ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

1 Μια απίστευτη οφθαλμαπάτη της φύσης

Μια απίστευτη οφθαλμαπάτη της φύσης (1)
Όταν η Μητέρα Φύση έχει κέφια… Ποιο ζώο σας θυμίζει το πόδι αυτού του μυρμηγκοφάγου;

0 Και όμως οι θερμοκρασίες στην ρωμαική εποχή και τον Μεσαίωνα ήταν πολύ υψηλότερες.Γιατί ομως μας λένε οτι φταίει το CO2 ;

Αμερικανοί  επιστήμονες αποκάλυψαν οτι  οι πρόγονοί μας υπέφεραν από πολύ θερμότερα καλοκαίρια σε άλλες εποχές, σε σχέση με τα τελευταία χρόνια

Μια νέα μελέτη μέτρησης της θερμοκρασίας κατά τιςς τελευταίους δύο χιλιετίες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στην πραγματικότητα οι θερμοκρασίες την τελευταία δεκαετία, απέχουν πολύ από το να είναι οι θερμότερες στην ιστορία.

Μια μεγάλη ομάδα επιστημόνων κάνει μια ολοκληρωμένη μελέτη των δεδομένων από δακτυλίους των δέντρων  που αποκαλύπτουν ότι στην πραγματικότητα οι παγκόσμιες θερμοκρασίες έχουν σε μια πτωτική τάση τα τελευταία 2.000 χρόνια και οτι  ήταν αισθητά υψηλότερες από ό, τι είναι σήμερα - παρά την απουσία οποιωνδήποτε σημαντικών ποσών  διοξείδιο του άνθρακα που απελεθερώνονται απο τον άνθρωπο στην ατμόσφαιρα .

1 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ! ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

"Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία / κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία." - Απόσπασμα από "προφητικό" ποίημα του Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε λεωφορείο το οποίο μετέφερε Ισραηλινούς τουρίστες στο αεροδρόμιο του Μπουργκάς, στη Βουλγαρία με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, να σκοτωθούν τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστούν πολλοί άλλοι.Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός έσπευσε να κατηγορήσει το Ιράν. Για εσκεμμένη επίθεση έκανε λόγο ο Βούλγαρος υπουργός Εσωτερικών. 

0 Τα 20 επαγγέλματα του μέλλοντος

Το Βρετανικό Υπουργείο Επιχειρήσεων, Καινοτομίας και Δεξιοτήτων ζήτησε πρόσφατα από μια ομάδα επιστημόνων που ασχολούνται με τις τεχνολογίες του μέλλοντος να περιγράψουν πώς η τεχνολογική και επιστημονική πρόοδος θα επηρεάσει τα σημερινά επαγγέλματα.

Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν από την ομάδα Fast Future Research στην Έκθεση «Shape of Jobs to Come» και ήταν πραγματικά εκπληκτικά. Η μελέτη παρουσίασε 20 επαγγέλματα, που ενδέχεται να θεωρούνται συνηθισμένα το 2020 ή το 2030 σήμερα όμως ακούγονται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

0 Τα μυστήρια του Κρόνου

Νέες φωτογραφίες των δακτυλίων και των δορυφόρων του από το Cassini

«Φως» στα μυστήρια του Κρόνου ρίχνουν οι εντυπωσιακές φωτογραφίες του διαστημικού σκάφους Cassini της NASA. Μέσα από το μοναδικό φωτογραφικό ταξίδι, οι επιστήμονες μπορούν να μελετήσουν τόσο τους δακτυλίους του δεύτερου μεγαλύτερου πλανήτη του Ηλιακού Συστήματος (μετά τον Δία), όσο και τον ακούραστο «χορό» των δορυφόρων του γύρω από αυτόν.

0 Η οικονομική κρίση στην υπηρεσία του Μεγάλου Αδερφού.

