ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

0 Αφού η Αφροδίτη δεν έχει φυσικούς δορυφόρους, τότε τι είναι αυτά τα αντικείμενα σε τροχιά γύρω της;;;

Οι Φωτογραφίες είναι από τη NASA και δείχνουν αντικείμενα σε τροχιά γύρω από την Αφροδίτη. Έναν πλανήτη που ΔΕΝ έχει φυσικούς δορυφόρους...

1 Θα πάθετε πλάκα μόλις διαβάσετε τι περιέχει μια οδοντόκρεμα

Καθημερινά οι οδοντόκρεμες εξελίσσονται. Σήμερα έχουμε οδοντόκρεμες κατά της πλάκας, της τερηδόνας, της ουλίτιδας, για λεύκανση, για ευαίσθητα δόντια, λευκές, με ρίγες, ακόμα και με γεύση βοδινού για τα σκυλιά.
Ας δούμε αναλυτικά τα συστατικά... μιας οδοντόκρεμας του εμπορίου και ας βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.

Η οδοντιατρική φιλοσοφία δεν απέχει πολύ από την ιατρική φιλοσοφία.

Δυστυχώς και οι δύο προσανατολίζονται στη θεραπεία και όχι τη πρόληψη. Η προσπάθεια πρόληψης των οδοντιατρικών παθήσεων θα έπρεπε να είναι στραμμένη προς την υγιεινή διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής γενικότερα, που εξ'ορισμού είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο project.

Οι οδοντόκρεμες καθαρίζουν τα δόντια και αφαιρούν τη πλάκα, γεγονός που είναι πλεονέκτημα, αλλά αν επιθυμείτε να διατηρήσετε τα δόντια σας σε καλή υγεία, ίσως οι οδοντόκρεμες και να μη σταθούν οι καλυτεροι σύμμαχοι σας.

Ο λόγος; Μια σύγχρονη οδοντόκρεμα περιέχει τα εξής:

0 Μονολιθικές εκκλησίες-όταν οι βράχοι γίνονται τόποι ιεροί

Οι μονολιθικές εκκλησίες είναι εκκλησίες κατασκευασμένες από ένα ενιαίο κομμάτι πέτρας. Είναι συνήθως λαξευμένες στο έδαφος ή σε μια πλαγιά λόφου ή βουνού. Υπάρχουν αρκετές μονολιθικές εκκλησίες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Οι περισσότερες μοιάζουν περισσότερο με μοναστήρια-σπήλαια, αφού απαρτίζονται από σήραγγες μέσα σε έναν ενιαίο βράχο. Θα ταξιδέψουμε σε πέντε διαφορετικές χώρες του κόσμου για να γνωρίσουμε λίγο αυτά τα θρησκευτικά μνημεία, που αποτελούν ανεκτίμητο πλούτο και προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Στην Αρμενία, στην επαρχία Kotayk βρίσκεται το μοναστήρι της Geghard, μια μοναδική αρχιτεκτονική κατασκευή, η οποία είναι υπό την προστασία της Ουνέσκο. Λαξευμένο εν μέρει στο παρακείμενο βουνό, περιβάλλεται από απότομους βράχους. Οι θεαματικοί, πανύψηλοι βράχοι του φαραγγιού του ποταμού Azat και η κοιλάδα του, περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, στην οποία βρίσκεται το μοναστήρι, περιλαμβάνονται επίσης στη λίστα της Ουνέσκο.

0 Emirates Airbus A380, το εσωτερικό του!!! - φωτος

Είναι τρελοί αυτοί οι Άραβες


Δείτε το εσωτερικό του αεροσκάφους...

Η Emirates Airlines, με βάση το Ντουμπάι, είναι ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Μέση Ανατολή, με πάνω από 2.500 επιβατικές πτήσεις την εβδομάδα, από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (Terminal 3), σε 111 πόλεις σε 62 χώρες σε έξι ηπείρους.

0 20 απίθανες φωτογραφίες ζώων που είναι μετρ του καμουφλάζ


Απίθανες φωτογραφίες ζώων που είναι μετρ του καμουφλάζ (6)

Η επιβίωση μπορεί να αποδειχθεί μια μεγάλη πρόκληση στην άγρια φύση, ειδικά εάν είσαι μικροτέρος ή πιο αργός από τους κυνηγούς σου. Γι’αυτό πολλά είδη ζώων έχουν αναπτύξει διαφορετικούς τρόπους για να καμουφλάρουν τους εαυτούς τους στην πορεία της εξέλιξης.

