ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

0 Εντυπωσιακές οφθαλμαπάτες

0 Οι δυσκολίες μας εξελίσσουν


Για να επιλύσουμε ένα πρόβλημα που μας βασανίζει και που θέλουμε να το ξεπεράσουμε πρέπει αρχικά να διακρίνουμε την λύση. Αυτό δεν είναι απλώς θέμα μόρφωσης, ενημέρωσης, ή συμβουλών που θα δεχθούμε, αλλά και θέμα συναισθήματος. 

Ποιότητας συναισθήματος, που θα εξασφαλίσει την συνειδητοποίηση της λύσης. Δηλαδή η επίλυση ενός προβλήματος απαιτεί την άνοδό μας σε ένα υψηλότερο επίπεδο...εξέλιξης. Απαιτεί την βελτίωσή μας ως ανθρώπων.

Ας δούμε ένα παράδειγμα. Υπάρχει ένα αταίριαστο ζευγάρι. Η ζωή τους είναι μη αναστρέψιμα δύσκολη και το διαζύγιο προβάλει ως η μόνη λογική λύση.Αν σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει κάποια αδυναμία του συναισθήματος, αμοιβαία εξάρτηση, ντροπή για το τι θα πει ο κόσμος, φόβος για την αλλαγή, τότε ο χρόνος θα αναλώνεται μεταξύ βασάνων και μάταιης αναζήτησης οποιασδήποτε άλλης λύσης, εκτός από την προφανή. 

0 Ελληνικό όχι για Patriot στην Τουρκία



''Όχι'' απάντησε η Ελλάδα σε ΝΑΤΟικό ερώτημα προς όλες τις Συμμαχικές χώρες που διαθέτουν PATRIOT άν θέλουν να στείλουν συστοιχίες στην ΝΑ Τουρκία για να την προστατέψουν από τυχόν Συριακή επίθεση. Κατά τις  ενδείξεις έχουν απαντήσει θετικά για διάθεση PATRIOT η Γερμανία και η Ολλανδία - που έχουν στην Ευρώπη τέτοια συστήματα - και μάλλον οι ΗΠΑ. Αυτό προκύπτει εμμέσως από την ...ιστορία (Γερμανία και Ολλανδία έχουν ξαναστείλει εκεί PATRIOT) αλλά και από τις προηγηθείσες δηλώσεις εκπροσώπων των χωρών αυτών πριν την σχετική απόφαση του ΝΑΤΟ. Προκύπτει όμως και απο το εξής: 

Όπως γράφει ο τουρκικός τύπος η προεργασία ανάπτυξης των Patriot έχει ήδη ξεκινήσει καθώς αναμένεται άφιξη την 26η Νοεμβρίου στην Τουρκία ομάδας 30 ειδικών του ΝΑΤΟ (Ολλανδοί, Αμερικανοί και Γερμανοί) για την επιθεώρηση της περιοχής που θα αναπτυχθεί το εν λόγω πυραυλικό σύστημα. Η Hurriyet αναφέρει ότι 170 ξένοι ειδικοί θα εγκατασταθούν στην Τουρκία για τον χειρισμό του συστήματος, αλλά την απόφαση για το «πάτημα του κουμπιού» θα έχει η Τουρκία. Ο αρθρογράφος της Milliyet κ. Σερπιλ Τσεβίκ κάνει λόγο για ανάπτυξη  4-6 συστοιχιών Patriot.

0 Η πορεία που έκρυψαν οι εργολάβοι των ΜΜ”Ε”

Μια πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην εγκατάσταση χρυσωρυχείων στη Βόρεια Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και δεν έπεσε στην αντίληψη των ΜΜΕ με ελάχιστες εξαιρέσεις. Η πορεία Φάντασμα λοιπόν εκθέτει τα ΜΜΕ στους θεσσαλονικείς. Ήταν η πρώτη μέρα δράσης της «εβδομάδα ενάντια στα μεταλλεία χρυσού».
Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις ενημέρωσης και πορείες σε Γιάννενα, Αθήνα και Αγρίνιο.

Olympia.gr

0 6 τρόποι- έκπληξη για να χρησιμοποιήσετε το κατακάθι του καφέ

Έχετε απολαύσει το καφεδάκι σας - ελληνικός, γαλλικός, espresso - και είστε έτοιμοι να πλύνετε το φλιτζάνι και να πετάξετε το φίλτρο. Σταματήστε όπως είστε, γιατί το click@Life έχει να σας προτείνει 6 πρακτικούς τρόπους- έκπληξη για να ξαναχρησιμοποιήσετε ό,τι έχει απομείνει από τον καφέ σας.

 

Τομέας …ομορφιά
Το κατακάθι του καφέ είναι ιδανικό για το δέρμα σας, ειδικά όταν το αναμείξετε με ένα αβγό και το αφήσετε για λίγα λεπτά στο πρόσωπό σας. Επίσης, οι …εναπομείναντες κόκκοι του καφέ ενδείκνυνται για μασάζ στο πρόσωπο, το οποίο θα δείτε στη συνέχεια ότι θα αποκτήσει μία μοναδική λάμψη ενώ αν χρησιμοποιήσετε το κατακάθι στα μαλλιά σας, αφού τα λούσετε με σαμπουάν και πριν χρησιμοποιήσετε την κρέμα μαλλιών, θα δείτε το χρώμα σας να παίρνει μια φυσική λάμψη.

0 Τα ομορφότερα τούνελ δέντρων στον κόσμο!

perierga.gr - Πολύχρωμα φυσικά τούνελ που εντυπωσιάζουνΤα δέντρα είναι οι μεγαλύτεροι ζωντανοί οργανισμοί στη γη, ομορφαίνουν και προστατεύουν το περιβάλλον, προσφέρουν απίθανες εικόνες σε όλες τις αποχρώσεις, καταφύγιο αλλά και σκιά, ενώ ανανεώνουν τον αέρα απορροφώντας το διοξείδιο του άνθρακα και παράγοντας οξυγόνο.

Πολύτιμα, απαραίτητα και αναντικατάστατα, τα δέντρα παίζουν το δικό τους σπουδαίο ρόλο στον πλανήτη, ενώ δεν λείπουν και αυτά που ζουν εδώ και αιώνες σε δάση και αστικά περιβάλλοντα σχηματίζοντας εντυπωσιακα φυσικά τούνελ. Από τις κερασιές της Γερμανίας και τα μπαμπού στην Ιαπωνία, τα ωραιότερα φυσικά τούνελ από δέντρα κερδίζουν τις εντυπώσεις.
9. Cherry Blossom Tunnel, Γερμανία



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...