ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

0 ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΕΜΒΙΑΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ.!!!

Yπάρχουν πρωτόγονοι εξωγήινοι (μορφές που αναπνέουν κανονικά)στο συγκεκριμένο φεγγάρι
Οταν το διαστημικό σκάφος «Cassini» άρχισε πριν από λίγα χρόνια να εξερευνά τον Κρόνο και τα φεγγάρια του οι επιστήμονες είχαν... 
...στρέψει την προσοχή τους ειδικά σε δύο από αυτά, στον Τιτάνα, που είναι και ο μεγαλύτερος δορυφόρος και ουσιαστικά μοιάζει με μικρό πλανήτη, και στον παγωμένο Εγκέλαδο.
Η εξερεύνηση του Τιτάνα αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε μια μορφή που μοιάζει με εκείνη της Γης στα πρώιμα στάδια ύπαρξής της. Βασικότερο γεωλογικό χαρακτηριστικό του είναι οι μεγάλες λίμνες μεθανίου οι οποίες, σύμφωνα με ....τους επιστήμονες, εξατμίζονται δημιουργώντας νέφη, τα οποία στη συνέχεια υπό μορφή βροχής στέλνουν υδρογονάνθρακες στην επιφάνεια αναγεννώντας τις λίμνες.
Το «Cassini» εντόπισε ένα φαινόμενο που θα μπορούσε να προέρχεται από την παρουσία εξωτικών μορφών μικροβιακής ζωής. Διαπίστωσε ότι το υδρογόνο που παράγεται στην ατμόσφαιρα του Τιτάνα κατευθύνεται και προς τα πάνω (στο Διάστημα) αλλά και προς τα κάτω, δηλαδή στην επιφάνεια του πλανήτη. Αν και κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν μεγάλες συγκεντρώσεις υδρογόνου στην επιφάνεια, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.
Αυτό δημιουργεί βάσιμες υποψίες ότι κάτι απορροφά το υδρογόνο και ορισμένοι επιστήμονες πιθανολογούν ότι είναι κάποιοι άγνωστοι σε εμάς μικροοργανισμοί. Από την άλλη τα στελέχη της ΝΑSΑ έσπευσαν να επισημάνουν ότι πρώτον απαιτούνται νέες έρευνες και περισσότερα δεδομένα και δεύτερον ότι έτσι και αλλιώς υπάρχει πιθανότητα το φαινόμενο να οφείλεται σε μη βιολογικούς παράγοντες.
tacoalatipota.blogspot.com

0 ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΜΕ GRAFFITI

http://i-diadromi.blogspot.com/

0 Η απάτη της δήθεν χρεωκοπίας της χώρας αποδεικνύεται πλέον και με στοιχεία.


Στον πίνακα που βλέπετε ανωτέρω, εμφανίζονται τα ποσά τα οποία θα δανείσουν στην Ελλάδα οι διάφορες χώρες της ευρωζώνης. Θα μπορούσε κάποιος να διερωτηθεί πως είναι δυνατόν η Πορτογαλία και η Ισπανία, χώρες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα όπως εμείς, να μας δανείζουν χρήματα. Η απάντηση είναι απλή, όμως είναι ταυτόχρονα ένα μαχαίρι στην πλάτη της Ελλάδος. Ένα μαχαίρι που....




κάρφωσε ύπουλα και εκ προμελέτης «ο σημερινός πρωθυπουργός των Ελλήνων», έχοντας ως συνεργούς την σιωπή και απόκρυψη της αλήθειας, από δημοσιογράφους και Μ.Μ.Ε. με πουλημένη συνείδηση και νοικιασμένη γραφίδα.

Προσέξτε λοιπόν: η Ισπανία δανείστηκε την περασμένη Πέμπτη 2,345 δις ¤, με επιτόκιο 3,532% και θα μας δανείσει σε λίγες μέρες με επιτόκιο 5%. Δηλαδή η επιχείρηση « σώστε την Ελλάδα» θα αποβεί για την Ισπανία επικερδής αφού θα της προσπορίσει κέρδη με επιτόκιο 1,5%.

