ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

0 Απίστευτη φάρσα σε ανυποψίαστα ζευγάρια σε κινηματογράφο! [βίντεο]

Μια πρωτότυπη και ξεκαρδιστική φάρσα πραγματοποιήθηκε σε έναν κινηματογράφο των Βρυξελών.
Ανυποψίαστα και αθώα ζευγάρια βγήκαν να περάσουν ένα ήρεμο βράδυ στον κινηματογράφο.
Ωστόσο μια έκπληξη, όχι τόσο ευχάριστη, τους περίμενε στην αίθουσα. Στις 148 από τις 150 θέσεις ήταν καθισμένοι «χαρλεάδες», με όχι και τόσο φιλικές διαθέσεις.
Δείτε πως αντέδρασαν τα ζευγάρια στην απίθανη φάρσα, διαφήμιση γνωστής μπύρας.

0 Βρήκαν ναυάγιο με 220 τόνους ασήμι

Η αμερικανική εταιρεία Odyssey Marine Exploration ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρα τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση του ναυαγίου του βρετανικού φορτηγού πλοίου Gairsoppa.

Tο οποίο βυθίστηκε το 1941 από γερμανικό υποβρύχιο μαζί με το φορτίο των 220 τόνων ράβδων αργύρου που μετέφερε, έναν θησαυρό που η εταιρεία σχεδιάζει να ανελκύσει την άνοιξη του 2012.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο θησαυρός αυτός, η σημερινή αξία του οποίου εκτιμάται στα 150 εκατομμύρια ευρώ, αποτελεί τον πολυτιμότερο θησαυρό που βρέθηκε ποτέ στον βυθό της θάλασσας...

0 "Ταξιδεύοντας" με το Κανονάκι

Ένα ταξίδι μέσα στην ιστορία, στην μελώδια, στο Λα και το Ρε.
Ιστορία,

Το όργανο έλκει πιθανότατα το όνομά του από τον γνωστό μουσικό «Κανόνα» του Πυθαγόρα. Παλιότερα, κυρίως στους μεσαιωνικούς χρόνους, ήταν γνωστό με την ονομασία «ψαλτήριο». Οι αρχές του ψαλτηρίου ανιχνεύονται στον ασιατικό χώρο, πολλούς αιώνες πριν από τους αρχαιοελληνικούς κλασικούς χρόνους. Στην αρχαία Ελλάδα, από πολλούς συγγραφείς έχουμε μαρτυρίες για μουσικά όργανα πιθανόν του τύπου του ψαλτηρίου, με ονομασίες όπως τρίγωνον ψαλτήριον, επιγόνειον, μάγαδις, χωρίς να όμως να υπάρχουν εικονογραφημένες μαρτυρίες. Γι'αυτό μόνο υποθέσεις έχουν γίνει έως σήμερα για τη ακριβή σχέση του αρχαιοελληνικού ψαλτηρίου με το κανονάκι. Αντίθετα, στους βυζαντινούς και μεταβυζαντινούς χρόνους, τα ιστορημένα χειρόγραφα και οι τοιχογραφίες των εκκλησιών έχουν πολλές πληροφορίες για το ψαλτήριο σε σχήμα τριγώνου ή τραπεζίου και για τον τρόπο με τον οποίο κρατιέται και παίζεται.

0 Πλέον και οι διαιτητές κάνουν ''θέατρο''

0 Εκπληκτικές αεροφωτογραφίες απο όλο τον κόσμο!

Ως αεροφωτογραφία χαρακτηρίζεται γενικά οποιαδήποτε φωτογραφία που έχει ληφθεί από αέρος, δηλαδή από πτητικό μέσο.
Εκπληκτικές αεροφωτογραφίες απο όλο τον κόσμο!
Για πρώτη φορά λήψη αεροφωτογραφίας έγινε το 1909 στην Γαλλία και, συγκεκριμένα, στο Μουρμελόν. Κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου έγιναν πάμπολλες πτήσεις, ειδικά για φωτογραφική αναγνώριση περιοχών. Στη διάρκεια του μεσοπολέμου η χρήση της αεροφωτογραφίας για ειρηνικούς σκοπούς άρχισε να επεκτείνεται σε πολλούς τομείς εναέριας έρευνας, όπως στη χαρτογραφία, τοπογραφία, στις μετακινήσεις ζώων, εκθέσεις φυσικών καταστροφών κ.τ.λ.

