ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

0 Μυστική Ανθρώπινη Εξέλιξη. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ!

Στα υπόγεια (ε που αλλού;) του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης, βρίσκονται, μέσα σε χαρτοκούτες, συρτάρια, ντουλάπες και σε ξύλινα εμπορικά κιβώτια σε μεταλλικά ράφια, τα ανθρώπινα λείψανα 2.023 ατόμων!

Ανάμεσά τους, μεταξύ άλλων, υπάρχουν τα κεφάλια από τρεις αιγυπτιακές μούμιες, σκελετοί από δύο δολοφονημένους Βίκινγκς, ένα σουμεριακό κρανίο, η μούμια ενός κοριτσιού από το Περού,
αμέτρητα οστά από ένα μεσαιωνικό νεκροταφείο, χέρια και πόδια ιθαγενών της Αφρικής του 18ου και 19ου αιώνα, και λείψανα από τους σκελετούς Ελβετών που πέθαναν στις αρχές του 20ου αιώνα. Επίσης, πάνω από δέκα χιλιάδες ακτινογραφίες όλων των ειδών, από σύγχρονους εν ζωή ανθρώπους...

0 Η ομορφιά της φύσης!

0 Εξωγήινοι στην Αρχαιότητα...

Μέσα στους Μύθους, τις Παραδόσεις, τις αφηγήσεις, αλλά και τις θρησκείες των Αρχαίων Πολιτισμών, υπάρχουν αναφορές για την επίσκεψη εξωγήινων οντοτήτων στη Γη. Δεν αναφέρονται αεροσκάφη, ούτε υψηλή τεχνολογία ( που άλλωστε υπήρχε π.χ. στην Ατλαντίδα ) αλλά ότι τα όντα αυτά ήταν από ενέργεια και από φως. Επειδή αυτές οι εξωγήινες οντότητες ήταν πολύ ανώτερες σε σχέση με τον άνθρωπο, ονομάστηκαν θεοί, ημίθεοι και ήρωες, εμπλουτίζοντας τις Μυθολογίες και τις θρησκείες όλων των Πολιτισμών.

Ο σκοπός της επίσκεψης των εξωγήινων οντοτήτων - θεών ήταν να βοηθήσουν την Ανθρωπότητα με συγκεκριμένο τρόπο, για να επιταχύνει την εξέλιξή της.

0 Παύλος Χαϊκάλης ''199 Ευχαριστώ''

Και ναι, χθες ξαφνικά, είδα φως μέσα μου. Κατάλαβα τα πάντα. Όχι, δεν ήταν το φως από τις εκρήξεις και τις φωτιές που έβαλαν τα «άκρα», μόνο όπως είπε και ο υπουργός που με προστατεύει εμένα, τον απλό πολίτη, και γι αυτό τον ευχαριστώ πολύ.
 
Ήταν το φως της συνειδητοποίησης για όλα τα τεκταινόμενα. Και τους ευχαριστώ όλους, και τους 199. Μ’ έσωσαν. Με γλύτωσαν από την καταστροφή. Όχι μόνο εμένα. Όλους τους Έλληνες. Όλη τη χώρα. Σας ευχαριστώ πολύ.

0 Τι θα γίνει τώρα που "δεν χρεοκοπήσαμε"

 
Να τι έγινε (και θα γίνει) τώρα που δεν χρεοκοπήσαμε*:

Μέχρι και 1 δευτερόλεπτο πριν: Ατελείωτα ψέματα

4 δευτερόλεπτα μετά: Ευτελισμός του Συντάγματος προς όφελος του Μνημονίου

2 λεπτά: Πλήρης Κατάλυση της Δημοκρατίας προς όφελος των Τραπεζών

72 ώρες μετά: Στο Eurogroup μοιράζεται εθνική αξιοπρέπεια με το δελτίο….

2 εβδομάδες: Επανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών και των ασφαλιστικών Ταμείων
Οι ουρές στα συσσίτια μεγαλώνουν…

0 Επικίνδυνος ο συνδυασμός Ενεργειακών και Αλκοολούχων ποτών

Τα ενεργειακά ποτά, τα οποία καταναλώνουν τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι νέοι, κυρίως φοιτητές και αθλητές, δεν είναι και τόσο «αθώα» και μπορεί να καταστούν επικίνδυνα, ειδικά όταν καταναλώνονται μαζί με αλκοόλ. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι σε ορισμένες χώρες απαγορεύεται η κατανάλωσή τους ενώ σε κάποιες άλλες πωλούνται στα φαρμακεία.

Τι είναι τα ενεργειακά ποτά

Ως ενεργειακά ποτά μπορούν να θεωρηθούν αυτά που περιέχουν καφεΐνη, ταυρίνη και βιταμίνες και ενδέχεται να περιέχουν πηγές ενέργειας (π.χ. υδατάνθρακες) ή και άλλες ουσίες, που χρησιμοποιούνται με σκοπό να παράσχουν αληθινή ή υποτιθέμενη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της δραστηριότητας του ατόμου. Ωστόσο, ο ορισμός αυτός, όπως επισημαίνεται στην εργασία, αποδόθηκε από τις βιομηχανίες που παράγουν αυτά τα ποτά κι έτσι δεν αναγνωρίζεται από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Ποτών (FDA).
Κύρια συστατικά των ενεργειακών ποτών είναι η καφεΐνη, αλλά μπορεί να περιέχουν και ταυρίνη, γκουαρανά, νεράντζι, τζίνσεγκ, γκλουκουρολακτονή, σύμπλεγμα βιταμινών Β και άλλα συστατικά, σε διαφορετικές συγκεντρώσεις.

