ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

0 12/26/11 Chemtrail Skylapse. Fremont County Κολοράντο.Πρέπει να τα δείτε..



Περισσότερα φρικτά chemtrails. Είναι εκεί για να τα δουν όλοι όμως κανείς δεν φαίνεται να τους δίνει σημασία.
Το βίντεο  τραβήχτηκε με 1 καρέ   κάθε 3 δευτερόλεπτα.
Η μαγνητοσκόπηση άρχισε λίγο μετά το.... μεσημέρι.
Τοποθεσία: Fremont County Κολοράντο

0 Όταν ο υπόκοσμος και η παρακμή γίνονται πρότυπα


Ο έγκλειστος στις φυλακές των Σκοπίων Μάκης Ψωμιάδης, προσεβλήθη από την ταύτιση της προσωπικότητάς του με τον «Αγαπούλα» της τηλεοπτικής διαφήμισης της εταιρείας Wind.
Ακόμη και ο Μάκαρος δεν άντεξε να βλέπει τον  «εαυτό» του σ’ αυτό το διαφημιστικό τσουνάμι πλύσης εγκεφάλου του χρεοκοπημένου Έλληνα πολίτη.

0 Baphomet το αφεντικο τους


http://afipnisoy.blogspot.com/

0 Αποκάλυψη: Αντ1 , το πρώτο illuminati κανάλι της χώρας! H Νέα τάξη πραγμάτων επίσημα και στην Ελλάδα. Βίντεο-φωτογραφίες ΠΗΓΗ: Αφύπνιση Συνείδησης: Αποκάλυψη: Αντ1 , το πρώτο illuminati κανάλι της χώρας! H Νέα τάξη πραγμάτων επίσημα και στην Ελλάδα. Βίντεο-φωτογραφίες.


Πιστεύεις πως το να λέμε για την <<νέα τάξη πραγμάτων >> είναι θεωρίες συνωμοσίας; Τώρα τελευταία ο ΑΝΤ1 κάτι έχει πάθει και δηλώνει επίσημα, με τις πράξεις του,  πως ανήκει στη νέα τάξη πραγμάτων. Όλα αυτά που θα δείτε ΔΕΝ είναι τυχαία! Είναι η επιστημονική πραγματικότητα που βιώνουμε! Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε το αυτονόητο. Προστατέψτε τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας από αυτό που έρχεται πριν να είναι αργά! Στο τέλος δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες του τύπου δεν το ήξερα! Η αφύπνιση είναι εδώ και προσπαθεί να σας αφυπνίσει! Κάντε το καθήκον σας, αφυπνιστείτε και αφυπνίστε τον διπλανό σας ... ΤΩΡΑ !

0 Μαυροπετρίτης - Το γεράκι του Αιγαίου

Το ντοκιμαντέρ «Μαυροπετρίτης, το γεράκι του Αιγαίου» μιλά για το γνωστό στην Ελλάδα ως βαρβάκι.
Η Γραμβούσα, η Ντία, οι Διονυσάδες και άλλες βραχονησίδες της Κρήτης αποτελούν βασικούς τόπους φιλοξενίας και αναπαραγωγής του προστατευόμενου «Μαυροπετρίτη». 


Το ντοκιμαντέρ της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, καταγράφει τους τόπους αναπαραγωγής του γερακιού και ταξιδεύει εκτός από την Κρήτη στις ακατοίκητες νησίδες του Αιγαίου, στα Αντικύθηρα, τις Βόρειες Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες. 

Η μεγάλη του πληθυσμιακή συγκέντρωση στον ελλαδικό χώρο, εφόσον εδώ αναπαράγονται τα 3/4 του συνολικού παγκόσμιου πληθυσμού, το καθιστά ως το σημαντικότερο είδος πουλιών που φιλοξενεί η Ελλάδα, το οποίο προστατεύεται τόσο από την ελληνική όσο και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η επίσημη ονομασία του μάλιστα είναι «το Γεράκι της Ελεονόρας», προς τιμήν μιας Σαρδηνής πριγκίπισσας που πρώτη με διάταγμα επέβαλε την προστασία των γερακιών το 14ο αιώνα.

0 Puzzlewood: Η έμπνευση του Tolkien για την Middle-earth...


Puzzlewood: Η έμπνευση του Tolkien για την Middle-earth (19)
Το Puzzlewood βρίσκεται στο Gloucestershire της Αγγλίας και αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης του J.R.R. Tolkien για την Middle-earth από το βιβλίο «Lord of the Rings», που αργότερα είδαμε και στην μεγάλη οθόνη.

0 Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ UVB-76 / MDZhB


0 Τα θιβετιανά κύπελλα διαλογισμού, αντικείμενο έρευνας στο ΜΙΤ! Οι "δυνάμεις" τους και τα επιστημονικά παράδοξα.