0 Η ζωή κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας

Εικόνες από τα πιο περίεργα πλάσματα του νερού

Οι θαλάσσιες επιφάνειες του πλανήτη κρύβουν πλήθος πλασμάτων με περίεργη εμφάνιση. Τα ζώα του νερού είναι λιγότερο γνωστά από αυτά που ζουν στη στεριά και ορισμένα μόνο από φωτογραφίες μπορούμε να τα δούμε.

Τα παρακάτω πλάσματα ζουν σε ωκεανούς, θάλασσες και ορισμένα σε λίμνες και το λιγότερο που θα μπορούσε κανείς να πει είναι ότι δείχνουν «περίεργα»:
 

0 Καταρράκτες Βικτώρια, οι μεγαλύτεροι στον κόσμο!

Perierga.gr - Victoria Falls

Οι καταρράκτες Βικτώρια ή Mosi-oa-Tunya (Ο καπνός που βροντάει), βρίσκονται στον ποταμό Ζαμβέζη, στα σύνορα Ζάμπια και Ζιμπάμπουε και είναι οι μεγαλύτεροι στον κόσμο.
Τα νερά πέφτουν ορμητικά από ύψος 108 μέτρων, από ένα άνοιγμα που φτάνει τα 1708 μέτρα. Παρά τα εντυπωσιακά νούμερα όμως οι καταρράκτες Βικτώρια δεν είναι ούτε οι πιο ψηλοί ούτε οι πιο πλατείς.
Χαρακτηρίζονται όμως οι μεγαλύτεροι στον κόσμο καθώς σχηματίζουν τη μεγαλύτερη επιφάνεια νερού που πέφτει.

0 Αυτή είναι η Ελλάδα! Αναδημοσίευση- Υπενθύμηση...

0 18 Φανταστικές Σύγχρονες καταστροφές

Φανταστείτε κάποια από τα σημερινά κτίρια στο μέλλον πως θα μπορούσαν να δείχνουν μετά από κάποια καταστροφή...

0 Οι πρωθυπουργοί της Ελληνικής Δημοκρατίας (Οικογενειοκρατίας) από το 1955


Ποιοι ήταν πρωθυπουργοί ανά 5ετία από το 1955 έως το 2010:

1955 Καραμανλής
1960 Καραμανλής
1965 Παπανδρέου

0 Κατά μέτωπο επίθεση

Πήγα σήμερα να μπω στο γκέτο τους από την κύρια είσοδο της βουλής, με σκοπό να φτάσω τους ταμπουρωμένους και να ακούσουν την άποψή μου για την κυβερνητική τους πολιτική. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, θα αναφέρω μόνο τα βασικά.

 • Ζουν με τον φόβο μην πάνε να τους βρουν αυτοί οι λίγοι τρελοί, οι οποίοι δεν φοβούνται τίποτα, δεν τους σέρνει κανείς, δρουν αυθόρμητα, διότι δεν μπορούν να ξέρουν πού θα τους βγάλει η τρέλα τους (άγνωσται αι βουλαί). • Οι τρελοί επίσης προκαλούν μία πρωτοφανή, πάλι αυθόρμητη, πάλι μη ελεγχόμενη και από εκεί που δεν την περιμένουν, μάζωξη.. (Δεν γκάριξα πάνω από 10 λεπτά έξω από την πύλη και μαζεύτηκαν για να συνδράμουν περί τα 10 άτομα, λεπτό και άτομο χα, χα, χα, χα). • Ενώ έβριζα ακατάπαυστα, απειθάρχησα στους ένστολους και προσπάθησα να μπω μέσα στο άσυλό τους, με πήγαν φυσικά στο τμήμα (λεπτό και άτομο είπαμε, με εξαφάνισαν σε χρόνο ντε τε), αλλά με άφησαν μετά από 5 λεπτά!!!

