ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

0 Με τα μάτια του αετού!

perierga.gr - Με τα μάτια του αετού!


Οι περισσότεροι όταν ήμασταν παιδιά θέλαμε να πετάξουμε σαν πουλί και ορισμένοι μάλιστα πιστεύαμε όταν μπορούσαμε να τα καταφέρουμε.

 Η περιέργεια του πώς είναι τα πράγματα από ψηλά, να έχεις αυτή την αίσθηση της αιώρησης αλλά και τον αέραστο πρόσωπό σου, και το σημαντικότερο οι εικόνες που βλέπεις από τόσο ψηλά, ο κόσμος κάτω από τα πόδια σου τόσο μικρός…

Ένας Γάλλος, λοιπόν, έκανε πράξη το παιδικό του όνειρο, τοποθετώντας μια κάμερα στα φτερά ενός εκπαιδευμένου αετού και απόλαυσε το ταξίδι στους αιθέρες, σε μια εκπληκτική περιήγηση στο Chamonix, στις γαλλικές Άλπεις… Μέσα από τα τα μάτια ενός αετού, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

0 Καταπληκτικά πορτραίτα ζώων

0 Βέλγοι Πυροσβέστες vs ΜΑΤ

belgian_firefighters
Βέλγοι πυροσβέστες καλύπτουν τα ΜΑΤ με αφρό κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας ενάντια στις συνθήκες εργασίας και τις περικοπές του προϋπολογισμού.

0 Οι Maasai παίζουν Κρίκετ

maasai-cricket-warriors

0 Ποιό είναι το... "εικόνισμα του 20ου αιώνα" για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο;;; (ΒΙΝΤΕΟ)

0 Οι σκύλοι που μπουσουλάνε

Ό,τι βλέπουν, το κάνουν

2 Τα 10 μεγάλα (πρόσφατα) ψέμματα της Χρυσής Αυγής - Πως κατάφερε να ξεγελάσει τους πολίτες

Τα 10 μεγάλα ψέμματα της Χρυσής Αυγής - Πως κατάφερε να ξεγελάσει τους πολίτες
Παρά την αποκήρυξη της ιδεολογίας τους στο γραφείο του ανακριτή αλλά και στους πολίτες, η Χρυσή Αυγή και τα μέλη της «καρφώνονται» από το παρελθόν τους και τις πράξεις τους, οι οποίες διαψεύδουν τα λεγόμενα τους.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Ηλία Κασιδιάρη, του Χρήστους Παππά, του Ηλία Παναγιώταρου και του Γιάννη Λαγού, το «Εθνος» συγκεντρώνει τα 10 -μεγαλύτερα- ψέμματα της Χρυσής Αυγής με τα οποία προσπάθησε να πείσει τον ανακριτή για την αθωότητα της, ωστόσο δεν «έπιασαν».
Τα δέκα μεγάλα (πρόσφατα) ψέμματα της Χρύσης Αυγής:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...