Η παροιμία του ενος κακού..μύρια έπονται, ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της χώρας μας.
Ενα απο αυτά είναι οτι η οικονομική κρίση και η εξοικονόμηση χρημάτων,ώστε να επέλθει η μείωση των κρατικών δαπανών..αποτελεί το άλλοθι για την αναγκαστική και ύπουλη εισαγωγή μέτρων και νόμων που ουσιαστικά μετατρέπουν το κράτος σε μεγάλο αδερφό.

Μα φυσικά για το καλό μας και για να μην μας βάλουν περισσότερους φόρους.Με λίγα λόγια και δεν έκανε καλά το κρατος τόσα χρόνια την δουλειά του και τώρα για να λύσει το πρόβλημα "αναγκαστικά" καταφεύγει στην μοναδική λύση ,να φτιάξει 11.000.000 φακέλους με τα πάντα καταγεγραμμένα.

0 Έλληνες τα καλύτερα «μυαλά» της Ευρώπης

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Έξι μαθητές της Α' και Β' Λυκείου κέρδισαν σημαντικές διακρίσεις στη Μαθηματική Ολυμπιάδα, αφήνοντας πίσω Γερμανούς, Γάλλους και Ολλανδούς. Ένα Χρυσό, ένα Αργυρό, τρία Χάλκινα μετάλλια και μια Εύφημη μνεία από τους Έλληνες Μαθητές στην 53η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα, που διοργανώθηκε στην Αργεντινή από τις 4 μέχρι τις 16 Ιουλίου 2012.

Στο διαγωνισμό, οι Έλληνες μαθητές αναδείχθηκαν ως τα καλύτερα μαθηματικά μυαλά στις χώρες της ευρωζώνης, αφήνοντας πίσω τους Γερμανούς, Ιταλούς, Ολλανδούς, Ισπανούς και μαθητές άλλων χωρών που έλαβαν μέρος...

0 Μαρτυρία σοκ του εξάδελφου του Άκη: "Έτσι έγινε η νοθεία από το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2000"!


Συγκεκριμένα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και τον Γ.Σμπώκο, κατονομάζει ως «ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς» στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νικόλαος Ζήγρας, κατά τη χθεσινή πολύωρη απολογία του στον ανακριτή, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως το ΠΑΣΟΚ έφερνε Ρωσοπόντιους από την Κύπρο τους ελληνοποιούσε και τους πλήρωνε για να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ειδικά στην Θεσσαλονίκη τον Άκη, ενώ το ίδιο έκανε και με τσιγγάνους...

0 Ορθοπεταλιές στο… βυθό!

perierga.gr - Ορθοπεταλιές στο... βυθό!
Το ρεκόρ στην υποβρύχια ποδηλασία κατάφερε να σπάσει ο Ιταλός Vittorio Innocente, ο οποίος κατάφερε να κάνει με άνεση τις… ορθοπεταλιές του 65 μέτρα κάτω από τη Μεσόγειο Θάλασσα!

Ο  Vittorio φόρεσε την καταδυτική στολή του και τοποθέτησε με προσοχή το ποδήλατό του στο βυθό. Στη συνέχεια κατάφερε να διανύσει κατά μήκος μια διαδρομή 110 μέτρων, παρακάμπτοντας με ευκολία λάσπες και βράχια.

0 «Μπλε» πανσέληνος τον Αύγουστο


Perierga.gr - «Μπλε» πανσέληνος τον Αύγουστο«Μπλε» πανσέληνο θα έχουμε την τελευταία νύχτα του καλοκαιριού. Θα είναι η δεύτερη πανσέληνος που θα γίνει μέσα στον ίδιο μήνα. Η πρώτη θα είναι στις 2Αυγούστου και η δεύτερη, και πιο «σπάνια», στις 31.
Δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο φαινόμενο να παρατηρούνται δύο πανσέληνοι μέσα στον ίδιο μήνα, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για το αυγουστιάτικο φεγγάρι. Η δεύτερη πανσέληνος τον ίδιο μήνα αποκαλείται μπλε, όχι μόνο επειδή είναι ασυνήθιστη αλλά επειδή κάποτε ήταν πραγματικά μπλε. Και όχι για μια νύχτα, αλλά για χρόνια...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...