ενισχυμένους με χάλυβα.

Θα περιέχει πάνω απο
 3 εκατομύρια διαφορετικές ποικιλίες σπόρων απο όλο τον κόσμο έτσι ώστε η ποικιλία των καλλιεργειών,να μπορεί να διατηρηθεί στο μέλλον,σύμφωνα με την Νορβηγική κυβέρνηση.

Οι σπόροι θα είναι με ειδικό τρόπο τυλιγμένοι ώστε να μην πιάνουν υγρασία. Δεν θα υπάρχει προσωπικό αλλά η αδυναμία πρόσβασης στην περιοχή θα διευκολύνει την παρακολούθηση.

Μήπως μας διαφεύγει κάτι; Η συνέντευξη τύπου δήλωνε πως κατ'αυτό το τρόπο θα διατηρηθούν οι ποικιλίες στο μέλλον. 
Ποιό είναι αυτό το μέλλον που προβλέπουν αυτοί οι χορηγοί της τράπεζας των σπόρων;
Τι θα απειλήσει την παγκόσμια διαθεσιμότητα των τρεχόντων σπόρων,οι οποίοι στο σύνολό τους είναι ήδη καλά προστατευμένοι σε ειδικά σχεδιασμένες τράπεζες σπόρων, ανα τον κόσμο.

Κάθε φορά που ο Μπίλ Γκέϊτς, το Ιδρυμα Ροκφέλερ, η Μονσάντο και η Syngenta συνεργάζονται μαζί για την επίτευξη ενός σκοπού τότε υπάρχει κάτι βαθύτερο απο τους άγονους βράχους του Σπίτσμπεργκεν. Οταν η έρευνα γίνεται ανακαλύπτουμε μερικά εκπληκτικά πράγματα.

Το πρώτο αξιοσημείωτο σημείο είναι το ποιός χρηματοδοτεί το πρόγραμμα αυτό της τράπεζας σπόρων.

Το πρόγραμμα του ιδρύματος Ροκφέλερ και ορισμένων πολύ ισχυρών οικονομικών συμφερόντων με σκοπό την χρησιμοποίηση της ευγονικής, η οποία μετονομάστηκε αργότερα σε γενετική ωστε να δικαιολογήσει την δημιουργία μιας γενετικά τροποποιημένης κυρίαρχης φυλής, που ο Χίτλερ και οι Ναζί την ονόμασαν "Άρια".

Η ευγονική του Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της απο το ίδιο ίδρυμα του Ροκφέλερ το οποίο σήμερα κτίζει αυτή τη τράπεζα σπόρων ώστε να διατηρήσει δείγματα κάθε σπόρου που υπάρχει στο πλανήτη.Τώρα η υπόθεση αυτή γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα.

Το ίδιο ίδρυμα του Ροκφέλερ το οποίο δημιούργησε την ψευδοεπιστήμη της μοριακής βιολογίας στην αμείλικτη επιδίωξή τους για τη μείωση της ανθρώπινης ζωής. Καθορίζοντας τα γονίδια με τρόπο που θα μπορούσαν να επιβάλλουν τα χαρακτηριστικά κατα βούληση.

Οι επιστήμονες της ευγονικής του Χίτλερ πολλοί απο τους οποίους τους πήγαν στην Αμερική, μετά το πόλεμο ωστε να συνεχίσουν εκεί τις έρευνες πάνω στην βιολογική ευγονική.

Το ίδιο το ίδρυμα Ροκφέλερ, δημιούργησε την ονομαζόμενη Πράσινη Επανάσταση, κατα τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Νέο Μεξικό το 1946 απο τον Νέλσον Ροκφέρλερ και τον πρώην Υπουργό Γεωργίας του "Νιού Ντήλ" και ιδρυτή της εταιρείας Pioneer, Χένρυ Γουάλας.

Αυτή η Πράσινη Επανάσταση φιλοδοξούσε να λύσει το παγκόσμιο πρόβλημα της πείνας. Κατα μεγάλο μέρος στο Μεξικό, στην Ινδία και σε άλλες επιλεγμένες χώρες που εργάστηκε ο Ροκφέλερ.
Ο γεωπόνος του Ιδρύματος Ροκφέλερ, ο Νόρμαν Μπόρλογκ, κέρδισε το Νόμπελ Ειρήνης για την εργασία του, πράγμα για το οποίο είχαν να καυχιούνται παρέα με τον Κίσινγκερ.


Στην πραγματικότητα καθώς
 αποδείχτηκε μετά απο χρόνια η Πράσινη Επανάστασηήταν ένα λαμπρό σχέδιο της οικογένειας Ροκφέλερ για την ανάπτυξη μιας Παγκοσμιοποιημένης βιομηχανίας γεωργικών επιχειρήσεων, με την οποία θα μπορούσαν να μονοπωλήσουν, ακριβώς όπως είχαν κάνει και με την παγκόσμια αγορά πετρελαίου μισό αιώνα πριν.

Οπως ο Χένρυ Κίσινγκερ είχε δηλώσει στη δεκαετία του 70':
"Αν ελέγχεις το πετρέλαιο,ελέγχεις τα κράτη.Αν ελέγχει τη τροφή ελέγχεις το πληθυσμό".
Οι πολυεθνικές αυτές εταιρείες ελέγχουν το 90% της διακίνησης σπόρων σε όλη τη ΓΗ.