0 Αγνωστες πτυχές της ζωής των δελφινιών

Αγνωστες πτυχές της ζωής των δελφινιών

Ενα ρινοδέλφινο με το ολοζώντανο μικρό του κολυμπούν στα νερά του Αμβρακικού

Λαλίνα Φαφούτη

Πολύπλευρη αποκαλύπτεται η κοινωνική υπόσταση των ρινοδέλφινων του Αμβρακικού,

0 Όταν τα ζώα «αράζουν» σαν άνθρωποι

Μοναδικά στιγμιότυπα τεμπελιάς

0 Ταυρομαχίες τέλος!

Τέλος οι ταυρομαχίες στην Καταλονία με τις τελευταίες να διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Μερικοί από τους κορυφαίους ταυρομάχους της χώρας βρέθηκαν  στην Βαρκελώνη, στην  αρένα Monumental, για τους τελευταίους αγώνες πριν τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση του σπορ ή κατ' άλλους, βάρβαρου εθίμου που ψήφισε η περιφερειακή κυβέρνηση.

Είκοσι χιλιάδες θεατές είδαν για τελευταία φορά τον ματαδόρ, Σεραφίν Μαρίν, να σκοτώνει ταύρο σε αγώνα στην Καταλονία.
Εκει  βρέθηκαν επίσης ορισμένοι από τους διασημότερους Ισπανούς ταυρομάχους, όπως ο Χοσέ Τομάς, ο Μοράντε δε λα Πούεμπλα και ο Χοσέ Μαρία Μανσαράνες.

0 Έκρηξη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο

Σχόλιο ανοιχτής ματιάς: Άντε και της Νέας Δημοκρατίας σιγά σιγά...
Ζημιές στον προθάλαμο των γραφείων της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην Ρόδο, προκλήθηκαν μετά από έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού τον οποίο τοποθέτησαν άγνωστοι. Στο σημείο της έκρηξης εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ασφάλειας υπολείμματα του μηχανισμού καθώς και μία χειρόγραφη προκήρυξη η οποία και εξετάζεται…

Δημήτρης Καραστεφανής στο skai.gr

0 Γιατί οι Γερμανοί ζηλεύουν τους μεσογειακούς λαούς;

Του Todd Buchholz* / The New York Times
Η Ελλάδα είναι λυγισμένη και χρεοκοπημένη. Το έλλειμμα του προϋπολογισμού της φτάνει σχεδόν το 10% του ΑΕΠ, ενώ οι Γερμανοί έχουν πνίξει το δικό τους έλλειμμα στο 1,5%. Ρωτήστε έναν τυπικό Γερμανό και θα σας πει: «Πίνουν και χορεύουν όλη μέρα. Εμείς περιμένουμε το ηλιοβασίλεμα για να ξεκινήσουμε». Αυτή είναι η εικόνα που έχει. Οι σκληρά εργαζόμενοι, πειθαρχημένοι Γερμανοί παραμένουν αξιόχρεοι και νηφάλιοι. Αντίθετα, οι γείτονες της Μεσογείου περιφέρονται σε γόνιμους αγρούς με ανθισμένες λεμονιές και ελιές.
 
Παρ’ όλα αυτά οι Γερμανοί υποστηρίζουν, έστω και με γκρίνιες, τα πακέτα διάσωσης. Στις πρόσφατες εκλογές στη Γερμανία ενισχύθηκαν οι Σοσιαλδημοκράτες και οι Πράσινοι, παρότι είναι ακόμη πιο φιλικοί προς το ευρώ απ’ ό,τι η κυβέρνηση Μέρκελ.

0 Ενας "εξόριστος" πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος!

 Αμερικανός επιστήμονας υποστηρίζει ότι το ηλιακό μας σύστημα διέθετε έναν ακόμη πλανήτη, έναν γίγαντα αερίου, ο οποίος κατά την διαμόρφωση του ηλιακού συστήματος έφυγε ή καλύτερα «εκδιώχθηκε» από αυτό και βρίσκεται τώρα μόνος του σε κάποιο σημείο του γαλαξία μας.

