ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

0 Ο Κ.Βουτσάς ζητά ''συγγνώμη'' από τα νέα παιδιά για την ευθύνη της γενιάς του

Ο Κ.Βουτσάς ζητά ''συγγνώμη'' από τα νέα παιδιά για την ευθύνη της γενιάς του

Συγγνώμη από τα νέα παιδιά της Ελλάδας ζητάει ο Κώστας Βουτσάς, καθώς όπως λέει η δική του γενιά και η επόμενη έχουν την ευθύνη για την κατάσταση της χώρας.


Ο δημοφιλής ηθοποιός, σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, χαρακτηρίζει το ελληνικό κράτος ως το πιο διεφθαρμένο του κόσμου και συμπληρώνει ότι πέσαμε στον ορυμαγδό της ευδαιμονίας.

«Ζητώ συγγνώμη από τα νέα παιδιά γιατί εγώ είμαι η αιτία που φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Η δική μου γενιά και η παρακάτω είμαστε η αιτία που καταντήσαμε έτσι. Οι κόρες μου και ο γιος που μεγάλωσα είναι όλοι στο εξωτερικό. Τα νέα παιδιά φεύγουν για να σωθούν. Έχουμε μεγάλη διαφθορά. Υπάλληλοι που παίρνουν 1.000 ευρώ το μήνα έχουν βίλες.

Όπου και να πας πληρώνεις για να εξυπηρετηθείς. Είμαστε το πιο διεφθαρμένο κράτος του κόσμου. Αν είναι δυνατόν να έχουμε τόσους δημοσίους υπαλλήλους. Πέσαμε στον ορυμαγδό της ευδαιμονίας».

0 Η φωτογραφία της δεκαετίας: Μαθήματα επενδύσεων στις Σκουριές....

0 Παύλος Ευμορφίδης, ο επιχειρηματίας που ξεκίνησε ως πωλητής στο Μοναστηράκι και έγινε παντοδύναμος ιδιοκτήτης της Coco-Mat

Παύλος Ευμορφίδης, ο επιχειρηματίας που ξεκίνησε ως πωλητής στο Μοναστηράκι και έγινε παντοδύναμος ιδιοκτήτης της Coco-Mat [εικόνες]
«Η κρίση είναι καλοδεχούμενη, γιατί αλλάζει συνήθειες», είχε κάποτε πει ο ιδρυτής και Πρόεδρος της Coco-Mat, Παύλος Ευμορφίδης. Ισχύει σίγουρα για τη δική του περίπτωση.

Κυκλοφορεί µόνο µε ποδήλατο. Έχει δίπλωµα οδήγησης αλλά το έχει χάσει τρεις φορές οπότε δεν µπήκε στον κόπο να το ξαναβγάλει. Έτσι κι αλλιώς στο Άµστερνταµ δεν το χρειάζεται. Ο Παύλος Ευµορφίδης πέρα από ιδρυτής ενός από τα µεγαλύτερα ελληνικά success stories, της Cocomat, είναι ένας σύγχρονος Σπαρτιάτης.

Ταπεινή καταγωγή
Ο πατέρας του ήταν γιος Πόντιου που εγκαταστάθηκε στη Σπάρτη. Οι δυσκολίες τον ανάγκασαν να φύγει στη Γερμανία όπου και έμεινε για 23 χρόνια. Μέχρι τα 18 του τον έβλεπε μόνο τα καλοκαίρια. Τον χαρακτηρίζει μικρό καλλιτέχνη της ζωής γιατί, όπως λέει, δεν έχει γνωρίσει πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο από τον πατέρα του. Του έμαθε τη μεγαλύτερη αλήθεια, να δίνει, να προσφέρει.

0 43 χρόνια χωρίς τον Βασίλη Αυλωνίτη, αλησμόνητη μορφή του ελληνικού κινηματογράφου [βίντεο]

43 χρόνια χωρίς τον Βασίλη Αυλωνίτη, αλησμόνητη μορφή του ελληνικού κινηματογράφου [βίντεο]
Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κωμικούς του ελληνικού κινηματογράφου. Ο Βασίλης Αυλωνίτης ανήκει στην χρυσή ομάδα των ηθοποιών που έκαναν τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο τόσο αξιόλογο και ξεχωριστό. Σήμερα συμπληρώνονται 43 χρόνια από το θάνατό του.

Ο Βασίλης Αυλωνίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1904. Η ενασχόλησή του με την υποκριτική έγινε εντελώς τυχαία, όπως αναφέρει το Tlife. Δούλευε στα παρασκήνια ενός θεάτρου στο Θησείο, όταν οι συνάδελφοί του τον έσπρωξαν για πλάκα στη σκηνή, την ώρα που η πλατεία ήταν γεμάτο κόσμο. Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα αμηχανίας, ο Αυλωνίτης άρχισε να χορεύει κωμικά και να κάνει με πλάκα με το κοινό που τον αποθέωσε από το πρώτο κιόλας βράδυ.

0 Η φαρμακευτική δράση του μελισσόχορτου

Ένα βότανο με ευεργετικές ιδιότητες

Το μελισσόχορτο είναι γνωστό βότανο που ονομάζεται και βάλσαμο. Ανήκει στην οικογένεια χειλανθή, δηλαδή της μέντας. Το φυτό ευδοκιμεί κυρίως στη Μεσόγειο, αλλά σήμερα καλλιεργείται σε όλο τον κόσμο.

Τα φύλλα του έχουν μια ήπια μυρωδιά λεμονιού. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού «γεννά» μικρά λευκά άνθη, γεμάτα νέκταρ, τα οποία προσελκύουν τις μέλισσες.

Η μυρωδιά του βοτάνου αυτού οφείλεται στο αιθέριο έλαιο που περιέχει κιτράλη, κιτρονελλάλη, λιναλοόλη και γερανιόλη. Κατά το μεσαίωνα χρησιμοποιούσαν το μελισσόχορτο για να φτιάχνουν ελιξίρια νεότητας.

Οι ευεργετικές του ιδιότητες είναι πολλές. Έχει αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση, ενώ παράλληλα τονώνει την καρδιά και το κυκλοφορικό μας σύστημα.

0 Η 15 ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ-ΑΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ


ΙΕΡΙΣΣΟΣ από realmedialive
ΠΡΕΖΑ TV
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...