Σημείωση Επιστήμης:
Να θυμίσουμε εδώ οτι μετά την πτώση του Σαντάμ Χουσεϊν στο Ιράκ, ο Αμερικανοεβραίος διοικητής Πώλ Μπρένερ, υποχρέωσε τους Ιρακινούς να δεχτούν μια δέσμη περίπου 150 νομοθετημάτων. Ενα απο αυτά υποχρεώνει τους αγρότες του Ιράκ να αγοράζουν σπόρους και μάλιστα μεταλλαγμένους, απο τις προαναφερθείσες αυτές εταιρείες.


Οι γεωργικές επιχειρήσεις προχώρησαν χέρι χέρι μαζί με τη Πράσινη Επανάσταση των Ροκφέλερ. Αυτοί ηταν μέρος μιας μεγάλης στρατηγικής που περιελάμβανε χρηματοδότηση ερευνών πάνω στην ανάπτυξη γενετικής μηχανικής φυτών και ζώων μερικά χρόνια αργότερα.

Ο Ντέϊβις υπήρξε βοηθός γραμματέα Υπουργού Γεωργίας κατα την προεδρία του Αϊζενχάουερ στις αρχές της δεκαετίας του 50'. Εφυγε το 1955 απο την Ουάσινγκτον και πήγε στο Χάρβαρντ, μια ασυνήθιστη θέση για έναν ειδικό εκείνες τις ημέρες.

Είχε μια ξεκάθαρη στρατηγική.Το 1956 ο Ντέϊβις έγραψε ένα άρθρο στο οικονομικό περιοδικό, Harvard Bysiness Review,στο οποίο δήλωνε πως για να λυθεί οριστικά το ονομαζόμενο πρόβλημα της γεωργίας και για να αποφύγουμε τα χρονοβόρα κυβερνητικά προγράμματα πρέπει η γεωργία να εξελιχθεί σε αγροτοβιομηχανία(πολυεθνικές).

Γνώριζε ακριβώς τι είχε στο μυαλό του,ενω κάποιοι άλλοι δεν είχαν ιδέα τότε - μια επανάσταση στην αγροτική παραγωγή , η οποία θα συγκέντρωνε τον έλεγχο της τροφικής αλυσίδας στα χέρια πολυεθνικών εταιρειών, μακριά απο το παραδοσιακό οικογενειακό τρόπο καλλιέργειας.

Μια σημαντική πλευρά η οποία οδήγησε τα συμφέροντα του Ιδρύματος Ροκφέλερ και τις αγροτοβιομηχανίες της Αμερικής ήταν το γεγονός οτι η Πράσινη Επανάσταση βασίστηκε στη διάδοση των νέων υβριδικών σπόρων σε αναπτυσσόμενες αγορές.

Ενα βασικό χαρακτηριστικό των υβριδικών σπόρων είναι
 η μειωμένη ικανότητα αναπαραγωγής τους.Οι υβριδικοί αυτοί σπόροι είναι φτιαγμένοι με προστασία ωστε να μην πολλαπλασιάζονται.

Σε αντίθεση με τους κανονικούς σπόρους που δίνουν σπόρους ανάλογους με τους "γονείς" τους, οι σοδειές των υβριδικών σπόρων ήταν σημαντικά μειωμένες απο τις άλλες χρονιές, χαμηλότερα απο εκείνη της πρώτης γενιάς.

Αυτοί οι μειωμένη απόδοση των νέων σπόρων σήμαινε οι αγρότες οτι λογικά θα αγοράζουν κάθε χρόνο σπόρο για να πετυχαίνουν μεγαλύτερες σοδειές. Αν και πολλοί εμπορεύονται σπόρους 2ης γενιάς δίχως την άδεια των δημιουργών των σπόρων, αυτό τείνει να εξαληφθεί εξαιτίας της χαμηλής αποδοτικότητας αυτών των σπόρων.


Είναι κοινό μυστικό και στην Ελλάδα οτι οι σπόροι δεύτερης γενιάς απο υβρίδια έχουν πολυ χαμηλή παραγωγικότητα.

Το πλήρες κείμενο θα το βρείτε στο http://www.voltairenet.org/article162545.html

1 Μια ψήφος, που τα λέει όλα!!

0 Γάτα εναντίον αλιγάτορα!!

Ποιος θα κερδίσει;; Η γάτα του μισού μέτρου ή ο αλιγάτορας;; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί..
http://trelokouneli.blogspot.com/

0 Εκλογές και Τρόικα

0 Το μηχάνημα που «τυπώνει δρόμους»

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Οι εργάτες στην κορυφή της πλατφόρμας, τοποθετούν τα τούβλα σε ένα άνοιγμα, με συγκεκριμένο τρόπο και διάταξη κάθε φορά. Καθώς το μηχάνημα κινείται, η βαρύτητα τα στρώνει σαν χαλί στην επιφάνεια του εδάφους χωρίς να χαλάσει το περίεργο αυτό μωσαϊκό.

Με αυτό τον τρόπο, μπορούν να κατασκευαστούν περίπου 400 μέτρα δρόμου κάθε μέρα, δηλαδή ένα χιλιόμετρο σε μόλις 2,5 μέρες.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...