  Θα μπορούσε να αποτελεί μια ιστορία κοσμολογικής μυθολογίας αφού σύμφωνα με μια νέα μελέτη ο βασιλιάς τους ηλιακού μας συστήματος, ο Δίας, χρησιμοποίησε την (βαρυτική) ισχύ του για να απομακρύνει ένα πλανήτη.

0 Δεν πρόκειται ο Σούπερμαν να σώσει τη Χώρα...

Ένα κι ένα κάνουν δύο…. Η Κυβέρνηση με την σιωπή, αδράνεια αποστασιοποίηση ακόμη και συνενοχή των κομμάτων της αντιπολίτευσης ξεπουλάει τη χώρα…. Οι Δημοσιογράφοι «χτυπούν» τη Κυβέρνηση για να τη συσπειρώσουν-χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από το ΔΝΤ(εκτός αν μας εξηγήσουν μεγαλοεκδότες...
και μεγαλοκαναλάρχες πώς καλύπτουν τη πτώση που έχουν, και σε κυκλοφορία και σε ακροαματικότητα) και αν προσέξετε τη χτυπούν γιατί δεν εφαρμόζει πιστά το Μνημόνιο και όχι επειδή είναι λάθος ο δρόμος που βαδίζει….Εξ’ ου και οι επιστολές των Βουλευτών που κινούνται ακριβώς σε αυτή τη γραμμή… Οπότε ούτε από την Κ.Ο. της Κυβέρνησης περιμένουμε σωτηρία…Θυμάστε με το Μεσοπρόθεσμο…;Oι Βενιζελικοί Βουλευτές σιώπησαν με τον ανασχηματισμό και άλλοι δυο τρείς με την υπουργοποίηση τους… Aπό τις οργανώσεις εργαζομένων δεν περιμένουμε τίποτε αφ’ ενός επειδή οι μεγάλες οργανώσεις είναι κομματικοποιημένες και αφ’ ετέρου επειδή δρουν χωριστά…. Άρα ποιος θα μας σώσει από το ξεπούλημα…; H μία και μοναδική απάντηση είναι: ΕΣΥ… Όχι επειδή έκοψαν το μισθό σου ή τη σύνταξή σου…. Όχι επειδή βιώνεις τη φτώχεια…. Επειδή πειράζουν το σπίτι των παιδιών σου…Θα άφηνες ποτέ να πουλήσει κάποιος το σπίτι που έχτισες για τα παιδιά σου…; Τότε γιατί αφήνεις τα παιδιά σου χωρίς πατρίδα…
http://anti-ntp.blogspot.com/

0 Η ομιλία του Γιώργου στη γερμανική Βουλή!!

Έχουμε το λόγο που θα εκφωνήσει ο Γιώργος αύριο στη Γερμανική Βουλή.
Το πλήρες κείμενο:

«Ευχαριστέν και προσκυνέν Ανγκέλα Μέρκελ γιατί σφάξεν μισθούς, σφάξεν συντάξεις, σφάξεν συνταξιούχους,σφάξτεν ανεργιούχους,  σφάξεν μισθωτούς, λιανίσεν δημόσιους υπάλληλους, εξαφανίσεν Γκρίχελαντ,κοπρίτεν Γκρίχελαντ,  πηδήξεν Ελληνες.
Προσκυνέν Κάγκελα Μέρκερ.  Και είναι κάγκελεν,γιατί έχει τρίχες  κάγκελεν. Γι αυτό έγινεν Καγκελάριος! Και  λένε Μέρκελ, γιατί μαρκελέψεν Ελληνεν!
Μαρκελέψεν Γκρίχελαντ, ούμπερ άλες, ούμπερ κουφάλες  Ελληνεν!
Γιώργος διαψεύδεν Μαρκέλα ότι δεν κάνεν σεξ. Αχαλίνωτο σεξ κάνεν. Μια δεύτερον Παγκόσμιο Πόλεμον και μια πόλεμο κατά κερδοσκόπεν Γκρίχελαντ .

