ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

0 Τον δολοφόνησαν για να του κλέψουν την κάμερα, την ώρα που έπερνε τη γυναίκα του στο μαιευτήριο.

Εν ψυχρό δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας από 3 δράστες με θύμα έναν 44χρονο άντρα με κίνητρο να τον ληστέψουν. Ο 44χρονος άντρας αντιστάθηκε και οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό κι έπειτα του πήραν μια κάμερα. Το θύμα πήγαινε προς το αυτοκίνητο του για να το μεταφέρει ακριβώς έξω από την πολυκατοικία του ώστε να παραλάβει την γυναίκα του η οποία ήταν ετοιμόγεννη και έπρεπε να μεταφερθεί στο μαιευτήριο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η άγρια αυτή δολοφονία συνοδευόταν και από αυτή την τραγική ειρωνεία...

0 ECHELON: Ένα παγκόσμιο δίκτυο υποκλοπής τηλεπικοινωνιών

Το Echelon (από το αγγλικό echelon = σχηματισμός) είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο υποκλοπής τηλεπικοινωνιών. Στην εσωτερική ορολογία του χώρου ονομάζεται ''ComInt'' από τη φράση ''Communications Intelligence'' (υποκλοπή τηλεπικοινωνιών). Ο ''επίσημος'' ορισμός της υποκλοπής τηλεπικοινωνιών, σύμφωνα με την NSA, είναι ''κατασκοπευτικές και τεχνικές πληροφορίες από ξένες (προς τον κατάσκοπο) τηλεπικοινωνίες που προέρχονται από κάποιον διαφορετικό από τον παραλήπτη για τον οποίο προορίζεται. Δεν συμπεριλαμβάνεται ο ξένος τύπος, η προπαγάνδα και οι δημόσιες εκπομπές''.
Η ύπαρξη του Echelon, η ανάπτυξη του οποίου αναφερόταν με την κωδική ονομασία ''Project P415'', αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στις 12 Αυγούστου του 1988 στο site ''John Young Architect'' από το Βρετανό ερευνητή κ. Duncan Campbell
 
Το 1996, στο βιβλίο ''Secret Power'' (Μυστική Δύναμη) του κ. Nicky Hager παρουσιάστηκε η πρώτη μεγάλη έρευνα σχετικά με το Echelon και την εμπλοκή της Νέας Ζηλανδίας σ΄ αυτό, ενώ ο μεγαλύτερος θόρυβος έγινε με την αναφορά που έκανε ο κ. Campbell για λογαριασμό της Ευρωβουλής την άνοιξη του 2000.

0 Εννέα λόγοι για να συμπεριλάβετε τα φασόλια και τις φακές στη διατροφή σας



Τα όσπρια και ιδιαίτερα οι φακές και τα φασόλια, δυστυχώς δεν είναι η καλύτερη γευστική επιλογή για πολλούς. Όμως, είναι πολύ σημαντικά για τη διατροφή και την υγεία μας και αποτελούν βασικά συστατικά της μεσογειακής διατροφής, καλύπτοντας μεγάλο μέρος της διατροφικής πυραμίδας. Αν μάλιστα βρίσκεστε σε πρόγραμμα δίαιτας, είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Δείτε για ποιους λόγους:

2 Εμπρός για τον Μάη του 2011!!! Ας το κάνουμε τώρα που ακόμα μας φοβούνται.!!!

Δράση.

Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι καταπιεστές.
Ό,τι και αν γράφουμε στο Ιντερνετ ή , όσο πολύ και αν φωνάζουμε με κάθε ευκαιρία, δεν ιδρώνει το αυτί τους.
Ούτε ντρέπονται φυσικά, γιατί η ντροπή υποδηλώνει άνθρωπο με συνείδηση, κάτι που αν κάποτε είχαν, τώρα το έχουν ξεχάσει προ πολλού.
Το μόνο που καταλαβαίνουν είναι η πράξη.
Με πράξη λοιπόν θα τους απαντήσουμε στις 11 Μαΐου, στη
μεγάλη απεργία....

0 Νομίζεις ότι είσαι πιο υγιής γιατί παίρνεις βιταμίνες;

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν είσαι, και όχι μόνο αυτό μάλλον σε οδηγεί σε ανθυγιεινές συνήθειες. Μία πρόσφατη έρευνα από Ταυλανδούς ερευνητές έδειξε μια περίεργη σχέση μεταξύ λήψης συμπληρωμάτων και υγείας. Οι επιστήμονες αφού κοίταξαν την βιβλιογραφία διαπίστωσαν ότι ενώ πολύς κόσμος λαμβάνει βιταμίνες η δημόσια υγεία δεν έχει βελτιωθεί.

Έτσι έκαναν ενα πείραμα και χώρισαν εθελοντές σε 2 ομάδες, στην μια ομάδα τους δόθηκε μια πολυβιταμίνη ενώ στη δεύτερη ομάδα μια εικονική πολυβιταμίνη. Στη ουσία όμως και οι δυο ομάδες έλαβαν εικονική πολυβιταμίνη. 