Τούτο σημαίνει ότι από την σωτηρία της Ελλάδος η Ισπανία θα βγει κερδισμένη με 150 εκατομμύρια ¤ σε μικρό χρονικό διάστημα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για την Πορτογαλία. Εκεί όμως που η «σωτηρία της Ελλάδος» προσλαμβάνει διαστάσεις σκανδάλου, αν όχι κομπίνας, είναι τα κέρδη της Γαλλίας και της Γερμανίας που δανείζονται με 1,5% και μας δανείζουν με 5%. Περιθώριο κέρδους 3,5% σε ποσό ¤41 δις, δηλαδή όφελος ¤1,440 δις.

Γίνεται λοιπόν αμέσως αντιληπτό γιατί η κυβέρνηση, ενώ είχε την δυνατότητα να δανειστεί μέχρι και τον Ιανουάριο, με επιτόκιο γύρω στο 2% δεν το έπραξε. ΕΠΡΕΠΕ Η «ΕΛΛΑΣ» να καταφύγει στον περίφημο «μηχανισμό στήριξης» για τον οποίον υπερηφανεύεται ο πρωθυπουργός. Μόνο που στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για μηχανισμό στήριξης, αλλά για κερδοφόρα επιχείρηση της ευρωζώνης σε βάρος της Ελλάδος.

Επίσης έτσι εξηγείται με τον πιο σαφή μάλιστα τρόπο, η συμπεριφορά του κ. Παπανδρέου να γυρίζει από χώρα σε χώρα, από τηλεόραση σε τηλεόραση και να διαλαλεί πως θα χρεωκοπήσουμε αν δεν δανειστούμε χρήματα. Λογική και απολύτως φυσιολογική συνέπεια η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδος, από τους διάφορους οίκους αξιολόγησης, και η εκτίναξη των επιτοκίων δανεισμού και των spreads σε δυσθεώρητα ύψη. Δυστυχώς αυτή είναι η ΜΟΝΗ αλήθεια για την υπόθεση της δήθεν παρά λίγο πτώχευσης της χώρας μας. Οι κομπίνες της SIEMENS και του χρηματιστηρίου ωχριούν μπροστά της.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη διακρατική απάτη που γνωρίσαμε μέχρι σήμερα. Οι υπεύθυνοι είναι γνωστοί. Οι Έλληνες καλούνται να κρίνουν και θα αποφασίσουν (σύντομα μάλιστα) αν τους αξίζει τέτοια προσβολή

nemesiscorfu.blogspot.com

1 Ανήλικη δολοφόνος - Πετάει ζωντανά κουτάβια σε ποτάμι

Σάλο προκαλεί ένα βίντεο στην σελίδα του Facebook όπου ένα νεαρό κορίτσι πετάει νεογέννητα ζωντανά κουτάβια που κλαίνε σε ένα ποτάμι!

Δυστυχώς άγνωστο παραμένει σε ποιά χώρα έγινε αυτή η αποτρόπαια πράξη ενώ οι φιλόζωοι έχουν κινητοποιηθεί για να εντοπίσουν τη μικρή που γελά με το ...δολοφονικό έργο της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ




http://www.adespoto.tv/watch_video.php?v=f2f8c2b6e441410

0 Στην Ελλάδα προστατεύουν τις χελώνες, με ρυθμούς... χελώνας!

 Στη δίνη της αδιαφορίας της πολιτείας και των ιδιωτικών συμφερόντων πλέει η καρέτα - καρέτα, καθώς η έλλειψη επαρκούς και συνεχούς χρηματοδότησης δυσχεραίνει τη λειτουργία του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου (ΕΘΠΖ).
 Από την άλλη, το γεγονός ότι η Πολιτεία δεν έχει διευθετήσει 10 χρόνια μετά την ίδρυση του ΕΘΠΖ το ζήτημα της απαλλοτρίωσης των ιδιωτικών εκτάσεων που έχουν δεσμευτεί, δημιουργεί αρνητικό κλίμα από πλευράς ντόπιων για την καρέτα - καρέτα. Ελλιπέστατη είναι το φετινό καλοκαίρι η φύλαξη στο Πάρκο Ζακύνθου, λόγω μη πρόσληψης των εποχικών φυλάκων. Πέρυσι το ΕΘΠΖ διέθετε 80 φύλακες, ενώ φέτος μόλις 18.
 Η χρηματοδότηση από το υπουργείο Περιβάλλοντος φέτος είναι πενιχρή, ανήλθε στις 600.000 ευρώ, ενώ τα έξοδα του ΕΘΠΖ ανέρχονται στα 750.000 ευρώ ετησίως.

