ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

1 Κινούμενα σχέδια που τελικά υπάρχουν… και στην πραγματικότητα [φωτο]

Όλοι σαν παιδιά έχουμε δει αξέχαστες ταινίες κινουμένουν σχεδίων και οι ήρωές τους μας έχουν χαραχθεί στην μνήμη, ενώ πολλοί θα ήθελαν να υπήρχαν στην πραγματικότητα.
Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ωστόσο φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως οι ήρωες των κινουμένων σχεδίων είναι περισσότερο ζωντανοί και πραγματικοί απόσο νομίζαμε….

2 Και η λέξη της χρονιάς είναι... ελληνική!

Το γνωστό λεξικό της αγγλικής γλώσσας Merriam-Webster επέλεξε τη λέξη της χρονιάς..
.
Και η επιλογή τους είχε καθαρά ελληνικά χρώματα.
Έτσι ως λέξη για το 2012 επέλεξαν το ''pragmatic'', το οποίο το χρησιμοποιούν οι αγγλόφωνοι για να δηλώσουν το ''πρακτικός, ρεαλιστικός, δραστήριος'', και ήταν μια από τις λέξεις με τις περισσότερες αναζητήσεις στο online λεξικό τους την περίοδο αυτή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

0 Μπορείτε να μαντέψετε τι αυτοκίνητο είναι;

Μπορείτε να μαντέψετε τι αυτοκίνητο είναι; (1)
Μπορείτε να μαντέψετε τι αυτοκίνητο έχει υποστεί αυτή την αν μη τι άλλο ασυνήθιστη μετατροπή; Σίγουρα δεν πάει ο νους σας…

0 Παραλίγο να πεθάνει από ένα χάμπουργκερ


Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε ένας πεντάχρονος ο οποίος κατανάλωσε ένα χάμπουργκερ το οποίο περιείχε στέλεχος του E.coli. Οι επεμβάσεις και πως σώθηκε






Δεν μπορούσε να φανταστεί  ότι καταναλώνοντας ένα χάμπουργκερ θα έπαιζε κορώνα γράμματα τη ζωή ο 5χρονος Thomas Miller ο οποίος επέζησε από δώδεκα επεμβάσεις στον εγκέφαλο, κινδύνευσε από νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, από παράλυση και γλύτωσε την τύφλωση στα δύο του μάτια!

Το χάμπουργκερ περιείχε στέλεχος του E.coli που είχε να εμφανιστεί στη Μεγάλη Βρετανία τουλάχιστον είκοσι χρόνια.

0 «ΚΡΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑ» - «ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΔΥΝΑΤΟΙ 496 π.χ. - 1821 - 1940, ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ - ΚΡΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑ».

0 Ο Lucas και ο σκύλος του ο Juno-Μια συγκινιτική ιστορία

Στο Τενεσί των ΗΠΑ, ο Lucas Hembree πάσχει απο μια σπάνια ασθένεια που του επηρεάζει ολόκληρο το σώμα. Οι γατροί του δίνουν προσδόκιμο ζωής περιπου μέχρι τα 9 του. Η μητέρα του είπε ότι το προσδόκιμο ζωής του είναι μόνο στα μέσα της εφηβείας. "Κάθε μέρα είναι μια διαφορετική πρόκληση, κάθε μέρα είναι ένα διαφορετικό ταξίδι", είπε.

Σκεύτονταν να αγόραζαν έναν σκύλο εκπαιδευμένο ώστε να είναι η συνοδεία του Lucas. Όμως, με κόστος 14.000 δολάρια, η ιδέα όχι μόνο φάνηκε υπερβολικά υψηλού κόστους αλλά και ένα μακρινό σουτ, στην καλύτερη περίπτωση, είπε ο πατέρας του Τσέστερ. 