0 Θα φορολογήσει και το Βατικανό

Τη φορολόγηση της περιουσίας του Βατικανού, η οποία αξιοποιείται για μη εκκλησιαστικούς σκοπούς, ανακοίνωσε χθες ο Μάριο Μόντι.
Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, ζήτησε την κατάργηση των φορολογικών προνομίων που απολάμβανε η Καθολική Εκκλησία ως προς την ακίνητη περιουσία που κατέχει και την οποία εκμεταλλεύεται για εμπορικούς σκοπούς.

Υπολογίζεται ότι το ετήσιο κόστος για το Βατικανό θα ανέλθει στα...

720 εκατομμύρια ευρώ. Οπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Finacial Times», η Καθολική Εκκλησία της Ιταλίας διαθέτει 110.000 περιουσιακά στοιχεία αξίας περίπου 9 δισ. ευρώ....

0 «Έλληνες, συγνώμη για την κυβέρνησή μας»

Αυτό το μήνυμα στέλνουν εκατοντάδες Γερμανοί που αποστασιοποιούνται από τη στάση που κρατά η γερμανική κυβέρνηση απέναντί μας.
Αυτό το μήνυμα στέλνουν εκατοντάδες Γερμανοί που αποστασιοποιούνται από τη στάση που κρατά η γερμανική κυβέρνηση απέναντί μας.

«Έλληνες, συγνώμη για την κυβέρνησή μας!». Αυτό το μήνυμα στέλνουν εκατοντάδες Γερμανοί που αποστασιοποιούνται από τη στάση που κρατά η γερμανική κυβέρνηση απέναντί μας.

Βέβαια, μία φωτογραφία που δημοσιεύεται στο Facebook, δεν αλλάζει τη στάση της καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, ούτε του υπουργού Οικονομικών της, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όμως δίνει ένα μάθημα ότι δεν είναι όλοι οι Γερμανοί κατά της χώρας μας. 
Άλλωστε, έχουν αρχίσει κινήματα συμπαράστασης σε όλη την Ευρώπη υπέρ της Ελλάδας και το μεσημέρι του Σαββάτου με αφορμή την οικονομική κρίση και τα οξύτατα προβλήματα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, προετοιμάζονται διαδηλώσεις σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

0 Μουσικά ποτήρια κρασιού

21082_zoom1 


0 Επιδαπέδια θέρμανση βήμα προς βήμα !!!

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τη εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης βήμα προς βήμα.
Είναι εξαιρετικό καθώς δείχνει όλη τη διαδικασία εγκατάστασης επιδαπέδιας θέρμανσης σε γρήγορη κίνηση!

0 ΓΙΑΤΡΟΙ-ΦΑΡΜΑΚΑ: ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

«Ο ασθενής, που παίρνει φάρμακο, πρέπει να αναρρώσει δυο φορές.
Μια από τη νόσο και μια από το φάρμακο.»
William Osler, MD, 19ος-20ος αιώνας
 «Εάν όλα τα φάρμακα, που υπάρχουν στον κόσμο, ρίχνονταν στη θάλασσα, θα ήταν πολύ κακό
για τα ψάρια
και πολύ καλό για την ανθρωπότητα.»
 
Oliver W. Holmes, 19ος αιώνας
Καθηγητής ιατρικής τού πανεπιστημίου τού Harvard
 
«Η ιατρική τέχνη μέσα σε 1.800 χρόνια
έχει σκοτώσει αναρίθμητες χιλιάδες.
Η ιστορία τής ιατρικής
είναι η ιστορία των μοιραίων σφαλμάτων.»

Magnus Hirschfeld, MD, 19ος-20ος αιώνας
 «Ήταν δυστύχημα για την ανθρώπινη φυλή
να εξελιχθεί η ιατρική
σε διακεκριμένο επάγγελμα.»

R.T. Trall, MD, 19ος αιώνας
΄
«Πρέπει να ομολογήσουμε,
ότι η ιατρική απέτυχε οικτρά στην αποστολή της.»
 Wood, MD

Ξεκινήσαμε το άρθρο αυτό με κάποιους παλιούς αφορισμούς διακεκριμένων ιατρών, που καυτηρίαζαν την ιατρική πρακτική τής εποχής τους. Από τότε βέβαια, έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες, η ιατρική επιστήμη έχει βελτιωθεί, και θα περίμενε κανείς, ότι οι αφορισμοί αυτοί δεν θα είχαν ισχύ στη σύγχρονη εποχή. Τι θα λέγατε όμως, αν σας αποδεικνύαμε, ότι η κατάσταση δεν έχει αλλάξει και τόσο κι ότι η ιατρική παρά την πρόοδο, που έχει κάνει, συνεχίζει να σκοτώνει αναρίθμητες χιλιάδες ανθρώπους;

0 Μια ελιά που αντέχει στο χιόνι

Coolest Pix Of 2012 Week 07
Μια ελιά στα δυτικά προάστια της Ρώμης. Στις 12 του Φεβρουαρίου 2012.


