ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

0 Περιμενοντας το Τελος: Αποθηκευση τροφιμων(;)

Σιγουρα θα εχετε δει, ακουσει τα διαφορα που λεγονται για το ετος 2012 και ολες τις θεωριες που σκιαζουν αυτο το ετος. Συνδυαζοντας μαλιστα τις ολοενα και αυξανομενες αντιξοοτητες της εποχης μας, σιγουρα κανει τον καθενα να σκεφτετε πολλα και διαφορα. Ολοι μας προσπαθουμε να “πιαστουμε” απο καπου και να “σταματησουμε” την κατρακυλα που μας εχει παρει.
Η πρωτη σκεψη που κανει ο καθενας ειναι να εξασφαλισει και να αποθηκευση καποια ποσοτητα τροφιμων, για τις δυσκολες στιγμες. Το δυαδικτυο ειναι γεματο με blogs, ιστοσελιδες, videos, για το πως μπορει να γινει αυτη η διαδικασια ακομα και με επαγγελματικο τροπο. Μηχανηματα, ειδικες σακουλες, κατασκευη κελλαριων, αποθηκες κτλ. Ολες οι πληροφοριες ειναι εκει εξω, διαθεσιμες και ο καθενας μπορει να τις βρει και να τις εφαρμοσει. Μπορειτε να αποθηκευσετε τροφιμα, ακομα και για 10 χρονια με απλες συσκευες και λιγο κοπο. Αξιζει ομως; Ακομα και αν εξασφαλισουμε την τροφη μας για αρκετα χρονια, τι μας κανει να πιστευουμε οτι θα εχουμε σωθει;

0 Προς αγανακτισμένους. Μην ''ψαρώσετε'' σε μια πιθανή προβοκάτσια στην μεγάλη μας συγκέντρωση στις 28-29.!

Αν δούμε να είναι έτοιμοι να μπουν στην ειρηνική μας συγκέντρωση διάφοροι με κουκούλες ή με κρυμμένες αστυνομικές ταυτότητες κτλ θα πρέπει να φύγουν είτε με το καλό είτε με το κακό. Καλό θα ήταν να προσέχουμε από το πρωί γύρω από την πλατεία μην τυχόν και οι αστυνόμοι βρουν κανέναν ''λαθρομετανάστη που πουλάει κοντάρια για σημαίες''.  Θα πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν πως δεν μασάμε από προβοκάτσιες και πως το μεσοπρόθεσμο τους στο τέλος δεν θα περάσει. 
Αν και δεν νομίζω η ΕΛ.ΑΣ να είναι τόσο ''περιορισμένης ευθύνης'' εξουσία ώστε να ξαναδημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα, για την προστασία όπως λένε, των αγανακτισμένων....

1 28-29/6/2011 ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

28-29 Ιουνίου: 48 ώρες στο δρόμο
Όλη η Ελλάδα στο Σύνταγμα για να μην περάσει το Μεσοπρόθεσμο

Εδώ κι ένα μήνα, έχουμε κατακλύσει τις πλατείες όλης της χώρας διεκδικώντας να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Στις 28-29/6, ο αγώνας μας φτάνει σε σημείο καμπής. Η κυβέρνηση της μηδενικής κοινωνικής νομιμοποίησης επιχειρεί την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. Αυτό το σχέδιο δεν πρέπει να περάσει. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη λεηλασία του κοινωνικού πλούτου, δεν πρόκειται να ανεχτούμε την εξαθλίωση των πολλών για να την εξασφάλιση των κερδών των λίγων. 

1 Φωτογραφίες από την εκτέλεση των Ελλήνων από τους Γερμανούς στην Κρήτη

http://3.bp.blogspot.com/-wb_2bzWe7Bg/TftLmYPC7LI/AAAAAAAABho/s0RwUp9acU0/s1600/1.jpg
 
Οι οικογένειες των θυμάτων και το ελληνικό κράτος δεν αποζημιώθηκαν ποτέ. 
Αντίθετα, σήμερα 70 χρόνια μετά οι Γερμανοί μάς ζητούν την αποπληρωμή όλων των χρεών προς εκείνους...
Τον Ιούνιο του 1941 οι στρατιώτες της Ναζιστικής Γερμανίας μπήκαν στοΚοντομαρί Χανίων και εκτέλεσαν 25 συμπατριώτες μας ως αντίποινα για τις απώλειές τους κατά τη διάρκεια της Μάχης τηςΚρήτης. 

