ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

0 Το παλάτι Taj Mahal... σε κέικ

Ινδοί σεφ δημιούργησαν το ξενοδοχείο Taj Mahal Palace στη Βομβάη. Παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της 36ης ετήσιας έκθεσης κέικ, το γλυκό αντίγραφο του ξενοδοχείου.
Για την κατασκευή χρειάστηκαν πέντε τόνοις ζάχαρης, και έχει διαστάσεις 6,5 μέτρα μήκος και 3 μέτρα πλάτος.

0 Ο γυρος του κοσμου σε ενα παρκο.. (photos)

Το πάρκο με τις μινιατούρες βρίσκεται στο Klagenfurt της Αυστρίας, εδώ και 40 χρόνια και επιχορηγήται απο ιδιωτικές εταιρείες.
Τα έσοδα του πάρκου προωρίζονται για εναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό τον Rettet gives Kind (Να σωθούν τα παιδιά).
Aλλά εκτός του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του πάρκου είναι μια καλή ευκαιρία για τους επισκέπτες του, να κάνουν μια μίνι περιήγηση στον κόσμο..

0 Τα πιο παράξενα πλάσματα της Γης (Photos)

Η φύση μερικές φορές λειτουργεί με μυστήριους τρόπους… Δείτε κάποια από τα πιο αποκρουστικά αλλα και τα πιο ασυνήθιστα πλάσματα του πλανήτη μας!

0 ΗΠΑ: «Διάβασαν» το γονιδίωµα αγοριού για να το θεραπεύσουν απο σπάνια ασθένεια

Πρώτη φορά, η τεχνική της αποκωδικοποίησης της ακολουθίας του DNA έσωσε τη ζωή ενός παιδιού, του Νίκολας. Είναι ο πρώτος άνθρωπος, του οποίου η γονιδιακή ακολουθία αποκωδικοποιήθηκεγια να διαγνωστεί η ασθένειά του και φαίνεται πως, όταν πρόκειται για σπάνιες νόσους που είναι δύσκολο να διαγνωστούν, η αποκωδικοποίηση της ακολουθίας του DNA µπορεί να δώσει τη λύση.

1 "Sokushinbutsu": Οι περίεργοι μοναχοί (photos)

Στην Βόρεια Ιαπωνία υπάρχουν οι ταριχευμένες Μούμιες μερικών Ιαπωνων μοναχών οι οποίοι είναι γνωστοί ως "Sokushinbutsu".Το παράξενο δεν είναι οι μουμιες αλλα ο τρόπος με τον οποίο μουμιοποιήθηκαν αυτοί οι μοναχοί.

0 Στόλισε κρανίο με 8.000 διαμάντια

Ο Damien Hirst προκαλεί και πάλι
Το όνομα του έχει συνδεθεί με ανατρεπτικά έργα, έγινε ιδιαίτερα γνωστός για την τεχνική του να τοποθετεί νεκρά ζώα σε φορμαλδεΰδη. 

0 Έβγαλε τη σφαίρα με ένα ...φτέρνισμα!

Μια απίστευτη ιστορία συνέβη στην Ιταλία, όπου ένας άντρας, 28 ετών, κατάφερε να αποβάλλει τη σφαίρα που του είχε καρφωθεί στο κεφάλι...με ένα φτέρνισμα!

0 Caveland-Ένα σπίτι χτισμένο μέσα σε σπηλιά!

Το Caveland είναι το σπίτι του Curt Sleeper και ολόκληρης της οικογένειάς του. Ζουν εκεί εδώ και 7 χρόνια και δηλώνουν πολύ ευτυχισμένοι για αυτό!

0 Νίκησε τον καρκίνο σε ηλικία 2 ετών!

Η ιστορία της Aleisha Hunter είναι γεμάτη από ελπιδοφόρα και αισιόδοξα μηνύματα, καθώς η μικρούλα από τον Καναδά έδωσε τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού, σε ηλικία μόλις 2 ετών και την κέρδισε θριαμβευτικά!

0 ΔΕΙΤΕ: ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Δείτε τα μεγαλύτερα ζώα του πλανήτη...




 





0 Όσα δεν έδειξαν τα κανάλια!

Ήμασταν χιλιάδες στα διόδια των Αφιδνών σήμερα. Οι φίλοι οδηγοί πέρναγαν και κορνάριζαν συνεχώς δονώντας τις ψυχές μας. Μικροί και μεγάλοι ( ακόμα και πολύ μεγάλοι!) ήταν εκει και γιόρταζαν , μοιραζόντουσαν ο,τι ειχαν και γελούσαν. 

Νομίζω ότι όλοι ένιωθαν λίγο μεθυσμένοι από την επιτυχία της εκδήλωσης και την νίκη που ζούσαν επι του συστήματος και της αδικίας. Επιτέλους είχαμε κάτι να γιορτάσουμε!
Όσοι πέρναγαν έπαιρναν ξεκάθαρα το μήνυμα ότι μπορούν να

0 Τα σπάνια Dama-dama της Ρόδου εκπέμπουν SOS !!!

