ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

0 Δεν ψηφίζω Πασοκ και Νέα Δημοκρατία γιατί...

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ...
Γιατί είμαι απελπισμένος.
Γιατί είμαι οργισμένος.
Γιατί με πρόδωσαν.
Γιατί είμαι στα όρια μου.
Γιατί είναι ψεύτες.
Γιατί είναι ανίκανοι.
Γιατί δεν υπάρχει ΥΓΕΙΑ.
Γιατί δεν υπάρχει ΠΑΙΔΕΙΑ.
Γιατί η βενζίνη πήγε 2 ΕΥΡΩ.
Γιατί ο μισθός πήγε 600-700 ΕΥΡΩ.
Γιατί το πετρέλαιο πήγε 1 ΕΥΡΩ(και από το φθινόπωρο θα πάει 1.45!).
Γιατί έκλεισε η επιχείρηση μου.

Γιατί είμαι άνεργος και δεν μπορώ να βρω εργασία.
Γιατί δεν έχω να ταΐσω κυριολεκτικά τα παιδιά μου.
Γιατί δεν έχω να πληρώσω ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ-ΔΕΗ.
Γιατί δεν έχω να πληρώσω το ενοίκιο μου.
Γιατί δεν βάλανε ούτε έναν κλέφτη πολιτικό στην φυλακή.
Για το μέλλον των παιδιών μου.
Για να δω επιτέλους κάποια στιγμή ένα φως.
Για να μην ντρέπομαι που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ.

0 Η πιο τρομακτική τουαλέτα του κόσμου


0 Η τεχνολογία προχωρά και πλέον βλέπουμε όσα πριν λίγα χρόνια βλέπαμε σε ταινίες και δε τα πιστεύαμε

Η τεχνολογία προχωρά και πλέον βλέπουμε όσα πριν λίγα χρόνια βλέπαμε σε ταινίες και δεν τα πιστεύαμε.

Στο βίντεο θα δείτε ένα πουλί-ρομπότ.

Ο τρόπος που έχουν καταφέρει οι κατασκευαστές του να το κάνουν να πετάει είναι εκπληκτικά όμοιος μ΄ αυτόν που πετάει ένα πραγματικό πουλί.

Όλα αυτά τα επιτεύγματα της ρομποτικής προορίζονται ασφαλώς και για στρατωτική χρήση. Κυρίως γι΄ αυτή.

Είναι πουλί ή ρομπότ;

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

1 Νεα φωτογραφία ΣΟΚ κομματόσκυλων. Η "νεολαίοι" προσκυνούν τον Σαμαρά

Μετά το εμετικό στιγμιότυπο του σκυλοπασόκου που φίλησε (!!!) το χέρι του Βενιζέλου, ιδού άλλη μια αηδιαστική σκηνή κομματοκοπρόσκυλων, αυτή τη φορά από το γαλάζιο μαντρί:
Μάλιστα, θεωρούμε πως αυτή η φωτογραφία είναι ακόμα πιο σοκαριστική από την προηγούμενη, διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με νέους ανθρώπους που ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!

0 Δωρεάν βιβλίο | Πως να επιβιώσεις οικονομικά



διαβάζουμε στο υπέροχο ftiaxno.gr
Ξεπεράστε την Οικονομική Κρίση! Η εποχή είναι τόσο δύσκολη που επιβάλλει να κατεβάσουμε ιδέες για να επιβιώσουμε. Εμείς σας προτείνουμε να κατεβάσετε κάτι πολύ πιο εύκολο.

 Για την ακρίβεια, το πιο χρήσιμο e-book που διατίθεται αυτή τη στιγμή ηλεκτρονικά.

Εξοικονομήστε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε! Στις 148 σελίδες του ηλεκτρονικού βιβλίου (e-book) θα βρείτε πολλούς τρόπους οικονομίας που μπορούν να γίνουν από όλους…
 
κατεβάστε το εδώ

0 Ιπποφαές: Η αρχαία υπερτροφή που έκανε θαύματα

Στην αρχαία Ελλάδα ήταν πολύ γνωστό και η χρήση του ήταν ευρέως διαδεδομένη. Στο σύγχρονο κόσμο, όμως, οι επιστήμονες ανακάλυψαν τις εκπληκτικές του ιδιότητες μόλις την τελευταία πενταετία.