0 Ο Έλληνας που έγινε εθνικός ποιητής της Ιαπωνίας

Η ζωή του Λευκάδιου Χερν θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ταινία από κάποιο χολιγουντιανό στούντιο. Οταν ο πατέρας του πήρε μετάθεση από το βρετανικό εκστρατευτικό σώμα Επτανήσων για τις Δυτικές… Ινδίες, ο Λευκάδιος ήταν έξι ετών και με τη μητέρα του πήγαν στο Δουβλίνο για να ζήσουν με τους γονείς του άνδρα της.
Εκείνη όμως δεν άντεξε τη συγκατοίκηση, με αποτέλεσμα να καταλήξει φιλοξενούμενη της μοναδικής συγγενούς, μιας θείας που έδειχνε συμπάθεια για τη Ρόζα και τους γιους της. Λίγο αργότερα ο Κάρολος Χερν εκμεταλλεύτηκε έναν νόμο της πατρίδας του σύμφωνα με τον οποίο δεν αναγνωρίζονταν γάμοι βρετανών υπηκόων με αλλαδοπούς που έγιναν εκτός Αγγλίας και χώρισε τη γυναίκα του.

0 Πέτρα που κυλά, δεν χορταριάζει

"Πέτρα που κυλά, δεν χορταριάζει".
Όπως φαίνεται η χελώνα της φωτογραφίας δεν γνώριζε την παραπάνω φράση. 
Ίσως πέρασε ....λίγο περισσότερο χρόνο απ' ότι έπρεπε μέσα στο νερό. Έτσι κατάφερε να αποκτήσει αυτό το υπέροχο πράσινο καβούκι, που αποτελεί όμως ένα τέλειο καμουφλάζ απέναντι στους εχθρούς της.
Δεν είναι τέλεια φωτογραφία;;;

0 Τα πραξικοπήματα τελειώνουν με ισόβια & ενίοτε με εκτελέσεις…

Ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε με δηλώσεις του στην Ουάσινγκτον, μετά τη συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ, ότι η χώρα μας «Θα συνεχίσει να μειώνει το δημοσιονομικό έλλειμμά της, όποιο κι αν είναι το πολιτικό κόστος».
Κάποιος να του πει ότι δεν είναι θέμα πολιτικού κόστους, πλέον. Πολιτικό κόστος έχουν oι κυβερνήσεις στις δημοκρατίες και στα δημοκρατικά καθεστώτα.

Θα σημειώσουμε κάτι γενικό (δεν αφορά βέβαια την Ελλάδα, ούτε αφορά και τη νυν κυβέρνηση…).

0 Δεν θα πιστεύετε πως είναι απλά ζωγραφιές

Δεν θα πιστεύετε πως είναι απλά ζωγραφιές (14)
Δείτε τα απίστευτα έργα τέχνης του Jeff Ramirez που μοιάζουν με πραγματικές φωτογραφίες, αλλά στην ουσία πρόκειται για υπερ-ρεαλιστικούς πίνακες ζωγραφικής.

0 Ψηφίζουν σήμερα το "δίκαιο" χαράτσι των ακινήτων. Εξαιρούνται βιομήχανοι, εκκλησία και μεγαλο-ιδιοκτήτες!


Αύριο οι βο(υ)λευτές καλούνται να ψηφίσουν ή οχι το νέο χαράτσι για τα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Το νέο χαράτσι ο κ. Βενιζέλος όπου σταθεί και όπου βρεθεί χαρακτηρίζει δίκαιο. Είναι όμως;

Δείτε ποιοί εξαιρούνται:

1. Εξαίρεσαν ΟΛΑ τα βιομηχανικά κτίρια (βιομηχανική χρήση) αφού δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν τους φίλους τους εφοπλιστές και βιομηχάνους.