0 Χιλιάδες αιτήσεις για φωτοβολταϊκά συστήματα

Aπό την Τετάρτη η ΔΕΗ θα αρχίσει να δέχεται αιτήσεις από αγρότες που ενδιαφέρονται να εγκαταστήσουν φωτοβολταϊκά έως 100 kW. Ήδη οι αιτήσεις που συσσωρεύτηκαν στα γραφεία της ΔΕΗ για τοποθέτηση φωτοβολταϊκών από άλλες κατηγορίες ενδιαφερομένων έχουν ξεπεράσει τα 1.400 MW.

H επενδυτική «φρενίτιδα» για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών είναι αποτέλεσμα των....
υψηλών εγγυημένων τιμών για τους παραγωγούς «ηλιακής ενέργειας» και των απλών διαδικασιών εγκατάστασης που προβλέπει ο νέος νόμος.

Ωστόσο, κινδυνεύει να λήξει άδοξα, όταν το υπουργείο Περιβάλλοντος λάβει τις τελικές αποφάσεις για το μείγμα της πράσινης ενέργειας, δηλαδή πόση ισχύς από φωτοβολταϊκά, πόση από αιολικά κ.λπ. πρέπει να εγκαθίσταται κάθε χρόνο στη χώρα, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του 20-20-20 (20% της κατανάλωσης ενέργειας να προέρχεται από ΑΠΕ ως το 2020 και εξοικονόμηση ενέργειας 20%).

Με τους ρυθμούς που κατατίθενται τα αιτήματα υπάρχει κίνδυνος μέσα σε λίγους μήνες να καλυφθεί το «πλαφόν» για όλα τα χρόνια ως το 2020.

Η απόφαση της κυρίας Τίνας Μπιρμπίλη για την ετήσια κατανομή του «πράσινου μείγματος» θα ανακοινωθεί μέσα στον Σεπτέμβριο και ήδη η ΔΕΗ προειδοποιεί ότι η πολύ μεγάλη δέσμευση ηλεκτρικού χώρου μπορεί να προσκρούσει στην επιδιωκόμενη αναλογία εγκατεστημένης ισχύος μεταξύ των διαφόρων τεχνολογιών ΑΠΕ.

skai.gr

0 Αρκαδία: Βρέθηκε αρχαίος τάφος μικρού παιδιού


Το παιδί φορούσε κοσμήματα ενώ μέσα στον τάφο είχε τοποθετηθεί ακόμα και το αγαπημένο του παιχνίδι.

Τα σημαντικά ευρύματα στην περιοχή της Μηλιάς που χρονολογούνται στους ελληνιστικούς και ρωμαϊκούς χρόνους, ήρθαν στο φως τυχαία, όταν εργάτες άρχισαν να σκάβουν για την ανέγερση οικοδομής.

Οι αρχαιολόγοι που έπιασαν δουλειά στο σημείο, βρήκαν μεταξύ άλλων και τον τάφο του παιδιού, το οποίο είχε στο κεφάλι.... του χρυσά στολίδια, φορούσε περιδέραιο και χρυσό δαχτυλίδι με μια παράσταση ιππέα.

Δίπλα από το νεκρό παιδί είχαν τοποθετηθεί πήλινα και χάλκινα αγγεία αλλά και ένα γλυπτό βατράχου που εκτιμάται ότι ήταν το αγαπημένο του παιχνίδι.
Τα ευρήματα έχουν μεταφερθεί στο αρχαιολογικό μουσείο Τρίπολης, για φύλαξη και συντήρηση, ενώ η ανασκαφή συνεχίζεται.
tapantaedo1.blogspot.com
 

0 Τέχνη απο αυγά





..ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ







0 Η πιο βαθιά πισίνα στο κόσμο (photos)

Στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στις Βρυξέλες, έχει κατασκευαστεί μία πισίνα βάθους 33 μέτρων. Η Nemo 33, όπως ονομάζεται η πισίνα, δημιουργήθηκε για την εκπαίδευση των δυτών σε ασφαλή χώρο, αλλά και για αυτούς που θέλουν να κάνουν λίγη προπόνηση πριν καταδυθούν στον Ωκεανό. ....

