ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

0 «Μουσείο Άμμου» για τους Ολυμπιακούς 2012!


perierga.gr - Το "Μουσείο Άμμου" γιορτάζει τους Ολυμπιακούς 2012!Έκπληξη, εντυπωσιασμός αλλά και απορία προκαλούνται συνήθως στη θέα των αριστουργημάτων που εκτίθενται στο πρώτο «Μουσείο Άμμου» στον κόσμο, το οποίο βρίσκεται στην Ιαπωνία, και πιο συγκεκριμένα στο Tottori Sand Dune, τον μεγαλύτερο αμμόλοφο της χώρας.
Και πώς αλλιώς, άλλωστε, όταν οι «τυχεροί» επισκέπτες βρίσκονται μπροστά σε γιγάντια έργα τέχνης, το ένα καλύτερο από το άλλο. Αξιοθέατα από όλο τον κόσμο, αντικείμενα αλλά και ολόκληρες σκηνές από την καθημερινότητα δημιουργούνται από τόνους άμμου, αφήνοντας άπαντες με το στόμα ανοιχτό!

0 Βιβλία που γίνονται έργα τέχνης!


Ο φωτογράφος Cara Barer από το Τέξας χρησιμοποιεί παλιούς τηλεφωνικούς καταλόγους, εγχειρίδια πληροφορικής, χάρτες και κόμικς για να δημιουργήσει εντυπωσιακά «γλυπτά», τα οποία φωτογραφίζει στη συνέχεια.
perierga.gr - Βιβλία που γίνονται έργα τέχνης!
«Η έμπνευση ήρθε όταν είδα κάποιους βρεγμένους τηλεφωνικούς καταλόγους στο έδαφος. Οι σελίδες τους είχαν τακίσει σε διάφορα σημεία και έμοιαζαν πραγματικά εντυπωσιακά έργα τέχνης!», επεξηγεί ο φωτογράφος...

0 Το αρχαιότερο(ευρεθέν επισήμως τουλάχιστον) τεχνικό έργο στον Ελλαδικό χώρο και ίσως..παγκοσμίως!



Ηλικία 23.000 ετών αποδείχθηκε ότι έχει τείχος, που περιορίζει την είσοδο του σπηλαίου της Θεόπετρας. Σύμφωνα με όσα απέδωσε η έρευνα, το τείχος αυτό είναι το αρχαιότερο μέχρι σήμερα γνωστό τεχνικό έργο στον ελλαδικό χώρο και πιθανόν παγκοσμίως.

Η χρονολόγηση του τεχνητού λιθοσωρού-τείχους έγινε με η μέθοδο της Οπτικής Φωταύγειας. Η ηλικία συμπίπτει απόλυτα με την ψυχρότερη περίοδο της τελευταίας παγετώδους εποχής και υποδηλώνει ότι το έργο κατασκευάστηκε από τους παλαιολιθικούς οικιστές του σπηλαίου για να προστατευθούν από το τότε δριμύ ψύχος.

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν στο εργαστήριο Αρχαιομετρίας του κέντρου «Δημόκριτος» από την επιστημονική ομάδα των Ν. Ζαχαριά, επίκουρο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Δρ. Ι. Μπασιάκου, διευθυντή ερευνών του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»...

1 Ο πιο περίεργος φόρος τιμής στον «Τιτανικό»

ΦΩΤΟ: Ο πιο περίεργος φόρος τιμής στον «Τιτανικό»Έναν διαφορετικό και ανατριχιαστικό τρόπο βρήκε ένας Ελβετός καλλιτέχνης για να τιμήσει τα θύματα του Τιτανικού, που σαν σήμερα πριν 100 χρόνια έχασαν τη ζωή τους στο διασημότερο ναυάγιο όλων των εποχών.

Ο Gerry Hofstetter, με τη χρήση φωτός, σχεδιάζει να προβάλλει σε παγόβουνα στον Βόρειο Πόλο, εικόνες από τον Τιτανικό, αναπαριστώντας το μοιραίο ταξίδι.
Ο Hofstetter, έχει φωτίσει μια σειρά από μνημεία σε όλο τον κόσμο, όπως η Πυραμίδα της Γκίζας και η Πύλη του Βραδεμβούργου.

Το αφιέρωμά του θα συμπεριληφθεί ανάμεσα σε άλλα, που θα πραγματοποιηθούν, ως φόρος τιμής στα 1.517 θύματα του Τιτανικού, ο οποίος συγκρούστηκε με το παγόβουνο το βράδυ της 14ης Απριλίου και βυθίστηκε λίγες ώρες αργότερα.

