ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

3 Ο π. Παΐσιος, το facebook και ο νόμος ποινικοποίησης της βλασφημίας...

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να παρουσιάσουμε την ιστορία που δημιουργήθηκε εδώ και κάποιες μέρες με το facebook, κάτι παστίτσια και μια σύλληψη ενός 27χρονου, καθώς όλοι μας λίγο πολύ την γνωρίζουμε. Θυμίζει λίγο το θέμα με την παπαδιά που ήταν πρώτο πριν λίγο καιρό, ένα θέμα με το οποίο κυριολεκτικά μας είχαν πρήξει. ''Η παπαδιά φοράει κόκκινα εσώρουχα'', ''Η παπαδιά πηγαίνει βόλτα'' '' Η παπαδιά αυτό, η παπαδιά εκείνο''.  

Το θέμα αυτό με τον γέροντα Παΐσιο είναι πραγματικά κάτι που διχάζει τον κόσμο, καθώς καθυπερβολή (όπως πάντα) οι μισοί Έλληνες μίσησαν αυτόν τον νέο και οι άλλοι μισοί τον αποθέωσαν κάνοντας τον σύμβολο ηρωισμού. Μάλιστα η υπόθεση αυτή έρχεται να αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα σε μια εποχή που έχουν ήδη συμβεί πολλές θρησκευτικές αναταραχές στον ισλαμικό κόσμο...

1 L...ucy in the S...ky with D...iamonds (η ιστορία μιας τυχαίας ανακάλυψης)

L...ucy in the S...ky with D...iamonds (η ιστορία μιας τυχαίας ανακάλυψης)
L...ucy in the
S...ky with
D...iamonds


Στις 16 Απριλίου του 1943, γύρω στις 5 μ.μ, σε ένα από τα εργαστήρια της φαρμακευτικής εταιρείας Sandoz –στην Ελβετία, συνέβη ένα ατύχημα που θα άλλαζε το ρου της ιστορίας, έστω προσωρινά.

O Άλμπερτ Χόφμαν είχε «επανακρυσταλλώσει το τρυγικό διαιθυλαμίδιο του δ-λυσεργικού οξέος, το οποίο είχε παρασκευάσει από φυσικό λυσεργικό οξύ».

Ετοιμαζόταν να επιστρέψει σπίτι του, μετά από μια κοπιαστική μέρα στο εργαστήριο, όταν «κάτι» συνέβη...

1 ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΡΠΑΘΟ ΚΑΙ ΡΟΔΟ!

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου του 2012 και ώρα 20:55 το βράδυ, θεάθηκε από τα Πηγάδια, ένα μεγάλο φωτεινό αντικείμενο να συντρίβεται στο νοτιοανατολικό μέρος του Αιγαίου πελάγους, ανάμεσα σε Κάρπαθο και Ρόδο.
 Η μαρτυρία ενός κατοίκου της περιοχής, που μας έρχεται από το Διεθνή οργανισμό της NUFORC με τίτλο ''Big white shining thing crashed in the Aegean Sea between Karpathos and Rhodes'', αναφέρει: ''Κάποια στιγμή είδα κάτι λευκό και λαμπερό να πετά πάνω από τη πόλη του νησιού (τα Πηγάδια Κάρπαθου)...



Κινούταν χαμηλά και σιωπηλά, περίπου στα 1200 με 1500 μέτρα από το έδαφος και είχε το μέγεθος ενός αεροπλάνου. Ήρθε κατευθείαν από τα νοτιοδυτικά και είχε το κλασικό σχήμα ενός μετεωρίτη, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν ένας μετεωρίτης.

