ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

0 Η μητέρα των μαχών!

0 Πάγκαλος: «Δεν έχω 7.500 να πληρώσω το χαράτσι» (video)


Σχόλιο: Ο κ. Πάγκαλος δεν κρατάει πλέον ούτε τα προσχήματα, μας δουλεύει απευθείας μέσα στα μούτρα μας. Εμείς ως ανοιχτή ματιά επιθυμούμε να βοηθήσουμε τον κ. Πάγκαλο γιαυτό ίσως μέσα στις επόμενες μέρες θα βάλουμε ένα DONATE ώπου όποιος θέλει θα μπορεί να βάλει όσα χρήματα θέλει ώστε να μαζέψουμε τα λεφτά για να πληρώσει ο αντιπρόεδρος το χαράτσι. Κύριε Πάγκαλε είμαστε δίπλα σου.

0 Γιατί προκαλείται ο θυμός;

Επιστήμονες από το βρετανικό πανεπιστήμιο Cambridge υποστηρίζουν ότι οι αυξομειώσεις στα επίπεδα της χημικής ουσίας σεροτονίνης, οι τιμές της οποίας συχνά επηρεάζονται όταν δεν έχουμε φάει καλά ή έχουμε στρες, αλληλεπιδρούν με περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε το θυμό.

Οι ερευνητές διεξήγαγαν πειράματα σε υγιείς εθελοντές. Στο πλαίσιο της έρευνας, οι ειδικοί μετέβαλαν τα επίπεδα της σεροτονίνης των συμμετεχόντων μέσω της διατροφής.

0 Χάρρυ Κλυνν: Είμαστε Έλληνες ρε;

Πείτε μου τι στο διάολο είμαστε και ανεχόμαστε αυτόν τον... αρχιηλίθιο, αυτό το πολιτικό ξέρασμα, αυτό το σκατό, να μας πουλάει ως φτηνιάρικο εμπόρευμα δεκάρας στους πάγκους των τοκογλύφων, να μας υβρίζει, να μας εκβιάζει, να μας απειλεί, να μας ξευτελίζει, να μας προκαλεί…

Έχουμε μέσα μας αίμα;
Μας έχει απομείνει στάλα φιλότιμου, ευθιξίας και παλικαριάς;

Αφού είμαστε ανάξιοι πραγματικής επανάστασης, ανίκανοι να εξεγερθούμε και να στείλουμε στο διάολο το προδοτικό σινάφι του αρχισυνωμότη πράκτορα της παγκοσμιοποίησης, προτιμότερη είναι η ομαδική αυτοκτονία από τον καθημερινό θάνατο και εξευτελισμό…

0 Γιγάντια ηλιακή καταιγίδα κατευθύνεται προς τη Γη.

Μία γιγάντια ηλιακή κηλίδα που κετευθύνεται προς τη Γη, δημιουργεί έντονη ανησυχία στους ειδικούς για τις τηλεπικοινωνίες και τα ηλεκτρικά δίκτυα. Η "κηλίδα 1302", τα τελευταία 24ωρα άρχισε να δραστηριοποιείται με μεγάλη ένταση και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκληθούν προβλήματα στην Γη, όταν η κηλίδα κατά την κίνηση του Ήλιου ευθυγραμμιστεί με τον πλανήτη μας. Τα προβλήματα θα εντοπίζονται κυρίως στη λειτουργία των τηλεπικοινωνιακών δορυφόρων αλλά και των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας.

0 Μήπως είμαστε όλοι πρόβατα τελικά;

Αυτό το ερώτημα δύσκολα θα απαντηθεί, αρκετοί λένε ναι αρκετοί όχι και φυσικά η αληθεια βρίσκεται κάπου στην μέση. Αλλά κατά την προσωπική μου άποψη μπορώ να πω ΙΣΩΣ.
Εδώ και δύο χρόνια ζούμε τον καιρό του Μνημονίου υπό τον Jeffry με τις προσταγές της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ, και το ζούμε με μία κατά τ`άλλα σοσιαλιστική κυβέρνηση.

