ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

0 Μήπως ο κήπος μας είναι το προσωπικό μας φαρμακείο;

Πολύ πριν από την εξέλιξη της δυτικής φαρμακευτικής, οι άνθρωποι είχαν μόνο μία επιλογή, όταν αρρώσταιναν: τη φύση. Βότανα και μπαχαρικά δίνουν απαντήσεις και λύσεις σε διάφορα προβλήματα υγείας, που ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε.

Βήχας
Το φασκόμηλο είναι ένα από τα καλύτερα «γιατρικά» για τον πονόλαιμο και τον βήχα. Είτε μασήσετε τα φύλλα του, είτε επιλέξετε να ετοιμάσετε ένα ρόφημα από φασκόμηλο, τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για την υγεία σας.

0 Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Εσείς το ξέρατε;

Οι κάτοικοι της Ισλανδίας διαβάζουν

0 Φυσική δροσιά: Πέντε λόγοι που τα δέντρα στις πόλεις είναι ζωτικής σημασίας

Φυσική δροσιά: Πέντε λόγοι που τα δέντρα στις πόλεις είναι ζωτικής σημασίας
Τα δέντρα στις πόλεις είναι αδιαμφισβήτητα ζωτικής σημασίας για το περιβάλλον και τη μείωση του νέφους, αλλά και του ενεργειακού αποτυπώματος της περιοχής. Με ποιους τρόπους όμως τα δέντρα συμβάλουν στην βελτίωση της ζωής στην πόλη.

Τα οφέλη που έχει μία πόλη με δέντρα είναι πολλά και αφορούν όχι μόνο την υγεία του περιβάλλοντος και των κατοίκων αλλά και τη μείωση της υπερθέρμανσης της εκάστοτε περιοχής.
Συγκεκριμένα, η καθαρή δροσιά που παράγει ένα μόνο νεαρό υγιές δέντρο είναι ισοδύναμη με 10 κλιματιστικά στο μέγεθος δωματίου που λειτουργούν για 20 ώρες την ημέρα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...