ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

3 Τι είναι αλήθεια η Μαργαρίνη;


Τι είναι αλήθεια η Μαργαρίνη;Λέγεται πως η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για χρήση σε γαλοπούλες
ως τροφή πάχυνσης. Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για την έρευνα ήθελαν να κάνουν απόσβεση.

Το προϊόν ήταν μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση είδους φαγώσιμου. Πρόσθεσαν χρωστικό κίτρινο χρώμα και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά.

 Γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνης;
 Συνεχίστε να διαβάζετε, έχει πολύ ενδιαφέρον


1) Και τα δύο προϊόντα έχουν σχεδόν τις ίδιες θερμίδες.

 
 2) Το βούτυρο έχει λίγο περισσότερο κεκορεσμένο λίπος 8 γραμμάρια έναντι 5 γραμμάρια της μαργαρίνης.

 
 3) Μια πρόσφατη ιατρική μελέτη του HARVARD έδειξε ότι τρώγοντας μαργαρίνη, αυξάνει (στις γυναίκες) κατά 53% τις πιθανότητες να προκαλέσει καρδιακή δυσλειτουργία.

4) Τρώγοντας βούτυρο αυξάνεται η απορρόφηση άλλων θρεπτικών ουσιών από τα άλλα φαγητά.

5) Το βούτυρο από την φύση του έχει πολλές θρεπτικές ουσίες, ενώ η μαργαρίνη περιέχει μόνο τα πρόσθετα στοιχεία που του βάζουν.

6) Το βούτυρο έχει πολύ καλή γεύση και αυξάνει τη γεύση των άλλων φαγητών, δηλαδή τα κάνει πιο νόστιμα.

7) Το βούτυρο υπάρχει εδώ και μερικούς αιώνες, η μαργαρίνη είναι μόνο εκατό χρονών.

 
 8) Η μαργαρίνη έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέa (trans fatty acids).

 
 9) Παρέχει τριπλό κίνδυνο για την εμφάνιση στεφανια i ας νόσου.

 
 10) Αυξάνει την συνολική χοληστερόλη και την LDL (την κακή χοληστερίνη), μειώνει την HDL (καλή χοληστερίνη).

 
 11) Αυξάνει των κίνδυνο καρκίνου κατά 5 φορές.

 
 12) Μειώνει την ποιότητα του μητρικού γάλακτος.

 
 13) Μειώνει την αντίδραση των αντι-σωμάτων.

 
 14) Μειώνει την αντίδραση της ινσουλίνης.

Το πολύ ενδιαφέρον μέρος
Η μαργαρίνη πλησιάζει πάρα πολύ να είναι μια ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, αν είχε ένα μόριο επί πλέον θα ήταν πλαστικό. Μόνο αυτή η ιδιότητα, αρκεί ώστε να αποφεύγουμε τη χρήση της. Όλα τα φαγώσιμα προϊόντα που έχουν υποστεί υδρογόνωση (προσθέτουμε υδρογόνο για να αλλάξουμε την μοριακή τους σύνθεση) πρέπει να θεωρηθούν ύποπτα.

Κάντε ένα πείραμα μόνοι σας.
Αγοράστε ένα κυπελλάκι μαργαρίνη και βάλτε το σε μια γωνία με σκιά ή στο γκαράζ. Σε μερικές ημέρες θα παρατηρήσετε τα εξής: καμία μύγα, ούτε αυτά τα μικρά μυγάκια δεν πλησιάζουν.
Δε σαπίζει, ούτε μυρίζει διότι δεν έχει θρεπτική ουσία ώστε να αναπτυχθεί ζωή, έστω και μικρο-οργανισμοί. Γιατί; Διότι είναι σχεδόν μια πλαστική ουσία. Τα παραπάνω ισχύουν φυσικά για όλα τα είδη μαργαρινών που κυκλοφορούν στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά και φυσικά και για τα προϊόντα που διαφημίζονται και χρησιμοποιούνται για τη μάχη εναντίον της χοληστερίνης.


 http://www.blog.gr/

3 σχόλια:

  1. ΜΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ-ΤΗΛΕ-ΙΑΤΡΙΚΗ, ΕΧΕΙ ΞΕΛΑΡΥΓΓΥΑΣΤΗ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ Κ .Λ.Π ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΣΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ LIGHT ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...