Και βγαίνουν τώρα οι δημοσκοπήσεις και δείχνουν πως είναι μπροστά ο κολλητός του GAP o SAM, και αναρωτιέμαι υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι διαφορετικό απο αυτό που θέλει η Τρόικα και απαντάω όχι...

0 Αντίο Νάντια. Αντί για στεφάνι, έχεις τον όρκο μου, ότι το παιδί σου θα μάθει ποιοι σε δολοφόνησαν.

Προχθές αυτοκτόνησε μια μανούλα 39 ετών γιατί της πήρε η τράπεζα το σπίτι και θα έμπαινε και φυλακή για χρέη στο δημόσιο. Το παιχνίδι χάνεται Ολυμπία μου, δυστυχώς. Άν δεν το θεωρείς ψυχοπλακωτικό, ανέβασέ το, έτσι για την μνήμη της. Εννοείται ανώνυμα. Ευχαριστώ. Συγχώρεσέ με φιλενάδα. Δεν μπόρεσα να έρθω. Δεν άντεχα να δω μια κουκλάρα δυο μέτρα χωμένη σε ένα κουτί. Θέλω να σε θυμάμαι να με κερδίζεις με μια χεριά στο κατοστάρι. Θέλω να σε θυμάμαι να κολυμπάμε παρέα για ώρες ατελείωτες και να προσπαθούμε να φτάσουμε τον ήλιο που βουτούσε πίσω από την...
Βάρκιζα. Θέλω να σε θυμάμαι να κερδίζεις πρωταθλήματα, να χαμογελάς, να ερωτεύεσαι, να χορεύεις. Γιατί ρε κορίτσι μου; Για 50 κωλοχιλιάρικα; 100;;; Δεν άντεχες την ιδέα να μπεις φυλακή; Θα έβγαινες. Από το χώμα, δεν θα βγεις. Πού πήγε η πειθαρχία σου; Πού πήγε το πείσμα σου; Εσένα, που μου λεγες-πέφτω και θα το κάνω κάτω από 15- εσένα σε νίκησαν 300 αληταράδες, εσένα σε σκότωσαν 300 κτήνη; Τα μάτια του Πέτρου είναι άδεια. Ο Πέτρος, το ξέρω, θα ζωστεί εκρηκτικά και θα μπουκάρει στη Βουλή. Όταν συνειδητοποιήσει ότι έφυγες, θα το κάνει. Αντίο. Να κλάψω δεν μπορώ. Κουράγιο δεν έχω...

0 ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ

Η Γή έχει ηλικία 4,6 δισεκατομμυρίων ετών. Μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις της επιστήμης η Γή μέσα σε αυτή τη περίοδο ύπαρξής της έχει κάνει τέσσερα format… δηλαδή έχει επανεκκινήσει τη ζωή πάνω της… 4 φορές! Πριν τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια με την πρόσκρουση ενός πρωτοπλανήτη που δημιούργησε τη σελήνη και έξι ακόμα συγκρούσεις γιγάντιων αστεροειδών, πριν 2,2 δισεκατομμύρια χρόνια με τη πρώτη εποχή των παγετώνων, πριν 800 εκατομμύρια χρόνια με την δεύτερη εποχή των παγετώνων και πριν 250 εκατομμύρια χρόνια με τεράστιες ηφαιστειακές εκρήξεις φωτιάς από τον πυρήνα της. (Πηγή: Ντοκιμαντέρ Miracle Planet I & II)...

0 "Μικροναυτες" πάνε στον Αρη με το ρωσικο Phobos-Grunt, στο πλαισιο του πειραματος LIFE

