ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

0 Αμελί – (Le fabuleux destin d’ Amelie Poulain) - Home cinema

Mε μια κούπα καφέ ακουμπισμένη στο γραφείο και εν αναμονή των μαντλέν που ψήνονται στο φούρνο, δεν παρίστανα τον Μαρσέλ Προυστ, έψαχνα να βρω τι ταινία θα σας πρότεινα σήμερα μικρά μου στρουμφάκια. Και ήρθε στο μυαλό μου η αγαπημένη μου Αμελί.

0 Ωμοφαγία : Τα Πρέπει και τα Μη αυτής της νέας τάσης

Δεν ψήνουν, δεν τηγανίζουν, δεν βράζουν τις τροφές τους! Οι ωμοφάγοι, θιασώτες της νέας ομώνυμης τάσης, προτιμούν να καταναλώνουν φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς, αποκλείοντας από το διαιτολόγιο τους το κρέας αλλά και κάθε τροφή επεξεργασμένη. 
Επιλέγουν, με άλλα λόγια, τρόφιμα φυτικής προέλευσης, απαλλάσσοντάς τα από τη διεργασία του μαγειρέματος. 
 
Στον κατάλογο με τις επιτρεπόμενες τροφές δεν περιλαμβάνονται ζάχαρη, αυγά, καφές και γαλακτοκομικά. Στη θέση τους θα βρείτε ανάλατους και άψητους ξηρούς καρπούς, σπόρους, ταχίνι, φύτρα (από φακές, φασόλια), όσπρια, γάλα καρύδας, φύκια, όπως σπιρουλίνα, βότανα, χαρουπόσκονη, ακατέργαστο αλάτι (σε κρυσταλλική μορφή), ελαιόλαδο ψυχρής επεξεργασίας, σιρόπια (από δέντρα, όπως αυτό του σφένδαμου), μπαχαρικά και υπερτροφές, μεταξύ άλλων μάκα, ιπποφαές και γύρη - τις τελευταίες για τη λήψη απαραίτητων πρωτεϊνών και αμινοξέων.

0 Εκρηκτικό φως

Να μια καλή ιδέα για δωράκι στους εναλλακτικούς φίλους σου. Το αποκαλούν κηροπήγιο αλλά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και ξεχωριστά. Το λένε Bigbang και έχει σχεδιαστεί από την Katarína Beličková από τη Σλοβακία.

0 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ

ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ »
Συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας στο Κολωνάκι πραγματοποιούν Γερμανοί πολίτες, που ζητούν την καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων!
Στη συγκέντρωση συμμετέχουν Γερμανοί που....
ζουν στην Ελλάδα, καθώς και άλλοι που ταξίδεψαν από τη χώρα τους για να λάβουν μέρος στην κινητοποίηση.

0 Μετά την σύγκρουση φορτηγών

gruzovik-16

0 Οι φίλοι μας τα ζώα

Οι φίλοι μας τα ζώαΕντυπωσιακές αλλά και αστείες φωτογραφίες ζώων που θα σας φτιάξουν την μέρα…

0 Deal CITIGROUP με Εθνική τράπεζα

 Ενα deal τεράστιου βεληνεκούς, του οποίου η υλοποίηση θα αλλάξει όλα τα δεδομένα στον τραπεζικό χώρο, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Τουρκία και γενικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, φαίνεται ότι σχεδιάζει η Εθνική Τράπεζα.

0 Ο κεκλιμένος πύργος του Suurhusen

Το Suurhusen είναι ένα μικρό χωριό στη βόρεια Γερμανία. Ο πύργος που βρίσκεται το καμπαναριό της εκκλησία του έχει πάρει τέτοια κλίση που έχει ξεπεράσει το διάσημο πύργο της Πίζας. Επιβεβαιώνεται μάλιστα και από το βιβλίο Guinness, καθώς κατέχει το ρεκόρ του κτηρίου μρ τη μεγαλύτερη ακούσι κλίση στον κόσμο.
Perierga.gr - Ο κεκλιμένος πύργος του Suurhusen
Η εκκλησία χτίστηκε το Μασαίωνα σε μια βαλτώση περιοχή. Για να διαφαλίσουν τη στατικότητα του πύργου οι κατασκευαστές στήριξαν την εκκλησία σε μια συστάδα βελανιδιές. Κατά το 18ο αιώνα η περιοχή άρχισε να ξηραίνεται και σιγά σιγά ο πύργος απέκτησε κλίση.

