ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

0 Πέντε κορυφαίες ιστορίες εκδίκησης...

Το θέμα της εκδίκησης είναι τόσο παλιό, όσο και η ίδια η Ιστορία. Σχεδόν από την εποχή που ανακαλύφθηκε η γραφή, οι άνθρωποι είχαν έμφυτη την επιθυμία να τιμωρήσουν με το ίδιο νόμισμα όσους θεώρησαν ότι δεν τους φέρθηκαν σωστά. Ο Κώδικας του Χαμουραμπί για παράδειγμα, το 1760 προ Χριστού, διαπνέεται από τη λογική «οφθαλμός αντί οφθαλμού» και αποτελεί κατά κάποιο τρόπο την «αφετηρία» για τις μεταγενέστερες πράξεις εκδίκησης. Αλλά ας μην πάμε πολύ μακριά. Ακόμα και οι σύγχρονοι νόμοι βασίζονται στο αναφαίρετο δικαίωμα της κοινωνίας να εκδικείται αυτούς που προσπαθούν να τους διασπάσουν.

Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα, πρόσφατα και μη, εκδικήσεων που για ξεχωριστό λόγο η καθεμία έμειναν στην ιστορία...

0 Παγκόσμιο σοκ! Σατανιστές έκαψαν 18χρονη Ελληνίδα

Την έλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά! Της έκοψαν το ένα χέρι, βάζοντάς το πάνω σε μια φλεγόμενη Βίβλο! Η υπόθεση συγκλονίζει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης…
Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν τρόμο για το τι είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος. Η 18χρονη Κρίστη Θεολόγου, μια κοπέλα ελληνικής καταγωγής που μένει στο Γιοχάνενσμπουργκ με τους παππούδες της, δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν. Ούτε προκάλεσε. Αλλά αυτό δεν είχε σημασία για εκείνους που της επιτέθηκαν.
Την έδεσαν, την έλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά. Δε δίστασαν ακόμη και να της κόψουν το ένα χέρι. Αν δεν είχε παρέμβει η 16χρονη φίλη της, ίσως να είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Τώρα, με εγκαύματα στο 75% του σώματός της, είναι σε κώμα και παλεύει για τη ζωή της.

0 ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΩΝ HΠΑ "XTΥΠΑΕΙ" ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟ Β.ΙΡΑΚ

Mια έκθεση αναφοράς  παρέλαβε το Κρεμλίνο σήμερα (23 Οκτ) από πολεμικό της στόλο που βρίσκεται στην Μαύρη θάλασσα.  Αναφέρει ότι οι ΗΠΑ έχουν επιτεθεί στην Τουρκία με ένα από τα τρομακτικά όπλα σεισμού που διαθέτει, ως αντίποινα για τη μαζική εισβολή της Τουρκίας στο Βόρειο Ιράκ την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι Ρωσικοί σταθμοί παρακολούθησης μέσα και γύρω από τον Εύξεινο Πόντο παρατήρησαν μια ταχεία θέρμανση της ιονόσφαιρας κατά τη διάρκεια των τελευταίων 36 ωρών που κατέληξε στον ισχυρότατο σεισμό μεγέθους 7.3 της κλίμακας ρίχτερ στην Ανατολική Τουρκία.

0 Η μυστική διπλωματία Ελλάδας- ΗΠΑ για τα ελληνικά πετρέλαια.

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
 Αναδημοσίευση από το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ
 Ο κύβος ερρίφθη-  κι ας μας το κρύβουν. Τα ελληνικά πετρέλαια και το φυσικό αέριο, τα πήραν ήδη αμερικανικές εταιρείες και το μεγάλο deal  έγινε στην πρόσφατη επίσκεψη της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Χίλαρυ Κλίντον στην Αθήνα.
  Όπως αποκαλύπτουν τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ και ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ήδη η αμερικανική εταιρεία Julian Ard Co, με έδρα το Τέξας, που ασχολείται με εξόρυξη και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων  και κατέχει το 67% της TEXACO, αναζητά τον Έλληνα γεωλόγο που θα γίνει το «δεξί χέρι» του Αμερικανού συντονιστή 150 ειδικών στην ανεύρεση και εξόρυξη πετρελαίου- φυσικού αερίου, στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας (από το Κατάκολο μέχρι βόρεια της Κέρκυρας, δηλαδή σε όλο το Ιόνιο) και νότια της Κρήτης, όπου υπολογίζεται ότι υπάρχει όγκος 2,5 τρις κυβικών μέτρων φυσικού αερίου!