0 Αόρατη Αυτοκρατορία - Η νέα παγκόσμια τάξη



Ένα ντοκιμαντέρ του Jason Bermas το οποίο ασχολείτε με την λεγόμενη νέα παγκόσμια τάξη και τις λέσχες των οικονομικά και πολιτικά ισχυρών που καθορίζουν τις τύχες του κόσμου...δείχνει πώς οι ελίτ δεν έχουν μόνο συνωμότησει για να δημιουργήσουν μια δικτατορική παγκόσμια κυβέρνηση κατ 'ιδίαν, αλλά έχουν δηλώσει την ατζέντα τους δημοσίως εκατοντάδες φορές...

Τονίζοντας τα λόγια ανθρώπων όπως ο Paul Wolfowitz, ο Michael Mullen, ο David Cameron, Γκόρντον Μπράουν και πολλοί πολλοί άλλοι,αποδεικνυει οτι Αορατη Αυτοκρατορία εχει παραιτηθεί απο τις εικασίες και εχει περασει σε ωμα σκληρά γεγονότα.

0 Απ. Γκλέτσος: "Εργολάβος μου πρότεινε μίζα και του έσπασα τα μούτρα"

Τον έδειρε το πρωί μέσα στο γραφείο του, όταν πήγε να του μάθει τη δουλειά με τις μίζες.

Ξύλο στη "μίζα" έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, όταν το πρωί Λαμιώτης εργολάβος πήγε στο γραφείο του και του πρότεινε να κάνουν μαζί τη "δουλειά" σε διάφορα έργα, φυσικά με το αζημίωτο. "Μην είσαι κορόιδο, είπε...

στον Απόστολο Γκλέτσο, θα σου μάθω εγώ τη δουλειά" Τη δεύτερη φορά που του είπε "μην είσαι κορόιδο", έπεσε και το πρώτο "μπουκέτο" όπως είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος. Οι συνεργάτες και οι υπάλληλοι του Δήμου, αλλά και όσοι πολίτες ήταν έξω από το γραφείο του Δημάρχου είδαν τον Απόστολο Γκλέτσο να τον βγάζει έξω δέρνοντας. Δείτε τι είπε ο Δήμαρχος για το περιστατικό στο
LamiaReport.gr

http://anti-ntp.blogspot.com

3 Ένα ψέμα που το λέμε νηστεία

Η νηστεία είναι αποδεκτή και θεμιτή. Αλλά καμιά φορά σε πιάνουν τα γέλια. Για να είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή... (και να μην έρθει η Ελένη Λουκά κάτω από τα γραφεία), το να νηστεύεις είναι μια υπόθεση καθαρά προσωπική και μπράβο σε όλους όσους το κάνουν επειδή το νιώθουν, δεν το διατυμπανίζουν για να φανούν καλοί Χριστιανοί και πιστεύουν πραγματικά σε αυτό. Μαζί τους. Αλλά αυτοί έχουν καταντήσει να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.


Ούτε κανένας φανατικός Χριστιανός είμαι ούτε αδιάφορος. Έχω την άποψή μου για τη θέση της Εκκλησίας και την χρηστικότητα της θρησκείας (θα τα ξαναπούμε για αυτό). Το αν νηστεύω ή όχι ενδιαφέρει εμένα και μόνο εμένα. Ούτε ξέρω ποιός είναι εκείνος που όρισε ότι τρώγεται η ελιά και όχι το λάδι. Ούτε ξέρω πώς νιώθει το αμαρτωλό μπαρμπούνι όταν κοιτάζει ένα νηστίσιμο καλαμάρι στα μάτια. Αλλά κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου.

0 ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ (ΑΣΚΗΤΙΚΗ, απόσπασμα)



ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ (ΑΣΚΗΤΙΚΗ, απόσπασμα)
"Ν΄ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

"Ν΄ αγαπάς τον καθένα ανάλογα με τη συνεισφορά του στον αγώνα. Μη ζητάς φίλους· να ζητάς συντρόφους! 


"Να ΄σαι ανήσυχος, αφχαρίστητος, απροσάρμοστος πάντα. Όταν μια συνήθεια καταντήσει βολική, να τη συντρίβεις. Η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η ευχαρίστηση...

"Που πάμε; Θα νικήσουμε ποτέ; Προς τι όλη τούτη η μάχη; Σώπα! Οι πολεμιστές ποτέ δε ρωτούνε!"

0 Ο εκπληκτικός πλανήτης

Ας δυναμώσουμε τα ηχεία με προβολή σε πλήρη οθόνη να απολαύσουμε το ταξίδι..