0 FF C - φταίω και εγώ


Φταίει κι αυτή η ζωή που πάντα μ αφήνει απ έξω
και το στημένο παιχνίδι που ποτέ δε δέχτηκα να παίξω
φταίει που κινούμαι μόνος στην άλλη πλευρά

φταίει που δεν έκανα τη μουσική μου πουτάνα για τα λεφτά
φταίει που δεν έσκυψα κεφάλι όταν το κάνανε όλοι οι άλλοι
και δεν το βούλωσα ποτέ, βλέπεις δεν τους έκανα τη χάρη
φταίνε και οι μέρες που περνάνε και πάντα μένουνε ίδιες
και οι αναποδιές που δεν είναι μία, ούτε εκατό, αλλά χίλιες

0 Σήμερα το παγκόσμιο ραντεβού στήριξης της Ελλάδας


Κίνημα αλληλεγγύης και υποστήριξης της Ελλάδας που εξαπλώνεται ολοένα και περισσότερο μέσω διαδικτύου, συγκροτούν πολίτες από όλες τις χώρες του κόσμου και μετατρέπονται σε γροθιά οργής, αλλά και ασπίδα προστασίας παράλληλα για τους Έλληνες που δοκιμάζονται από τα σκληρά μέτρα λιτότητας.

Το κάλεσμα γίνεται διαδικτυακά, μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνοντας ότι «ο ελληνικός λαός χρειάζεται διεθνή αλληλεγγύη και ζητούν την υποστήριξή μας. Ας απαντήσουμε στο κάλεσμά τους. Είμαστε όλοι Έλληνες!».

Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 14:00 έξω από τις ελληνικές πρεσβείες και τα προξενεία σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης από το Παρίσι ως τη Ρώμη κι από το Ντίσελντορφ ως τη Μαδρίτη. Αντίστοιχη κινητοποίηση προγραμματίζεται και στη Νέα Υόρκη, το Σάββατο στο πάρκο Ζουκότι, όπου επί μήνες είχαν κατασκηνώσει τα μέλη του κινήματος Occupy New York.

0 Τα παραδοσιακά χωριά του Κάτω Νευροκοπίου

Στο ακριτικό Νευροκόπι θα βρείτε διάφορα όμορφα, μικρά χωριά όπου μπορείτε να απολαύσετε τις ομορφιές της φύσης και τη φιλοξενία των κατοίκων τους. Ξεχωριστή εμπειρία αποτελεί η επίσκεψη στους οικισμούς Παγονέρι και Περιθώρι που έχουν κηρυχθεί ως παραδοσιακοί και προστατευόμενοι.

Ο Δήμος Κάτω Νευροκοπίου Δράμας ( http://bit.ly/Katw_Nevrokopi ), ο μεγαλύτερος σε έκταση σε όλη την Ελλάδα, με τα 17 τοπικά διαμερίσματά του, προσφέρεται για τουρισμό όλες της εποχές του χρόνου. Είναι μια ιδιαίτερα όμορφη ακριτική γωνιά στο βορειοανατολικό άκρο της χώρας μας, με κατοίκους που καταφέρνουν στο πέρασμα του χρόνου να διατηρούν την ομορφιά του, τις παραδόσεις και την ήσυχη καθημερινή ζωή της επαρχίας.

3 Τι είναι αλήθεια η Μαργαρίνη;


Τι είναι αλήθεια η Μαργαρίνη;Λέγεται πως η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για χρήση σε γαλοπούλες
ως τροφή πάχυνσης. Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για την έρευνα ήθελαν να κάνουν απόσβεση.

Το προϊόν ήταν μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση είδους φαγώσιμου. Πρόσθεσαν χρωστικό κίτρινο χρώμα και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά.

 Γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνης;
 Συνεχίστε να διαβάζετε, έχει πολύ ενδιαφέρον

0 Η «τυχερή» πεταλούδα με το Νο 88…

perierga.gr - Η "τυχερή" πεταλούδα με το Νο 88!Το επιστημονικό τους όνομα είναι Diaethria αλλά οι περισσότεροι τις γνωρίζουν με την κοινή ονομασία «Butterfly 88″ ή «Πεταλούδα 88″. Ο λόγος, βέβαια, είναι προφανής, αφού το Νο 88 φαίνεται ξεκάθαρα στα φτερά τους.

Η «πεταλούδα 88″ είναι μία από τις πιο εξωτικές των δασών του Αμαζονίου αλλά και το πιο σπάνιο είδος της οικογένειας Callicorini. Τα φτερά της φέρουν χαρακτηριστικές μαύρες ραβδώσεις, ενώ μια κόκκινη «πινελιά» δημιουργεί ένα εντυπωσιακό κοντράστ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...