 "Μικροναύτες" αποκαλούνται οι μετεωρίτες που μεταφέρουν μορφές ζωής από πλανήτη σε πλανήτη και οι περισσότεροι είναι τόσο μικροί, που δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι.
Είναι τοποθετημένοι σε μικρούς κυλίνδρους στο ρωσικό σκάφος 11 τόνων Phobos-Grunt, το οποίο θα εξερευνήσει τον "Φόβο", το φεγγάρι του Αρη, και θα επιστρέψει στη Γη με δείγματα των πετρωμάτων του. Το ταξίδι αναμένεται να διαρκέσει περίπου τρία χρόνια. Η επιστροφή του προγραμματίζεται για τον Αύγουστο του 2014, όταν η μικρή κάψουλα με τα δείγματα θα προσγειωθεί στο Καζακστάν.
Η αμερικανική Πλανητική Εταιρεία (Planetary Society) έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του πειράματος στο Phobos-Grunt. Συγκεκριμένα, οι μικροναύτες θα απομονωθούν στη μικρή συσκευή του πειράματος, LIFE (Living Interplanetary Flight Experiment). Στο διάστημα των 34 μηνών που θα διαρκέσει το ταξίδι θα φιλοξενηθούν 10 διαφορετικές κατηγορίες οργανισμών μέσα σε 30 μικρούς κυλίνδρους.

0 Γκλέτσος: «Καταστρέψατε την Ελλάδα και θες και σεβασμό ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ»!

Ποιος είδε τον Γκλέτσο και δεν τον φοβήθηκε…
Ο δήμαρχος Στυλίδας στην συνεδρίαση του Περιφεριακού Συμβουλίου της Στερεάς Ελλάδας πέταξε τα «γαλλικά» του στον πρώην βουλευτή της ΝΔ Αθανάσιο Χειμάρα.
«Κανένας σεβασμός σε αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα… Η κοροιδία τέλος…»
Μοναδικο ντοκουμεντο με τον Γκλέτσο να ρίχνει «Γαλλικά» για την κατασταση της Ελλάδας…


Σχόλιο ανοιχτής ματιάς: Μας αρέσει δεν μας αρέσει, μέχρι στιγμής ο Απόστολος Γκλέτσος εξηγείτε πιο ωραία από όλους. Μπορεί κάποιοι να τον θεωρούν τραμπούκο αλλά ο κ. Γκλέτσος έχει τον πραγματικό τσαμπουκά που χρειάζεται να έχει ένας πρωθυπουργός.

0 Η φωτογραφία της ημέρας. Τρομακτική καταιγίδα πάνω από το Grand Canyon...


Απίστευτη λήψη από τον φωτογράφο Dan Ransom! Η φωτογραφία έχει τίτλο «Grand Monsoon».
http://www.otherside.gr/

0 ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΔΑΝΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ!

Ο Καρατζαφερης επικίνδυνος για την Ελλάδα. Συζητά με ξένους που θέλουν το διαμελισμό της χώρας!
Πριν 2 εβδομάδες συναντήθηκε με τον Καρατζαφέρη ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ!!!
Ο Δανός Μόρτεν Μέσερσμιντ, μέλος του Λαϊκού Κόμματος της Δανίας και ευρωβουλευτής, έδωσε σχετική συνέντευξη σε εφημερίδα της χώρας του, στην οποία λέει ότι “αν η Ελλάδα επιθυμεί να δανειστεί εκ νέου από την ΕΕ, τότε το κόμμα του θα απαιτήσει πιο δραστικά και μη παραδοσιακά μέτρα διασφάλισης”...

0 Ποιος είναι ο "Θεός" των θρησκειών;

Μία επεξηγηματική απάντηση εκ του ιστολογίου Έλλην και Χάος απέναντι σε ερώτηση αναγνώστη περί του τι είναι ο "Θεός" των θρησκειών που ακούει στα ονόματα Σιν-Σιων-Σινα-Σεντάι-Τζεντάι-Τζέηντ-Τζουντ-Γιουντ-Γιαχβέ-Ελλόχ-Ελοχίμ-Αλλάχ κτλ.

0 Ποιός χρηματοδοτεί την έρευνα για τα... βιολογικά barcode!

Αμερικανοί επιστήμονες έκρυψαν μυστικά μηνύματα σε κολοβακτηρίδια, που μετάλλαξαν ώστε διαβάζονται μόνο όταν σε συγκεκριμένες συνθήκες, κάτω από τις οποίες οι πρωτεΐνες τους αρχίζουν να λάμπουν.
  Πρόκειται στην ουσία για νέα βιολογικά barcode, τα οποία αρχικά θα ενσωματωθούν σε ζωντανούς οργανισμούς, σπόρους και καλλιέργειες, ώστε να πιστοποιούν την γνησιότητα τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...