Τα ελάφια, σήμα κατατεθέν της Ρόδου, αποδεκατίζονται λόγω τροχαίων ατυχημάτων, αλλά, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, και εξαιτίας της λαθροθηρίας. Οι Αρχές για την προστασία τους χτυπούν το καμπανάκι του κινδύνου και εφιστούν την προσοχή στους...
οδηγούς, ενώ, σε μια προσπάθεια να σωθεί ο πληθυσμός τους, έχουν τοποθετηθεί πινακίδες σήμανσης που προειδοποιούν για τη διέλευσή τους.

Μέσα στο 2010 έχασαν τη ζωή τους από τροχαία δώδεκα Dama-dama,

0 Οι δηλώσεις Γκλέτσου!!!και φώτο πάνω στη Μπουλντόζα!



ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί!

απο το lamiareport.gr που έκανε επιτόπιο ρεπορτάζ!


φωτογραφίες πάνω στη μπουλντόζα παρακάτω

2 Δεν θα πιστεύετε πως είναι απλά ζωγραφιές

Δεν πρόκειται για φωτογραφίες αλλά για ζωγραφιές που έχουν γίνει με βάση τον υπερρεαλισμό, δηλαδή μια τεχνική ζωγραφικής που απεικονίζει τα πράγματα σαν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης!

0 Μνημεία αρχιτεκτονικής που κατάντησαν φαντάσματα

Επτά κοσµήµατα αρχιτεκτονικής φορτωµένα µε βαριά ιστορία, που αντί να αποτελούν καµάρια για τις πόλεις τους µοιάζουν µε ανοιχτές πληγές καθώς έχουν αφεθεί στο έλεος του χρόνου, της ασυνεννοησίας και της έλλειψης στρατηγικής για την αξιοποίηση της πλούσιας αρχιτεκτονικής µας κληρονοµιάς.

Αποτέλεσµα; Ο χρόνος να αναλώνεται σε προτάσεις και να µην υλοποιείται καµία, και χάνεται η ευκαιρία αξιοποίησής τους. Ευτυχώς σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν και τα χρήµατα και οι ιδέες, ίσως κάποιες κοµβικές κινήσεις για να αναδιατάξουν τον χάρτη ...

0 Tα ΠΑΝΤΑ με 5 ευρώ !!!

[Image: Banner]

Στο FiveMarket μπορείς να βρείς και να αγοράσεις υπηρεσίες και προϊόντα, που διατείθονται από τους χρήστες μας, στην αποκλειστική τιμή των 5¬. Μέσω του FiveMarket μπορείς να γνωρίσεις κόσμο με ενδιαφέροντα ανάλογα με τα δικά σου, να επεκτείνεις το κοινωνικό σου δίκτυο, να προβάλεις την επιχείρηση, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σου και παράλληλα να κερδίσεις χρήματα.
Το FiveMarket είναι ένας τρόπος να κερδίσεις χρήματα, ανακαλύπτοντας πράγματα που μπορείς να κάνεις και αξιοποιώντας τις επιδεξιότητές σου σε διάφορους τομείς.

0 Κρήτη: Μυστηριώδεις δονήσεις φοβίζουν τους κατοίκους χωριού

 Τρίζουν πόρτες και τζάμια, αλλά δεν είναι σεισμός - Aναστατωμένοι οι κάτοικοι του χωριού Ζωφόροι Πεδιάδος από τις ανεξήγητες υπόκωφες δονήσεις των τελευταίων 24ωρων...


Σύμφωνα με το cretalive.gr, τόσο τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής (07-01-2011) όσο και τα ξημερώματα του Σαββάτου, αρκετοί ήταν εκείνοι που πετάχτηκαν έντρομοι στο δρόμο, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για ισχυρές σεισμικές δονήσεις.

0 Τα τελευταία ασημένια νομίσματα στην Ελλάδα.

Τα σημερινά νομίσματα που κυκλοφορούν δεν έχουν καμία πραγματική αξία. Απλά έχουν μια ονομαστική αξία για να μας διευκολύνουν στις συναλλαγές μας. Κάποτε όμως, όχι πολύ παλιά, μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του ΄70, υπήρχαν νομίσματα που χρησιμοποιούνταν καθημερινά και είχαν πραγματική αξία γιατί περιείχαν άργυρο.
Τα τελευταία που κυκλοφόρησαν ήταν :


1960 ονομαστική αξία 20 δρχ μικτό βάρος 7,5 γρ περιεκτικότητα 835/οοο    καθ.βάρος 6,32γρ(ασήμι)

0 Η ιστορία του Τεν-Τεν

Χάρτινος ήρωας που «γεννήθηκε» στις 10 Ιανουαρίου 1929 από το πενάκι του βέλγου κομίστα Ζορζ Ρεμί (1907-1983), γνωστότερου ως Ερζέ. Οι πρώτες του ιστορίες δημοσιεύτηκαν στο νεανικό ένθετο της εφημερίδας των Βρυξελλών «20ος αιώνας». 

Ο Τεν Tέν (Tintin) είναι ο
ξανθομάλλης νεαρός με το χαρακτηριστικό τσουλούφι, που δουλεύει ως ρεπόρτερ και μπλέκεται σε απίθανες περιπέτειες μυστηρίου σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μαζί με τον πιστό του σκύλο Μιλού, ένα λευκότριχο φοξ τεριέ.