Οι τρόποι για να καμουφλαριστούν διαφέρουν ανάλογα κυρίως με παράγοντες όπως η φυσιολογία και η συμπεριφορά του ζώου, καθώς επίσης του κυνηγού και του περιβάλλοντος στο οποίο ζουν τα ζώα και κυνηγούν την τροφή τους. Η πιο κοινή προέγγιση πάντως είναι το να γίνονται ένα με το περιβάλλον.

Δείτε 20 καταπληκτικά παραδείγματα καμουφλάζ ζώων. Μπορείτε να τα εντοπίσετε όλα;

0 Ένα μεσαιωνικό χωριό για… απαιτητικούς επισκέπτες!

perierga.gr - Ένα μεσαιωνικό χωριό για... απαιτητικούς επισκέπτες!Το La Roque-Gageac είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα μέρη της νοτιο-δυτικής Γαλλίας αλλά και ένα από τα τελειότερα μεσαιωνικά χωριά… εν ζωή! Δεσπόζει ανάμεσα στα βράχια από ασβεστόλιθο, στη βόρεια πλευρά του ποταμού Dordogne, ενώ τα πέτρινα παραδοσιακά σπίτια συνθέτουν ένα σκηνικό βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία.


Εμπλουτισμένο με καταπράσινες… πινελιές και πολύχρωμες λεπτομέρειες, έτσι όπως «πνίγεται» στο έλατο και στα λουλούδια, το La Roque-Gageac κάνει περήφανους με την ομορφιά του όχι μόνο τους κατοίκους του, που απολαμβάνουν έτσι ή αλλιώς την ονειρεμένη διαμονή τους εκεί αλλά και τους χιλιάδες… απαιτητικούς επισκέπτες που δεν το… χορταίνουν!

0 Γκρέμισαν πυραμίδα των Μάγιας για μπάζα!

Perierga.gr - Γκρέμισαν πυραμίδα των Μάγιας για μπάζα!
Μια από τις μεγαλύτερες πυραμίδες των Μάγιας στο Μπελίζ καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς όταν οι εργολάβοι που έχουν αναλάβει την κατασκευή του οδικού δικτύου της περιοχής χρειάστηκαν μπάζα για επιχωματώσεις.

Η περιοχή είναι εντελώς επίπεδη και δεν παρέχει πέτρες για μπάζωμα. Αντί λοιπόν να μεταφέρουν μπάζα από άλλοι περιοχή οι εργολάβοι βρίκαν μια πιο έυκολη και οικονομική λύση. Χωρίς δισταγμό κατεδάφισαν τον πυραμιδικό ναό των Μάγιας, ύψους 30 μέτρων, που βρισκόταν πάνω σε ένα λοφίσκο.

0 Ένα show motion βίντεο που θα σας καθηλώσει!

Τα ζώα μου αργά, στην κυριολεξία


0 Ενα κοάλα θρηνεί το χαμένο του σπίτι

Τα κοάλα αποτελούν (μαζί με τα καγκουρό) μια από τις πιο... χαρακτηριστικές διαφημιστικές φιγούρες της Αυστραλίας, ωστόσο, η βίαιη επέμβαση του ανθρώπου στο περιβάλλον τους έχει οδηγήσει στην σμίκρυνση του πληθυσμού τους με αποτέλεσμα να θεωρούνται είδος υπό εξαφάνιση.
 
Ωστόσο, η φωτογραφία αυτού του συγκεκριμένου κοάλα το οποίο έπειτα από βόλτα μιας ημέρας επέστρεψε στον τόπο του και αντίκρισε ολόκληρη την περιοχή αποψιλωμένη και κατεστραμμένη από ξυλοκόπους πραγματικά προκαλεί θλίψη και πόνο. Ενας εθελοντής της ομάδας WIRES, που τράβηξε αυτή τη φωτογραφία, αναφέρει στην Daily Telegraph ότι το κακόμοιρο ζώο έμεινε παραπάνω από μια ώρα μπροστά στο σορό με τα κομμένα δέντρα, με το βλέμμα παγωμένο και αμήχανο προσπαθώντας να κατανοήσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

0 Το μεγάλο κόλπο με τα πανάκριβα τεστ του καρκίνου..Η καμπάνια πολυεθνικών αλλα και η "συμπτωματική" εμπλοκή της Αντζελίνα Τζολί προκαλεί παγκόσμια υστερία..