0 ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕ ΤΟΥ 2007 ΣΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ...ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ...ΤΥΧΑΙΟ...(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ποσοι θυμουνται την 27η προς 28η ιουνη του 2007; τις μερες εκεινες που η πυρινη λαιλαπα καταστρεψε το μεγαλυτερο μερος των πιο ομορφων  και αγριων  τοπιων του βουνου; Ο καιρος περασε και μεσα στο γενικο ζοφο των ημερων που ακολουθησαν ξεχαστηκε η παρνηθα οπως και ολα εκεινα τα  υπεροχα μερη που χαθηκαν εκεινο καταθλιπτικο καλοκαιρι.

Ομως για το κρατος και τα αφεντικα τα παντα μπορουν να παραξουν κερδος...και η σταχτη και η φωτια! ειναι γνωστο πλεον πως ο καπιταλισμος ειναι μια μηχανη καταστροφης και αυτη ειναι η δυναμη του. Αφου λοιπον εγινε σε πρωτη φαση το απαραιτητο σκυλεμα (επικοινωνιακο κυριως - μπιζνεσμεν, μμε, φορεις, παραγοντες, υπουργοι, παπαδαριο, κρατικοδιαιτοι οικολογοι) πανω στο κορμι του βουνου που ψυχορραγούσε ηρθε και η "ουσια" αυτου που λεμε μπιζνα!

0 Project: Αποξήρανση τροφίμων

dehydrating Project: Αποξήρανση τροφίμων
Μπαίνουμε σε νέες περιπέτειες για να διατηρήσουμε τρόφιμα μέσω της παλαιότερης και οικονομικότερης μεθόδου, της αποξήρανσης τροφίμων…
Για πολλούς αιώνες πριν την ανακάλυψη των αγαπητών μας ψυγείων ο άνθρωπος συνήθιζε να αποξηραίνει την τροφή του για να τη διατηρήσει για το χειμώνα. Μέθοδος φυσική, πετυχημένη και σίγουρα απολύτως δοκιμασμένη για πολλές γενιές ανά τον κόσμο.

4 Χωρίς ντροπή ο εκλεκτός του ΓΑΠ με ετήσιο μισθό 423.750 €, καλεί τους άνεργους τους φτωχούς και τους χαμηλό-συνταξιούχους να συνεισφέρουν...

 Mε ετήσιο μισθό 423.750 €
 
Γράφει ο Δευκαλίωνας

Βασίλης Ράπανος, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας, 23 Ιουνίου 2011: «Το δίλημμα που αντιμετωπίζει η χώρα είναι πτώχευση ή επώδυνη προσαρμογή και μεταξύ των δυο η επιλογή της δεύτερης λύσης είναι αναπόφευκτη».
 
Δημόσια και με ευθύτητα έθεσε το δίλημμα των ημερών ο κ. Βασίλης Ράπανος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Είτε θα εφαρμοσθούν τα.... επώδυνα μέτρα είτε θα πτωχεύσει η χώρα.
 

0 Δείτε πως κλέβουν την ψήφο του Ελληνικού λαού-ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ-ΒΙΝΤΕΟ!!!

Δείτε πως κλέβουν την ψήφο του Ελληνικού λαού βυθίζοντας τον στην ανυπαρξία και ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός τους.Το παρακάτω βίντεο τα λέει όλα συγκεντρωμένα σε 9 λεπτά....
Το βίντεο στο read more...

0 Ξαναζούμε μέρες του ’50...

thumb
Τον δρόμο για την αναζήτη­ση μιας καλύτερης τύχης στο εξωτερικό φαίνεται ότι αναζη­τούν ολοένα και περισσότεροι Έλλη­νες, οι οποίοι κατά μεγάλο ποσοστό, σύμφωνα με αποτέλεσμα έρευνας, θεωρούν ότι ο μεγάλος αριθμός συ­νταξιοδοτήσεων δεν δημιουργεί κά­ποιες σημαντικές ευκαιρίες στην κα­ριέρα τους.
Ακόμη ένα ενδιαφέρον στοιχείο το οποίο προκύπτει από την εν λό­γω έρευνα είναι ότι μειώνεται η αυ­τοπεποίθηση των Ελλήνων εργαζο­μένων ενώ αυξάνεται σταθερά το ποσοστό εκείνων που ανησυχούν ότι θα χάσουν την εργασία τους. Επιπλέον, το ποσοστό που πιστεύει ότι η παραμονή των ταλαντούχων και μορφωμένων εργαζομένων στη χώρα αποτελεί σημαντικό ζήτημα, είναι μικρότερο από το ποσοστό άλ­λων χωρών. Επίσης μόλις το 1/3 των ερωτηθέντων θα ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο να εργαστούν για επι­πλέον δύο χρόνια μετά την κάλυψη του ορίου ηλικίας για συνταξιοδότη­ση και χωρίς να...
λάβουν αύξηση στις απολαβές τους.