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα άτομα που νόμιζαν ότι έπαιρναν πραγματική βιταμίνη πίστευαν ότι ήταν απρόσβλητοι σε προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να ακολουθούν επικίνδυνες για την υγεία δραστηριότητες. Έτσι για παράδειγμα τρώγανε πιο ανθυγιεινά γεύματα και περπατάγανε λιγότερο. Φαίνεται λοιπόν ότι άτομα που παίρνουν βιταμίνες έχουν την εσφαλμένη αντίληψη ότι... προστατεύονται με αποτέλεσμα να κάνουν κακές επιλογές σε θέματα υγείας στη καθημερινή τους ζωή.

Μην πέφτεις και εσύ σε αυτή την παγίδα, όχι μόνο γιατί μια πολυβιταμίνη δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις ευεργετικές ιδιότητες μιας τροφής αλλά και γιατί οι έρευνες τελικά δεν ειναι τόσο ξεκάθαρες αν τελικά μια πολυβιταμίνη κάνει καλό η κακό

0 ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011. Όχι στην Ανάκριση των εκατοντάδων προσωπικών ερωτήσεων!

Είναι υποχρεωτική; Όχι! 
Διαβάστε εδώ γιατί. 
Μην αφήσετε να σας τρομοκρατήσουν κι άλλο!...

0 Τα μεγαλύτερα φρούτα και λαχανικό στον κόσμο.

Μερικές φορές η φύση ξεχνιέται και ξεφεύγει από τα όρια. Δείτε μια εντυπωσιακή λίστα με τα μεγαλύτερα φρούτα και λαχανικά του κόσμου.









0 Τεχνολογίες που είναι παλαιότερες απ' όσο νομίζατε.

Ορισμένα τεχνολογικά επιτεύγματα όπως το ipod, το αυτοκίνητο, οι υπολογιστές, τα video games και μερικά άλλα, έχουμε την αίσθηση ότι ανακαλύφθηκαν πρόσφατα. Δείτε μια λίστα με τεχνολογίες του σήμερα που είναι παλαιότερες απ' όσο νομίζατε.


0 Xαρτονομίσματα του κόσμου !

Μερικά περίεργα χαρτονομίσματα από όλο τον κόσμο. Μας κίνησαν το ενδιαφέρον και σας τα παρουσιάζουμε. Όλα φέρουν χαρακτηριστικά της χώρας που τα χρησιμοποιεί αλλά μερικές απεικονίσεις είναι για εμάς αρκετά περίεργες. Ζώα, φυτά, μυθικές μορφές και σκαριφήματα που εντυπωσιάζουν.

0 SCHOOLWAVE 2011 - Επιλέχθηκαν οι 21 μπάντες

Το SCHOOLWAVE επιστρέφει στο Κέντρο Ιππασίας - Πάρκο Γουδή (Αθήνα) στις 8-9 & 10 Ιουλίου, για 7η συνεχή χρονιά.

Η επιλογή των συγκροτημάτων έγινε από τους Γιάννη Πετρίδη (ραδιοφωνικός παραγωγός), Γιώργο Κουμεντάκη (συνθέτης), Νίκος Κυπουργός (συνθέτης), Βασιλικό (Raining Pleasure), Σάκη (Rotting Christ), Χρήστο Ιωαννίδη (Schooligans) και  Φοίβο Δεληβοριά (συνθέτης, στιχουργός).

0 Ο χρωματιστός κόσμος των πτηνών

Colorful-World-of-Birds-40
Γνωρίζατε ότι τα πτηνά είναι ένα από τα λιγοστά είδη ζώων, όπου τα αρσενικά είναι πιο όμορφα από τα θηλυκά; Αυτό συμβαίνει γιατί τα αρσενικά πρέπει να προσελκύσουν τα θηλυκά πουλιά με την ομορφιά τους (αλλά και με το τραγούδι).
Σε ελάχιστα είδη πουλιών, τα θηλυκά είναι αυτά που επιδιώκουν το ζευγάρωμα με τα αρσενικά.

0 Το μελλοντικό Laptop

H αλήθεια είναι πως έχουμε ξαναδεί παρόμοια βίντεο που παρουσιάζουν αναδιπλούμενα laptops. Η διαφορά είναι πως η ομάδα της Rolltop έχει ήδη την τεχνολογία. Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι αν θα κυκλοφορήσει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά πότε θα κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο. Το Rolltop, είναι ένα κομψό μηχάνημα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως laptop-tablet-τσάντα. Ως tablet θα ήταν κάτι ανατρεπτικό, ως laptop όμως δεν γνωρίζουμε πόσο καλά μπορεί να τα καταφέρει. Αυτό είναι κάτι που θα αφήσουν το -προσεχές ελπίζουμε- μέλλον.