Ήδη συζητείται ευρέως από φαρμακευτικούς αλλά και ιατρικούς παράγοντες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. ... Οι Αμερικανοί, μετά τα εμβόλια, βρήκαν τώρα τα πανάκριβα τεστ για την δήθεν πρόγνωση του καρκίνου σε άτομα που έχουν προδιάθεση.

Το κόλπο είναι σατανικό, οι εμπνευστές του πανούργοι αλλά τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα, πρέπει να προσέξουμε αλλά όχι να πανικοβληθούμε, επειδή η κυρία Τζολί τα άρπαξε, για να προμοτάρει τα μεγάλα ιδιωτικά κέντρα πρόγνωσης καρκίνου.

«Σε ένα τυχαιοποιημένο δείγμα, μία στις οκτώ γυναίκες εμφανίζει καρκίνο του μαστού. Από αυτές, ένα ποσοστό 10-15% θα έχει κληρονομικό καρκίνο. Το ποσοστό εμφάνισης κληρονομικού καρκίνου σε γυναίκες κάτω των 45 ετών είναι 25%.

0 Η αθέατη πλευρά του υπερκαταναλωτισμού


Η υπερβολική κατανάλωση που κυριαρχεί στο σύγχρονο δυτικό κόσμο (και όχι μόνο) παρουσιάζεται με τον πιο γλαφυρό τρόπο μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο που παρουσιάζει την πραγματικότητα που δε βλέπουμε.


0 Αδέσποτοι σκύλοι έσωσαν τουρίστα από πνιγμό!

Σε τρεις αδέσποτους σκύλους χρωστά τη ζωή του Γερμανός τουρίστας που κινδύνευσε με πνιγμό ενώ έκανε kitesurfing στον κόλπο του Σαν Λορέντζο στο Βιέστε της ιταλικής Φότζα...

Όταν άκουσαν την κραυγή του δύο τετράποδοι άρχισαν να γαβγίζουν δυνατά για να προσελκύσουν την προσοχή των περαστικών και ο τρίτος βούτηξε στο νερό προσπαθώντας να φτάσει τον σέρφερ.

Για τη θεόσταλτη παρέμβαση των τριών σκύλων μιλά σε ανακοίνωσή της η Enpa, η ιταλική εθνική ένωση για την προστασία των ζώων.

0 Ο ΝΕΟΝΑΖΙ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΑΥΤΟΕΞΕΦΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-VIDEO


0 «Είναι άδικο να πληρώνει ο απλός κόσμος τα λάθη των πολιτικών»

Αποκλείει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τα κοινά ο Νίκος Γκάλης

Συγκλονισμένος από την αγάπη του κόσμου στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του δηλώνει ο Νίκος Γκάλης σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

«Ήταν κάτι συγκλονιστικό για μένα, αποδείχθηκε ότι ο κόσμος δεν ξεχνά. Πιστεύω ότι έφυγε κι αυτός ευχαριστημένος, όπως κι εγώ. Ήταν μια όμορφη βραδιά που ξύπνησε αναμνήσεις».

Ο Νίκος Γκάλης ερωτηθείς γιατί δεν έχει ασχοληθεί τόσο καιρό με τα κοινά απαντά ότι έχει δεχτεί κατά καιρούς διάφορες προτάσεις ωστόσο δεν θεωρεί ότι του ταιριάζει τέτοιος ρόλος.

Όσο για το ποιος φέρει την ευθύνη για την οικονομική κατάσταση στη χώρα, απαντά: «Προφανώς και φταίνε όσοι δεν κατάλαβαν πού πηγαίνει η οικονομία της χώρας ή δεν πήραν το μήνυμα των καιρών. Είναι άδικο για τον απλό κόσμο να πληρώνει τα λάθη κάποιων πολιτικών».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...