ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

0 Πραγματοποιήθηκε η πρώτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς σε σκύλο



Ο Λέο ένα 2χρονο σκυλί από το Μίσιγκαν είναι το πρώτο σκυλί που υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Ο Λέο είχε μία προβληματική βαλβίδα που προκαλούσε την μεταφορά υγρού στους πνεύμονές του. Το περασμένο φθινόπωρο οι ιδιοκτήτες του αποφάσισαν να του χαρίσουν μία εγχείρηση που θα του έσωζε τη ζωή.

Η καρδιολόγος χειρούργος κτηνίατρος Dr. Pelosi από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν ανέλαβε το χειρουργείο και ο Λέο ήδη τρώει, ασκείται και...γαυγίζει κανονικά, προς το δρόμο της ανάρρωσης και της καλής ζωής.

0 Μυστικές Λέσχες - Η Επιτροπή των 300

0 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μέσα της Κρήτης προβάλουν ως λύση την…αυτονομία!


Μέχρι τώρα το ζήτημα της δήθεν αυτονομίας της Κρήτης και του ανόητου εφευρήματος περί δημοψηφίσματος το 2013 κυκλοφορούσε σε διάφορα λαθρόβια μπλογκ, άντε και σε ορισμένους διαλόγους σχολίων.
Η προβολή του «ζητήματος» εξαντλούνταν στην καροτσερί ενός 4Χ4 με τη σημαία της Κρητικής Πολιτείας που ως γνωστόν έφερε και ένα σταυρό κατά την σημειολογία της ημισελίνου της σουλτανικής επικυριαρχίας. Τώρα όμως τα πράγματα είναι σοβαρά.
Το παιγνίδι -ποιων άραγε;- παίζουν ανοιχτά μέσα της Κρήτης! Τα οποία μπορεί να μην έχουν ισχυρή πρόσβαση στην κοινή γνώμη, αλλά είναι στην αγορά, κινούνται και προβάλλονται ως ενημερωτικά! Και τώρα προπαγανδίζουν να κάνουμε…ομοσπονδιακό κράτος!

0 «Έχει ξεκινήσει η ενεργή φάση του ηφαιστείου στη Σαντορίνη»


Δεκάδες μικροσεισμοί, παραμορφώσεις στο φλοιό της Γης και μία πλειάδα σεισμολόγων και άλλων ειδικών να παρακολουθούν το φαινόμενο, επί 24ωρου βάσεως. Η γη τρέμει στο θαλάσσιο χώρο ανάμεσα στην Κρήτη και στη Σαντορίνη, ξυπνώντας το φόβο για μια ενδεχόμενη ενεργοποίηση του ηφαιστείου του νησιού.
Το υποθαλάσσιο ηφαίστειο της Σαντορίνης έδωσε την τελευταία του έκρηξη το 1950. Από τότε βρίσκεται σε ύπνωση. Όμως, εδώ και ένα χρόνο, φαίνεται πως υπάρχει κινητικότητα στην περιοχή, η οποία προκαλεί προβληματισμό στους επιστήμονες.
Η «Espresso» παρουσιάζει σήμερα τις απόψεις ειδικών για το θέμα. Όλοι συμφωνούν ότι η ήρεμη φάση του ηφαιστείου έχει φθάσει στο τέλος της και ότι έχει ξεκινήσει μία ενεργή φάση. Ωστόσο, επισημαίνουν ότι το φαινόμενο δεν εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους.

0 Οι συγκλονιστικές ομιλίες που δεν εκφωνήθηκαν ποτέ


Τι θα έλεγαν οι ηγέτες αν είχαν αποτύχει ιστορικές αποστολές;

Τι θα έλεγαν οι ηγέτες του κόσμου σε περίπτωση που είχαν πάει στραβά οι μεγάλες αποστολές, τις οποίες προσυπέγραφαν; Είναι γνωστό ότι οι λόγοι που εκφωνούν οι ηγέτες δεν είναι προϊόντα αυθόρμητης έκφρασης, αλλά αποτέλεσμα μακράς σκέψης και... σύσκεψης. Σε ιστορικές συγκυρίες όπου η επιτυχία μιας αποστολής ήταν αμφίβολη, οι ηγέτες είχαν έτοιμους δύο λόγους: έναν για την περίπτωση της επιτυχίας και έναν για την περίπτωση της αποτυχίας.