Οι βουδιστές μοναχοί χρησιμοποιούν εδώ και χιλιάδες χρόνια στην αρχή και το τέλος κάθε συνεδρίας διαλογισμού, τα "θιβετιανά μουσικά κύπελλα" (στη φωτογραφία). Προέρχονται από την προ- βουδιστική περιοχή των Ιμαλαϊων στο Θιβέτ όπου αναφέρονταν ως "gong σε λανθάνουσα κατάσταση". Τώρα, τα μουσικά κύπελλα του Θιβέτ γίνονται επιστημονικό εργαλείο για τη μελέτη της φυσικής ρευστών στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης (MIT).

0 Πυγολαμπίδες όπως δεν τις έχετε ξαναδεί

Πυγολαμπίδες (1)
Αυτές οι εκπληκτικές φωτογραφίες πυγολαμπίδων έχουν δημιουργηθεί με την τεχνική long-exposure.

0 Τα υπόγεια περάσματα και στοές της Αθήνας!!!

Tα τελευταία χρόνια δημοσιεύονται άρθρα σε περιοδικά, εφημερίδες καθώς και βιβλία που μιλούν για την ύπαρξη δικτύου υπόγειων στοών στην Aθήνα. Eιδικά όσον αφορά στις στοές, έχει αναπτυχθεί μια φιλολογία ιδιαίτερα γοητευτική που φαίνεται να έχει εξάψει το ενδιαφέρον του κόσμου.
 
H φιλολογία αυτή αναμειγνύει όμως ...επιστημονική φαντασία, παραφιλοσοφία και μπόλικα ψέματα. Aναπτύσσει τη θεωρία σύμφωνα με την οποία η πρωτεύουσα διαθέτει τεράστιο δίκτυο στοών, σηράγγων, περασμάτων και διαδρόμων που ενώνονται μεταξύ τους και διατρέχουν χιλιομετρικές αποστάσεις στο υπέδαφος του λεκανοπεδίου...
 

0 Ανατροπη ολων των υποπτων θεωριων για τις δηθεν βλαβερες ακτινοβολιες του ηλιου....

Τα κρούσματα των καρκίνων τού δέρματος έχουν αυξηθεί κατακόρυφα από τότε, που τα αντιηλιακά χρησιμοποιούνται μαζικά. Τυχαίο; δε νομίζω… Διαβαστε ολο το αρθρο, ειναι πολυ διαφωτιστικο !
Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ
ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Η διαχρονική δαιμονοποίηση
τού Ήλιου και τής ηλιοθεραπείας
από τα κέντρα εξουσίας τού πλανήτη μας.

Επικίνδυνα για την υγεία μας
γυαλιά ηλίου και αντιηλιακά προϊόντα. 


       «Ο ζωοδότης Ήλιος, τόσο πολύτιμος και απαραίτητος για τη ζωή στον πλανήτη μας, λίγες ευεργετικές επιδράσεις έχει στο δέρμα του ανθρώπου και πολλές δυνητικά επικίνδυνες ανεπιθύμητες ενέργειες» (Healthier World, άρθρο: «Ο Ήλιος γερνάει το δέρμα»).

0 Οι κούφιοι άνθρωποι - Τhe hollow men

Από το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ – Υπόγειες Κινηματογραφικές Παραγωγές.
Πάνω στο ομώνυμο ποίημα του T.S. Eliot. Μουσική : Ωχρά Σπειροχαίτη.
Μετάφραση : Αριστοτέλης Νικολαΐδης

Στίχοι:

Είμαστε οι κούφιοι άνθρωποι, οι βαλσαμωμένοι άνθρωποι
σκύβοντας μαζί κεφαλοκαύκι γεμισμένο άχυρο. Aλίμονο!
οι στεγνές φωνές μας όταν ψιθυρίζουμε μαζί
είναι ήσυχες κι ανόητες σαν άνεμος σε ξερό χορτάρι
ή πόδια ποντικών σε σπασμένο γυαλί στο ξερό μας κελάρι

σχήμα χωρίς μορφή, σκιά χωρίς χρώμα,
παραλυμένη δύναμη, χειρονομία χωρίς κίνηση

0 Aloe Vera και χρήση

Το blog Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο δηλώνει οτι η ανάρτηση έχει καθαρα πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν σας ωθεί στην διακοπή των φαρμάκων σας που σας έδωσε ο γιατρός σας.

Η αλόη βέρα, κυρίως τα φύλλα της, περιέχουν ένα ευρύ φάσμα ουσιών όπως είναι ακετυλικές μαννόζες, πολυμαννόζες, ανθρακινόνες και οι διάφορες λεκτίνες.  Το φυτό έχει 200 περίπου συστατικά που την καθιστούν ένα ισχυρό φαρμακευτικό προϊόν.  Η αλόη βέρα είναι φυτό με λίγες απαιτήσεις που μπορείτε εύκολα να καλλιεργήσετε στο σπίτι, μέσα σε γλάστρες. Φροντίστε, ωστόσο, αν η θερμοκρασία έξω είναι κάτω από 13 βαθμούς, να την έχετε σε κλειστό χώρο. Καλό είναι να γνωρίζετε την ηλικία του φυτού που θα αγοράσετε. Η θεραπευτική του δράση της αλόης βέρα είναι η μέγιστη στον τρίτο με τέταρτο χρόνο.