Αλλα κάτι αναπάντεχο συνέβη και την ίδια περίοδο. Υιοθετούν ένα βελγικό Malanois από ένα καταφύγιο σκύλων στο Ανατολικό Τενεσί και σώνουν την χαριτωμένη σκυλίτσα λίγο πρίν την ευθανασία. Ο πατέρας ποτέ δεν πίστευε ότι θα πήγαιναν καλά. Τα Malanois είγνωστά για την ικανότητά του να μαθαίνουν γρήγορα. Όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά ο Juno και ο Lucas υπήρχε κάτι ενστικτώδες στη σχέση τους. Έχει πάρει πλέον τον τίτλο σκύλος υπηρεσίας του παιδιού και η επικοινωνία μεταξύ τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο...Δεν αποχωρίζεται πλέον ο έναν τον άλλον και όπως όλα δείχνουν κάνει ο έναν τον άλλον καλύτερο

0 Είδαν σουπερνόβα να εκτοξεύει τα υλικά της ζωής

Η μελέτη ενός σουπερνόβα που συνέβη στα τέλη καλοκαιριού σε ένα κοντινό γαλαξία προσφέρει πολύ σημαντικές πληροφορίες για την εξέλιξη του Σύμπαντος αλλά και τη δημιουργία της ζωής. Ο υπερκαινοφανής αστέρας SN 2011fe στον γαλαξία Messier 101 εκτοξεύει πλήθος στοιχείων ανάμεσα τους και εκείνα που αποτελούν τα δομικά υλικά για τη δημιουργία της ζωής.

0 20 πράγματα που δεν κάνουμε πια λόγω της τεχνολογίας

Πράγματα που δεν κάνουμε πια λόγω της τεχνολογίας
Μια ενδιαφέρουσα έρευνα δημοσιεύει η Daily Mail, στην οποία εξετάζει συνήθειές μας που άλλαξαν λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας.

6 μάλιστα στους δέκα απάντησαν ότι η ζωή τους έχει διευκολυνθεί χάρη στην τεχνολογία, καθώς τους επιτρέπει να διατηρούν μια ισορροπία ανάμεσα στην εργασιακή και προσωπική ζωή…
Έτσι από τις απαντήσεις 3,000 περίπου Βρετανών που συμμετείχαν στην έρευνα αυτή, προέκυψε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα λίστα με πράγματα τα οποία έχουμε διαγράψει πλέον από την καθημερινότητά μας λόγω της τεχνολογίας.

0 Το Άστρο της Βηθλεέμ! Φυσικό ή υπερφυσικό φαινόμενο;

Κατά την παράδοση οι Μάγοι, που ήταν σοφοί ιερείς και αστρολόγοι, είχαν δει ένα αστέρι με ασυνήθιστη λάμψη και το είχαν ερμηνεύσει σαν ένδειξη χαρμόσυνης είδησης της γέννησης κάποιου πανίσχυρου νέου ηγεμόνα. Τους προκάλεσε τόση εντύπωση ώστε ξεκίνησαν από τα βάθη της Ανατολής για να προσφέρουν τα δώρα τους και να προσκυνήσουν το ξεχωριστό βρέφος.
Από την γέννηση του Ιησού έχουν περάσει περίπου 2000 χρόνια και το φωτεινό εκείνο αστέρι που οδήγησε τους Μάγους στην Βηθλεέμ παραμένει μυστήριο. Επρόκειτο για θαύμα ή φυσικό φαινόμενο;

0 Ένα πρωτόγονο ψάρι που... περπατάει!

Ένα σπάνιο αφρικανικό ψάρι που περπατάει χρησιμοποιώντας τα πτερύγιά του, δείχνει πώς οι πρόγονοί μας βγήκανε στη στεριά πριν από εκατομμύρια χρόνια!
  Το "ζωντανό απολίθωμα" που ονομάζεται Protopterus annectens, είναι ένα πρωτόγονο ψάρι, με ατροφικά βράγχια που αναπνέει με πνεύμονες και μπορεί να διανύει μικρές αποστάσεις στην ξηρά.
  Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το είδος αυτό διατηρεί ομοιότητες με τα πρώτα ζώα που βγήκαν από τη θάλασσα στη στεριά και εξελίχθηκαν πρώτα σε αμφίβια, μετά σε ερπετά και τελικά σε εμάς- τα θηλαστικά-, χωρίς να  έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου τα τελευταία 230 εκατομμύρια χρόνια!