0 Μια έρημος στο κέντρο της… Σιβηρίας!


perierga.gr - Μια έρημος στο κέντρο της... Σιβηρίας!Τι Chara τι Σαχάρα, σκέφτηκα αμέσως! Πραγματικά στα «μυστήρια» της φύσης δεν υπάρχει τέλος… και η έρημος Chara Sands στη Σιβηρία είναι ένα από αυτά. Βρίσκεται στην περιοχή Trans-Baikal, περίπου 25 μίλια από τους παγετώνες Kodar, και ακριβώς δίπλα στα χιονισμένα βουνά και στους πάγους το φωτεινό «κίτρινο» των αμμόλοφων ξεχωρίζει στον ορίζοντα.

Οι αμμόλοφοι έχουν διαφορετικά ύψη (ορισμένοι φτάνουν τα 15 έως και 30 μέτρα ύψος), ενώ εξαιτίας του μεγάλου όγκου τους ο τόπος μοιάζει πραγματικά σαν μια έρημος, αν και δεν είναι. Γιατί ένα ερημικό τοπίο μέσα στην τούνδρα της περιοχής είναι ένα «θαύμα» και μάλιστα αναγνωρισμένο σε ολόκληρο τον κόσμο!

0 Η Μυστική Τεχνολογία Δημιουργίας Σεισμών, Οι Θερμικές Σφαίρες Πλάσματος

Τα ufo’s που εμφανιστήκαν λίγο πριν το μεγάλο σεισμό που προκάλεσε το τσουνάμι στην Ιαπωνία ήταν πραγματικά ufo ή ανθρώπινες θερμικές σφαίρες πλάσματος για πρόκληση καταστροφών; Ο σεισμός που προκάλεσε το τσουνάμι ήταν φυσική καταστροφή ή αποτέλεσμα ανθρώπινης σκόπιμης παρέμβασης στη φύση; Μην βιαστείτε να απαντήσετε ή να μας θεωρήσετε υπερβολικούς! Ας πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή…

0 Αγορές Online - Linguaphone παραγγελίες online

 H ανάπτυξη της Linguaphone στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1934 μέσω της εταιρίας Μ. Λεβής Α.Ε., η οποία λειτουργεί ως μοναδικός Franchisee στη χώρα μας. Μετά από 77 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας σε πανελλαδικό επίπεδο, δημιουργεί, προάγει και προσαρμόζει το σύστημά της στις απαιτήσεις και στα μέσα της νέας εποχής.

0 Ασυνήθιστα τεράστια κομμάτια πάγου βρέθηκαν στα Ουράλια (VIDEO)



Απίστευτο, αλλά αληθινό - τεράστια κομμάτια πάγου που βρέθηκαν στα Ουράλια στον ποταμό από τους κατοίκους της περιοχής. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από κόλπα των εξωγήινων. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε τα τεράστια μπλοκ του πάγου, διάσπαρτα σε ακτίνα 20 μέτρων.

Paul Singilevtsev, Huntsman Rubezhinskogo-
Αυτό το βλέπω πρώτη φορά στη ζωή μου μετά από 50 χρόνια.

Αμέσως καλέσαμε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στο χώρο.  Το μόνο πράγμα που θα μπορούσαν να μας πουν οι εμπειρογνώμονες, είναι για τη χημική σύνθεση του ποταμού και αν υπάρχει ακτινοβολία.Εν τω μεταξύ, στην Ουράλσκ σήμερα επίμονα φημολογείται ότι στην περιοχή του ποταμού έπεσε ένα αντικείμενο...

2 Χρυσαυγίτες έσπασαν κεφάλια μεταναστών - Αυτό το κόμμα παίρνει 2,5% στις δημοσκοπήσεις!

Χρυσαυγίτες έσπασαν κεφάλια μεταναστών - Αυτό το κόμμα παίρνει 2,5% στις δημοσκοπήσεις!