Το ιπποφαές αποτελεί ένα από τα φυτά, τα οποία κατακτούν την παγκόσμια αγορά και τους καταναλωτές με μεγάλη ταχύτητα, χάρη στις τεράστιες θεραπευτικές του ιδιότητες.

Στη Ρωσία και την Κίνα η καλλιέργειά του θεωρείται συστηματική, με την Ελλάδα να ευελπιστεί στο άμεσο μέλλον να μπει με δυναμικό τρόπο στην παγκόσμια αγορά.

0 Η πιο παράξενη παιδική χαρά στον κόσμο!

ΦΩΤΟ: Η πιο παράξενη παιδική χαρά στον κόσμο!Όταν αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια ολοκαίνουργια παιδική χαρά σε προάστιο του Μονάχου κανείς δεν περίμενε το «αλλόκοτο» αυτό αποτέλεσμα. «Πού είναι οι κούνιες;», «Τι έγιναν οι τσουλήθρες;», «Μαμά, τραμπάλες δεν έχει;» ήταν μερικά από τα αυθόρμητα ερωτήματα διά στόματος μικρών και μεγάλων!

0 Η Γαλάζια Λίμνη στα νησιά Γκαλάπαγκος

Φωτογράφος: Bobby Haas
Rocas Baimbridgen, νησιά Γκαλαπάγκος. Στα υφάλμυρα νερά της λιμνοθάλασσας μαζεύονται πολλά φλαμίνγκο.

0 Η ψευδαίσθηση της επιλογής

Niki Lyberis

Πάμε στο super market. Και διαλέγουμε την τάδε μάρκα για το σαμπουάν μας, άλλη για το απορρυπαντικό, άλλη για την γατοτροφή, άλλη για το πρωινό, τη σοκολάτα ή τα αναψυκτικά μας.

Μάλιστα, λέμε στον εαυτό μας «μου αρέσει αυτό» και ....


«δεν μου αρέσει στη γεύση εκείνο». Πηγαίνουμε στο super market και νομίζουμε πως έχουμε επιλογή, ανάμεσα σε εκατοντάδες μάρκες, χιλιάδων προϊόντων.

Τελικά, τι επιλογές έχουμε; Το παρακάτω pictographic κυκλοφορεί ευρέως στα κοινωνικά δίκτυα, εμείς το είδαμε στο Google+ και μας έπιασε μία μικρή κατάθλιψη. Ίσως γιατί πιστεύαμε πως αγοράζοντας διάφορα προϊόντα για να καλύψουμε τις ανάγκες μας, συμβάλλαμε στην καλύτερη οικονομική κατάσταση πολύ περισσότερων ανθρώπων απ’ ότι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

0 Μια μυστική βάση υποβρυχίων στη Ρωσία!

Καλώς ήρθατε σε ένα μέρος που κάποτε ήταν μια μυστική βάση για την επισκευή υποβρυχίων  και τώρα πλέον είναι μουσείο.
 
Η βάση αυτή βρίσκεται στον κόλπο της Μπαλακλάβα (Balaclava) και  είναι ένα υπόγειο συγκρότημα που χρησιμοποιούνταν με την επισκευή και προστασία των μεσαίων υποβρυχίων. 
 
 Η κατασκευή του αντικειμένου ξεκίνησε το 1957 και τελείωσε το1961. Το κανάλι της υπόγειας βάσης έχει  506 μέτρα μήκος, 6-12 μέτρα πλάτος και 6-8 μέτρα βάθος. Οι εργαζόμενοι στο υπόγειο συγκρότημα θα μπορούσε να επισκευάσουν τα υποβρύχια και στη συνέχεια μέσα από μια ειδική πύλη τα έβγαζαν στη θάλασσα. Το συγκρότημα είχε επίσης χρησιμοποιηθεί ως καταφύγιο για βόμβα για χίλια άτομα. Το συγκρότημα είχε αντοχή για πυρηνική βόμβα 100 κιλοτόνων.

0 Λήμνος... το νησί του Ηφαίστου!

Οι υπέροχες θάλασσες με τα κρυστάλλινα ζεστά νερά και τις καθαρές αμμουδιές, οι αξιόλογοι αρχαιολογικοί χώροι, οι παραδοσιακοί οικισμοί, οι παράξενοι γεωλογικοί σχηματισμοί και τα πετρώματα, η ηρεμία του τοπίου, είναι σίγουρο ότι θα συναρπάσουν τον κάθε επισκέπτη της Λήμνου.

Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Μύρινα με πληθυσμό 6.000 περίπου κατοίκους. Είναι χτισμένη στη θέση της ομώνυμης αρχαίας πόλης. Πρόκειται για έναν εξαιρετικής γραφικότητας οικισμό με λεύκες, πλατάνια, ευκάλυπτους, αρμυρίκια και τζιτζιφιές, που στεφανώνεται από ένα επιβλητικό κάστρο που δεσπόζει περήφανο πάνω από τους δύο γιαλούς της πόλης.

Τα στενά λιθόστρωτα καλντερίμια, τα κεραμοσκέπαστα σπίτια, τα παλιά αρχοντικά δημιουργούν ένα σκηνικό απαράμιλλης και πρωτόγονα ανεπιτήδευτης ομορφιάς, που δύσκολα συναντά κανείς σήμερα. Τα δεκάδες ψαροκάικα στο λιμάνι, οι μυρουδιές από τις ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκα ψάρια και εκλεκτά ντόπια κρασιά, συνθέτουν μια εικόνα γαλήνης και παράλληλα ένα ηδονιστικό παράδεισο των αισθήσεων που δεν ξεχνιέται εύκολα.

0 Τα αιολικά πάρκα επηρεάζουν την κλιματική αλλαγή

Η περιβόητη πράσινη ανάπτυξη μπορεί τελικά να κάνει κακό στον πλανήτη!

Αυτό μας λένε τα τελευταία στοιχεία, που θέλουν τις «πεντακάθαρες», και  φιλικές προς το περιβάλλον ανεμογεννήτριες ανανεώσιμης ενέργειας, να συνεισφέρουν στην παγκόσμια υπερθέρμανση.

Το πρόβλημα δημιουργείται επειδή οι τεράστιες προπέλες τους, προκαλούν μεγαλύτερη του κανονικού κυκλοφορία του αέρα.

Αυτό σημαίνει, ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο ζεστός αέρας στα υψηλότερα στρώματα να τραβιέται προς τα κάτω, και να αναμιγνύεται με τις πιο ψυχρές θερμοκρασίες του εδάφους.

0 Τα φάρμακα της φύσης



Για να μην παίρνετε με το παραμικρό φάρμακα, αφού η φύση έχει προνοήσει για εσάς. Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές που μπορεί να φανούν χρήσιμες.

Μέντα: Τα φύλλα και το αιθέριο έλαιό της χορηγούνται για την καταπολέμηση της ημικρανίας. Βράζετε δύο κουταλιές φύλλα σε 500 γραμμάρια βραστό νερό και πίνετε 1-4 κούπες την ημέρα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι γυναίκες που θηλάζουν δεν πρέπει να την καταναλώνουν, καθώς σταματάει την παραγωγή γάλακτος.

Χαμομήλι: Βράστε μία πρέζα χαμομήλι σε μία κούπα νερό, σουρώστε το και καθαρίστε ερεθισμένο δέρμα ή κάντε στοματικές πλύσεις, καθώς έχει αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική και ηρεμιστική δράση.
Μπορείτε και να το πιείτε (1 κουταλάκι χαμομήλι σε 1 κούπα ζεστό νερό), αν έχετε πυρετό, πονόλαιμο, πονάει το στομάχι σας, έχετε τάση για εμετό ή κράμπες λόγω περιόδου.

0 Βόλτα ανάμεσα στις κορυφές των δέντρων

Το δάσος της Βαυαρίας είναι σε μια κατάφυτη ορεινή περιοχή της Βαυαρίας, στη Γερμανία. Εκτείνεται κατά μήκος των συνόρων με την Τσεχία και συνεχίζεται στην τσέχικη πλευρά με το δάσος της Βοημίας. Ένα τμήμα του αποτελεί μέρος του ομώνυμου Εθνικού Πάρκου και είναι η μεγαλύτερη προστατευόμενη περιοχή στην κεντρική Ευρώπη.
Ένα πολύ δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο στο δάσος της Βαυαρίας είναι η ξύλινη γέφυρα που έχει φτιαχτεί πάνω στα δέντρα, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε μήκος στον κόσμο. 
Οι επισκέπτες περπατούν πάνω σε ένα ξύλινο μονοπάτι, μήκους 1.300 μέτρων, το οποίο οδηγεί σε ύψος 25 μέτρων πάνω στις κορυφές των δέντρων. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...