0 «Εκρηκτικές» φωτογραφίες από ηφαίστειο στη Χιλή...Πήρε φωτιά ο ουρανός




Το ηφαίστειο Puyehue-Cordon Caulle στη Χιλή εξερράγη χθες προκαλώντας νέφος ηφαιστειακής τέφρας ύψους 10 χιλιομέτρων, ενώ η στάχτη έφτασε μέχρι τη γειτονική Αργεντινή, σκοτεινιάζοντας τον ουρανό στο χειμερινό θέρετρο San Carlos de Bariloche και αναγκάζοντας το αεροδρόμιο της πόλης να κλείσει.

0 Η Έριν Μπρόκοβιτς των τροφίμων

Εκτοτε, με μεγάλο δικαστικό αγώνα και κινητοποιήσεις, κατόρθωσε να πείσει τις Αρχές, ώστε να υπάρξει βελτίωση της πρακτικής επεξεργασίας των τροφίμων, επισήμανση του ενδεχόμενου κινδύνου και καλυτέρευση της διατροφής των Αμερικανών.

0 Εντυπωσιακά και περίεργα αερόστατα

Perierga.gr - Εντυπωσιακά και περίεργα αερόστατα
Αερόστατα σε σχήματα και μεγέθη που εντυπωσιάζουν. Η μορφή τους είναι τέτοια που κάποιοι θα απορούν πώ μπορούν και πετάνε, καθώς το σχήμα τους κάθε άλλο παρά αεροδυναμικό είναι.

0 Freeline Skate…



Θέλετε την αίσθηση του snowboarding, του skateboarding και το surfing σε ένα εξάρτημα/gadget για σπορ; Κανένα πρόβλημα! Τα επαναστατικά Freeline Skates το κάνουν! Είναι ένα δίτροχο εξάρτημα που φοράς στα παπούτσια, ελαφριά και φορητά και πολύ απλά σε κάνουν xtreme!

0 Banksy | Ο Φαντομας Της Street Art

Παίζει το παιχνίδι του συστήματος καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο ή είναι έξω από το σύστημα; Επιδιώκει να βρίσκονται έργα του σε μεγάλα μουσεία και να πουλιούνται σε γκαλλερί για εκατομμύρια ή απλά ζωγραφίζει μουντούς τοίχους σε δημόσιους χώρους για να μην φαίνονται βαρετοί;

0 Αποσύνθεση μιας φράουλας σε slow motion. (Video)

Δείτε ένα πολύ όμορφο slow motion video που δείχνει πως γίνεται η αποσύνθεση μιας φράουλας σε περίοδο 3 εβδομάδων.

0 Η ταφόπλακα της Μεταπολίτευσης έπεσε στο Σύνταγμα

H πρωτοφανής χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα και στις άλλες πλατείες της χώρας και τα όσα θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες επιβεβαιώνουν ότι πράγματι οι Έλληνες ξυπνούν. Από “Αγανακτισμένοι” γίνονται “Αποφασισμένοι”. Για όλα. Πρώτο και βασικότερο, για να ανατρέψουν την πολιτική συνταγή της κυβέρνησης που τους εξαθλιώνει.
Αυτοί που κατεβαίνουν στους δρόμους είναι άνθρωποι κάθε ηλικίας, πολλοί νέοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, αλλά και χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι και μικροεπιχειρηματίες...

0 Τοπία – Φύση



Τοπία - Φύση (1)
 Δείτε μια συλλογή υπέροχων φωτογραφιών της φύση, με μια διαφορετική ματιά…

0 Οι 10 χειρότερες περιβαλλοντικές καταστροφές


Περιβαλλοντική καταστροφή


Ποιες περιβαλλοντικές καταστροφές συντάραξαν τον κόσμο στο παρελθόν, οδηγώντας το περιβάλλον με μαθηματική ακρίβεια στον απόλυτο όλεθρο; Άλλες προκλήθηκαν λόγω άγνοιας των υπευθύνων, κάποιες από υπερβολικό εργασιακό ζήλο. Όπως και να ‘χει το αποτέλεσμα ήταν ίδιο. Η Γη επιβαρυνόταν (και επιβαρύνεται) από πυρηνικές δοκιμές, λύματα και όλα τα παραγωγικά αποτελέσματα των ανθρώπων, με συνέπεια, το περιβάλλον να φωνάζει για βοήθεια. Κι εμείς μαζί του. Κάποιοι από εμάς στον πλανήτη, το πλήρωσαν ήδη. Πολύ ακριβά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...