0 Υπέροχες φωτογραφίες απο την Έρημο !


B512

0 To Δέντρο - Αctive Member

0 Απίστευτες ιστορίες με τα "χαμένα" κατασκοπευτικά αεροσκάφη των ΗΠΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Αμερικανοί χάνουν ένα κατασκοπευτικό τους αεροσκάφος ,στο έδαφος ξένης χώρας. Έχει ξανασυμβεί και με συνέπειες σοβαρές που οδήγησαν σε κρίσεις αλλά και σε απώλεια απόρρητης τεχνολογίας των ΗΠΑ!

1η Μαίου 1960

ΗΠΑ και Σοβιετική Ένωση εισέρχονται σε μία πολύ σοβαρή κρίση. Αιτία η κατάρριψη από τους Σοβιετικούς κατασκοπευτικού αεροσκάφους U-2 ,με πιλότο τον Φράνσις Γκάρι Πάουερς.
Οι Αμερικανοί είχαν στείλει ήδη μια φορά το αεροσκάφος που πέταγε σε εξαιρετικά υψηλά ύψη να κατασκοπεύσει στόχους στη Σοβιετική Ένωση.Μαχητικά Mig 19 και Su 9 το εντοπίζουν και το καταδιώκουν .Καταφέρνει να διαφύγει και να προσγειωθεί στη βάση που είχαν δημιουργήσει οι Αμερικανοί στο Πακιστάν.

0 Η μεγάλη ληστεία της Ελλάδος (1981 - 2011! Πως το ΠΑΣΟΚ κι ο Α. Παπανδρέου δημιούργησαν μια "τριτοκοσμική χώρα"

 ''ANOIXTH MATIA: Θα πρέπει να κάνουμε μια διευκρίνηση ως ιστολόγιο, γιατί κάποια πράματα μπορούν εύκολα να παρεξηγηθούν. Το γεγονός πως αναρτούμε αυτό το άρθρο δεν σημαίνει πως υποστηρίζουμε κάποιο άλλο κόμμα (Ν.Δ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, κτλ.) αντιθέτως τους θεωρούμε εξίσου επικινδύνους με το ΠΑΣΟΚ.''

απο τον Πύρινο Λόγιο


Οταν παρουσιάσαμε εδώ στον Λόγιο Ερμή, την πολιτική και ιστορική πραγματεία "Απο τον Εφιάλτη των Θερμοπυλών ώς τον Παπακωνσταντίνου του μνημονίου", για την ενότητα "Ανδρέας Παπανδρέου, ο Χαρισματικός Προδότης" δεν είχαμε τότε στη διάθεσή μας ακόμη πιο ακριβέστερες πηγές που να μας δίνουν μιαν ακόμη περισσότερο εμπεριστατωμένη εικόνα για το μέγεθος της καταστροφικής και ανείπωτου κόστους πολιτικής προδοσίας ενός ανθρώπου, που την διετέλεσε παρακινούμενος απο ποταπά ελατήρια και προσωπικές επιδιώξεις. Αλλά φαίνεται πως η Ιστορία, για τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, δεν έχει ακόμη τελειώσει την καταγραφή του τρισμέγιστου κόστους του περάσματός του στη πατρίδα μας.

0 Εκτός τόπου και χρόνου εγχώριοι και διεθνείς «σωτήρες»


Εκτός τόπου και χρόνου παραμένουν όλοι όσοι έλαβαν και συνεχίζουν να λαμβάνουν μέρος στην δήθεν προσπάθεια για τη διάσωση της χώρας από την χρεοκοπία – εντός και εκτός συνόρων.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος δείχνει να αγωνίστηκε πολύ για να εντοπίσει κάποια θετικά στοιχεία της κυβέρνησής του, προκειμένου να τα παραθέσει (χθες) υπό μορφήν ανακοινώσεως στο πρωθυπουργικό μπλογκ, τόσο η χώρα όσο και η Ευρώπη βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα.

Η εικόνα που υπάρχει είναι η ακόλουθη:

0 Καλημέρα...

Καλημέρα σε όλους, να περνάτε καλά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...