2.Εξαιρούνται όλοι οι μεγαλο-ιδιοκτήτες ακινήτων. Τα κτίρια (εκατοντάδων χιλιάδων τετραγωνικών) που το ελληνικό δημόσιο ενοικιάζει από μεγάλο-ιδιοκτήτες δεν θα πληρώσουν το ενιαίο τέλος ακινήτων !

0 «Ζώντας Χωρίς Χρήματα»


Για πολλούς μοιάζει αδύνατο... κι όμως κάποιοι ήδη ζουν δίχως χρήματα και δίχως να έχουν στην κατοχή τους σχεδόν τίποτε... Ότι χρειάζονται το αποκτούν με ανταλλαγές ειδών, εργασίας και υπηρεσιών...

«Ζώντας Χωρίς Χρήματα»

Πριν δεκατέσσερα χρόνια, η Χάιντεμαρί Σβέρμερ από τη Γερμανία, δασκάλα και ψυχοθεραπεύτρια, αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη ζωή της. Έδωσε το σπίτι της με όλο του το περιεχόμενο κράτησε τα απολύτως απαραίτητα και σταμάτησε να χρησιμοποιεί χρήματα. Ήθελε να αποδείξει ότι ένας άλλος τρόπος ζωής είναι εφικτός. Η πρόταση της είναι μια ζωή απαλλαγμένη από τη λογική του χρήματος που βασίζεται σε ανταλλαγές, την προσφορά εργασίας αντί για πληρωμές, την συντροφικότητα και την αλληλεγγύη.

0 Την Τρίτη αποκλεισμός της Βουλής με ότι μέσο διαθέτουμε...να πέσουν ΤΩΡΑ

ΤΡΙΤΗ 27/9 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ&ΕΜΕΙΣ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

Αποκλεισμός της Βουλής των Ελλήνων την ερχόμενη Τρίτη 27/9/2011

Η τελευταία ευκαιρία κάθε Έλληνα έχει ημερομηνία. Αποκλεισμός της Βουλής των Ελλήνων την ερχόμενη Τρίτη που θα ψηφιστεί ο φόρος για τα...
ακίνητα μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ. Με αυτοκίνητα, μηχανές, πεζοί, όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα. Δώστε τέλος στην προδοσία. Όλη η Ελλάδα ενωμένη.

Διαδώστε το μήνυμα, με κάθε μέσο η ελπίδα είναι στα χέρια κάθε ενός ξεχωριστά.
http://ksipnistere.blogspot.com/

0 Πεταλοειδή καβούρια

Πεταλοειδή καβούρια (12)
Το πεταλοειδές καβούρι (Polyphemus Limulus) είναι αρθρόποδο που συσχετίζεται περισσότερο με αράχνες απ’ότι με τα καβούρια.


Τα περισσότερα βρίσκονται στον Κόλπο του Μεξικού και κατά μήκος των ακτών του βόρειου Ατλαντικού. Μια ιαπωνική παραλλαγή (Tridentatus Tachypleus) βρίσκεται στην Εσωτερική θάλασσα Seto, αλλά θεωρείται απειλούμενο υπό εξαφάνιση είδος. Μπορούν να μεγαλώσουν μέχρι 51 εκατοστά, με διατροφή μαλάκια, σκουλήκια και άλλα ασπόνδυλα. Το στόμα τους βρίσκεται στη μέση και έχουν ένα ζευγάρι τανάλιες σε κάθε πλευρά του στόματος.

0 Δένδρο σκοτώνει δηλητηριώδη φίδια

Στην Ινδία, βαθιά μέσα στις ζούγκλες της περιοχής Konni, βρίσκεται ένα παράξενο δένδρο που οι ιθαγενείς γνωρίζουν την ύπαρξη του εδώ και αρκετές γενιές. Το περίεργο με το συγκεκριμένο δένδρο είναι ότι όποιο δηλητηριώδες φίδι το ακουμπήσει, πέφτει αμέσως νεκρό και για τούτο το λόγο γύρω του στοιβάζονται οι σκελετοί πολλών φιδιών.

