ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

1 Ένα βίντεο που πρέπει να δει όλη η Ελλάδα!!!

0 Oι αρχαίοι Αιγύπτιοι ζούσαν με υψηλά επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης;

Μελέτη, που έγινε σε μούμιες, έδειξε ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ζούσαν με υψηλά επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Η νέα έρευνα έχει αποκαλύψει τα στοιχεία των σωματιδίων, στον ιστό των πνευμόνων τους, και δείχνει πως οι μούμιες συνδέονταν με σύγχρονες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων και του καρκίνου.

Οι ερευνητές, που ερευνούσαν την υγεία των αρχαίων Αιγυπτίων, βρήκαν ότι μπορεί να έχουν εκτεθεί σε υψηλά επίπεδα, από τις εκπομπές ρύπων του αέρα, σαν αυτές που υπάρχουν σήμερα, σύμφωνα με το LiveScience. Αν και η "αρχαία" ατμοσφαιρική ρύπανση δεν προήλθε από τα αίτια της ρύπανσης του "σήμερα", τα αποτελέσματα στο σώμα ήταν εξίσου προφανή, και σε πολλές περιπτώσεις εξίσου θανατηφόρα.

0 Αναχαιτιση και συντριβη UFO στη Ρωσια; (video)!!!

Οι αναφορές και μαρτυρίες για εμφανίσεις UFO στη Ρωσία σημείωσαν ρεκόρ το πρώτο εξάμηνο του 2011, με τελευταία μία περίεργη υπόθεση που σημειώθηκε στα τέλη Μαίου – αρχές Ιουνίου.
Συγκεκριμένα, στις αρχές του Ιουνίου κυκλοφόρησε ένα video στο διαδίκτυο όπου εμφανίζεται ένα ελικόπτερο να μεταφέρει έναν ιπτάμενο δίσκο!

0 Νέα έρευνα για το πόλτεργκάιστ του Enfield



Η περίπτωση του πόλτεργκάιστ του Άνφιλντ, στο Λονδίνο, αποτελεί μία από τις πιο γνωστές του κόσμου στον χώρο του "ανεξήγητου". Τα γεγονότα διαδραματίστηκαν την περίοδο 1977-1978 σε ένα σπίτι της οδού Green Street και περιλαμβάνουν πληθώρα "ανεξήγητων" φαινομένων. Χτυπήματα στους τοίχος, μετακίνηση επίπλων χωρίς παρέμβαση ανθρώπου, μετεωρισμός των κατοίκων του σπιτιού ήταν μερικά μόνο από αυτά!
 
Μάρτυρες των γεγονότων που συνεχίζονταν για μήνες, μία μητέρα με τα παιδιά της που κατοικούσαν στο σπίτι, αλλά και δεκάδες ακόμη άνθρωποι, τοπικοί αστυνομικοί, γείτονες και δημοσιογράφοι. 

0 Ποια θεματα θα θελατε να βλεπατε περισσοτερο στο blog μας;;;

  


Επικαιρότητα
  33 (25%)
Μυστήριο
  63 (48%)
Εικόνες απο τον κόσμο
  41 (31%)
Τεχνολογία
  33 (25%)
Αστεία
  29 (22%)
Νέα τάξη πραγμάτων
  54 (41%)
Ζώα - Φύση
  34 (26%)

Ψήφησαν: 129

0 Χιροσίμα & Ναγκασάκι, από το ναδίρ στο ζενίθ

Δέχτηκαν το μεγαλύτερο πλήγμα που έχει ποτέ δεχθεί ο ανθρώπινος πολιτισμός. Η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι κυριολεκτικά ισοπεδώθηκαν από τις ατομικές βόμβες στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Perierga.gr - Χιροσίμα και Ναγκασάκι!Σήμερα 65 περίπου χρόνια μετά είναι δύο μοντέρνες σύγχρονες μεγαλουπόλεις, που αναγεννήθηκαν από τις στάχτες τους.

0 Σπίτι Boeing 747

Σπίτι Boeing 747 (10)
Πρόκειται για ένα πολύ μοντέρνο σπίτι στο Malibu, το οποίο είναι ταυτόχρονα και εξαιρετικά πρωτότυπο. Ο λόγος; Το σπίτι αυτό έχει κατασκευαστεί από κομμάτια ενός παλιού Boeing 747 που αγόρασε η Francie Rehwald το 2006, στην τιμή των $30.000. Η ολοκλήρωση του «Wing House», όπως ονομάζεται, χρειάστηκε 5 χρόνια!