Δέχεται επίσης επισκέπτες και από πολλούς τουρίστες μιας και υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους δύτες εν δράσει μέσα από τα διάφορα παράθυρα που υπάρχουν στα τοιχώματά της.
tapantaedo1.blogspot.com


0 ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ JUNK FOOD ΟΙ ΝΕΟΙ...

Αν και ζουν στην κατ΄ εξοχήν κοιτίδα της μεσογειακής διατροφής, τα ελληνόπουλα φαίνονται να απέχουν σε συντριπτικό ποσοστό από τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Ερευνα που διενεργήθηκε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών διαπιστώνει ότι σχεδόν το 50% των ελλήνων εφήβων δεν τρέφεται σωστά ούτε ασκείται όσο θα έπρεπε, ενώ μόλις το 6% ακολουθεί την παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή και έχει να επιδείξει υψηλά επίπεδα φυσικής δραστηριότητας. Οι κακές αυτές συνήθειες ενδέχεται να οδηγούν σε αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιοπαθειών αργότερα στη ζωή τους.

Η έρευνα, η οποία παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας που ολοκληρώνεται σήμερα στη ....Στοκχόλμη, μελέτησε τις διατροφικές συνήθειες, τη φυσική δραστηριότητα και τον τρόπο ζωής των παιδιών με στόχο να καθορίσει τρόπους δράσης για τη μείωση του κινδύνου των μακροπρόθεσμων καρδιαγγειακών παθήσεων. Διενεργήθηκε από την ομάδα της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών σε περίπου 500 αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 12 ως 17 ετών, μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου της Λεοντείου Σχολής Πατησίων και Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μόνο το 6% των παιδιών μπορεί να θεωρηθεί ότι υιοθετεί πιστά τις μεσογειακές διατροφικές συνήθειες ενώ το 42% ακολουθεί πολύ κακής ποιότητας διατροφή. Ανάλογα ήταν τα αποτελέσματα και στον τομέα της άσκησης: το 7% των αγοριών και κοριτσιών εμφανίστηκε να παρουσιάζει πολύ χαμηλή σωματική δραστηριότητα ενώ το υπόλοιπο ποσοστό είχε καλύτερες επιδόσεις, με συμμετοχή σε μέτρια ή και έντονη δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις τους, η πλειονότητα των εφήβων βλέπει τηλεόραση ή παίζει βιντεοπαιχνίδια τουλάχιστον δύο ώρες την ημέρα.
Οι ερευνητές σημειώνουν ότι τα παιδιά που ακολουθούν καλύτερης ποιότητας διατροφικές συνήθειες αφιερώνουν πολύ λιγότερο χρόνο στην τηλεόραση και περισσότερο στο διάβασμα από ό,τι τα παιδιά με κακής ποιότητας διατροφή.
Οι ειδικοί ωστόσο δεν παρατήρησαν διαφορές στην αρτηριακή πίεση, στον δείκτη μάζας σώματος και στις αναλογίες μέσης- γοφών ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Το κυριότερο συμπέρασμα από τις διαπιστώσεις αυτές είναι ότι οι γονείς πρέπει να δουν το ζήτημα σοβαρά: «Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε τόσο στα σχολεία όσο και ως γονείς» λέει μιλώντας στο «Βήμα» ο Κώστας Τσιούφης, λέκτορας Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, υπεύθυνος της Μονάδας Υπέρτασης στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και επικεφαλής της έρευνας, «είναι να αφιερώσουμε περισσότερη ώρα στο παιχνίδι και στη φυσική δραστηριότητα των παιδιών μας και να δίνουμε οι ίδιοι το καλό παράδειγμα,όχι μόνο με τη διατροφή αλλά και με την άσκησή μας.Εχει αποδειχθεί,όχι μόνο από τη δική μας έρευνα αλλά και από άλλες, ότι σημαντικότερος παράγοντας για τη διατήρηση του σωστού σωματικού βάρους είναι η φυσική δραστηριότητα».

ΠΡΕΖΑ TV
1-9-2010

0 Ρεκορ σπάει η απογοήτευση των Ελλήνων..