0 Κυνομαχίες: 'Εγκλημα χωρίς τιμωρία

Το βάρβαρο "χόμπι" των κυνομαχιών είναι ιδιαίτερα εκτεταμένο στην Ελλάδα, αποκαλύπτει σε συνέντευξη στο tvxs.gr η πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονίας Νατάσα Μπομπολάκη. Παρά το γεγονός ότι η ελληνική νομοθεσία απαγορεύει ρητά τις κυνομαχίες, οργανωμένες συμμορίες τις διοργανώνουν μυστικά σε πολλά σημεία της Ελλάδας. Πολλά χρήματα διακινούνται για τους ιδιοκτήτες των άτυχων τετράποδων μέσω στοιχημάτων και επάθλων.

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Κότσαρη

Σύμφωνα με την κ. Μπομπολάκη το πρόβλημα με τις κυνομαχίες είναι εκτεταμένο στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια. Οι συμμορίες που συνήθως χρησιμοποιούν σκυλιά πιτ μπουλ δραστηριοποιούνται με απόλυτη μυστικότητα.

1 Φυσικό Μαλακτικό Πλυντηρίου

Και αφού φτιάξατε το φυσικό απορρυπαντικό πλυντηρίου πρέπει να φτιάξετε και  το συνοδευτικό του, το φυσικό μαλακτικό. Το μαλακτικό μας περιέχει μόνο λευκό ξύδι ή μηλοξύδο, λίγο νεράκι για αραίωση και προαιρετικά μερικές σταγόνες  φυσικού αιθέριου ελαίου. Δύο λόγια για τα λευκό ξύδι, αν και λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε τις ιδιότητές του. Απολυμαίνει, καθαρίζει και εξαφανίζει τις δυσάρεστες οσμές. Δίνει λάμψη στα γυάλινα, ζωντανεύει τα χρώματα και μαλακώνει τα ρούχα. Αφαιρεί τα άλατα, δύσκολες βρωμιές και όταν αντιδρά με σόδα δημιουργεί φυσαλίδες και επιταχύνεται ο καθαρισμός. Ως μαλακτικό το θέλουμε και για ένα επιπλέον λόγο: Να εξαφανίσει τα πιθανά υπολείμματα σόδας που τυχόν έμειναν στις ίνες των ρούχων από το φυσικό μας απορρυπαντικό.

1 Καλή Ανάσταση.

0 Τοπικό ανταλλακτικό νόμισμα και στην Κω

Η Κως αντιστέκεται στην κρίση εισάγοντας το δικό της νόμισμα! Το όνομά του είναι «μαϊδί» και οι εμπνευστές του ευελπιστούν να βοηθήσει τους κατοίκους του νησιού να αντιμετωπίσουν, ως ένα βαθμό τα οικονομικά προβλήματα. Ένα φυσικό πρόσωπο ή μία επιχείρηση θα μπορούν να προσφέρουν εργασία, προϊόντα ή υπηρεσίες, για τα οποία θα αμειφθούν με μαϊδί, πιστώνοντας έτσι το λογαριασμό τους.

Τα μέλη του δικτύου του τοπικού νομίσματος θα μπορούν να βλέπουν online υπηρεσίες ή προϊόντα που υπάρχουν διαθέσιμα από άλλα μέλη του δικτύου και να τους πληρώσουν με μαϊδί.

0 Πασχαλινός ρουκετοπόλεμος στη Χίο

Διάσημη για τον πασχαλινό «ρουκετοπόλεμο» και για τα μαστιχόδεντρά της, η Χίος έχει πολλές ακόμη ομορφιές και αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν, τόσο τον επισκέπτη, όσο και τους κατοίκους της.

Γνωστή για όσους δεν την έχουν επισκεφτεί, για το πασχαλινό έθιμο του ρουκετοπόλεμου, τη ναυτική της παράδοση και για τα μαστιχόδεντρά της, η Χίος είναι ένα νησί που έχει να προσφέρει πολλά ακόμη στον επισκέπτη, αλλά και στους κατοίκους της.

0 Ο γύπας ασπροπάρης έφτασε στην Ελλάδα – Στη Δαδιά το πρώτο ζευγάρι του 2012 !!!

Ενώ ο πρώτος μήνας της άνοιξης όδευε προς το τέλος του, έφτασε στην Ελλάδα και το πρώτο ζευγάρι Ασπροπάρηδων της φετινής χρονιάς. Το πρώτο ζευγάρι του 2012 παρατηρήθηκε στη Δαδιά από το προσωπικό του WWF Ελλάς που παρακολουθεί τους Ασπροπάρηδες στο πλαίσιο του Προγράμματος LIFE για την προστασία του είδους.

Μετά από ένα μακρύ ταξίδι από την Αφρική όπου διαχειμάζουν, οι Ασπροπάρηδες φτάνουν κάθε χρόνο αυτή την εποχή στη χώρα μας για να αναπαραχθούν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...