Ο Μιλού είναι ταυτισμένος με τον Τεν Tέν και για πολλά χρόνια η σειρά είχε τίτλο «Οι περιπέτειες του Τεν Ττέν και του Μιλού». Σε αυτές τις ιστορίες, ο ρόλος του είναι πολύ ....

0 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι έξω από την Βουλή των Ελλήνων! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ. ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ

ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
Η βοήθεια σας ΗΤΑΝ πολύτιμη, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ. Επικοινωνήστε μαζί μας. Τηλ. 6939246025,... περιμένουμε τη συμμετοχή σας στη διανομή των φυλλαδίων μέχρι την τελική νίκη, μια νίκη που θα ανήκει αποκλειστικά σε εσάς!

0 H κόρη του Παπουτσή στο Yale-εκεί σπούδασε κι ο γιος του Αλογοσκούφη- o γιος του Σκανδαλίδη στο Georgetown, τα δίδυμα της Δαμανάκη στην Αγγλία-δείτε και των υπολοίπων.

   


Τα πρώτα χρόνια του σοσιαλισμού (στις 18 σοσιαλισμός)- στην εγχώρια λαιφασταιλοβλαχομπαρόκ έκδοσή του- ήθελαν τα κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και τους βουλευτές του, ν ανταγωνίζονται ποιος θα βγάλει την πιο όμορφη γκόμινα, ποιος θα πρωτοπάει στη Μύκονο-ενίοτε με θαλαμηγούς επιχειρηματιών-ποιος θα οδηγήσει την πιο ακριβή κούρσα και ποιος θ αποκτήσει την πιο μεγάλη βίλα. 

Στη συνέχεια ανακάλυψαν τους υπεράκτιους λογαριασμούς και πάει λέγοντας.

Τα ίδια σκατά έκαναν και οι δεξιοί, στη διάρκεια των γνωστών παρενθέσεων που ...

0 Πετάξτε με την δύναμη του νερού!!‏

0 Νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα…τότε δείτε την Πόλη των Σκουπιδιών (Garbage City )

Οχι, δεν είναι σκουπίδια σε κάποια φτωχογειτονιά της πόλης…αυτό το μέρος είναι πραγματικά γνωστό ως Σκουπιδόπολη. Οι κάτοικοί της ζουν σε ένα σουρεαλιστικό αστικό τοπίο γεμάτο απόβλητα.

Σε κάθε γωνιά και σε κάθε σημείο στοιβάζονται σκουπίδια. Αυτό το θλιβερό τοπίο αποθανάτισε με την κάμερα του ο φωτογράφος Bas Princen .

Περισσότερο εντυπωσιακή από τα σκουπίδια που διακοσμούν την αρχιτεκτονική των κτιρίων και τα σκουπίδια με τα οποία είναι γεμάτοι οι δρόμοι της πόλης – είναι το περίεργο γεγονός ότι ο τόπος αυτός είναι....

0 Το αγόρι που “θυμάται” γεγονότα που ΔΕΝ έχει ζήσει



Ίσως κάποιοι από εμάς έχουμε μνήμες από προηγούμενες ζωές μέσα από τα όνειρά μας, ή ακόμα και στο συνειδητό κομμάτι όταν δεν κοιμόμαστε.
Όπως ο εξάχρονος Κάμερον Μακόλεϊ από την Σκωτία που το 2003 κι ενώ ήταν τριών ετών άρχισε να μιλάει για μια οικογένεια, έναν τόπο κι ένα άσπρο σπίτι που ποτέ δεν είχε δει.
Ο μικρός θυμόταν και περιέγραφε μία
άλλη μητέρα με μακριά και καστανά μαλλιά, τα αδέλφια του, ένα λευκό σπίτι μπροστά στη θάλασσα, ένα μαύρο αυτοκίνητο, έναν σκύλο με βούλες κι έναν πατέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.
Η 42χρονη κοκκινομάλα μητέρα του Νόρμα Μακόλεϊ, η οποία εκτός από τον....

5 Ιταλία: Χωριό-φάντασμα ζωντάνεψε από τους μετανάστες

Το Ριάτσε, ένα παραθαλάσσιο χωριό, στην περιοχή της Καλαβρίας, κινδύνευε να γίνει άλλο ένα χωριό-«φάντασμα» καθώς οι κάτοικοί του... το εγκατέλειπαν αναζητώντας καλύτερη τύχη σε άλλες περιοχές της χώρας ή και στο εξωτερικό. Η παραγωγή είχε νεκρώσει, πολλά από τα σπίτια είχαν ερημώσει ενώ το σχολείο είχε βάλει λουκέτο λόγω της έλλειψης μαθητών.
Αυτά μέχρι πριν λίγα χρόνια. Σήμερα το Ριάτσε σφύζει από ζωή και η ανάπτυξή του είναι πρωτόγνωρη χάρη σε μια ιδέα του δημάρχου του και των ....

0 Η Αθήνα του χθές

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...