Η αλόη βέρα μεγαλώνει αργά και χρειάζεται φως, αέρα και λίγο νερό. Όταν τη φυτεύετε, βάλτε στον πάτο της γλάστρας βότσαλα, που διευκολύνουν το στράγγισμα, ώστε να μη σαπίζουν οι ρίζες. Μην την ποτίζετε υπερβολικά, αλλά μόνο όταν το χώμα της έχει στεγνώσει.

0 Στηρίξτε το αγαπημένο σας blog !!!!

Βοηθήστε το αγαπημένο σας blog να γίνει καλύτερο. Διαδώστε το στους φίλους σας και τους γνωστούς σας. Πείτε τους οτι στο blog μας θα ανακαλύψουν μια διαφορετική πλευρα τυ internet που θα τους συναρπάσει, να το πείτε βέβαια αν το νιώθετε και εσεις αυτό. Σεβόμαστε τον ποιοτικό αναγνώστη που θέλει να ενημερωθεί, να προβληματιστεί, να χαλαρώσει, να ονειρευτεί, να εξεγερθεί.
 
Μιλήστε μας, πείτε μας την γνώμη σας για το blog μας. Στείλτε μας μας e-mail τις προτάσεις σας και τις διευκρινήσεις σας.
Όλες οι απόψεις είναι δεκτές, θετικές και αρνητικές, καθώς αυτές είναι που μας κάνουν καλύτερους.

Ακόμα μπορείτε να μας στέλνετε δικά σας θέματα και απόψεις προς δημοσίευση εφ'όσον είναι σχετικά με το blog.

0 'Όταν η φύση σχεδιάζει

Λίμνη Retba-Σενεγάλη
Σωροί από αλάτι στη λίμνη Retba στη Σενεγάλη. Η υψηλή περιεκτικότητα της λίμνης σε αλάτι παρέχει τα προς το ζην στους συλλέκτες αλατιού.

0 Γέννησε την ώρα που πάθαινε καρδιακή προσβολή

 Η 25χρονη Fiona Moore επέστρεψε στο σπίτι της με το νεογέννητο γιο της 13 ημέρες μετά τον εφιάλτη που έζησε την ημέρα του τοκετού.

Η νεαρή μητέρα έπεσε σε κώμα και υπέστη δύο καρδιακές προσβολές την ώρα που έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της ενώ έχασε και περισσότερα από 6 λίτρα αίμα.

Κατά τη διάρκεια του τοκετού έπεσε σε κώμα για δύο ημέρες ενώ 30 γιατροί και νοσοκόμες έδιναν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τόσο την ίδια όσο και του παιδιού της.

0 "Το γάλα από... καμήλα μοιάζει με το μητρικό", λένε οι επιστήμονες!


Με γάλα από καμήλα, θα γεμίσουν το προσεχές διάστημα τα ράφια των ευρωπαϊκών σούπερ- μάρκετ! Ομάδα επιστημόνων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, υποστηρίζει ότι το γάλα της καμήλας είναι τόσο υγιεινό και θρεπτικό που μπορεί να συγκριθεί ακόμη και με το μητρικό!
  Η γεύση του θυμίζει έντονα το αγελαδινό γάλα, αλλά η σύνθεσή του μοιάζει σημαντικά με εκείνη του μητρικού, λένε, και προσθέτουν ότι  μπορεί να καταναλώνεται άφοβα από άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη, αφού δεν προκαλεί αλλεργική αντίδραση.
  Σύμφωνα με τον Ούλριχ Γουερνέρι, επιστημονικό διευθυντή του Εργαστηρίου Κτηνιατρικής Ερευνας του Ντουμπάι, το γάλα καμήλας, περιέχει πέντε φορές περισσότερη βιταμίνη C από το γάλα αγελάδας, λιγότερα λιπαρά, λιγότερη λακτόζη και περισσότερη ινσουλίνη, αποτελώντας έτσι μία καλή λύση για διαβητικούς και άτομα με δυσανεξία.

0 Αλκυόνες

Οι Αλκυόνες είναι μικρά φωτεινά χρωματιστά πουλιά που ζουν κοντά στο νερό κυνηγούν μικρά ψάρια με καταδύσεις. Τα μάτια τους και έχουν εξελιχθεί σε ένα φακό σε σχήμα αυγού που είναι σε θέση να επικεντρωθεί στον αέρα και κάτω από το νερό, ενώ το ψάρι κολυμπάει. Οι Αλκυόνες κτυπούν το θήραμά τους μέχρι θανάτου. 
Καταπληκτικές εικόνες.B655
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...