Απαισιοδοξία των πολιτών για την πορεία της χώρας και ιστορικά χαμηλά για το δικομματισμό καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας GPO για το Mega. Παράλληλα, οι πολίτες διαπιστώνουν πρόβλημα συντονισμού στην κυβέρνηση και ζητούν, εν όψει του ανασχηματισμού, υπουργό-συντονιστή.

Στο ερώτημα πόσο αισιόδοξοι είναι για την πορεία της χώρας, οι οκτώ στους δέκα ερωτώμενους (79,6%) εμφανίζονται απαισιόδοξοι, απαντώντας «λίγο» ή «καθόλου», ενώ δύο στους.. δέκα (20,01%) απαντά «πολύ» ή «αρκετά».

Μοιρασμένοι εμφανίζονται οι πολίτες για το εάν, μετά την τριετία, η χώρα θα βρει το δρόμο της ή θα κινδυνεύσει με πτώχευση. Το 54,9% πιστεύει ότι η Ελλάδα θα βρει το δρόμο της, έναντι 42,8% που πιστεύει το αντίθετο.

Διχασμένη εμφανίζεται η κοινή γνώμη και ως προς το εάν θα απαιτηθούν πρόσθετα μέτρα: Το 48,5% θεωρεί ότι σίγουρα/μάλλον θα απαιτηθούν νέα μέτρα και το 84,1% θεωρεί ότι σίγουρα/μάλλον δεν θα απαιτηθούν.
trelokouneli.blogspot.co

Τι "συνέπειες" θα έχετε αν δεν πληρώσετε διόδια?


Συνέπειες; Καμία συνέπεια!
Κανένα πρόστιμο δεν έχει σταλεί από τις ιδιωτικές εταιρίες που εκμεταλλεύονται τους δημόσιους δρόμους (παράνομο και αντισυνταγματικό).
Επίσης αντισυνταγματική είναι η κάμερα που τραβάει το πρόσωπό σας μέσα από το ταμείο. Αντισυνταγματική είναι η ενέργεια του ταμεία να μην σας ανοίξει τη μπάρα(παράνομη παρακράτηση από πολίτη και κόλλημα κυκλοφορίας).

Αντισυνταγματικό επίσης είναι.η συλλογή στοιχείων από απλό πολίτη(ταμίας), μόνο τις πινακίδες μπορεί να πάρει. Η Αστυνομία ποτέ δεν....
εμπλέκεται σε διαφωνία ιδιωτικής εταιρίας και πολίτη. ! Δεν είναι security καμίας εταιρίας. Η διαφωνία πολίτη-εταιρίας υπόκειται στον αστικό κώδικα και μόνο μέσω δικαστηρίου λύνεται όπου καμία από τις εταιρίες δε καταφεύγει καθώς οι συμβάσεις τους με το κράτος μπάζουν από παντού.

Εθνικοί Οδοί από το '50 που φτιάχτηκαν από τον ελληνικό λαό και με το παραπάνω(μίζες), τις εκμεταλλεύονται ιδιωτικές εταιρίες έτσι ώστε το κράτος να μην είναι υποχρεωμένο να τις συντηρεί. Και μόνο στην Ελλάδα χαρακτηρίζονται Εθνικοί Οδοί με ένα ρεύμα ανά κατεύθυνση, χωρίς διαχωριστικό κυκλοφορίας και με φανάρια διασταuρώσεως με άλλους δρόμους. Επαρχιακοί δρόμοι δηλαδή....

newscity1.blogspot.com

0 Τέλος από σήμερα το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους

Τέλος, από σήμερα, το κάπνισμα σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους και τους χώρους εργασίας. Τα πρόστιμα για τις παραβάσεις καπνιστών καθορίζονται από 50 έως 500 ευρώ, ενώ για τους καταστηματάρχες από 500 έως 10.000 ευρώ. Όσοι .αρνούνται να συμμορφωθούν με το νέο νόμο, ενδέχεται να βρεθούν αντιμέτωποι τους προσεχείς μήνες ακόμη και με την απειλή του Αυτόφωρου. Όπως έγινε σαφές, από την υπουργό Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο νόμος προβλέπει πλήρη.... απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους και σε όλους τους χώρους εργασίας..
newscity1.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...