0 Περικλῆς Γιαννόπουλος, «Ἡ ξενομανία» (ένα φαινόμενο που δεν σταμάτησε ποτέ να υπάρχει στην Ελλάδα)


Το είδαμε στο ''Ποίηση και Λογοτεχνία''.
Ἡ ξενομανία
Εἶνε ἀδύνατον νὰ ἀρχίσῃ δημιουργία Ἑλληνικῆς ζωῆς ἐνόσῳ ὅλα τὰ πράγματα τῆς ζωῆς ἀπὸ τὸ πρῶτον κουρέλι τοῦ λίκνου -καὶ ὅλων τῶν ἰδεῶν- μέχρι τοῦ τελευταίου κουρελίου τοῦ τάφου, εἶναι ξένα.
Τὸ κτύπημα τῆς ξενομανίας εἶνε τὸ πρῶτον κίνημα, ὁ πρῶτος ἀγὼν τῶν ποθούντων νὰ ἀγωνισθοῦν διὰ μίαν ἀρχὴν Ἑλλάδος.
Ἡ ξενομανία εἶνε χωριατιά. Εἶνε προστυχιά. Εἶνε κουταμάρα. Εἶνε ἀφιλοτιμία. Εἶνε ἀφιλοπατρία. Καὶ εἶνε ξυππασιά. Καὶ εἶνε ἀμάθεια...

0 Nέο επίτευγμα της Νέας Τάξης: Οι φωνές μας πλέον θα αποθηκευτούν σε τεράστια βάση δεδομένων!


Με "φακέλωμα" φωνής θα έρθουν αντιμέτωποι οι πολίτες των ΗΠΑ και σύντομα, και όλου του πλανήτη καθότι οποιαδήποτε υπέροχη ιδέα που εφαρμόζεται στην Εσπερία περνάει αυτόματα και στην έτερη ακτή του Ατλαντικού. Προφανώς η 11/9 του 2001 απέφερε πολλαπλά κέρδη στο κατεστημένο της Παγκόσμιας Ελίτ...


Οι πολίτες των Η.Π.Α εισέρχονται ξεκάθαρο σε ένα ακόμη στάδιο της μετατροπής της χώρας τους στο απόλυτο κράτος αστυνόμευσης. Τα σώματα ασφαλείας των Η.Π.Α αναμένεται να εφαρμόσουν ένα νέο εργαλείο το οποίο θα έχει την ικανότητα να αποθηκεύει, να αναλύει και να αναγνωρίζει φωνές μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα με σκοπό να ταυτοποιεί τα προσωπικά στοιχεία με φωνές..

0 Google Street View Ocean (Video)

Google Street View Ocean
Η Google ξεκίνησε και επίσημα το «Google Street View Ocean», μια υποβρύχια ξενάγηση χρησιμοποιώντας το Google Maps και το Street View. Προς το παρόν, έξι υποβρύχιες περιοχές είναι διαθέσιμες και μπορείτε να εξερευνήσετε το Great Barrier Reef ή να ακολουθήσετε μια χελώνα ή ένα σαλάχι! Οι υποβρύχιες εικόνες συλλέχθηκαν από το The Catlin Seaview Survey, συνεργάτη της Google.

Ξεκινήστε τις καταδύσεις σας εδώ: Wilson IslandApo IslandHeron IslandOahu HawaiiMaui Hawaii.

0 Τα τατουάζ γίνονται έργα τέχνης!

perierga.gr - Τα τατουάζ γίνονται έργα τέχνης!Ο Den Yakovlev είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους tattoo artists στον κόσμο, διάσημος όχι μόνο εντός Ρωσίας (από όπου και κατάγεται) αλλά και σε άλλες χώρες, καθώς έχει καταφέρει τα τελευταία 10 χρόνια που ασχολείται με το τατουάζ να δημιουργήσει ένα «καλό» όνομα.


Αν και ζει και εργάζεται στη Μόσχα, όπου διαθέτει το Negative Karma Tattoo Studio με μακρά λίστα πελατών που περιμένει να αφεθεί στις υπηρεσίες του, ο ίδιος γυρίζει ολόκληρο τον κόσμο με σκοπό να παρέχει τις γνώσεις και τη δεξιοτεχνία του σε όσο περισσότερους φαν των τατουάζ μπορεί.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...