Οι ιθαγενείς της περιοχής ισχυρίζονται ότι μόνο τα δηλητηριώδη φίδια πεθαίνουν όταν αγγίξουν το δένδρο, αν και δεν υπάρχει ακόμη κάποια επιστημονική ερμηνεία, για τον απλό λόγο ότι το φαινόμενο δεν ήταν γνωστό μέχρι τώρα έξω από την περιοχή της ζούγκλας.Όμως, το αινιγματικό δένδρο έχει και άλλη μία παράξενη ιδιότητα. Έχει σώσει τη ζωή εκατοντάδων ατόμων που δαγκώθηκαν από δηλητηριώδη φίδια.

0 Οι Ινδιάνοι Ναυάχος και η γλώσσα Αθαπάσκαν

Η ινδιάνικη φυλή με όνομα Navahos – Ναυαγοί, που προέρχεται από μη Ινδιάνους, αφού αυτοί δεν έπλεαν στη θάλασσα αλλά με καγιάκ (δερμάτινες ελαφρές λέμβους) διαπλέουν λίμνες και ποταμούς, προφανώς προήλθε λόγω επαφής με ναυαγούς Αργοναύτες εκπολιτιστές.
Τιμητικά οι σωτήρες τους Ινδιάνοι έλαβαν την ονομασία Ναυάχος. Του αρχηγού των Αργοναυτών Ιάσονος, Ηρακλέους ή άλλου τινός ουδέποτε πρόφεραν το όνομα ως ιερό, αλλά τον εκάλουν (ιερώνυμο) jeronymo. Για τούτο ο τελευταίος μέγας αρχηγός τους εκλήθη Jeronymo.


Σημειωτέον ότι ο αρχηγός Jeronymo με τον Natchez (Απάτσι), παράνομοι όντες, φωτογραφήθηκαν στο στρατόπεδο του πρώτου στο Tombstone της Αριζόνας (Εγκυκλοπαίδεια «Colliers» σελ. 85, τ. 10).

0 Φωτογραφίες από το πάρτι των Rothschild το 1972

Η Βαρόνη Marie-Hélène de Rothschild και ο βαρώνος Alexis de Rede
Απολαύσετε την ελίτ πώς περνάει στα πάρτι της φορώντας ανατριχιαστικά κοστούμια
Το κείμενο με την περιγραφή και οι φωτογραφίες από τοRothschild Party είναι από τον Baron Alexis de Redé, που είχε παρευρεθεί.
Στις 12 Δεκεμβρίου 1972, η Marie-Hélène Rothschildέδωσε ένα ‘σουρεαλιστικό πάρτι’ στο Ferriéres. Αυτή τη φορά οι καλεσμένοι κλήθηκαν να έρθουν με μαύρη γραβάτα και μακριά φορέματα με σουρεαλιστικά καπέλα. Η πρόσκληση τυπώθηκε με αντιστραμμένο γράψιμο σε φόντο γαλάζιου και ο συννεφιασμένου ουρανού, εμπνευσμένο από ένα πίνακα του Μαγκρίτ. Για να αποκρυπτογραφήσει κάποιος την κάρτα, θα έπρεπε να την διαβάσει μπροστά σε έναν καθρέφτη.

1 Πως να σταματήσουμε τη Νέα Παγκόσμια Τάξη

Μοιάζει σαν ένα κακό σενάριο για μία B-movie. Η ανθρωπότητα έχει κατακτηθεί από μια σατανική σέκτα. Ο καθένας πρέπει κρυφά να δηλώσει υποταγή σε αυτή την σέκτα, αν θέλει να προχωρήσει. Τα μέλη της αναγκάζονται να συμβιβαστούν και εκβιάζονται για να εξασφαλιστεί ότι θα μείνουν πιστοί.
Παρά το γεγονός ότι τα μνημεία και τα σύμβολα αυτής της λατρείας είναι παντού, κανείς δεν τολμά να αναφέρει το όνομά της, ή να προκαλέσει την κυριαρχία της.
Ο Νόμος του Murphy είναι αληθινός. Αν μπορεί να πάει στραβά, θα πάει. Για την ανθρωπότητα, ήδη έχει πάει...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...