Στα χέρια των ακραίων περνάει σταδιακά η κατάσταση. Και μη χειρότερα. Δύο σοβαρά τραυματίες και
 42 προσαγωγές είναι ο απολογισμός των επεισοδίων που σημειώθηκαν ανάμεσα σε ακροδεξιούς και αλλοδαπούς, λίγο πριν τις 11 χθες το βράδυ, στο σταθμό του μετρό της Ομόνοιας.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν μετά από το τέλος της πορείας για τα Ίμια, που διοργάνωσε η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης και στην οποία συμμετείχαν ακροδεξιές οργανώσεις.Η πορεία άρχισε από το μνημείο Ιμίων, στη συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλίσσης Σοφίας και έφτασε μέχρι το Μέγαρο Μουσικής, όπου οι διαδηλωτές διαλύθηκαν.

0 Η επιρροή των Μαθηματικών στη φιλοσοφική εξέλιξη του Πλάτων


Μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα ο Πλάτων θεωρείτο ως μέγας φιλόσοφος, στον οποίο ωφείλετο η κοσμοθεωρία του ιδεαλισμού, σαν μέθοδος της φιλοσοφικής έρευνας για την αποσαφήνιση του αντικειμένου. Η λαμπρότης του φιλοσοφικού του έργου, έγινε αφορμή να μην εκτιμηθεί όσον έπρεπε η συμβολή του στην ανάπτυξη των μαθηματικών, και μέσω αυτών στις άλλες επιστήμες.
Μόλις κατά τις τελευταίες δεκαετίες, όταν και εμφανίστηκαν οι μαθηματικές θεωρίες των συνόλων και των τάξεων και την επέκταση των συζητήσεων των γνωσιολογικών προβλημάτων που θέτει η ταχύτατη εξέλιξη των επιστημών και ιδιαιτέρων των φυσικών, σχετικά με τις πρώτες αρχές των αριθμών, δόθηκε η αφορμή να μελετηθούν ενδελεχώς τα πλατωνικά κείμενα. Μέχρι τότε η επιστήμονες κατέφευγαν στις γνωστές ως πυθαγόρειες αριθμολογικές πραγματείες.

0 Μετα τους παράξενους ήχους σε όλο τον κόσμο ήρθαν και οι ανεξήγητες δονήσεις!


Χάρτης με τα περιστατικά των Παράξενων Ήχων.
logioshermes.blogspot.com

Πολύ κόκκινο έπεσε. Η Ασία είναι άσπρη και η Αφρική (Στην Αφρική δεν έχουνε μάλλον internet). Παντού έχει γίνει χαμός με εξαίρεση την Ασία. Μυστήρια πράγματα. Εκεί δεν περνάει ακόμα η μπογιά τους. Φοβάται φαίνεται η ελίτ να κάνει τα παιχνιδάκια της και εκεί. Δείτε τον χάρτη με λεπτομέρειες εδώ όπως και όλα τα συμβάντα μέχρι και σήμερα εδώ

Μετα τους παράξενους ήχους σε όλο τον κόσμο που αναδείξαμε εδώ και εδώ ήρθαν και οι ανεξήγητες δονήσεις!

Τις τελευταίες 48 ώρες ο αριθμό ατόμων που έχουν αναφέρει αίσθημα ισχυρών παράξενων δονήσεων που δεν είναι σεισμοί στο Sooke (B.C., Canada) όλο και αυξάνεται.

0 Υδροξείδιο του αμμωνίου, περιείχαν τα μπιφτέκια των Mc Donald’s

Τζέιμι Όλιβερ – Mc Donald’s: Σημειώσατε 1. Ο σεφ προκάλεσε αναστάτωση όταν αποκάλυψε ότι τα εστιατόρια χρησιμοποιούσαν υδροξείδιο του αμμωνίου (E527).


Η αλυσίδα φαστ – φουντ εστιατορίων McDonald’s άλλαξε τη συνταγή για τα χάμπουργκέρ τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, έπειτα από πιέσεις του τηλεοπτικού σεφ Τζέιμι Όλιβερ για αφαίρεση ενός συστατικού βιομηχανοποιημένων τροφίμων, το οποίο ο ίδιος αποκαλεί «ροζ γλίτσα».