0 Άλλο Ιστορία, άλλο σχολικά βιβλία ιστορίας

Η επιστήμη της Ιστορίας δεν είναι συνώνυμη με τα σχολικά βιβλία της Ιστορίας. Η πρώτη επιχειρεί διαδοχικές προσεγγίσεις της...

 αλήθειας κάθε θέματος, με βάση τα στοιχεία τα οποία διαθέτει, ενώ τα εκπαιδευτικά βοηθήματα σκοπό έχουν να δημιουργήσουν πρότυπα συμπεριφοράς για τους νέους και φρονηματισμού για τους μεγαλύτερους.

0 "Ο Μπιν Λάντεν πέθανε από ασθένεια πριν από χρόνια"!

Η Τεχεράνη υποστηρίζει πως έχει αποδείξεις ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είχε πεθάνει από μακροχρόνια ασθένεια, πολύ πριν από την αμερικανική επιχείρηση στο έδαφος του Πακιστάν!
  Αυτό δήλωσε ο Ιρανός υπουργός Πληροφοριών Heidar Moslehi, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο FARS.

  «Έχουμε ακριβείς πληροφορίες ότι ο Μπιν Λάντεν πέθανε από ασθένεια πριν από καιρό», είπε ο Moslehi....

0 Πρωτιά για την Ελλάδα στον τομέα της ρομποτικής χειρουργικής!!!

Να και μια θετική πρωτιά για τη χώρα μας, καθώς η Ελλάδα φέρεται να είναι πρωτοπόρος σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της ρομποτικής χειρουργικής, αφού πριν από δύο μήνες, εφαρμόστηκε η Ρομποτική Χειρουργική Μιας Τομής (Single Site Robotic Surgery), η οποία πρόκειται για την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα αυτόν...

0 Μία Rolls Royce από άλλο πλανήτη!

image

0 Φοβάστε το ύψος?? Πηγαίνετε μια βόλτα στο Preikestolen στην Νορβηγία!

Αν φοβάστε τα ύψη, έχω να σας κάνω μια πρόταση. Αν ποτέ βρεθείτε στην Νορβηγία να επισκεφτείτε τον βράχο Preikestolen.
Το Preikestolen ή Prekestolen είναι γνωστό επίσης από τις αγγλικές μεταφράσεις Preacher's Pulpit ή Pulpit Rock και από την παλαιά τοπική ονομασία Hyvlatonnå. Είναι ένας ογκώδης απότομος βράχος ύψους 604 μέτρα (1982 πόδια) απέναντι από το οροπέδιο Kjerag στην Νορβηγία. Η κορυφή του βράχου είναι περίπου 25 επί 25 μέτρα (82 επί 82 πόδια) και είναι σχεδόν επίπεδος. Αποτελεί ένα διάσημο τουριστικό θέρετρο στην Νορβηγία.2185811545_ed48176431_o

0 Φωτογραφικός Φακός - Διάστημα


Ένα απο τα ωραιότερα κομμάτια στην φωτογραφία είναι οι διαστημικές φωτογραφίες. Είτε τραβηγμένες απο διαστημικό σταθμό είτε απο κάποιο διαστημικό λεωφορείο δίνουν μια άλλη αίσθηση σε αυτόν που τις βλέπει , αφού κρυφός πόθος όλων είναι το ταξίδι στο διάστημα.
Απολαύστε μερικές φωτογραφίες τραβηγμένες απο το διάστημα

0 Όταν οι αρχιτέκτονες έχουν κέφια

εμπνευσμένοι αρχιτέκτονες
Νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα όσον αφορά τα παράξενα και εντυπωσιακά κτήρια ανά τον κόσμο; Απ’ότι φαίνεται, η έμπνευση των αρχιτεκτόνων δεν σταματάει ποτέ…

0 ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ.... ΘΑΝΑΤΟΣ!!!...ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ...



Προσοχή! Tα προϊόντα αυτά προέρχονται ή είναι πιθανό να προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί µε µεταλλαγµένους οργανισμούς.

Αυτή η κατηγορία περιλαµβάνει επίσης τα προϊόντα των εταιριών που έχουν δώσει ασαφείς απαντήσεις και τα προϊόντα εταιριών που δεν έχουν απαντήσει στο σχετικό ερωτηματολόγιο 

Metal Lag Men A

0 Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
Πιο πολύ μιλάμε για την όποια επανάσταση
παρά κάνουμε κάτι γι'αυτήν...

 Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην εποχή του θεάματος.

Την μια έχεις τσόντες, την άλλη γάμους, την άλλη life style θέματα για λοβοτομημένους θεατές.

Και βρίσκουμε δικαιολογίες.
Βλέπουμε την ανεργία να καλπάζει, τις χώρες να υποφέρουν από την δικτατορία των αγορών και του κορπορατισμού μεταξύ κυβερνήσεων-πολυεθνικών.

Βλέπουμε τα χάλια του διπλανού και επαναπαυόμαστε με τα δικά μας.

Θάβουμε τις δικαιολογίες μας επειδή δειλιάζουμε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...