0 Οφθαλμαπάτες: Κάτι δεν πάει καλά, ε;

Μετρήστε τα άτομα της εικόνας. Όταν αλλάξουν θέση τα σώματά τους, ξαναμετρήστε τα. Κάτι δεν πάει καλά, ε;

Αριθμός ατόμων


http://periergaa.blogspot.com/

0 Την Τρίτη στις 10 το βράδυ η Θεσσαλονίκη μετακομίζει στην Αθήνα!!!

Αναχώρηση με λεωφορεία από Λευκό Πύργο (Θεσ/νίκη): Τρίτη 28/6, 22:00
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ..
ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ 29/6

Καλούμε τους αγανακτησμένους απ’ όλες τις πόλεις τις Β.Ελλάδας να γίνουν ρυάκια που θα ενωθούμε σε ένα μεγάλο ποτάμι που θα ξεκινά από την Θεσσαλονίκη και θα καταλήγει στο Σύνταγμα.
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

0 Ολόκληρο το κείμενο του εφαρμοστικού νόμου...

Ο εφαρμοστικός νόμος παραδόθηκε στα κόμματα, προκειμένου να τον μελετήσουν, ώστε να είναι σε θέση να εκφράσουν άποψη στη συζήτησης που θα διεξαχθεί την προσεχή εβδομάδα στο Κοινοβούλιο. Στα άρθρα και τις παραγράφους του εξειδικεύονται τα μέτρα και το ακριβές περιχεόμενο του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Κυρίαρχη αντίληψη, στην....
αντιμετώπιση της κρίσης, παραμένει η αύξηση των φόρων, η θέσπιση νέων με την μορφή των εκτάκτων εισροών και η εισαγωγή νέων θεσμών και καταστάσεων στον τομέα της απασχόλησης στο δημόσιο τομέα.
Δημοσιονομικά Μέτρα για την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής.
Επέκταση επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης συνταξιούχων...

0 Οι πιο low budget προορισμοί της χρονιάς


Η μπάλα της οικονομικής κρίσης δεν έχει παρασύρει μόνο την χώρα μας. Όλος ο πλανήτης βλέπει τα οικονομικά του να επιδεινώνονται. Όσοι όμως δεν νιώθουν την ίδια επιδείνωση στην όρεξή τους για ταξίδια, πρέπει να αναπροσαρμόσουν τις επιλογές τους με βάση τα νέα δεδομένα. Αυτό κάνει ο Lonely Planet, που προτείνει προορισμούς αλλά και την τακτική που πρέπει να ακολουθήσετε σε αυτούς για να κάνετε περικοπές στα έξοδα αλλά όχι στην ταξιδιωτική διάθεση και στον πολιτισμικό χαρακτήρα των εξερευνήσεών σας. Ακολουθούν μερικές από τις πιο οικονομικές (σ)τάσεις για το έτος που διανύουμε:

0 Η περίεργη ιστορία του Αγίου Γκαλκάνο και του Σπαθιού

Ο Ιππότης Γκαλκάνο γεννήθηκε στο Κιουσντάνο (Chiusdano) το 1148 και η παράδοση των Λατίνων λέει ότι του εμφανίστηκε 2 φορές ο Αρχάγγελος Γαβριήλ στην ηλικία των 20 ετών και του ζήτησε να αφήσει την κοσμική ζωή να αποσυρθεί και να γίνει ερημίτης. Ο Γκαλγκάνο ήταν Γιός ενός φεουδάρχη άρχοντα και πολλοί τον χαρακτήριζαν ατομιστή και αλαζόνα.


0 Το πρώτο τροχαίο ατύχημα στην Ελλάδα



 
«Με επτά αυτοκίνητα θρηνούμε θύματα, φανταστείτε να γίνουν 70…»
 

από: ΤΟ ΠΑΛΙΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ
Το πρώτο αυτοκινητιστικό τροχαίο, και μάλιστα θανατηφόρο ατύχημα, που αναφέρεται στην Ελλάδα έγινε την Κυριακή 4 Μαρτίου 1907 και ώρα 11.30 περίπου επί της Λεωφόρου Συγγρού, μετά την Πύλη του Αδριανού στο ύψος του εργοστασίου ΦΙΞ, υπό τις ακόλουθες συνθήκες, όπως μας τις περιέγραψαν οι εφημερίδες της εποχής εκείνης.

0 ΜΕ...ΣΟΥ ΞΟΥ ΜΟΥ ΞΟΥ ΤΟΥ...ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟ...Δ.Ν.Τ...


Δημήτρης Βλάχος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...