Ο Όλιβερ προκάλεσε αναστάτωση στο τηλεοπτικό του κοινό, όταν αποκάλυψε ότι τα
McDonald’s χρησιμοποιούσαν υδροξείδιο του αμμωνίου (E527) προκειμένου να μετατρέψουν λιπαρά απομεινάρια βοδινού κρέατος σε κιμά για τα χάμπουργκέρ τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

0 Σπίτια που φανταζόμασταν πως υπήρχαν μόνο σε παραμύθια

 


0 Επάγγελμα, Παλαιοπώλης: Πωλούνται… αναμνήσεις

Ρολόγια και σπαθιά, φορεσιές και αντίκες, πολυθρόνες, δραχμές και κιτρινισμένες αφίσες, καθρέφτες και ξεκούρδιστα βιολιά, σκονισμένοι πίνακες και αγάλματα θεοτήτων, προπολεμικά ραδιόφωνα, δίσκοι βινυλίου και κόμικς του Καρλ Μπαρκς. Μπορούμε να συνεχίσουμε την παράθεση αντικειμένων αλά «Μελωδία της Ευτυχίας», αλλά ήδη έχετε πάρει μία ιδέα για το «παζάρι αναμνήσεων» στο οποίο περάσαμε το μισό μας Σάββατο, αναζητώντας τα μυστικά της τέχνης του παλαιοπώλη.

0 H συνταγή της ημέρας


H συνταγή της ημέρας







Χειμωνιάτικος μουσακάς με κρούστα γιαουρτιού  
Υλικά  
  • 10 μεγάλα πράσα
  • 600 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη
  • 1 κ.σ. πελτέ
  • 1/2 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κ.σ. φρυγανιά

0 Η φιλανδική εταιρία FinAir γιορτάζει την μέρα ανεξαρτησίας της Ινδίας

0 Αγορές Online - Dealakos

Για να μην Θολώνεις ψάχνοντας καθημερινές προσφορές! Όλες οι προσφορές στον Dealako από τα Ελληνικά deal sites! Εδώ θα βρείτε προσφορές για Διακοπές,Ξενοδοχεία,Spa,Φαγητό,Θέατρο,Σχολές χορού, Προϊόντα,Υπηρεσίες κτλ.

0 Έψαξα να βρω τα πιο όμορφα χρώματα…

Έψαξα να βρω τα πιο όμορφα χρώματα…
και μάζεψα λουλούδια,
κοίταξα ώρες ατέλειωτες θάλασσες και ουρανό,
ηλιοβασιλέματα, ανατολή και τα πουλιά και το ουράνιο τόξο…
μα απ’όλα όσα αντίκρισα ένα με μάγεψε μονάχα…
το ωραιότερο γαλάζιο, το πιο βαθύ και φωτεινό…
το χρώμα των ματιών σου!
Ανώνυμος

0 Καθεδρικός ναός από δέντρα

Ο Giuliano Mauri ήταν Ιταλός καλλιτέχνης (1938-2009), ο οποίος οφείλει τη φήμη του σε πολλές καλλιτεχνικές περιβαλλοντικές παρεμβάσεις του. Το έργο του θα μπορούσε να οριστεί ως μια μορφή αρχιτεκτονικής της φύσης.
 
Το πιο γνωστό έργο του είναι, που είναι και το πιο εντυπωσιακό δείγμα "φυσικής αρχιτεκτονικής" είναι το "Cattedrale Vegetale".

Το έργο αυτό βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Arera, στα προάστια του Μπέργκαμο στην Ιταλία. Αποτελείται από ξύλινους πασσάλους (μοιάζουν σαν κολώνες ναού), που σχηματίζουν ένα "κλουβί" μέσα στο οποίο ο Mauri φύτεψε 80 δενδρύλλια γαύρου (δέντρο φυλλοβόλο της οικογένειας caprinus). Οξιές, έλατα, φουντουκιές, σημύδες και άλλα δέντρα χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του "ναού'.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...