Στα συμπεράσματα αυτά καταλή­γει μεταξύ άλλων η πρόσφατη έρευ­να Workmonitor, η οποία πραγματο­ποιήθηκε από τη Randstad και εξε­τάζει τις τάσεις που επικρατούν στην αγορά εργασίας σε όλο τον κόσμο. Μελέτες που έχουν πραγματοποιη­θεί κατά το παρελθόν για την αγο­ρά εργασίας, όπως το «Bridging the Gap» (2010), έχουν καταγράψει δη­μογραφικές αλλαγές στην Ευρώπη και την Αμερική, σχετικά με την αύ­ξηση της ζήτησης και τη μείωση της προσφοράς στην αγορά εργασίας, η οποία προκύπτει εξαιτίας της γήρανσης ή της συρρίκνωσης του εργατι­κού δυναμικού.

0 Ένα ψάρι αλιγάτορας. (Photos)

Θα ήταν πολύ πιθανό, αν βλέπατε μόνο το κεφάλι του συγκεκριμένου ψαριού, να το μπερδεύατε με αλιγάτορα. Ονομάζεται alligator gar (Atractosteus spatula) και είναι ένα πρωτόγονο ακτινοπτερύγιο ψάρι που ζει στη Βόρεια Αμερική.


Πρόκειται για το μεγαλύτερο, αποκλειστικά του γλυκού νερού, ψάρι που ζει στη Βόρεια Αμερική, με μέγεθος 2,5 έως 3 μέτρα και βάρος τουλάχιστον 91 κιλά όταν είναι ώριμο. 

Το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο alligator gar που πιάστηκε ποτέ είναι 166 κιλά!

0 Προσπαθούν να φιμώσουν Ροδίτικο Βlog


ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΡΟΔΙΩΝ !!!

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

2 Δυτική Μεσσηνία


Η Χρυσή Ακτή στη Γιάλοβα
Εξωτικές κι ανεξερεύνητες παραλίες, κοντινά νησάκια με φυσικούς θησαυρούς, αξιοθέατα που δικαιολογούν στο
έπακρο το χαρακτηρισμό τους, ευκαιρίες να χαθείς στο πλήθος ή να απομονωθείς - η Δυτική Μεσσηνία είναι γεμάτη επιλογές.

0 Το μεσοπρόθεσμο... (Όλο το νομοσχέδιο)



 Δείτε πως με ετην εφαρμογη αυτου του νομου ξεπουλάνε την Εδαφική ακαιραιότητα και πάει ο Έλληνας πια να ζει αξιοπρεπώς

To Μεσοπρόθεσμο...

0 Οι παγωμένοι καταρράκτες του Νιαγάρα

Η ροή του νερού είχε διακοπεί εντελώς πάνω στους καταρράκτες του Νιαγάρα στις 29η Μαρτίου του 1848. Αυτό έγινε λόγω του πάγου στους ποταμούς για αρκετές ώρες. Είναι η μόνη γνωστή φορά που συνέβη. Δεν παγώσαν μόνο απο πάνω, αλλά η ροή σταμάτησε σε σημείο που οι άνθρωποι πραγματικά περπάτησαν πανω στην κοίτη ποταμού.

0 Διαλέξτε σοφά...!

Αστυνομικέ ….προστάτευε με….

Μπάτσε…. Ηρέμησε….
Αστυνομικέ …..αγωνίσου μαζί μου!!….

Μπάτσε….. χαλάρωσε…..
Αστυνομικέ….. βοήθησε με….


Μπάτσε ….. σύνερθε….
Αστυνομικέ…… με.....
καταλαβαίνεις;

Μπάτσε ….. άνοιξε τα μάτια σου….
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...