ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

0 Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η επανάσταση πατριώτες δεν γίνεται μόνο φωνάζοντας επανάσταση και γεμίζοντας δρόμους και πλατείες με αδιάφορα πανό, πλακάτ και ξύλινα κοντάρια, τα οποία τοποθετούμε τις περισσότερες φορές χωρίς αιτία στο κεφάλι του διπλανού μας, με αποτέλεσμα να γεμίζουμε με κερδοφόρα σποτάκια και κέρινες πολιτικές εκπομπές τα κάθε λογής σκοτεινά και κατευθυνόμενα τηλεοπτικά μέσα, τα οποία φροντίζουν με κάθε λεπτομέρεια να προστατέψουν τα συμφέροντα του κάθε κομματικού τυράννου, ο οποίος κατόπιν γεμίζει με περισσή αγάπη τα ταμεία και την τσέπη τους.

Η επανάσταση πατριώτες δεν γίνεται κρατώντας μια ντουντούκα στο χέρι, με την οποία εκφωνούμε τον παραλυτικό μονόλογο μας, κάνοντας όλους αυτούς που μας ακούνε στο τέλος να ......
ξεχνούν για ποιο λόγο ήρθαν να μας ακούσουν, αποκομίζοντας κατά τον νυκτερινό τους ύπνο, κομματικούς και πολιτικούς εφιάλτες και μόνο.


Η επανάσταση πατριώτες δεν γίνεται για να υποφέρουμε από φαρυγγίτιδες και λαρυγγίτιδες, οι οποίες μάλιστα προέρχονται από τα γηπεδικά και χορωδιακά συνθήματα που αλαλάζουμε, ακολουθώντας κατά γράμμα τον φραστικό ρυθμό του συνδικαλιστή μπροστάρη, ο οποίος τις περισσότερες φορές δεν καταλαβαίνει ούτε καν ο ίδιος τι λέει και για ποιους μάλιστα τα λέει, διότι απλά, πρέπει να τα λέει.

Η επανάσταση πατριώτες δεν γίνεται με το να συμμετέχουμε ως συρφετός σε πληρωμένες και οργανωμένες συντεχνιακές απεργίες, τις οποίες μάλιστα δημιουργούν τα τσιράκια και τα κάθε λογής κομματόσκυλα του συστήματος, μόνο και μόνο για να υπάρχει κλίμα εκτόνωσης της λαϊκής αντίδρασης και να επιβιώνει ο παλιομοδίτικος εκβιασμός του κάθε τυχάρπαστου και άβουλου πολιτικάντη.

Η επανάσταση πατριώτες δεν γίνεται για να κάνουμε πλιάτσικο στα κάθε λογής μαγαζιά και περίπτερα, εκμεταλλευόμενοι το προσωρινό χάος και την ανωνυμία του φόβου και του τρόμου, την οποία εμείς οι ίδιοι σκορπάμε, φορώντας πάντα τα ανάλογα εξαρτήματα, για να πάρουμε στο τέλος μέσω αυτών τον τίτλο του κουκουλοφόρου, που με τον δε τίτλο η κάθε εξουσία και η κάθε παράταξη κρύβει εκεί μέσα τους δικούς της σκοτεινούς σκοπούς και ανθρώπους.

Η επανάσταση πατριώτες δεν γίνεται για ιδιοτελείς, ψηφοθηρικούς και κομματικούς λόγους, μόνο και μόνο για να συντηρηθούν τα όποια σάπια και νωθρά κομματικά συστήματα, τα οποία στο τέλος το μόνο που παράγουν είναι πνευματική και εθνική βρωμιά και δυσωδία.

Επανάσταση πατριώτες είναι ο γενικός ξεσηκωμός όλου του λαού, από άκρη σε άκρη της χώρας, χωρίς κομματικές και συντεχνιακές σημαίες και ταμπέλες, είναι η λαϊκή αυτή εξέγερση με την οποία καταργείς με οποιονδήποτε τρόπο ότι σε βλάπτει, πνευματικά, σωματικά και εθνικά, είναι η άμεση αποκατάσταση του άδικου, το οποίο υφίστασαι από οποιοδήποτε καθεστώς εξουσίας και από οποιονδήποτε καθεστωτικό τύραννο, είτε φοράει κελεμπία, είτε κοστούμι, είναι η άμεση αποκατάσταση της δημοκρατίας, της ισοτιμίας, της ισονομίας και της δικαιοσύνης, που αρμόζει σε ελεύθερους πολίτες μιας χώρας, είναι η αυστηρή τιμωρία όλων αυτών που με τον έναν, η τον άλλον τρόπο σου διέγραψαν το παρελθόν, σου σκοτείνιασαν το παρών και σου στερούν το μέλλον, είναι η γενική και ολοκληρωτική εκκαθάριση της όποιας σαπίλας και σήψης έχει ο τόπος σου και το έθνος σου, τα οποία αρρωσταίνουν και νοσούν σε καθημερινή βάση την εθνική, προσωπική και οικογενειακή σου επιβίωση.

Το να έχεις ένα κοπάδι με πρόβατα, τα οποία τα οδηγεί ένα λιοντάρι είναι ευτύχημα, το να έχεις όμως ένα κοπάδι λιονταριών, το οποίο τα οδηγεί ένα πρόβατο αυτό είναι δυστυχώς ατύχημα και μάλλον ατυχήσαμε αδέλφια, ατυχήσαμε, διότι αυτήν την στιγμή είμαστε το κοπάδι με τα λιοντάρια, το οποίο τα οδηγεί πρόβατο και μάλιστα τυφλό.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...