ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

0 “Κέρινη” άσφαλτος από ανακυκλωμένο πλαστικό στους δρόμους του Βανκούβερ


asfaltos-plastiko-vancouver-94311

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να γίνει «η πιο πράσινη πόλη στον κόσμο» έως το 2020, το Βανκούβερ στον Καναδά, ανακοίνωσε ότι θα στρώσει τους δρόμους του με ανακυκλωμένο πλαστικό.

Για την ακρίβεια, θα χρησιμοποιηθεί μία νέα διαδικασία, που επαναχρησιμοποιεί κοινά πλαστικά απορρίμματα από αυτά που καταλήγουν στους κάδους ανακύκλωσης, απαιτώντας επίσης λιγότερο καύσιμο.


Σε συνεργασία με την εταιρεία GreenMantra, με έδρα το Τορόντο, η δημοτική αρχή ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει ένα υλικό που μοιάζει με κοκκώδες κερί και το οποίο θα προστεθεί στο μείγμα ασφάλτου. Το υλικό αυτό θα επιτρέπει στην άσφαλτο να απλώνεται πιο εύκολα και σε πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία, περιορίζοντας το κόστος του καυσίμου που απαιτείται για τη θέρμανσή της, σύμφωνα με τον αρμόδιο αξιωματούχο.

0 Χειμώνας (Φωτογραφικό Αφιέρωμα)

Χειμώνας (8)
Ένα ακόμη φωτογραφικό αφιέρωμα στην πιο κρύα εποχή του χρόνου…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...