ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

0 Έξυπνες λύσεις σε απλά πράγματα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που πνιγόμαστε κυριολεκτικά σε μια κουταλιά νερό θέλοντας να αντιμετωπίσουμε απλά καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν στην κουζίνα μας ή όταν ασχολούμαστε με κάποιες οικιακές δραστηριότητες και δεν γνωρίζουμε τη λύση στο πρόβλημα. Μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί θα σας δείξει τον τρόπο που θα κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη…

1. Για να βγει ευκολότερα το κέτσαπ από το μπουκάλι, βάλτε μέσα ένα καλαμάκι και τραβήξτε στη συνέχεια προς τα έξω.

2. Αφαιρέστε την τσίχλα που κόλλησε στα μαλλιά βουρτσίζοντας με λίγη βαζελίνη ή βούτυρο.
perierga.gr - Έξυπνες λύσεις σε απλά προβλήματα που διευκολύνουν τη ζωή!
3. Για να καθαρίσετε τα κηροπήγια από τα κεριά που έχουν τρέξει, βάλτε τα στην κατάψυξη για 20 λεπτά και το κερί θα φύγει μόνο του.

0 Ένα τυχερό λουλούδι από τον ουρανό!

Στις βουδιστικές γραφές αναφέρεται ως Udumbara (που στα Σανσκριτικά σημαίνει «τυχερό λουλούδι από τον ουρανό») και η σπάνια άνθισή του, και μάλιστα σε πολύ περίεργα σημεία, συνδέεται με διάφορους θρύλους που έχουν κατά καιρούς αναπτυχθεί γύρω από το όνομά του.
perierga.gr - Ένα σπάνιο λουλούδι ανθίζει κάθε 3.000 χρόνια!
Για παράδειγμα, οι Βουδιστές λένε ότι «το λουλούδι Udumbara ανθίζει κάθε 3.000 χρόνια και είναι αποτέλεσμα υπερφυσικών φαινομένων, γι’ αυτό συχνά το συναντάμε επάνω στα αγάλματα του Βούδα. Είναι ένα θεϊκό λουλούδι που έρχεται από τον ουρανό…»!

0 Μετάλλια για το ελληνικό μπότσια στην Πορτογαλία

Η ανοδική πορεία του ελληνικού μπότσια επιβραβεύτηκε με δύο μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που φιλοξενείται για 3η ημέρα στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας.
Η ομάδα ζευγαριών BC3 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, η αντίστοιχη του BC4 το χάλκινο και το ομαδικό BC1/BC2 την 6η θέση, αναδεικνύοντας το ελληνικό μπότσια συνολικά, ως μια από τις κορυφαίες δυνάμεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

0 Η ροζ νυχτοπεταλούδα

Σήμερα θα σας γνωρίζω άλλο ένα πλάσμα από τον κόσμο των εντόμων. Ένα είδος που επιβεβαιώνει κι αυτό με τη σειρά του την ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων με την οποία έχει προικίσει η φύση αυτόν τον κόσμο. 
Γνωρίστε λοιπόν την Dryocampa rubicunda.

0 ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΓΙΝΑΝ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ" ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ-ΤΟ "ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ"

1To CBS Los Angeles ανέφερε πρόσφατα ότι νέοι παλμικοί σαρωτές σε δύο τοπικά σχολεία των Η.Π.Α, θα "επιταχύνουν τις γραμμές "που σχηματίζονται κατά τη διάρκεια του σχολικού γεύματος.

Αυτά τα σχολεία θα ενταχθούν μαζί με άλλα που ήδη έχουν εφαρμόσει παρόμοια βιομετρικά συστήματα πληρωμών, «διαβάζοντας» τη διάθεση των παιδιών σχετικά με το φαγητό, καθώς συνδέονται με υπέρυθρο φως.
Οι γονείς στη Λουιζιάνα τάχθηκαν κατά των νέων βιομετρικών σαρωτών στην καφετέρια του σχολείου των παιδιών τους, αποκαλώντας το πρόγραμμα «το χάραγμα του θηρίου». Οι υπάλληλοι του σχολείου,έσπευσαν να υπερασπιστούν το σύστημα, λέγοντας ότι οι παλμικοί σαρωτές είναι απλά μια "τεχνολογία που θα χρησιμοποιείται καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωή μας, πλέον…. Παντού. .."

Παντού, πράγματι. Κακό επιχείρημα στην πραγματικότητα, γιατί αν είναι όντως το χάραγμα του θηρίου, τότε δεν θα πρέπει τεχνικά να είναι παντού;

0 Η Κίνα το μεγάλο πείραμα της Agenda 21 και οι κινεζικές πόλεις φαντάσματα !!!

γράφει η Eva Cat                                           

Ποια είναι η χώρα που θα διάλεγε πρώτα η Νέα Τάξη πραγμάτων, για να εφαρμόσει πιο εύκολα και πιο μαζικά την Agenda 21, καθιστώντας τη ένα τεράστιο πείραμα? Η Κίνα.

Η Κίνα  προηγείται εδώ και καιρό στην παγκόσμια κατασταλτική και απάνθρωπη επιβολή του περιορισμού των γεννήσεων και στην πολιτική της απόκτησης ενός μόνο παιδιού, την υποχρεωτική στείρωση και τις αναγκαστικές αμβλώσεις. Γνωρίζουμε επίσης ότι η Κίνα επιτρέπει την εταιρική εργασία σκλάβων (π.χ. Walmart), εντός των ορίων της από εταιρείες της παγκοσμιοποίησης.

Η Κίνα είναι πράγματι το τέλειο μοντέλο για την εφαρμογή της Agenda 21 και αυτή η φάση της υλοποίησης παίρνει μια νέα και δραματική τροπή. Όλοι εμείς, σε κάθε μεριά του κόσμου θα πρέπει να παρακολουθήσουμε στενά αυτό το πείραμα, επειδή αντιπροσωπεύει το μέλλον μας.
                                     
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...