0 Βρέθηκε το "μάτι του Τουταγχαμώνα" ... στην Κρήτη;

Στην αρχή ήταν ένας µεγάλος σβώλος από χώµα. Τίποτε το παράξενο. Οταν όµως µέσα από αυτόν άστραψε ξαφνικά ένα µάτι, τότε όλα άλλαξαν. Μέσα στο πιθάρι όπου πριν από αιώνες είχε ταφεί µια οικογένεια, ανάµεσα στα οστά των νεκρών και στα πολύτιµα αντικείµενα που τους συνόδευσαν στην ταφή, αυτό το µάτι έµοιαζε να ήρθε από έναν άλλον κόσµο. Πόσω µάλλον που ήταν ίδιο µε τα µάτια του Τουταγχαµώνα (δείτε αριστερά το εύρυμα και δεξιά τα μάτια της μάσκας του αιγύπτιου βασιλιά)!

0 Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η επανάσταση πατριώτες δεν γίνεται μόνο φωνάζοντας επανάσταση και γεμίζοντας δρόμους και πλατείες με αδιάφορα πανό, πλακάτ και ξύλινα κοντάρια, τα οποία τοποθετούμε τις περισσότερες φορές χωρίς αιτία στο κεφάλι του διπλανού μας, με αποτέλεσμα να γεμίζουμε με κερδοφόρα σποτάκια και κέρινες πολιτικές εκπομπές τα κάθε λογής σκοτεινά και κατευθυνόμενα τηλεοπτικά μέσα, τα οποία φροντίζουν με κάθε λεπτομέρεια να προστατέψουν τα συμφέροντα του κάθε κομματικού τυράννου, ο οποίος κατόπιν γεμίζει με περισσή αγάπη τα ταμεία και την τσέπη τους.

Η επανάσταση πατριώτες δεν γίνεται κρατώντας μια ντουντούκα στο χέρι, με την οποία εκφωνούμε τον παραλυτικό μονόλογο μας, κάνοντας όλους αυτούς που μας ακούνε στο τέλος να ......
ξεχνούν για ποιο λόγο ήρθαν να μας ακούσουν, αποκομίζοντας κατά τον νυκτερινό τους ύπνο, κομματικούς και πολιτικούς εφιάλτες και μόνο.

0 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 – ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ


71 χρόνια μετά το παλλαϊκό όχι στον ιταλικό φασισμό, η απροκάλυπτη υποδούλωση της χώρας στην γερμανοκίνητη τρόικα μας καλεί σε νέους αγώνες για τη λευτεριά.
Τότε, στις 28 Οκτωβρίου του 1940, ο ελληνικός λαός βγήκε στους δρόμους να πανηγυρίσει την επίσημη κήρυξη του πολέμου ως την πρώτη πράξη της ελληνικής αντίστασης στο σκοτάδι του φασισμού-ναζισμού που έμελλε να καλύψει την Ευρώπη. Ακολούθησε ο αγώνας ενάντια στην εισβολή των Γερμανών, και η μάχη της Κρήτης, η αντίσταση στη γερμανική κατοχή.

0 Αυτή είναι μάχη!!

Ένα φίδι είναι έτοιμο να αποτελειώσει μια σαύρα.. Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο.. Δείτε το βίντεο..

0 ΟΧΙ σε ολα. Μη συνεργάζεστε. Ξεπουλάνε τα πάντα. Αντισταθείτε-Βίντεο

Το Μεγάλο Μας Τσίρκο 
Μεγάλα νέα φέρνω από κει πάνω περίμενε μια στάλα ν' ανασάνω και να σκεφτώ αν πρέπει να γελάσω,
να κλάψω, να φωνάξω, ή να σωπάσω.
Οι βασιλιάδες φύγανε και πάνε και στο λιμάνι τώρα, κάτω στο γιαλό, οι σύμμαχοι τους στέλνουν στο καλό.

Καθώς τα μαγειρέψαν και τα φτιάξαν από ξαρχής το λάκκο τους εσκάψαν κι από κοντά οι μεγάλοι μας προστάτες,
αγάλι-αγάλι εγίναν νεκροθάφτες και ποιος πληρώνει πάλι τα σπασμένα
και πώς να ξαναρχίσω πάλι απ' την αρχή κι ας ήξερα τουλάχιστον γιατί.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...